måndag

idag har varit en lugn dag, legat och glassat i solen och badat i havet= toppen
Efter middagen tog jag bussen hem och jag njuter i fulla drag över att få vara hemma i nån dag innan det bär av igen.


Imorgon måste jag ner och köpa mig en bikinibraxor till min bikiniöverdel som känner sig lite ensam utan en partner, Blri troligen bada imorgon igen vilket inte har nått mig emot då jag stormtrivs.

Nej nu ni är det dags för sängen, sweet dreams


country

Var på köket igår kväll för att äta en delikat middag med familjen och självklart var det gott egentligen är det en självklarhet när man går dit och äter, Tod en kaffe efter maten vilket resulterade i att jag inte kunde sova förns vid fyra-tiden inatt ack ack. Kan hända att jag är lite känslig? ja kanske det.

Snart ska jag och mamma iväg till gräsö för att jobba på brännan, skulle tydligen vara 20 grader i vattnet men jag vettefan om jag tänker bada. Jag låter miraklet ske isåfall, nej nu ska jag packa bikinin och boken och driva iväg.


lite update

vaknade runt elva idag, gick ut och satte mig och åt frukost sen var det bara på med solkräm och lite gassande i solen men ack så utmattande.
Jag orkade bara nån ynka timme i värmen sen blev det skuggan och en bok för min del, at the moment ska jag äta lite korv med bröd sen ska mamma och jag iväg och lägga oss vid stranden. sköönt.

öregrund

vaknade lite innan tolv idag riktigt skönt att sova så länge för en gångs skull, åt frukost sen började packa inför avresan till landet aka öregrund.
men innan vi åkte ut köpte mamma ett par springskor åt mig som jag även provat nu på kvällskvisten och dom funkade utomordentligt bra.

Ska åka hem igen på tisdag pga av att jag ska till dr Einar och kolla mitt knä på onsdag morgon men sen efter det bär det av ut igen och då har jag förhoppningsvis sällskap av mina kompanjoner amanda och josefin om allt går som planerat vill säga. Hoppas på en solig vecka så att jag kan bli brunare än brunast :P

Nu ska jag återgå till filmen och förhoppningsvis komma i säng hyffsat tidigt. ciao

byebye F<3

Åkte hem till josefin vid halv elva typ när jag kom dit satte vi igång med att förbereda en liten "hejdå-fest" till frida elelr fest och fest var det väl inte mer en fika men men.
Vi fixade och donade undertiden kom amanda indroppande som planerat och frammåt ett kom frida och hon blev såklart glad över vår ansträngning. Mest ansträngning kom nog från josefin som stått sedan gryningen och bakat tårta och massa andra godsaker.

   
   

Vi låg vid poolen och solade oss, amanda och jag körde pool-maraton och jag vann hehe. iaf ett par av loppen:P
Frida och josefin var självklart våra tränare/medhjälpare, vilket dom gjorde mycket bra.

Men egentligen så var den största anledningen att jag skrev detta inlägg var för att säga farväl till frida som lämnar landet imorgon bitti och jag kommer sakna henne till tusen! Dock vet jag att hon kommer ha det superbra och är därmed väldigt glad för hennes skull och med det avslutar jag detta inlägg.
Frida du kommer vara otroligt efterlängtad när du kommer hem det är en sak som är säker, love ya!


hemma

Kom nyss hem från josefins plaza, vi har haft det trevligt dock var alla brända förutom amanda så idag var det nog hon som spenderade mest tid i solen, Vi andra satt och njöt i skuggan men det har varit skönt det med.

Ska kasta i mig lite mat och fräscha upp mig  sen bär det av ner till stan där vi ska se på bio och ha det roligt, skriver kanske lite om filmen ikväll men jag får se om jag orkar.
senare!

a bjurling

ska nu hem till bjull och sola kan dock inte sitte eöler ligga på rygg då det har uppkommit en enorm bränna men det blir sola mage idag hur nu det ska gå utan att ligga på rygg, hmm

Kan vi fixa det?! klart vi kan!

ska springa till bussen nu ciao

promenix

Mamma och jag tog en powerwalk för att hämta bilen och det blev en rejäl promenix, Tog typ en och en halv timme dit tror jag och nu är jag mätt och belåten på att promenera. Men det var trevligt värre, bordes göra oftare då det inte finns så mycket tid i vardagen då jag träffar mamma min på "riktigt" så att säga.

Men men ville bara skryta lite för att jag kände mig så duktig, jag brukar annars inte gilla att promenera för motionens skull men denna gång tog jag mig i rocken och gjorde det lite cred till mig faktiskt, nej nu får det vara slutpratat om sånt här strunt dags för att glida in i duschen och fräscha upp sig lite då jag har varit nere på hygien-botten hela dagen yummi yummi!

GODER NATTER

sommar, sol, bada, bränna, ausch

Igår åkte jag ner på stan med frida,amanda och josefin vi gick runt och kollade på tex böcker som frida skulle ha till usa sen hittade vi massa plagg till bjull och så fyndade okej nej fyndade gjorde vi inte men amanda och jag hittade iaf finfina bikinisar. Vilka vi också invigde idag men det kommer jag till senare.
Åkte med hem tillfrida och vi gick och handlade oss lite middag samt en liten picknicklunch tills idag. Vi åt i godan ro sen bar det av hem tillamanda där det vankaades både det ena och det andra och det blev som vanligt en utomordentligt trevlig kväll och natt.

Imorse ringde kl vid nio fö att vi skulle upp och iväg lite tidigare för att hinna sola så mycket som möjligt på fyrishov, och sola det blev det banne mig lite för mycket tilloch med på oss flesta.
Ja så dagen tillbringades i solen med lite picknick, glass and such + bad såklart. riktigt härligt om ni frågar mig.
Juste på bussen till fyrishov satt det en man med MYCKET hår på fötterna var självklart tvungen att ta kort, busigt!


  
bjull och jag är så heeeeta, det säger bara psssschh!

Snart ska jag iväg med mamma på låååång promenad då jag känner för att röra på fläsket en aning.
 Längtar även tills imorgon då det står sol och bad hiss bjull på schemat, mumma! På kvällen blir det bio med frida, bjull, amanda och malin. Det ser jag fram emot kommer bli en mycket trevlig dag skulle jag tro.

Nu ska det hängas tvätt och andra nyttigheter. sommar och sol bäbispool

Jusdet jag brände rumpan idag! :O inte skönt alls

no time to lose

Sitter här med datorn i knät och glor på tv, borde egentligen fortsätta fixa mig lite utseende mässigt för en dag på stan men det går inge vidare är lite seg och har en extrem träningsvärk efter mitt hemmagjorda träningspass igår, ackack.

Vad som väntar idag är då en dag på stan med mina favoriter sen blir det nog sommarens sista sammanträffning där alla är samlade, lite srogligt men extremt roligt.
Jag väntar mig helt enkelt ett underbart dygn framöver.


sunburning news

Åkte då hem till bjull där jag trodde att vi skulle klippa amandas hår men så vart det inte för hon hade andra planer så det blev bara frida jag och bjull i en varsin solstol, när det blev alldeles för varmt sprang vi i vatten spridaren en stund eller så hoppade vi på studdsmattan för att spana på bjulls granne som var ack så snygg, eller? ja det var svårt att se då han var lite småskygg och skylde sitt arma ansikte med solisar men men. Så fortskred dagen tills det var dags för lunch och bjull och jag improviserade till en enastående omelett med räkor, och ganska mums blev det nog allt.
Hela eftermiddagen spelade jag och bjull badminton och frida var då inte alls imponerad av våran insatts men vad gör det? vi hade iaf kul.
Frammåt halv fem började vi vandra hem till frida och jag vek av mot bussen.

Väl hemma bestämde jag mig för att ta en redig springtur dock blev den inte vad jag tänkt mig då jag verkligen dog av den stekande solen, tur att det finns nått som kallas målmedvetenhet.
       När jag kom hem kollade mamma och jag i kokböcker och hittade en delikat middag att laga oss och precis som väntat blev det utsökt.

Nej nu får det vara slutpratat på allt sånt här babbel, dags för nått viktigare att ödsla sin tid på.

Det är ju en dag imorgon också, hoppas man iaf.
Skämt åsido.
byebye ladies

iväg

ska hem till bjull nu där vi ska klippa amandas hår, sen bär det nog av till friskis där vi ska träna järnet. längtar.
Nej nu msåert jag springa till bussen.
ciao!

all togheter

Jag har ju då bloggat lite smått dom senaste fyra dagarna men jag tänkte att jag gör en liten resumé i bilder. enjoy

Onsdag, Ikea= ikea-korv + fika aka billig lunch
  

Kollade på match och bjurling satt och njöt i solen.
 

torsdag, tränade och packade för avfärd till dalarna på kvällen.

Fredag, midsommar= kolla på stången i typ en timme


Lördag, kollade på konst and so on hände inte nått speciellt

Söndag, åkte hem runt lunch.

Det roligaste var nog när vi åkte iväg med bilen och hon öppnade rutan och skrek:

- Kom ihåg att smörja dig i ansiktet morfar!


helg

MIdsommar igår var helt okej det slutade regna på eftermiddagen så då kunde man iaf vara ute dock så var det kallt men man överlevda och det va trevligt ändå  bilder kommer sen imorogn när jag kommer hem.

Idag har det iaf varit fint väder och varmt så då har man trippat runt på tällbergs gator i klänning, det är vad jag kallar najs.
Vi har till och med ätit hela tre måltider utomhus, de ni!

well well snart serveras middag så jag ska nog kila iväg och hitta på nått kul typ kolla på alla människor i folkdräkt, fniss säger felicia och jag.

tjingis

Dalarna

Jag had eju då förväntat mig en fin och mysig midsommarafton här uppe i dalarna men så blev inte fallet, här har det regnat hela dagen och ingen värme ens existerar heller men enligt väderrapporten ska det bli bättre ikväll men vi får väl se.
Det blev ju ingen fin sommar dag med sommarklänning och allt sånt skoj utan mer regnjacka och converse.

Nej nu ska jag rita med syster min och kolla på fotboll. Skojigt värre när det regnar

brådis

Okej min dator har då inte funkat på typ två dagar så det blir bara lite snabbt nu, igår var jag på ikea med amanda,frida och bjull vi åt ikea korv och fikade sen på kvällen kollade vi på fotbollsmatch och sirius vann mot sunnersta med 2-1.

Idag har jag gått upp"tidigt" och träna lite med frida och bjullan sen cyklade jag raka vägen hem för att äta lunch och packa det sista för om nån timme bär det av till dalarna för lite midsommar-firande, myys.

Nej nu måste jag springa till bussen. L8ER

visitors

ja då har jag då haft lite besök dom är iochförsig fortfarande kavr men ändå..

Dagens citat var väl ändå jag frida och bjull:

jag: OHH bjullis är kär i patten!
bjull: haha
Frida: ja och om du blir tillsammans med patrik då har du ju tre pattar!


Vi kollad epå film och tjockade oss sen så tröttnade vi och jag bestämde mig för att göra en livsförändring och bestämmde mig för att färga håret, det blir en ny kulör och jag har därmed också en ny färg på ryggen.. mmmm mums!

nej toddles

vänta

Sitter och glor på tv men snart typ nu kommer frida och josefin för att få mig på bättre humör, jag tror bestämt att det var deras buss som precis stannde utanför mitt fönster och se på fan det var det som kom helt andfådda en minut senare:P
 nej nu ska jag umgås med dom lite.
 see ya!

-

Yoga i en timme sen blev det gym i ca 1-1½. Jag gillar det skarpt sen var det bara att cykla hem genom regnet och ta sig in i den torra värmen.... sen hände det som hände.

Inte så mycket mer att säga.

Yoga

Vaknade för nån halvtimme sen, riktigt skönt må jag säga. Känner mig lite seg men jag är fullt taggad för lite yoga som väntar mig på eftermiddagen med fridili och bjull.
Har egentligen inte så mycket mer att skriva denna.....*host*.. underbara  dag.

Skriver väl kanske ikväll om jag inte har något annat för mig.


9B



Snodde en bild från matilda där i princip alla i min fd klass var med på, saknad.
Sen är det ju ganska kompiskt att fridelli är med men som sagt hon är medlem i våran klassgemenskap.

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Gränby

   

Som sagt så gick mamma och jag med frida till årstahallen där hennes mormor väntade sen fortsatte mamma och jag på en promenad osm slutade i gränby centrum vi skulle egentligen bara kolla på träningsbyxor åt mig men det blev en hel massa annat till exempel massa shopping på MQ massa sko-provning och för tillfället är det nog tomrum i mammas plånbok, hehe:P
Köpte iaf träningsbyxor,träningströja, jacka, regnkläder, och nån sorts tröja.

Imorgon blir det yoga i min nya outfit med fridisen och bjull. Can't wait.

13/6

Igår var det skoj vi tvingade över kelson och leo för att dom skulle ta med film som vi skulle kolla på dock så blev det inte mycket av det utan vi kollade lite på wipeout och åt glass istället.
Det funkar ju det  med.
Framåt halv ett tröttnade frida och jag på att vara uppe så vi gick till sängs sen om vi somnade då är fortfarande en gåta.

Morgonen har varit allmänt seg ska snart följa med frida till årstahallen där hon ska bli upphämtad sen ska jag promenera med mamma och så ska jag kolla på träningsbyxor på gränby, ingen händelserik dag vill säga.

tjingis

glassbox

OKej har ju då inte skrivit sen i måndags kväll som ni kanske märkt, mne nu är ksolan över och det finns tid över att blogga..
En kort resumé:
Tisdag, gick hem till jenny efter skolan och hon gjorde mig pretty sen var det bal och den var superrolig sedan lite afterparty men det var väl inget att hurra över men lyckad kväll iaf sov ju trots allt his frida så vad kunde misslyckas.

Snodde bild av jenny

Onsdag, började skolan halv elva med idrott jag had eju då inga kläder med mig så jag kollade på. Efter det lunch sen var det bara lite matte och engelska kvar= hejdåprat från perra och hejdåprat från majken. slutade tidigt

Torsdag, Ärentuna games och självklart så kammade vi hem kanoten som alltid men även fem-kampen och stafetten.
Vi lämnar skolan med flaggan i topp och vi har alltid försökt leva upp till våran titel "9 BÄST" och de har vi faktiskt lyckats strålande med. Måste tillägga att frida och jag var extremt otroligt bra på glassboxen!
Sen var det bara hem och fixa iordning sig inför avslutningen, elin följde med mig hem och vi hade det finfint. Sen var det ju så att vi hade blivit varnade att det skulle bli en jobbig avslutning och att jag skulle gråta var ett faktum men att det skulle vara så känsloladdat hade jag ingen aning om.
Började gråta redan inne i klassrumemt sen slutade det inte förns framåt elva tiden på kvällen och jag måste faktiskt ursäkta mig eftersom det var amandas födelsedag och vi satt och åt födelsedagsmiddag och även då satt jag och grät men inegt personligt iaf:P   vid elva gick vi till bjull respektive frida för att packa deras väskor så vi kunde ge oss av till mitt hem där vi skulle spendera natten.
När jag tänker efter så kan jag inte komma på nån annan gång jag gråtit så mycket men men sånt är livet nu är det sommarlov och jag får glädjas av det istället synd bara att vädret suger.
  
Tog bilder av frida

Idag, kollade på amandas avslutning kl elva sen gick vi tillbaka hem och åt frukost och sedan vidare till gränby där jag köpte en klänning och sen köpte vi godis för att trösta oss själva lite, Väl hemma blev det tjockande framför The OC.
Vid cirka femtiden kom frida-plutten och idag ska vi ha dejt.

Ups.

Jag är lite halvt stressad, jag vet inte vilket klänning jag ska ha kan verkligen inte bestämma mig...



Vilken?

Nej det blir helt enkelt så att jag får ta med båda och så får det bli den det blir.
Ödet avgör helt enkelt

Titta Och Njut





Vackrare än så blir det knappt och guldet gick ju till dom glittrande paljetterna vi bar också, om nu detta inte räcker för er utan att ni trånar efter mer kan ni kolla in här. Dock vill jag bara tillägga att ni gör det på egen risk.

Dagen

Vaknaderunt sex, var typ supersnabb så helt plötsligt var jag klar med en halvtimme till godo så jag vandrade runt hemma och drömmde tills det var dags att gå på bussen.
Väl i skolan gjorde vi oss färdiga till melodifestivalen som började kvart i nio då vann D sen vid andra omgången gick det suveränt och gissa vilka som vann? jag såklart tillsammans med resten av klassen vill säga, bilder kommer sen.
Efter melo gick vi till susanne och perras arbetsrum och vi kirrade fram saft polkagrisar och tuggummi, mysigt med sånt.
   Inte att förglömma var att jag fick skjuts hem av perra i hans "skrotbil" som han kallar det, det var en trevlig åktur.

Nej nu ska jag till gränby och köpa lite nödvändigheter, see ya!

Sön 7 jun

Jag vaknade hos bjullan typ vid tio tiden eller nått sen låg vi och trog oss fram till tolv då jag och frida klädde på oss och sedan tog jag halv ett bussen hem för att förbereda för att släktingarna skulle komma. När dom väl kom öppnade jag lite presenter och jag fick pengar och lite smink sen var det mat därefter efterrätt och kubbspelande. Vi kan säga att mitt master-lag vann dock skulle jag isåfall ljuga.
Nu ska jag sova för imorgon är det melodifestivalen och inte en ända cell i min kropp är taggad men jag är lojal och tänker gå iaf.
Nighty

Long time no see

Jag har haft alldeles för mycket att göra nu i slutet på veckan för att ens ha haft tid till att blogga men jag kan väl berätta lite snabbt att i torsdags var jag efter skolan iväg och tränade med josefin och frida. Josefin och jag blev inte så tillfredsställda när vi kom på att man ska ta ett kort när man aktiverar våra kort= där stod vi som slickade katter och log inför friskis lilla webb. Men det var väl också en upplevelse, tränade i två timmar och sen var man slut kan också meddela att jag fortfarande är rörelsehindrad.
Igår så gick jag inte på en ända lektion i sklan elelr jo en halvtimme slöjd tvingade jag mig själv att ha för att jag skulle hinna göra klart klänningen men mer än så blev det inte.
Det är pga av att jag och frida satt och jobbade på bordsplaceringen hela satans dagen då kna man ju undra varför inte resten av balkommitén hjälpte till och den frågan ställde sig frida och jag också. Fast man får se på den ljusa sidan erik,max och bjull hjälpte till lite på morgonen sen var dom upptagna med annat så ingen skam på dom men på er resterande, fy.

Idag har jag typ legat och läst pettson hela dagen, fick första boken igår av the papa family med författarens autograf.
Hur coolt är inte det? mycket coolt och den är så himla bra borde vara obligatoriskt att läsa i skolan anser jag.
Ikväll bär det av hem till josefin där det nalkas middag, film och massa mera som man bara inte kan få nog av.

frightened

Åkte då in till staden med frida dock hade jag lite problem emd att komma dit då jag sprang till bussen och samtidigt lyckades skala av min lilltå och även missa bussen. Så det var bara att cykla ner och självklart fanns det ingen luft i däcken så det va bara att gå och pumpa på statoil men då va den tarsig så då fick jag gå vidare till OKQ8 och där funkade den som tur va.
Kom till stan en kvart senare än beräknat men inga ledsna miner utan frida och jag satte direkt igång med sökandet efter den perfekta presenten (ännu inte hittad).
Jag bytte mina skor till dom jag ville ha och vi hann med hela två äventyr det första var att vi gick till waynes och inte vilken wayne´s som helst utan fel wayne´s och det gick bra det med, sen skulle vi checka in min blivande arbetsplats. Jag vill gråta, jag vågade inte ens gå in på stället och där ska jag jobba i tre veckor! det var typ helt mörkt och dystert och fullt med punkare/rockare/läskiga människor, jag vet jag ska inte dömma folk och det gör jag inte men jag kände mig inte alls bekväm. Men jag ska klara detta till vilket pris som helst förutom mitt liv då.
Frida och jag kom även på att vi inte har träffats hela wayne's-gänget som frida så käckt kallade det, och det är icke bra. Usch på oss men problem är till för att lösas.

Nu ska jag röja undan alla 10 ton kläder på min säng för att sedan om några timmar kunna ha möjlighet att sova där.

Ledig

Idag har jag bara tagit det lugnt egentligen vaknade nån minut över tio men värsta smärtan i nacke/axlar, kan va träningsvärk men jag vet inte. Det var behövligt med sovmorogn känner jag.
Frida slutade tidigare idag så snart ska jag möte henne på stan vi ska väl kolla på present, jag ska byta mina skor sen kanske det blir en kaffe på waynes vem vet? Men trevligt kommer dte bli och det är jag hundra på.

Nej nu ska jag kolla bussen sen sticker jag, skriver senare ikväll.
Ciao

Surprise

Hemma hos matilda blev jag lite överraskad av en födelsedagssång, fint kalas-dukat bord och självklart massa finfina presenter. Cyklade hem vid fem med ballong-prydd cykel och då träffade jag på amanda och vi samtalade en stund om saker mellan himmel och jord.
Väl hemma började jag färdigställa min tårta den blev supergod och så blev även min egenlagade middag.
Framåt sju anlände mormor & morfar och vi fikade, och usch vad jag gillar att få presenter:P

.



Under dagen har jag fått:
Mascara från - Lancome
Puder från - Clinique
Cheek Blush - H&M
Sminkborttagning - Lancome
Armband - H&M
Jeansjacka - Levi´s
Skor - Converse
Klänning - Vila
Friskis&svettis-kort

* Dock ska jag nog byta jeansjackan då modellen inte var den bästa och även skorna, utöver är jag mer än nöjd med min födelsedag.

Nej nu ska jag forsätta kolla på DH och duscha, och inte att förkasta är att jag har ledigt imorgon. SWEET


B-Day

Ja idag är det födelsedag på shemat, Det började riktigt bra med "ja må hon leva" på morognen och lite presenter.
Men sen var det ju kanot som sagt och det var väl ganska mysigt om man bortser från, regnet, mina genomblöta kläder, blåsten, lunchen och en massa mer. Det hade klart varit en mycket bättre upplevelse om det inte hade regnat men det är klart en sån sak som jag kommer att minnas.
det inte var så långt kvar tills det var slut var jag så trött, kall och blöt och jag ville helst gråta men det ända jag kunde var att asgarva. Så där satt jag och asgarva i kanoten och moa försökte desperat att få reda på vad som var så roligt.

Nej nu ska jag fixa lite sen tio över tre har jag blivit tillsagd att lämna huset för att bege mig av hem till matilda.
Hmm, undra vad som kommer att ske? jag hoppas på tårta!


Just det, kom på att där vi la ner våra kanoter var där dom spelat in madicken och där dom åkte ångbåt i filmen, fett coolt självklart tog jag kort och nästa gång jag ser filmen kna jag ju skryta med att ha varit där irl.

tjingis


Mån 01/6

Dan före the big day, exalterad. Jag känne rmig som ett litet barn som är helt över hypad men men jag har en magkänsla av att morgondagen kommer bli toppen trots att det ska regna enligt SMHI.
Ja imorgon kl nio ska vi paddla iväg i kanoter ut på ån, jag är lite nervös för jag tänker inte ramla i men för säkerhets skull ska jag följa perras exeptionella råd om att knyta in alla ens tillhörigheter i massa plastpåsar så att dom inte blir förstörda.
Men jag tror det blir toppen, älskar utflyckter. Efter det ska jag typ hem till matilda där jag ska fira min födelsedag på någe vis. Happyface.

Nu till dagen, otroligt skönt väder idag har inte ens behövt kofta på hela dagen utan jag har kört på klänning jag. Dock är det läskigt kort men men sånt får man leva med ibland. Skolan börjar verkligen tagga ner nu hade ingen SO idag då jag satt och gjorde klar min balklänning istället, fast den blev för stor måste så till den lite på överkroppen annars blev den bra. Sen hade vi en aslång musiklektion då vi tränade koreografi inför melodifestivalen men synd som det är om moa som ble det mest hon som stog och skrek på alla att dom skulle hjälpa till, men vi kom iaf fram till en början och ett slut så nu återstår bara ca 2 min och 50sek typ:p
Efter skolan tog jag det lugnt, städade lite sen gick jag och handlade saker till lite cake. Självklart så bakade jag den själv och den ser helt oemotståndlig ut. MUMS!
 


Lapa sol 24/7

gårdagen gick mest ut på att svettas sönder på min balkong och senare på eftermiddagen kom frida och josefin och vi tillverkade en underbar picknick för att sedan avnjuta den i källparken, hög mysfaktor på det.
Vi plockad eupp amanda i närheten sen var det bara att dra sig hemmåt för att se robinson och jag är djupt besviken jag menar förståss att jarmo verkligen var en sjukt mer värdig vinnare än gäddhänget ellinor, vad har hon egentligen gjort som är så överlevnadslikt? solat eller? aja sjukt arg blev jag iaf.

Alla flickor sov hos mig och vi vaknade i en enorm värme som böljade i mitt rum men vi var snabba upp till frukostbordet för amanda skkulle på match så hon fick spring-frukost, vi satt lugnt kvar och åt sen bar det av ut till gräsplätten där vi skulle lapa sol hela dagen men vid tvåtiden tog vi ett break och och lagade oss en kullinarisk lunch, vet dock inte riktigt vad kullinarisk betyder men det låter så jäklarns proffsigt.
Sen satt vi ännu en stund på min balkis och solade+ en massa snack.
sen bänkade vi oss framför tv:n och såg i hennes skor och efter den gick frida och bjull hem och då passade jag på att ta mig en springtur i värmen, sen har kvällen bara rullat och nu insåg jag att jag inte hunnit städa. ack ack.

 

RSS 2.0