Lov

Fy fasiken va skönt! nu är det lov, fick efter om och men ledigt imorgon orkar inte berätta hur det gick till men vi va flitiga:D

Idag har det varit skola som vanligt, plus lite sovmorgon. Efter skolana var det vidare till gymmet med frida och amanda, mycket trevligt tycker jag.


Sen sist men inte minst vill jag säga ett STORT grattis och en mega applåd till fyris nye vice ordförande Aka Frida Yngwe! 


Jag och vice ordförande i egen hög person.

Tag it!

Nu är det cougar town som gäller efter dte blir det bums i säng.
Antingen ska jag läsa min bok L.A Candy eller så blir det att sova en lång natt med sömn myysigt synd bara att kelsi inte bor i min garderob...


En skön bild må jag säga, med tags och allt. Nedrans va hett!

9nine9nine

Skulle börjat dagen med sam, men det va inställd så där gick vi miste om en rejäl sovmorgon på typ 1 ½ timme. SURT!

Sen rullade det på med svenska, engelska och htv. På htv gjorde vi frisyrer och stilrådgiving, helt okej.
Efter skolan var det gymmet på schemat där jag tränade järnet, behövligt.


Imorgon skulle jag haft en mega-sovmorgon till 12.15 men jag måste vara en lojal vän och hjälpa fridisen att bli vice ordförande och rösta så det är det jag kommer göra!

En mysig sak är ju ändå att kelsi och jag firar 9 mån idag, känns verkligen inte så! men det är exakt vad det är tre kvartar av ett år shit pommes!

Crap

Idag var det utv-samtals dag vilket betyder att jag var ledig hela dagen vilket var skönt. En extra sovmorgon sitter ju aldrig fel liksom, vid halv ett var det utv-samtal och det var felfritt så chill på det.

Efter det lilla samtalet åkte jag till gymmet för att på riktigt gå ner tio kilo, känns nämligen som om jag gått upp tio kilo i helgen. Fan på kalas alltså tårta och god mat och grejer, too much to handle.
så dte vart träning tills jag kände spykänsla och yrsel i huvudet men det var jag värd efter allt mat-syndande denna helg.
Jag har säkert gått upp allt jag lyckats gå ner nu, fan.

Men nu till roligare saker, efter träningen åkte jag till gränby c för att inhandla ett baslack, kroppslotion och sen råkade jag hitta ett fint nagellack. Typ ljusrosa bubblegum lovey

Get up, get up

Long time no see må jag säga men jag har helt enkelt velat ha en helg utan bloggmåsten, vilket var skönt.
Kan snabbt dra igenom om vad som hänt, fredagen vet ni ju som sagt, lördag var det intensivträning och släkten kom på  kalas för att fira systra min som fyllde tolv. Lördagkvällen/natten spenderades hos kelson stannade även hela söndagen då det var släktkalas fast för linus som fyllde i måndags om jag inte minns fel.

Så man kan väl säga att detta har varit en helg i kalasens tecken, mycket tårta har det blivit men det tar jag igen idag när jag ska träna järnet på gymmet och återigen börja på min lilla GI-metod.

Härnäst ska jag fixa mig lite så jag kan synas bland folk, sen blire utvecklingssamtal och träning för hela slanten. hörs och syns!

12 bast

Hej och välkomna!
Igår hann jag inte skriva men jag kan förklara mig, jag hann inte.
Började dagen med Vip eventet på H&M med lite waynes coffee och vitamin drycker, till en början hittade jag inget jag hade tänkt att köpa men sen började det rulla och jag kom hem med en cardigan, armband, Bh och trosor.
Allt till ett mycket rimligt pris av 400 riksdaler.

Sen var det prao til fyra- fem hann därför inte träna för jag skulle hem till mamma och packa för att åka till pappa och äta middag och sedan hinna till amanda i storvreta innan åtta, Stress! Men det var det värt för igår var tha gang där och inte bara delar utav det utan hela vilket var mycket trevligt.

Nu har vi precis haft lite presentöppning och skönsång för felicia som fyller hela tolv år idag, inte klokt va tiden går fort när man har roligt!


Två av mina inköp.




Tidigt men farligt roligt

godmorgon kvittrande fåglar! 
Skitväder idag vilket gör mig lite ledsen men då kommer jag på att jag ska till H&M nu på nått slags VIP-event vilket genast gör mig gladare.
Hade det varit en vanlig fredag hade jag sovit nu men nu äre inte en vanlig dag sådeså. Börjar praoen kl tio så vi får se om jag kanske hinner hem innan jag ska dit, det återstår att se.
Nu ska jag ta mig till bussen, tjingis!

Smidig ja fast nee

Jag har ont i mitt huvud och mår illa! jag vill bara skjuta mig själv för tillfället.
Och så vill jag ha våfflor... men nej det får jag inte för då får jag mer fläsk än önskat.

Vill bara sova men det går inte för det är inte riktigt kväller ännu... fan har glömt att äta middag kom jag på, fan va klantigt

EyeCandy

Imorgon ger jag mig av i ottan till H&M för nån vip-sak, det blir frukost och shopping med 20 %. Hur härligt är inte det?
Har kollat runt lite på vad jag skulle kunna köpa få se vad som finns kvar och vad som känns som det rätta kapet so to say.



Nuts

Idag idag idag, ja dagen har varit helt okej lite lång och så. Började dagen med en jäkla spurt, kom ner till bussen och insåg att min mobil låg kvar i hallen panik tänkte jag och sprang upp men precis när jag började vända hem så såg jag bussen komma. Dock vägrade jag klara mig utan mobilen hela dagen så jag kände att jag hellre kommer försent men icke sa nicke jag hann med! kan ni tänka er? tur eller tur?

har inge kul att säga, hade tänkt att springa idag men nej en vilodag behöver man efter hård träning var dag. Så idag blir det bara soffan

Stormy

Hej min fina men få läsare!
Dagen har varit helt okej svenska, hål, lunch, matte, engelska. Enda minuset var nog att det var äcklig mat och att hela skolan lukta firre, får en obehagande känsla av att firre-lukten ska sätta sig fats i mitt hår hud och kläder och att jag sen går runt och luktar som en mört. Inte kul.

Nu till dagens skönaste, träningen! Fy vad skönt det är att träna och sen känna stoltheten efteråt och ännu bättre känslan av att sitta helt trött och matt i soffan som jag gör nu, underbart! Dess utom såg jag en rejäl mums-bit på gymmet idag som bara gjorde vistelsen ännu bättre. yummi!
Dock mår jag inge bra, har ont inuti mig och mår illa känns som om det kommer en kasst-spya när som helst. Haha.



En fin bild på mig när jag voltar och inte riiiktigt hann runt så det blev en halvliggande ramling där.

Sen denna godbit som jag inte kan få nog av, föreställande jessica som sumo haha kan ju lägga till att det är hennes tröjja som är fylld med luft alltså inte hennes riktiga former:P
Funderar på att ha den som skärmsläckare...

A long day and hard work

Idag har vi haft veckans jobbigaste och längsta dag, har haft huvudvärk, har sprungit på band, har ätit rotfrukter, jag har skrattat, jag har velat dö av utmattning, jag har mätt kroppsdelar.
Nej nu blir det lite bilder sen godnatt.





Finfina bilder från våran hantverkslektion idag, njut!

mat mat mat

Hej allesammans, vid det här laget har jag påbörjat att måla naglarna men sitter nu och äter en mycket delikat middag bestående av sallad a la emma, mycket gott må jag säga med parmesan, balsamico, parmaskinka, chashewnötter... Ja det är bara en massa mumsiga grejer.

Ikväll blir det teve och mys, är jävligt sugen på ost och kex men det blir det inge av med, i helgen kanske.
Tänkte även måla klorna i fransk manikyr, det var ett tag sen nu.

Nej nu återgår jag till min mat, ciao!

Ursäkta mig!?

Var kom all denna snö ifrån?!
Vaknade idag och var skittrött men kämpade mig upp och pappa föreslog en promenad efter frukosten och det gick jag med på. Det snöade lite men inte tänkte vi på det "det skulle säkert snart sluta" men icke, en timme senare kom vi hem som snögubbar bokstavligt talat. Min halsduk är fortfarande inte helt torr:P

En annan rätt tråkig sak är att jag bröt mitt GI-grej efter tre dagar men jag har tänkt: helger är till för att man ska njuta av dom så jag tänker köra stenhårt i veckorna sen så är jag inte lika noga på helgen, då kan man faktiskt unna sig en potatis. Jag läste faktiskt i en bok att man kunde göra så, man gör det lite svårare för sig själv i veckorna men det är det värt för om en potatis får mig lycklig en lördag så är det värt det. Man behöver inte trycka i sig godis eller chips för det, och det har jag faktiskt inte gjort yey me!

Det är inte klokt

Jag är så otroligt sorgsen över att glamourama är slut, alltså verkligen deppig. Gillar verkligen serien så skarpt att det inte är okej nästan sjukligt mycket, vilket kmr resultera i att jag kommer ha en abstinens som inte tåls att tala om ens...
Det ja tröstar mig med nu är att följa deras bloggar slaviskt och bara avundas deras kläder och deras liv.

Fast jag är trots allt inte ensam om denna "förälskelse", så jag väntar mig en ny säsong and i can't wait!


Stor applåd!

Aoch

Gårdagen var prima med alltsammans och på kvällskvisten bar det av hem till kelson där det vankades en mysig tv kväll med hans mor och lillebror.
Idag har jag inte lyckats åstakomma mer än att ta mig hem till pappa efter flera timmars "vaken"-tid.

Skulle hem till frida för film kväll med lyssna på det här ALLA 4 helt otroligt men självklart så har världens huvudvärk slagit till så nu är det till att vila för att se om jag lyckas ta mig iväg. Håller alla tummar jag har för att detta ska gå vägen!

Event

Mitt event börjar det närma sig med stormsteg och det känns ska jag säga, endast en logga fattas sen är det bara att sätta flyers och affischer i tryck. Pirrigt som in i...

Iaf så har jag kommit på en toppengrej, vad sägs som om några från ST1 sitter och gör handmassage på kunderna? Alltså dom som vill? Om någon tycker detta är en bra idé så hojta till, det är ju trots allt bra marknadsföring för både vår linje och våran klass...

Kan ju iaf avslöja att det kommer hända en hel del roliga saker, en liten ta-hand-om-dig-själv-dag typ. Så när flyerserna kommer ut, spread the rumor och ta med hela släkten vettja.

Haha oj vad detta inlägg liknade nån "försöker ragga folk"-inlägg, det var inte det som var meningen dock:p

- 1kg

Har kommit hem från praktiken nu blev en kort dag 12-14, det var endast ett möte med Keune verkar riktigt bra faktiskt.
Nu är det iaf hög tid för mat för jag är vrålhungrig, så en tallrik kommer lastat med mat!



Me Like


Pastell

Nu är jag mycket fräsch och len om bena niceigt värre. Jag har lust att göra om i mitt rum av nån anledning... hm weird.

Mest av allt vill jag köpa kläder i Nude-färger och pastelelr så himla vackert kan knappt bärga mig tills studiebidraget kommer!

Värdelöst inlägg känner jag..

Smuts

Jag må vara helt otroligt, vad är det som stoppar mig från att duscha? kom hem från träningen för typ en och en halv timme sen och ändå har jag inte lyckats komma in i duschen... jag må va en riktig lortgris.
Det är mycket som kommer i vägen liksom, mat, tv, dator, men nu ska jag faktiskt duscha eller ja när jag kollat på glamourama..

M to the VG

Sista dagen i skolan för denna vecka känns skönt, önskar att jag hade sånna här veckor varje vecka: ledig,skola,ledig,skola,praktik. Yummi!

Idag har dagen rullat på som aldrig förr fick MVG på mitt ekonomiprov gillas! var tvungen att äta carbs till lunch för att det inte fanns nått annat att äta (ångrare'), brandlarmet gick och jag frös sakta ihjäl. Efter tre ganska händelselösa lektioner åkte jag, elin, sofia och natalie till gymmet och körde stenhårt... eller jag körde så hårt jag kunde med mitt tillstånd som lam.

Ja, det var allt för idag kära vänner ses eller så ses vi inte

Weird

är det bara jag som alltid missbedömmer hur lång tid jag ska ta på mig?
Jag lyckas alltid idag har jag till exempel tjugo min över trots att jag skulle göra skitmycket nu på morgonen, allt är klart.
Vissa mornar har jag inget att göra och det slutar med att jag springer till bussen... konstigt det där.

Ledig dag

Ska väl ta att avslöja vad som är i paketet trots att dom flesta redan vet, jag har ju trots allt pratat en helt del om det.

Först kan vi ta en liten genomgång av vad som hänt under dagen eftersom jag va ledig. sov tills jag vaknade mycket skönt sen var det frukost och jag hann jobba lite och efter elva begav sig jag och mamma ut på en lång promenad på 1½ timme, direkt till gränby för att handla GI-mat.
Dagen har rullat på och jag har hunnit jobba en hel del på mitt event så nu fattas bara ett ynka företag och två ynka loggor det känns super-skönt.

Åter till innehållet i mitt paket då:

Jag gillar det skarpt, tänk när man är brun hur snyggt som helst.

En nisse med röst som en ängel

Jag får väl göra som alla andra bloggar gjort denna dag,, lägga upp malins vackra sångröst på bloggen och sprida den runt om i världen!



Finns inte så mycket att säga som inte redan är sagt om denne lilla gulliga sak. Lyssna och njut helt enkelt!<3

H&M

Kolla vad jag har varit och hämtat ut! Kolla in senare så får ni se vad som gömmer sig där inne...


Goodbye carbs, hello beach 10

Nu är det spikat! Imorgon börjar jag med GI, for real. NI må kansk einte tro det när jag säger att jag ska sluta äta mackor och pasta och andra carbs men jo faktiskt jag skämtar inte en millimeter.

Imorgon går min mamma och jag till gränby och inhandlar en ny kropp och en sundare livsstil till mig, hur enkelt var inte det liksom. Dessutom har jag ju bex som min stötte-pelare, hon kan detta känns tryggt.

Så hör upp nu alla som har tänkt bjuda mig på middag närmatse tiden! Jag vill ha kött och sallad, och chashewnötter punkt slut!

Mitt nya motto: Man blir vad man äter dvs en fast köttbit, ingen sladdrig överkokt makaron!

over and over again

Skola igen efter långhelg, väldigt okej trots sen lunch men malin och jag proppa i oss som sjutton så för första gången i världshistorien var jag inte hungrig på hela eftermiddagen trot en lång lektion fram till fem.
Sminkade dagsmake, fick fria händer så det var skitskoj enligt moi, jag sminkade bexi och hon blev snygg som satan och nöjd blev jag. Blev dessutom sminkad i en mycket fabjolus make så det är jag glad för.

Efter skolan gick jag ner till stan med bex, malin och jessi. Malin och bex svängde sedan av mot dansen och jessi och jag gick runt och kolla i nån timme innan det var dags för mig att dra mig till restaurangen där det var dags för födelsedagsfirande för fader min, Grattis grattis btw.

Nu sitter jag här och lyssnar på lille malins helt ljuvliga röst i fireflies som hon spelade in för ett tag sen (hennes är mycket bättre än originalet). Låten går just nu på repeat och har gjort ett bra tag, kan inte sluta förvånas över hur fint hon sjunger och som värmer hela mitt hjärta med skönsång.
Ville helt enkelt bara berömma denne lille fillur som är next up i rampljuset på världscenen.
HUrray!


Är sugen på pizza

 Hejsan gröngölingar!
Idag är det ingen skola då det råkar vara studiedag av något slag, skönt tycker jag för det betyder slappa hela dagen.

Har sovit i typ tolv timar och har vid det här laget både hunnit äta frukost och borsta tänderna. Har pratat i telen och kollat på film och grejer prima!

framåt eftermiddagen ska jag vandra ner mot stan då det behövs en promenad och jag ska kolla om min underbara ring från H&M har kommit in i sortimentet ännu, vägrar att köpa från internet och betala frakt förstår ni.

Dagen har tyvärr inte så mycket mer att erbjuda er läsare om ni inte vill veta detaljer om hur jag ligger och glor på film dagen i ända.. nej skulle nog inte tro det.
Imorgon där emot vankas det festligheter eftersom min fader fyller hela tjugo år? nej lite mer kanske men jag vågar inte skriva vad han egentligen fyller, jag kanske får spö eller nått. det blir trolligen middag hemma eller ute och jag hoppas på efterrätt mohahaha

Helg helg mera helg

Nu är jag åter hemma efter min lilla tripp ut på landsbyggden.
I Fredags var det dags för att träffa tjejerna igen men det blev till slut bara jag och frida men vi hadde det dunder ändå, på morgonen bestämde vi oss för att kolla på kelsons match men vi missade massa bussar och hade lite svårigheter med att hitta och sist men inte minst så hade jag trott att den börja elva men icke, den började visst 10 så vi anlände till platsen lagom till matchen var slut. Grattis till mitt missöde.

frida och jag åkte då till stan för lite fönstershopping och fika, vi fick förresten med oss en varsin ring hem också.
Frida åkte hem och jag och kelson tog bussen ut till hans kontaktfamilj eller vad man ska kalla det vi kan ju säga famlij numero 2. Vi har haft det extremt mysigt med god mat, gott sällskap, små gulliga skrutt-barn som hoppar omkring och mycket chill-tid. Sånt gillar jag.


Hard work

Tänkte bara påpeka att jag har varit mycket duktig idag, jobbat lite, tränat samt städat hela huset då menar jag plocka grejer, diska, dammsuga samt moppa.
Stor applåd till mig.

Nu återstår bara en lång skön dusch och sen framåt sju är det dags för middag då tjejerna kommer minus amanda som kämpar på med träningar och matcher och allt va det nu är.



Njut av den här så länge, jag dör av garv helt seriöst, fy bubblan va roliga barn det finns

soovmorgon

Sitter med frukost och datorn framför mig i soffan och njuter av en lugn morgon. Glor på massa cyklar, måste köpa en ny till sommaren och då ska jag satsa på en som verkligen går att cykla på.
Förra året köpte morfar en sån här gammal fin cykel men den funkade inge vidare fick trampa i nedförsbackar vilket inte är det roligaste speciellt inte i salabacke.

Idag blir det träning med frida när hon slutat skolan sen ska ja hinna städa och ringa några samtal så jag måste sätta fart känner jag.
See you later!

Torsdag och pump

Trodde att jag hade bloggat idag men naej måste ha drömt det.
Har iaf haft en bra dag, började med sam-prov gick strålande tycker jag sen kunde vi flytta fram svenskan därefter engelskan och vipps så slutade vi vid ett.
Direkt efter skolan tog jag mitt pick och pack och drog till gymmet, det blev en timmes träning där sen gick jag en promenad till mammas jobb där jag tog nån halvtimmes träning sen vandrade jag hem så det belv nog 2 h träning sammanlagt. Känns härligt.

Imorgon är det ledigt pga av de långa dagarna förra veckan, men inga vila för det inte nej det blir till att städa hela lägenheten (mammas order), träna ett pass på gymmet, tvätta, samt umgås med mina flickor på kvällen. mysigt.

resten får ni veta sen, eller inte.. ledtråd är att jag hade tänkt packa en väska och bege mig ut på lantlig mark denna helg en nypa frisk luft helt enkelt men som sagt mer om det sen.

Hot Hot Hot

Dagen har varit mycket bra, solen har skinit och man ser hur snön smälter bort sakta men säkert. Idag var även första dagen jag hade min skinnjacka och inte frös en enda milli.

Började dagen med svenska sedan lunch och efter lunchen var det lång matte och sedan dubbellektion engelska då vi kollade på film, får även ledigt engelskan imorgon pga filmtittandet känns mycket härligt.

Jag har även lyckats äta nyttig mat hela dagen är stolt som tuppen! brakfrukost vilekt är mycket ovanligt för mig, sedan var det äckellunch men en fiskpannett och massa grönsaker fick jag i mig, under filmen när alla åt godis stog jag emot men stooora frestelse och åt frukt och nu har jag avslutat dagen med en promenad och kycklingsallad.

Mums på denna dag alltså, rundar av med en fin bild från svenskan


This is hot!

bikini-time haha not ready for it

Hej igen snubbar!
Har fått hem en bikini idag med en helt underbar corallig färg, super fin! Dock är överdelen lite liten och mina tuttar är halvvägs ute nästan hahha okej där överdrev jag men den finns för dte första inte kvar på internet vilket betyder att jag inte kans kicka tillbaka den och byta storlek så jag behåller den, jag var iaf ful i den därför ska jag bli smal till sommaren.. vi får se hur det går men nu äre seriöst på riktigt.
Wish me luck!

9 Mars and no more

Hej alla glada! haha jag börjar bli så sick in the head känner jag. Dagen för mig har varit helt vrickad men jag kortfattar med lite "punkter"
inställd samhäll, betyder en och halv h sovmorgon om jag hade vetat.
engelska, blev utskälld av en onödigt dampig lärare
svenska, satslösning mums!
lunch, äcklig frukostkorv skulle kunna dö för en kebab!
hantverksteknik, fick en vikarie för alexandra som har fått barn. Sofia heter hon en skitgullig tjej som är jätte bra på smink och grejer, min nya real-human-idol, I adore!

Efter skolan så gick jag ner till stan för att kolla min trisslott eller rättare sagt lösa in den gamla mot en ny men ingen vinst bajs, 10 riksdaler åt pipsvängen.


Söt-malin som jag gjorde röda läppar på idag, awesomeness! älskar färgen på läppstiftet btw


snyggbilder på oss, jag vet att ni gillar det. Malin och bex jobbade med mina biglips tottee!

handvolt,flickflack,kullerbytta bak fram sida hej hopp välkommen nackspärr

Måndag måndag kebabiga måndag.
Idag har vi haft teori i htv om naglar och grejs jobbigt att lära men nyttigt att kunna kan jag tala om.
Sen är ju detta en dag med lååånga raster men det har gått bra, vi har fjantat runt som vanligt alla görlies.

På idrotten var det redskapsgymnastik och jag var mycket envis när det gällde handvolten vilket nu har resulterat i nackspärr samt en stor del skratt hos min publik. Mattelektionen var därefter, bex och jag fjantade runt och skratta åt allt, samt funderade vi på att kanske ta oss en kebabmiddag någon dag framöver... hm gott men känns jobbigt att betala då jag skulle bli "hej jag köper kebab för hela mitt studiebidrag!"-tjejen. kanske inte så nice?

soff-time

Vad har jag gjort idag då? inget intressant, sovit länge och legat i soffan som en höbal hela dagen, men det behövdes faktiskt.
Har gjort liite "nytta" till exempel har jag målat naglarna och pluggat en skvätt observera en skvätt.

Nu ska mami och jag ta oss till gränby för att "shoppa" mat och grejs, viktigt viktigt.

VIP

Nu sitter jag här hemma helt utslagen efter två dagars hårt arbete imorgon blir det lååång sovmorgon, fy bubblan va skönt.
Har under dagen hjälpt till både hit och dit på VIP bla har jag packat mer än 1000 goodie-bags, den du!
När allt var slut åkte mamma och jag hemåt men stannade först till på drive-innen på donken för middag, me like!
Jag orkar inte skriva mycket mer än så, bilderna får säga sitt helt enkelt.


Jag gillar killarna uppe till höger i hörnet, typ helt identiska med dressman-reklamen. Angelica och jag roades otroligt över detta faktum.

Rundar av med ett enkelt God natt

Lördag

Hej allihopa, godmorgon eller goddag beroende på när man vaknade en lördag som denna. Sitter i soffan färdig och klar för x antal timmars jobb. ska åka om sisådär 35 minuter för att komma i rättan tid.
Det blir alltså modevisning idag då, kom alla ni som är över 18 år. Det kommer bli skojigt som fasiken med goodiebags och grejer ska försöka få mamma att knäppa massa kort som jag kan slänga upp här ikväll eller imorgon, så håll ögonen öppna!

Nu ska jag vila mig ordenltigt och ta reda på va det är för temp ute så jag kan välja lämplig jacka. puss påer

9 to 7

Idag var det dags för praktik redan vid nio då vi skulle hinna med fasligt mycket saker under dagen, allt för att att modesvisningen ska bli så bar som möjligt.
Idag har jag:
*färgat bryn och fransar
*fönat tre kunder
*stylat en kund
*målat naglar på tre st
*färgat en kund
*Slingat en kund
*Svarat i telefonen
*packat bilen med tusen goodiebags
*köpt hårprodukter på här
*varit på diverse ställen för att hitta blommor samt fjädrar till modellerna
*Sist men inte minst har jag packat cillas bil full åt alla håll med grejs för imorgon.

Ja, det har varit en lång dag. Hela tio timmar har jag jobbat, så nu är jag fasligt trött men glad för imorgon är det äntligen modevisningen. Som jag har längtat ska bli riktigt skoj.

Nej nu ska jag ta't lugnt framför tv:n med Kelsi hela kvällen, imorgon ska jag nämligen befinna mig på VIP kl tolv och innan dess måste jag har hunnit få i mig en redig frukost och fixat mig helt fab, upp på scen ba

Besviken

Idag har det gått bra i skolan, glömde inte nyckeln yey me!
Annars helt vanligt tyvärr inget utstickande, efter skolan gick jag in till stan för att köpa presenter till halva min familj som fyller i mars så nu ärd et klart också skönt!


kallakallakalladom

Dagen har varit jobbig som andra onsdagar med endast tråkiga lektioner dessutom hade jag glömt mina nycklar vilket gör mig ganska låst utan böcker och allt.
Men dagen blir super med alla flicks i min klass så ingen skada skedd.

Efter skolan åkte jag och rebecca ner till stan för att äta keebab mums sen lyckades jag få med mig nagellack hem också... ops. Skulle köpa mitt efterlängtade garn till resten av halsduken men det skulle inte komma förns på fredag så jag får fixa det då istället.

Nu ska jag bara chilla lite i soffan och sen ska jag iväg och träna, ska kolla om det finns nått skoj pass att gå på annars blir konditionspass hade jag tänkt.

Lyckliga liv

Idag var det ju bara att dra sig till skolan trots att jag var äckligt trött, dessutom behövdes en redig frukost då det vankades prov i svenska typ som nationella i 9:an fast bara för våran skola (dom som läser svenska A).
Det känns ganska bra så jag hoppas resultatet blir bra likaså, efter lunchen traskade micken och jag ner på stan och drog en fika på Wayne's mumsigt värre må jag säga.

Kl ett samlades hela klassen utanför Åhléns där vi skulle kolla på en "mässa" som vi trodde det va men icke helt tomt, tillslut kom iaf en make upartist som gjorde en enkel sminkning på Jessica och fy bubblan va stilig hon blev.

Dagen första höjdpunkt var när jag fick göra av med lite pengar: köpte mig en skinnjacka till våren eller imorgon som jag skulle vilja ha det och ett nagellack som är väldigt likt det från essie som jag visade för några dagar sedan.

Dagens andra höjdpunkt: kom hem och såg ett brev från försäkringskassan på golvet som var till mig, skoj tänkte jag och öppnade.
Där i stod det inget mindre än att jag skulle få 9800 kr i ersättning för mitt fula ärr som jag fick efter operationen förra julen. Jag stod och skrek av lycka, fatta att jag kommer kunna shoppa upp allt det där i new york i sommar!:D jag är mer än äckligt glad.


Mina vackra inköp.

Jessicas ljuva ansikte.

köttköttkött mera kött

Nu har jag precis avnjutit en god middag i form av KÖTT, som jag har längtat hela dagen. Rejält kött ska det vara!
mer än så må jag inte meddela då kvällen inte varit speciellt händelserik.
ciao

I WANT

Just nu vill jag bara köpa en tröja och detta underbara lack som jag är helt bedövat kär i... fatta i sommar när man är brun och helt fresh och sen det här som grädden på moset! Dödligt snyggt må jag säga.
På tal om att köpa saker måste jag köpa en ny foundation  för min är slut, det är mitt puder också för den delen fast inte tvärslut vilket är bra.


Dr Emma

Började dagen med hantverksteknik där vi lärde oss HLR (hjärt & lung-rädding) på dockor, mum mot mun-metoden och grejer. Det var faktiskt rätt kul och nu längtar jag efter att få rädda någons liv!

Det blev även en tripp till närakuten med jessica då hennes knä var smärtande efter en tackling under gårdagen, känns som om jag är inne på linjen sjuksköterska:p
Idrotten blev inställd vilket resulterade i att vi kunde flytta fram matten samt samhällskunskapen och sluta en timme tidigare. Skönt må jag säga då dagen varit rätt trög.

Efter skolan umgicks jag lite med malin, ida och frida i biblioteket innan jag begav mig hemåt i snöyret. burr.



Jag och MiniAnne när jag räddar hennes fagra liv

What about spring

Trodde det var dags för vår nu men icke sa nicke nu snöar det åter igen...
men för att få det att kanske bli vår snabbare aå ska jag nog gå till stan idag och köpa nått vårigt plagg so to say, har längtat forever så nu är det banne mig dags för liiite shopping I LIKE

RSS 2.0