äventyr

Livet går vidare som det gjort, bara det att jag är lite frisk, är fortfarande leverpåverkad men det skadar inte mig eller nån annan så länge jag atr det lite lungt. Var på barkarby igår köpte två jeans och lite annat smått och gott, sen åkte vi över och lämnade min dator hos erik för att kolla om han kunde laga den då det hände en liten olycka, det ser lite ljust ut men vi får se hur det går till slut.

Idag åkte vi till öregrund och åt på köket med brors flickväns familj, det var trvligt och jag blev dödsmätt,
på tal om ingenting så har min bror fått placering i usa nu så nu är det bestämt. Den 25 aug åker han till Heppner, usa i ett år. det blir nog roligt för honom förhoppningsvis.

Nu ska jag förtsätta mitt lite smått sorgliga liv ensam framför tvn.

regnbågens färger

För intresseklubben kan jag meddela att jag bara har ont i ena min körtel nu vilket betyder att min körtelfeber snart är över! yes, sen är det bara återhämtningsperioden kvar men den varar ända fram till kistan. nej skämt åsido.

Bestämde mig för att äntligen färga mitt ack så mörka hår lite ljusare så att jag slipper en ljus förbannades utväxt, för visst ser det snyggare ut med en lite mörkare utväxt är en ljus utväxt visst inget är speciellt snyggt men ändå ljusare är enligt mig mycket snyggare och i vissa fall ser det faktiskt riktigt bra ut på vissa.

Så iaf började med att bleka och blåögd som jag är så har jag fortfarande hopp om att det ska fungera att bleka ett brunt hår till blont utan en enda liten orange nyans självklart gick inte det denna gång heller så nu stter jag är med morotsfärgat hår bokstavligt talat, jag kan kanske langa upp bild sen.
Gav mig nyss iväg till affären för att köpa mer hårfärg och hoppas på bättre resultat denna gång nu ska jag då färga håret lite mörblont som min orginal-färg ungefär sen ska jag göra massa ljusa slingor så ska det se lite sommarfräscht ut sådär,,, är det iaf tänkt.
Jag kan fota alla olika färger sen och visa kan bli ett himla fint färgkollage:P

Nu ska jag fortsätta med maten, see u

maila mer få fler

Hmm.. är inte alls trött vilket jag egentligen borde vara eftersom jag varit uppe så länge.
Men över till en annan sak som frida och jag diskuterade över msn på kvällskvisten, mail är så underskattat.
Tiden då frida var i usa var mail det enda sättet som vi kunde hålla kontakten som inte kostade en förmögenhet och det var absolute bananas. jag nästan sprang till datorn varje morgon när jag vaknade för att läsa mailet jag fått, och visst blir man glad av att få mail? det är som vykort, små egentligen ganska simpla tråkiga saker men som förgyller ens dag. jag menar nu inte tråkiga reklam-mail eller spam-mail utan riktiga mail från en vän eller nått.
Totally freaking bananas. Mer mail åt folket!

med det sagt så ska jag borsta emaljsakerna i käften för att sedan försöka somna in för natten.
tjingis 


va ska man säga

Endast av skuldkänslor kände jag att jag var tvungen att skriva ett litet inlägg om what so ever.
Har ju som sagt inte gjort annat än att kollat på tv pga mitt hälsotillstånd, positiv sak är iaf att det börjar bli bättre dvs jag har aptit mitt ansikte har fått färg och jag har börjat bli rastlös. Mycket bra mycket bra!

Frida kom hem i söndags och det känns pain att jag ska va sjuk när vi kan va ute och leva livet lite eller iaf göra nånting som står upp emot josefins och amandas gotlandsresa som jag då nitade på pågrund av denna förbaskade körtelfebern.

Slutklagat för idag känner jag, har iaf målat naglarna idag och ska försöka städamitt rum lite det är egentligen inte så stökigt men har man inge bättre för sig så varför inte.

Planerar att va frisk imorgon så att jag kan skaffa mig ett så kallat liv :P

äta bör man annars dör man

Ja helt onödigt inlägg men iaf.
Dagarna spenderas med massa smärtstillande och febernedsättande piller samt tv:n mat är det inte så mycket att tala om när jag inte ens kan svälja mitt eget saliv men lite måste jag ändå tvinga i mig för att överleva.
Imorgon skkulle jag egentligen åkt till gotland men det gick ju käpp rätt åt helvete med det tillstånd jag är i.

Nej dags för soffan igen.

bubbel

Finns inte så mycket intressant att skriva om eftersom jag endast sover och tittar på tv samt försöker få i mig en gnutta mat eller vatten, men det är inte lätt när det gör så förskräckligt ont att svälja.
Känner mig som ett riktigt vrak men jag hoppas att alla andra faktiskt har det bra och njuter av sommaren så gott det går.

jättekul

Skulle ta tåget från dalarna imorse vid elva men så som jag vaknade, så var jag inte alls i skick att åka tåg så pappa bestämde sig att skjutsa mig hem och så fixade vi en doktortid sådär på väg.
Jag har ju då mått dåligt i mer än en veckas tid och när min hälsa bara blivit värre så tyckte vi att det var läge att kontakta nån kunnig. Så vid halv fyra anlände vi till uppsala sammarterhem på närakuten och efter samtal och prover visade det sig att jag har körtelfeber.

Jag blev inte alls glad eftersom min kära gamle vän roanin är i sverige för första gången på sex år  denna vecka, och i helgen ska jag till gotland + att jag hadeplanerat en rolig och a lot going on sommar men icke nu ska jag va sängliggande i en månad.

Inte nog med det så har jag ju i mitt ovetande gått runt med körtelfeber i fyra dagar och två utav dom har jag jobbat, därav är det extra viktigt att jag ska va stilla. not funny.

Till det roliga nu, i lördags åkte vi till dalarna tidigt var tv ungen att gå upp sju.. det va tufft. Kom upp vid elva nån gång och då åt vi lunch and such sen åkte vi in och kikade lite i leksand samt handlade och så var det raka vägen (nästan) till stranden för att bada.
Söndagen spenderades på Sågmyras outlet Lager 157, Köpte en bedårande klänning från Line by Oslo.
såg en jättefin tröja från Velour också men jag vet inte det var inte 100% rätt.

Nej vilket babbel, nu ska jag vila. Måste ju faktiskt vänja mig eftersom mitt liv kommer bestå till mesta dels av det :p

sick and tired

Va extremt jobbigt det är att va sjuk, settas som en gris pga febern och huvet värker samtidigt som det är stopp i näsan, för att göra saken ännu värre så har min hals svullnat upp. Jag tror banne mig att jag fått svininfluensan, haha nej så är troligen inte fallet.
Ska äta lunch med mamma om nån timme sen får jag tvinga mig till jobbet, för jag känner att jag  måste få dom där pengarna även fast jag inte för huvudtaget orkar så är det nog ett måste om jag ska överleva i höst.

Imorgon åker jag till dalarna och jag hoppas jag mår bättre då så att jag kan njuta lite, vi åker nog hyffsat tidigt så jag kanske inte hinner skriva. Men då vet ni var jag är iaf.

feber

Stupade i soffan igår när jag kom hem från jobbet måde verkligen skit, täppt i näsan, ont i hela kroppen och feber.
Hade ingen aptit heller.
Nu efter en natts sömn så känns det lite bättre men jag tror ändå att jag har feber men jag får ta en alvedon och cykla ner till jobbet iaf för annars förlorar jag en jäkla massa pengar vilken känns riktigt jobbigt, så jobb blir det.

Snart blir det lunch och dusch sen jobb, bloggar nog inte ikväll men imorgon blir det nog nånting. 

kvällen

Gårkvällen var perfekt, kotte, jag och moa satt på moas ute plats hela kvällen och åt middag och drack te och bara pratade till tusen. Det var riktigt roligt att sätta sig ner och träffa dom på riktigt för en gångs skull, fats jag har no one but myself to blame.

Slutade iaf med att jag sov hos moa för det blev lite sent och feg som jag är vågar jag inte cykla genom nyby och gränby and so on på kvällen:P Väcktes av moa vid tio då jag gick ner och åt lite fruksot sen vid halv elva cyklade jag hem och moa cyklade till jobbet, och gud va fint väder det är idag+att det är varmt. Love It.

Var hemma lite innan elva och då hoppade jag in i duschen och sen har jag suttit med datorn i knät och tagit det lugnt, riktigt skönt. Funderar på att sätta mig på balkongen och lapa sol för att underhålla den lilla brännan som finns kvar.

adiós!

Huvudet är helt tjoockt.

Har varit hemma i lite mer än en timme nu och innan dess var jag iväg och tränade, men jag känner att jag måste vara påväg att bli sjuk för kroppen är helt slut och förkylningen smyger sig på.

Ska eventuellt ner till gränby centrum snart och äta lunch med mamma sen vidare till jobbet, kommer troligen vara ganska lugnt.

Ikväll bär det av hem till moa med kotte och vi har det lite chillchill där förhoppningsvis.

hejs sålänge.


Var är sommaren?

älskad

Du är underbar gumman<3<3


sunshine

Vädret är äntligen som det ska va på sommaren= varmt + sol. Dessvärre så kan jag inte njuta av den då jag jobbar men men får iaf en liten del av det goda. Idag på jobbet har det varit helt okej skurade lite golv sen kom moa och vi spelade TP resten av eftermiddagen/kvällen. riktigt underhållande, sen gick hon med mig till bussen och vi hann prata lite vilket vi inte alls gjort på senaste tiden så det var faktiskt jättekul. Jag känner att alla mina vänner är på plats igen efter en period d är alla bara flutit runt lite lätt. BEck på tv nu så, i got to go. cya L8er

morgon

Har precis ätit frukost vaknade hyffsat tidigt eftersom frida sov här och hon vaknar grymt tidigt ibland, satte på en film vid åtta till henne sen somnade jag om:P

Ska kolla på film nu sen får jag väl ta det lugnt innan jag börjar jobba ikväll, inte nice.

Nej nu ropar frida att hon har bestämt film , see ya

Idag

Sovmorgon idag med, riktigt skönt vaknade tjugo i tolv again, har inte gjort nånting vettigt idag riktigt. Skulle få gäster runt lunch men dom verkar inte behaga sig komma så jag tänker hitta på nått istället.
Det blir att umgås med frida hoppas jag annars om inte det går vägen så sticker jag nog iväg och tränar lite för jag behöver bli av med rastlösheten.


11/7

Jobbdagen igår var väl som alla andra dagar, vilket betyder att det inte var nått folk alls. Det verkar som om jag måste börja vänja mig med långtråkiga arbetspass så där på eftermiddagen.

Efter jobbet kom bror mi och hämtad emig och det bar av till kusiner där det väntade lots of food till min belåtelse (då jag var döhungrig). Åt en massa god mat samt efterrätt och umgics med släkten hela kvällen, det blev riktigt lyckat må jag säga. Framåt tolv började alla droppa av och jag och farmor lämnade av en efter en påvägen hem och när kl blev ett stupade jag i sängen och vaknade inte förns tjugo i tolv idag.
Jag måste börja ta vara på helgerna lite nu när jag jobbar så jag hinner göra lite mera, fast idag har jag trots den långa sovmorgonen hunnit en del.

Åkte hem till mamma och fikade med henne eftersom det är hennes födelsedag idag, grattis till hennne. Gick sedan på en långpromenad för att arbeta av lite av bullen och nu sitter jag här och kollar mailen lite, måste hålla koll på fridili som lever livet i staterna.

Nog pratat om det, ikväll ser jag fram emot god mat för att fira mamma sen blir det nog inte så mycket mer. sova lite tidigare kanske?

Ha det så bra sålänge

nada de importante ?

Hej kära vänner ligger i sängen med en högt andandes bjullan bredvid mig, mycket mysigt eller?
Vi har skrivit fina små mail till frida och idag ska vi bara chilla tror jag, tills det är dags för jobb för min del då -.-
Efter jobbet ska jag till kussefinerna.

Nej jag har egentligen inegt vettigt att skriva nu sÅ ciao!

nightnight

Ligger i sängen och mailar lite till frida medans amanda och josefin ligger och läser (väääldigt socialt) skämt åsido.

Vi skulle kolla på film och käka godis men filmen blev lite fuckad så vi kollad epå tv och spenderade två timmmar åt att göra en film åt frida istället, att säga att den blev underbar skulle vara en överdrift men lyckad blev den om man vill ha sig ett skratt.

Imorgon är det jobb som väntas vilket jag verkligen inte är sugen på menmen life goes on, efter det ska jag nog på middag hos kusinerna. Mysigt värre, måste bara kolla vilken tid det är. Får helt enkelt ringa papi och kolla imorgon.


Nej nu bör jag nog sova lite.

lazydays

Vaknade typ nyss eller nej för en halvtimme sen, hela familjen är i stockholm except me för jag ska ju jobba, damn.
Har inte alls någon lust för jobb idag speciellt när vädret är som det är och när jag ska cykla, det är bara på med regnbyxor och hela kittet. haha det kommer bli nice.

Ikväll ska eventuellt amanda och josefin komma hem ´till mig och vi ska ha det lite mys, men vi får se hur det blir med den saken, men hoppas kan jag alltid göra.
Ska fortsätta med frukosten sen ska jag bara lata mig i soffan tills det är dags för jobb.

8 kunder

Och ja antalet ökar var dag som går, och idag känne rjag mig faktiskt duktig både på jobebt och före.
Vaknade runt tio då jag gick upp och åt en redig frukost sen iväg till gymmet och tömde ut allt vatten i min kropp sne hem för en stadig lunch sen iväg igen för att jobba. Jobbet idag var lite emr servering städning, tvätta fönster, montera tavlor, sätta upp tavlor, tvätta akvariumet, döda en fisk och vika tröjor. Ja som sagt en hel detl må jag säga, inte dåligt, inte dåligt.


imorgon bör jag städa mitt rum eftersom det ser ut som fan och att jag troligen kommer få en spark i rumpan av mami oom jag inte gör det eftersom resten av lägenheten är så ren för tillfället. Well well en syssla jag måste utföra, så enkelt är det.

23:45



The greatest thing you'll ever learn
Is to love and be loved in return.

Gotland here we come

Glömde skriva ensak..
Nu är det klappat och klart med biljetter, den 25 juli åker amanda, jag  och josefin till gotland. Gud va jag längtar komemr bli kul som f*n!

Working harder each day

For in till stan närmare ett och mötte josefin & amanda jag sprang förbi och sa hej till matilda på KH också sen gick vi till Wayne's och fikade, kaffe latte vanilj med en halv blåbärsmuffins blev det. MuMs!

Direkt efter fikat var jag tvungen att kila till jobbet, och idag träffade jag en ny medarbetare vid namn jocke,vi har mest läst korsord idag haft typ fyra kunder. När Anna kom tittade vi på fiskar ikl. en ål som är dö-äcklig, men vi försöker sakta men säkert bli av med våran ormfobi. Om det kommer att lyckas det återstår att se, efter typ en halvtimme av fisktittande bestömde vi oss för att ta en spelomgång yatzy, jocke vann med nöd och näppe och två poäng efter kom jag (detta kom vi fram till då vi hållt på att räkna poäng i mer än tjugo minuter).
Kan också meddela att jag vann stort igår:P

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kanske kanske städa lite i mitt rum:p


Firstdayatwork

Ha rinte riktigt haft tid att skriva idag känns det som, kl ringde vid nio för att jag skulle försöka få tillbaka dygnsrytmen lite snoozade dock till tio och då jag jag upp och pysslade lite här och där egentligen bord ejag börjat städa men icke sa nicke.
kom på vid elvatiden att jag skulle möta katie i stan redan vid tolv och då fick jag brått, fixade mig snabbt och satte i mig en redig frukost eftersom det vankades första dagen på jobbet = en redig frukost är ett måste!

Gick på stan med katie i några timamr tog en glass shoppade lite på rean, kan visa imorgon om jag har tid. Sen vid tre började jag jobbet och det var faktiskt helr okej hade inte så mycket att göa utan läste mest Unt hela dagen men men. Lättförtjänta pengar eller?


           Imorgon blir det fika med amanda och josefin ska väl shoppa lite och sedan planera inför gotland, sen så blir det självklart jobb (jag ska lyda min handledares råd att ta med mig en bok imorgon) Det finns ju trots allt mycket dötid;)

Sovdags här närmast

Chewy Candy Cars

Nu är min bror hemkommen från The United States Of America och jag fick en helt nice I <3 Miami-tröja och en stycke påse ahlgrens bilar fats i US-version, mycket god i would say.
Just det på arlanda såg jag en fett rolig bebis skrattade ihjäl mig, alltså den va på affisch. 

 

När jag  kom hem cyklade jag iväg till stan för att möta josefin och gå iväg och träna, jag kände mig ganska duktig.
Härnäst ska jag endast slappa och kanske träffa nån kompis för att förbereda mig för morgondagen.

Arlanda

Ska snart iväg till arlanda för at hämta brodern min som anländer från The US.
Sen efter det så ska jag iväg och träna, det var riktigt läne sen sist så jag måste verkligen iväg nu känner jag.Men det ska bli skönt faktiskt.

Har en enorm ångest över imorogn då jag börjar jobba är minst sagt livrädd och jag börjar inse att jag inte alls är mogen nog för nånting som kallas jobb, jag går fortfarande i skolan och inget annat... nej men det ska nog gå bra hoppas jag.

Nu måste jag dra, ha det

sommarkänsla


Dagen

Idag är en sån här seg dag som egentligen inte borde få finnas då det är värdefull tid som rinner ifrån min time of my life, men jag får helt enketl skylla mig själv.
Jag känner att jag borde cykla ner till gymmet men jag har faktiskt ingen lust att träna idag, men imorogn då ska iaf jag och bjull ner for sure så jag kanske kan ligga i soffan idag med gott samvete.

Har dessutom värsta abstinens av att köpa kläder, men jag måste spara dessvärre tror jag att mina pengar för månaden redan är slut, damn.

Öregrund

Då är jag hemkommen från öregrund efter tre helt underbara dagar med amanda och josefin.
Vi har i stort sett bara ägnat oss åt sola,bada och mat, sen har det blivit en och en annan cykeltur.

Det finns inte så mycket att säga om helgen mer än att amanda har spillt en massa + skrämt en unge, vi har kollat snygga killar, brunat oss, sett en utomjording på stranden och badat i massa olika temperaturer

             

Nej enough is enough allready, dags att hitta på nåtgot vettigt.

RSS 2.0