söndag och lördag i ett

Det blev både kusin-firande, Ikea och träning idag och det var ju helt enligt planerna inte sant?
Blev iaf lite blommor och lampor från ikea och sedan raka vägen till friskis för ett hårt pass med frida.
Vi hann med både skitsnack och träning, tur att vi är kvinnor som kan göra flera saker samtidigt:P


Detta inhandlade jag igår: blåa jeans, fyra diadem, två ögonskuggor, grå tröja med nitar från lindex


Fridas och mitt hang på Åhléns, dessutom ser ni ett par helt awesome converse där in the back.


7 mån<3

long time no see, men jag har inte orkat sätta på datorn förns nu helt enkelt, fredagen var det ju då bio med elin och det var trevligt som tusan, lördagen spnderades med frida på stan där vi drog en riktigt shoppingrunda vilket är helt underbart.
Ska slänga in en bild på mina inköp sen ikväll, efter staden var det till farmor på middag och några timmar senare tillbaka till boningen.
Mötte kelson vid bussen sen satt vi och åt ostbågar och njöt av tvn tills ögonlocken var för tunga för att hålla uppe.

Vad händer idag då mina vänner? jo kelson gick precis så förmiddagen har spenderats med honom, snat kmr mamma och hämtar upp mig så vi kan köra vidare till kusinen för att fira födelsedag.
Sen ska jag träna med frida om hon har lust oc om jag hinenr ska jag till ikea och köpa lite växtligheter till rummet mitt.

Hos elin

Skrev inte igår men vad gör det liksom hände inte mycket tror jag.
Idag har det varit praktik och jag åt sushi, städade lite, klippte mig samt planerade inför ett event som jag ska fixa den 10:onde april, mycket att göra tills dess men roligt ska det bli.

sen stan med frida och amanda och nu har jag hunnit chilla med elin och ätit pizza och chirre, nyttigtXD
Snart ska vi iväg på snabba cash,, yey!

hörrni ska prata med elin nu ciao!

Just empty words

ja tjejer och killar, gubbar och gummor, korta och långa, breda och tunna det blev ju ingen blogg igår.. anledningen: ja jag orkade helt enkelt inte.
men dagen var typ som vanligt eller nej den var förresten rätt bra började med sovmorgon, engelska, svenska, lunch sedan började dte roliga:
soffor knakar, soffor går sönder, mammor anländer vi gör om dom helt och går där ifrån som MILF's haha.
Sen vandrade min göörlis ner till stan och köpte lite tröjot tog hål i navelar samt åt en underbar och otroligt ljuv middag på kebab house (kött på pinne, min favo).
När vi sedan gick där ifrån formade som maten vi åt så skiljdes vi och jag åkte hem till kelson där det var lite plugg, paradise hotel, musik och en liten sovstund.


Okej nu till dagen.. skola som vanligt som vanligt dessutom fick jag 43/43,5 på samhällsprovet, NICE!
Sen dubbellektion av svenska då vi kolla på a walk to remember käka godis och grät som små barn eller åt minstonne jessica och jag..
Efter skolan tog frida  jag och jessica en fika och prata en massa om allt mellan himmel och jord och när kl slog sex gick jessi och dansa och frida och jag mötte mandy och satt och glodde på innebandy hela kvällen.. och ja nu ligge rjag här i min säng så så slitar den dagen.

Tootte!

När mitt godisbehov blev föör stort drog jag på mig träningskläderna och gick ut på en rejäl powerwalk för att kanske bota det.
Tyvärr gick dte inte som planerat och när jag kom hem var det enda jag kunde tänka på typ choklad... well jag höll mig i skinnet och klarade av att motstå frestelsen.

Nu ska jag glo på paradise hotel och äta russin...

A good day

Dagne började som alla andra måndagsmornar, lite segt alltså men dagen fortskred och after all var dagen helt super.

Min stolthet just nu är mig själv, simmade i en timme och inget mindre än 1900 m, fyra längder till och jag hade nått det mål jag inte trodde va möjligt. Jag trodde inte jag skulle klara ens hälften av vad jag verkligen gjorde och det är nog tack vare det starka viljan och jessica som kämpade vid min sida hela vägen från start till mål. Ja riktigt stolt är jag iafbanne mig.

Sen var det en gnutta matte samt samhäll (hysteriskt kul med samhäll en eftermiddag då alla gapar av skratt för minsta lilla) och sen fick jag det underbara beskedet att jag fick MVG på samhällsprovet, vet inte varför jag fick veta dte idag då vi skulle få veta det på onsdag men glad blev jag iaf och det var ett mycket behagligt slut på skoldagen.

Snart ska jag ut på powerwalk och tittar nog förbi på kelsons träning bara för att träffa honom lite, annars är det inte mycket som händer ikväll mina vänner.


Swim for your life

ja det är vad jag ska göra imorgon vi ska typ simma 80 längder.. ja 80 LÄNGDER det är sick men jag ser det som ett rejält träningspass och ska simma för blotta livet.
Simma är ju en riktigt bra tärningsform så varför inte försöka sig på et fetingstort MVG i simmning, lätt värt att prova enligt mig iaf. Vad är det värsta som kan hända? man blir trött måste kravla sig intill kanten? inget att frukta.


Som underhållning: lite pics från fredagen en söndagkväll som denna.

Minishopping

Denna ljuva skapelse fick följa med mig hem idag, mycket behövligt. På lördag då studiebidraget kommer blir det till att shoppa jeans för fulla muggar, ska banne mig hitta det perfekta paret. Ett par sånna där man verkligen trivs i och som man kan ha på världens skappdag utan att känna sig ful.. jaa sånna ska jag ha.

In need of all those things

Jag känner ett stort behov av en bh och ett par nya jeans just nu, och det är verkligen sant det är inte bara "jag vill ha" det är verkigen behöver känner mig helt utelämnad om jag inte har det så det ska det bli ändring på.

En bh ska jag banne mig få med mig hem idag, jeans blir nog lite svårare då jag inte alls har den sortens pengar i fickan... men men jag önskar mig själc lycka till i jakten på ett passande val.


Hos kelsi

hejhopp allihopa, filmen va bra vi kollade på hurt locker eller nått i den stilen. En krigsfilm men helt okej, nu är vi hemkomna och jag ligger i kelsons säng och väntar på att han ska bli färdig så vi kan kolla på paradise hotel. dubbelnice.

aa, jag har då inget vettigt att skriva men hörs och syns folks

You can run but you can't hide

En springtur och en dusch senare sitter jag nu här, glor på tv och käkar vindruvor. Jädrar va härligt.
Ikväll ska kelson och jag på bio och kolla på sherlock holmes, det blir skoj.
Kvällen avslutas i kelsons boning  där jag ska äta chips... det sista va en lögn, ajg ska inte alls äta chips men det lät bra.

Jag har egentligen inte mycket mer vettigt att skriva om ens detta ovan var vettigt nog, jag håller utkik efter bilder sen gårdagen istället.

Här får ni resultat


Dessutom var jag fräck och tog bilderna av jenny men det får hon då stå ut med

praktik & kväll med fulla muggar

Kom till praktiken kl tio då jag egentligen bara lyssnade på lite info och tog det lugnt fram till elva då JennyPenny kom.
Började blondera hennes hår på en gång och sedan en toning som sedan blev den perfekta blonda färgen för hennes löshår.
helené gick  igenom hur jag skulle sätta i håret och sedan körde jag igång, det gick asbra och jag fick mycket beröm av Helené också, dessutom var jag riktigt snabb det tog typ 3½ timme. Första gången Helené gjorde tog det  8 timmar vilket jag hade förväntat mig men icke.
150 hårslingor senare såg jenny ut som en liten ängel med sitt nu så långa och blonda hår. Ja det blev bra sörrni, ska försöka få fram en bild sen men det blir ett senare projekt.

Efter praktiken gick vi och mötte matilda och sandra och hängde sedan på kvarnen en stund tills jennys mamma kom och skjutsade oss till ultuna where the party was you know.
Vi åt en hel del pizza och gjorde oss sedan iordning, spekulerade om det va nån uppe på övervåningen elelr om det spökande vi kom inte fram till nått men sandra och jag var tappra nog att gå upp lite iaf emn ingen där....

Kvällen fortskred vi slog klackarna i taket och jag mötte en hel del nya människor. Om man bortser från vissa respektlösa människor som förstörde allt i slutet så tyckte iaf jag att det var mer än lyckat, jag hade iaf skitkul och vem har jag att tacka? jo annie såklart!

Så tack för att jag fick komma annie och hoppas din födelsedag blev super trots vissa små problem<3<3

Frukost vid tvn

Frukost vid tvn nu, laddar för dagen som väntar. Ska bli kul detta:) men jag berättar mer imorgon om vad denna dag ska bestå av för nu hinner jag inte och ikväll blir det till att partaya.
Så ses och hörs imorgon folks

Grattis annie!

vad är det för en liten dag idag då? jo det är lilla eller jag menar stora annies födelsedag:)
hon blir inget mindre än arton år så stort grattis till annie!

Skola, big time

Idag var det skola as usual.. efter det var det öppet hus där 11 st i min klass blev sminkade av st2 och agerade modeller på hela fyra modevisnigar.
Det blev skitcoolt med alla olika sminkningar, är helt mör nu så det blir inte längre är såhär:p

Här kommer lite bilder:
(fler kommer sen)


Ni som fattar ni fattar ni som inte gör det ni får lämna det som historia


Långt men händelsefullt

Dagen har varit i stort sett som alla andra tråkiga onsdagar men sålänge min tjejor finns i klassrummet så klarar jag mig finfint.
Efter skolan begav jag mig till stan för att träffa söte jennypenny för vi skulle gå till min praktik och kolla hennes hår och om det va lämpligt för mig att sätta i löshår och lyckligtvis var det det, sen bestämmdes även att hennes hår skall slingas även det av moi.
ser fram emot det... med på  hela cupen var anneli som vi hittade rätt förvirrad utanför RedRoom:p

När det sedan var dags för dom att åka hem vandrade jag iväg till frida som var med malin, vi kollade runt lite på stan och gick till ica city för att köpa oss lite mat sedan gick frida och jag till gymmet och malin vek av åt ett annat håll någonstans på mitten.
Ja sen var det då gymning i 1½ timme och vi gick med  hurtiga steg därifrån vid åttatiden. Ja resten av kvällen har spenderats i soffan med lite wook och underhållning som tv och dator NICE!

Korv

Okej massa grejer har hänt ikväll och jag orkar inte ens ge mig in på hela historien men jag kan säga som så att kvällen innehöll en rusch genom salabacke, en jacka i en påse, Låsbyte på både mammas jobb samt hemma, middag kl elva, mjölkdrickande, läxgörande, youtubetittande.

Här kommer lite bilder från hantverkstekniken som jag tagit hos rebecca och mikaela ;) <3


Tissdagg

Dagen har varit skön började kl tio med engelska och svenska sen lunch och efter det hantverksteknik då vi gjorde lite allt möjligt. B-gruppen hade en utav deras föräldrar med och gjorde behandlingar på dom och nästa vecka är det a-gruppens tur, vi andra sysselsatte oss med att fixa varandra.
Jag sminka micken och micken sminka mig det blev bra vi hade en tidsgräns på en timme och skulle sminak glob samt framhäva ögonfärgen.
Micken fick grå globsminkning med rostfärg i, mycket snyggt. Jag fick en brun glob med röd som kontrast.
Alexandra verkade nöjd med allt så det är bara bra:) Ska försöka sno till mig lite bilder sen.

Nej nu ska jag sluta med detta, snart kommer och vi ska dricka mjölk och chittchatta

söndermör

Dagen har varit jobbig as hell om man bortser från första lektionen då det va handmassage:P
Efter det var det håltimmar, en döda-mig-va-jobbigt-idrottslektion, matte, samhällskunskap.
Hela dagen bestod av ett virrigt och värkande huvud och inte bara det utan en skum magvärk som kommit från och till hela dagen... tok.

Sedan hem för middag och plugg och vidare för att storhandla vilket betyder bära astunga kassar från gränby och hem vilket inte kändes skönt efter en idrott som den idag...


Det händer grejer hörni

hörni hej hallå.
Vet INTE va denna helg har tagit vägen at all. Har inet gjort nånting för huvudtaget men det kanske är sådana helger man behöver ibland?
Ja jag tror nog det är bra i längden, ja att inte ha helgen packad av saker hela tiden.
Det är ju trots allt lite som händer i veckan roligt nog, kan ju dra igenom schemat en snabbis.

Måndag: Ringa helené samt försöka få tid med att komma dit med antingen jenny eller terese.
Tisdag: Slutar sent och efter det träna
Onsdag: Träna pass+gym
Torsdag: Gå och sitta modell på öppethus
Fredag: Praktik (vet inte vad som händer förutom att jag ska sätta löshår på någon men det tar ju några timmar)
Helgen: Öppen för massa roliga händelser dock inget bestämt.


Bjuder på en smått läskig bild


vill ha..

vill ha sommar och studiebidrag.
Fatta känslan av sommar.. riktigt härligt och
pengar börjar det bli ont om men jag får helt enkelt hålla ut två veckor till.




lördag

Idag kanske jag ska träffa massa sötisar från klassen men jag vet inte hur det blir med, har inte hört nått så det kanske blir nån annan dag.
Utöver det ser dagen ut som detta: middag hos farmor samt en eventuell filmkväll hos josefin men jag vet ej hur det blir med det heller.

Den 6 mars händer det grejer om allt blir som väntat och jag längtar extremt.
På tal om ingenting så behöver jag frivilliga som vill ha löshår ilimmat, man behöver endast betala håret själv så det blir mycket billigare än vad det annars skulle bli om man gör det hos frisör. Ja kanske ska nämna att jag ska göra dte på min prao med handledare så det kommer ju inte va helt amatöraktigt.

Har inte så mycket mer att säga gott folk, nu ska jag typ... ja jag vet inte rensa lite bilder på datorn kanske.

Praktik

Ja idag var det ju då praktik för första gången nerverna la av direkt när jag satt mig på bussen, så väl där va jag inte alls nervös. Dagen började med ett litet möte då dom skrev kontrakt men en frisörs som ska hyra stol där i typ mars sen har jag  sprungit och köpt aceton, pratat reklam samt tagit av cillas löshår.
Kl två avslutas dagen och jag går till stan för att träffa kelson och hans kompisar för en lunch på BurgerKing, hem för att packa saker till pappa.
Vid kvart i fem åkte jag till pappa och fick se synen av ett totalt ner-rivet kök, konstig syn men det blir nog bra sen när nya köket kmr upp.

Apu

Döda mig! nerverna är inte i styr och jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig dit utan att svimma, kommer nog inte få göra nånting idag men ändå själva grejen gör mig helt knäpp.
Men men jag ska iaf ta mig dit och va där tills jag slutar sen är det över ja eller iaf tills nästa vecka men då kommer jag nog vara lite mer beredd.

nej nu ska jag packa väskan och bege mig.
Bjuder på ett mycket lugnande, vackert, charmigt collage sålänge... Njuut!


Sista skoldagen för veckan

Idag har jag varit så otorligt seg, frida och jag funderade helt seriöst på att va sjuka imorse men vi är warriors så icke.
Glosförhör direkt på morgonen full score på det, sen håla, lunch, svenska då vi läste bar typ sist men inte minst så avslutades skoldagen med ett matteprov. Inte alls svårt men som vanligt får jag väl tusen slarvfel.

ÅKte hem och pratade lite i telen med frida sen gick jag ut på en kylig powerwalk. Resten av kvällen blir det häng i soffan och middag framför tv:n samt lite uppladdning för imrogon då det är praktik för första gången (skitnervös).


detta börjar bli et återkommande tecken i skolan då han skriver sin bloggadress överallt. Och jag kan bara säga att detta inte är första gången

Dagen i stora drag

Helt vanlig skoladag idag håltimme och tjossan, sen har det hänt onaturligt mycket idag bra som dåligt dock inget jag säger här, bord einte skriva för har inget att säga me kvällen spnderas iaf med frida som ska sova här och göra mig sällskap.

Och malin har tait hål i naveln, väldigt snyggt och väldigt roligt. Nej nu ska jag umgås med frida.

And the winner is...

idag var det skola då... började kl 10 med engelska som var ganska tråk as usual sen svenska där vi bara satt och degade i biblioteket (ja det var lika tråkigt som det lät).
Sen fortskred dagen med en riktig intensiv disskusion med våran inte så jätteskojiga mattelärare, ögonbryns- samt ögonfransfärgning och som bäret på toppen en tävling som även jag hade lyckan att vara en utav dom lyckliga vinnarna. Priset för min del blev en duoskugga från MaryKay som innehöll färgerna guld och brun, väldigt nice då jag tänker mig dom i sommar när man är brun.. Frresh!

Nu är det dubbelavsnitt på paradise hotel som fortskrider

blabber

pigg som en lärka sitter jag nu här och inser hur onödigt tidigt jag gick upp kl är ni fem i nio och jag ska åka en buss som går om 25 min... jag gick upp kl åtta och hade bara frukosten klar vid halv, jag kunde i princip ha sovit i en halvtimme till men men tur var väl det för jag drömde at det var krig och om drömmen hade fortsatt hade jag kanske hunnit dö.
Jag hade även en farkost och nån liten geléklump som då skulle vara min hund, farkosten gick sönder vilket resulterade i att jag sprang runt som en vilde där mitt i kriget. drömmar är trots allt över min förståelse men det skulle allt vara bra att veta vad denna dröm skulle betyda? blir det krig? kommer jag kriga? kommer jag bli astronaut? kommer jag ha en geléklumpshund?
Ja frågorna är många och tyvärr kan jag inte svara på en enda därför rundar vi av för att inte tappa allt för många läsare:P

Hoppas alla får en bra skoldag, det ska iaf jag ha och nu: sticka halsduk!

absolut den sista

okej imorgon är det skola och jag har självklart njutit av den sista dagen med aktiviteter som låång sovmorogn, en ihopstötning med frida som resulterade i att vi snabbt utförde dom ärenden som skulle  utföras en dag som denna, en promenad, kolla film, sova, va med kelson samt en god och trivsam middag med underbart sällskap (tv:n).

 Idag är sista dagen av lovet då och mamma har lämnat mig för nån jobbresa, vilket betyder..... party all week!!!!!
haha skoja,, faktiskt helt seriöst så sitte rjag här med min tv och stickar i lugn och ro,. så kommer hela veckan se ut troligen. Kanske att frida elelr nån kommer och sover över nån kväll men det återstår att se.

tack för mig,

just det måste faktiskt ge en liten applåd: klappklappklappklappklapp.
till malin som faktiskt har bloggat en del på senaste tiden, duktigt värre:) och kom ihåg: i'm watching you:P

lovilovi

fy och blä om några minuter är det måndag och sista dagen på lovet jag ska njuta så mycket det går. kommer nog mest vara helt nere och arg över att jag nog inte utnyttjat lovet till fullo, jag menar hallå? tänk hur mycket mer saker jag kunnat göra och hur många fler personer jag kunnat träffa men nej då väljer jag att vissa dagar bara ligga och tycka synd om mig själv fy!

Över till en helt annan sak, frida och jag har ju ett mål som vi ska slutföra elelr jag ska slutföra det iaf. vi ska bli som victoria's secret-modeller det vill säga totalt vältrimmade och bruna som om dom just legat och solat i flera veckor, dock ligger jag lite efter då frida egentligen bara behöver fixa brännan då hon redan har typ den ultimata kroppen. Men hur som haver så ska jag försöka få ihop till ett träningskort har frågat mamma och bett pappa om att hjälpa till lite med kosingen men har inte fått nått rakt svar ännu men jag håller tummarna som fasen. Beach 10 ska bli awesome och jag ska äga stranden! okej lite överdrivet kanske men det är mitt mål och drömmar skadar ingen och ett mål måste man ha att sträva efter så ready set go!

  
Ps. ni som läser detta och går i min klass.. se till att jag inte äter godis på rasterna för det är förbjudet!


läs inte

kelson har sovit här inatt han va jobbig... hhaah nej skoja men ful iaf enj skoja igen.
Snart ska han gå till stan leo knozeligivic väldigt trevligt dom ska köpa garn och göra egna strumpor.
Nej dom ska faktiskt till biblioteket sådeså.

värdelöst inlägg jag kommer dö idag för imorgon är det måndag och efter det är det skola. jag är leedsen


Ja ni märker ju hur jag spenderar min lördagkväll


Love at first sight


termosar

Just det som ni märkt så har jag ny design, väldigt annorlunda men jag gillar den. Amanda och jag (läs det som amanda) satt och knåpade ihop den igår hemma hos frida, så tanks mandy!

Nu är jag iaf hemma från frida och jag kan meddela för er som inte varit ute idag att det är dödligt kallt, jag frös ihjäl. Snart kommer kroppsdel efter kroppsdel bli svart och ruttna bort... fy så ofräscht men så blir det om man bor i sverige.
    Och det där pratet om att jorden bara skulle bli varmare och varmare och att isarna skulle smälta pga växthuseffekten det vettefan om jag tror på längre, detta måset ju vara det kallaste vintern på många år, iaf sverige.

På tal om kyla så var josefin och jag mycket fina när vi gick till ica igår för att handla godis, vi hade nämligen täckbyxor! very nice indeed gott folk.

fridilain

är kvar hos frida, har stickat ut mina nystan till min halsduk så jag behöver fler synd för det har stoppat upp min sticknings-fas.
Well well idag så skulle vi då vaxa benen men det gick inge bra för frida och jag hade för kort hår på benen XD hoho vi är lena som små babyrumpor.. men iaf vaxningen blev uppskjuten till nästa helg så vi får helt eneklt spara.
På tal om att spara så vill jag verkligen få långt hår nu, hoppas det växer sjkut snabbt nu när det börjar bli vår... eller vår och vår i mina drömmar blir det vår men tyvärr är inte verkligheten densamma.

nej usch hade verkligen inget vettigt att skriva en lördagkväll som denna så ag ska nog avrunda här, tudis!

early morning

Idag vaknade jag i hyffsad tid för en gångs skull. Nu är jag färdig packad och klar för att åka ner till stan och köpa stickor och sedan vidare till frida för stckning, middag och film.


i hope life isn't i big joke because i don't get it

Okej har suttit här i ett antal timmar nu och försökt få ihop en bloggdesign,, det går väl sådär men nu har jag iaf bestämt hur den ska se ut och skaffat fram bilder och grejer så nu ger jag upp, lägger in det jag lyckats knåpa ihop och överlåter resten till mandy:)


Jäkligt klurigt är det med Ps och det verkar helt enkelt osm om jag inte är menad för dte helt enkelt men inte tjurar jag för dte inte.. nej nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla in några avsnitt av the city.

@frida

hej hopp, sov hos kelson inatt och spenderade även mesta dels av dagen med honom, vid fyra åkte jag in till stan och köpte garn samt gjorde lite småärenden. ska börja sticka en halsduk men jag glömde köpa stickor vilket var ganska rejält klantigt men men. efter trippen på stan tog jag bussen ut till storvreta för att besöka frida en stund, josefin var också där men nu har hon åkt hem och amanda missade jag precis.

Blir kanske inte världens längsta visit då jag är rätt ivrig att börja sticka men en stund är alltid roligt, och om jag känner mig själv rätt så blir det längre en jag tänkt mig som alltid.

nöter ut mobilen

Nu har jag suttit och ringt kelson i en timme, jag skojar inte. vad händer?

varning för värdelöst inlägg

har inget att skirva egentligen men matchen va skoj storvreta vann, fast frida och jag ahde kanske fokus på andra saker än matchen men det är sällskapet som räknas,, helt sant.

Det är dessutom sjukt kallt ute och jag vill inte gå ut men tyvärr måste jag spendera typ tio min mer i kylan denna dag, ska till kelson om han bara svarar i sin telefonjäkel.

imorgon hade jag tänkt att börja på ett nytt projekt, nämligen sticka. Fast när jag tänker efter så tror jag seriöst inte att jag komemr göra det är alldeles för lat för att ta mig ner på stan och köpa garn och sedan åka hem för att få tillbaka lugnet och sticka..

vakna och mätta

sitter i soffan och har ganska precis gått upp eller nej nu hittade jag på vi gick faktiskt upp för två timmar sen men jag kan iaf meddela att jag inte sov så länge:p
Snart ska josefin ge isg av till gränby och möta upp sina föräldrar och frida amanda och jag ska äventyra vidare på innebandymatch.
skoj skoj hörrni, nej nu ska ajg gå på toa och sätta på mig tjockjackan! det är ju trots allt -20 ute.


snygg-frida kallas hon.

filmkväll med stort f

Ja idag har jag tillbringat hela förmiddagen med frida, sen vid två elle rnått mötte vi upp josefin och amanda på gränby c för lite shopping och så, köpte även lite mumsig mat för filmkvällen som väntade sedan åkte alla hem till sig för att packa.
Sen har kvällen gått av bara farten och vi har hunnit avnjuta en god middag, massa gottgott, skratta massa, talat allvar, lite matchmaking samt kollat in dessa tre filmer:

    

det blir så mycket varmare med päls...

hittills idag har jag kommit på att jag:
- är pankare än vad jag trodde
- jag har ett lätt beroende av lotioner
- jag fryser som satan (rakade benen igår)
- funderar vad jag ska göra hela dagen om jag ska försöka att inte äta varje  timma.
- vill jätte-badly beställa hem saker från hm spring season katalogen.

Ja mycket uppenbarar sig en vintrig morgon som denna, jag tänkte nyss säga att "nu ska jag gå och..." men jag har ju ingen att göra, to bad for me liksom. well jag borde fixa en massa saker har bara inte orkat ta tag i det. Men nu ska jag göra det och ta tag i tvättning av mina sminkborstar! duktigt visst?



Bjuder på en nyårsbild sålänge (jag ska läga upp fler men jag har knappt några så jag ska får flickorna att ta över dom på usb åt mig)

freedom writers

har precis tittat klart på denna helt fantastiska film, jag skojar inte. Kan inte säga så mycket mer än 10/10. Kolla på den! no regret i promise.


dessa spelar jag sönder på spotify nu




Staden for real

ja stan med frida då och det var trevligt vi kolla krämer, kläder, snackade en hel del om kärleksmatchningar och nagellack samt tog en fika på wayne's ofc.
Sist men verkligen inte minst tillbringade vi säkert en timme inne på hemmakväll för att välja hela fem filmer till filmkvällen imorgon, ska bli kul. Dock tror jag att han i kassan tyckte vi var lite väl veliga över vårt val och sa fnissande hejdå till oss när vi skulle gå därifrån, well frida och jag lämnar alltid fotspår där vi skrider fram:p

Dagens roligaste (kille pratar med sin turistkompis):

Killen: ja detta är DownTown av uppsala (med lite väl käck röst)
Turistkompisen: .... ahaa

inaktivitet

jag känner att bloggen är väldigt tråkig och inaktiv men vet ni vad? jag har lov och jag orkar inte bry mig riktigt, men den ska bli roligare och mer bildfylld jag lovar. fats det skulle underlätta med en kamera men det ska vi fixa, den är ju trots allt bara i björklinge eller nått och det börjar bli dags att lämna tillbaka den känns det som right?

well igår var jag på bio med kelsi, kollade på 2012 och shit vilken jobbig film jag satt helt panikslagen hela tidne och typ sat och hoppade sönder stolen. Hade typ träningsverk och spänn.skador i hela kroppen efteråt, dom på bion lär ju ha trott att jag var knäpp.
sängen väntade efter det och som dagens lärdom så vet jag nu var jag ska vara för att överleva när jorden går under om två år, men det kommer jag inte dela med mig av utan ni får se filmen.. sådeså!


idag då? jo jag har bara glott på tv och snart ska jag iväg till stan för att köpa lite behövliga saker som sällskap har jag frida:) så seya


skridskor

Okje blogg.se är riktigt segt och jag kommer knappt in på sidan därav blev det inge inlägg igår men det fanns ju inte heller så mycket att skriva om, tog det bara lugnt hela dagen fram till tre då jag och min familj åkte till farmor för middag med kusinerna, där vi sedan spenderade hela kvällen. väl hemma igen så var det sängen som gällde.

En söndag som denna består av liknande aktiviteter troligtvis, chilla hemma sen ska jag åka lite skridskor med syster min sen frammåt kvällskvisten så åker jag väl hem till mamma igen. Då ska ni få lite bilder från nyår också när jag äntligen har min egen dator, tuddeli!

livet leker

blev inge mer inlägg sen igår men kort sagt kan jag säga så här: Väldigt lugnt men otroligt skoj, perfekt.

Idag låg tha girls och jag och typ sov hela dagen eller vi låg iaf kvar och bara njöt av en slapp dag, skulle haft filmkväll  men det blev inte av då filmen vi ville se inte fanns, crapy.

Aja åkte hem till pappa åt middag sne har vi kollat på tv och film och grejer, en lugn dag har det avrit helt enkelt, imrogn blir det middag med lite släkt och även kanske lite skridskoåkning om vi hinner och vädret tillåter.
Nehepp nu ska jag återgå till ocean's twelve.

Bilder från nyår kommer när jag fått dom helt enkelt.

RSS 2.0