Martes

Idag har jag varit ganska flitig med skolan tycker jag, balkommité, 28 tal i matten, färdig med "So-arbetet", hann med all spanska och sist men inte minst så sitter svenska provet som en smäck förhoppningsvis.
Självklart ska jag inte at åt mig all ära för bjurling var då en väldigt god plugg-vän hemma hos henne eftre skolan, halv sex åkte jag hem till mig för att hinna packa ännu en kartong med grejer dock har jag inte tagit mig tid för det riktigt ännu.
Men det kommer, det kommer

Dagens citat går ändå till min So-lärare idag när vi läste om buddhismen..
Jag: Jag är en munk!!!
Perra: Och jag är en kanelbulle!!!


Simon och jag på svenskan,, Que Chulo!
Sen existerar det två stycken helt otorligt roliga bilder på patrik men jag vågar inte lägga upp dom för det finns risk för att jag hittas styckad i en plastpåse nånstans då.

Hugs

måndagen

Idag kan jag inte påstå attd et hänt speciellt mycket, men jag fick tillbaka mitt spanskaprov och jag är fett nöjd sen drog vi över tiden pga av genomgången av provet så jag missade bussen så det var bara att gå ut till stora vägen och frysa arslet av mig. Väl hemma var jag faktiskt duktig och packade tre kartonger med grejer, det var då jag insåg hur mycket saker jag egentligen har för det syns knappt att jag packat ner nånting vilket är konstigt för det är ju trots allt tre kartonger.

Har även pluggat lite svenska till provet på torsdag, måste bli score på det för annars finns det inte en chans att jag kna höja mitt betyg nu ska jag äta middag.
Vi syns och hörs

Fredag+Lördag+Söndag

Okej som vanligt så har jag inte en ynka minut ledig under mina ack så stressiga helger, dock så är jag faktiskt glad för det för dom blir ju så förbasskat skojiga också.

Fredag:
skola som vanligt inget speciellt hände om jag minns rätt, gjorde nån ganska rolig uppgift på No:n men íngenting som behövs förklaras. Efter skolan så åkte jag in till stan med moa men hon var inte med mig så länge utan vi skiljdes efter cirkus en halvtimme kanske men jag kom hem med ett par efterlängtade byxor iallefall och det var det som va själva meningen.
Åkte raskt hem till pappa där jag i stort sett sa grattis till min syster, slängde i mig lite food och packade väskan för att sedan möta upp frida och bjull på stan, vi gick till burger king för att fylla bjulls mage med mat sen stack vi som vanligt till wayne´s och tog oss en kopp. Detta är ingen bra vana för min plånbok, men iaf så åkte vi runt åtta till alians för att kolla på nån match men framförallt för att heja på p93 som mötte bälinge tio över tio, fast så blev inte fallet för matchen innan var typ en timme sen så matchen började typ tio i elva istället. vi hade sällskap av kelson och hans kompis fast dom kankse inte var alltför roade + att dom hejade på bälinge.. vilka syndare. Bälinge vann också mot de flestas vilja men sånt händer, domarna sög också. pojkarna va sega i duschen så frida och jag kom inte innanför dörren förns  tio över ett, då vi typ somnade ganska direkt.

Lördag:
Just nu kna jag inte riktigt minnas vad osm hände på lördagen.. elle rjo frida och jag vaknade typ runt halv tio eller nått och vi gjorde oss iordning och sen gjorde vi massa nyttigheter åkte in till stan och kikade lite sne kom matilda ner och vi gick till wayne's och köpte våra käraste, mums. sen sprang vi till bussen frida blev dränkt i kaffe stackare, väl framme i alians så kollade vi på diverse matcher även f 93 och dom mötte typ hagunda och förlorade tråkigt nog, men upp med hakorna och dom vinner bannemig nästan gång matilda och jag sprang till bussen för jag skulle hem till släkten på middag o matilda skulle hem av nån anledning jag inte vet om. Väl hemma åt jag middag, sprang upp och duscha, packade om och kilade till bussen. Släkten hann jag aldrig riktigt prata med och inte hann jag äta tårta heller men sånt händer, det bar iaf av till storvreta i rasande fart. Det väntades robinsson, sverige-portugal och film (twilight). En trevlig kväll men vid midnatt vandrade frida och jag hem till henne för att sova.

Söndag:
Vaknade kvart över nio (trodde vi)  vilket var helt lugnt då vi dkulle åka till alians kl elva så vi tog det lugnt sen kvart i tio så skulle vi börja göra oss i ordning då pltösligt fridas mamma undrade varför vi inte var ett dugg klara hon berättade att det blev sommartid vilket vi totalt hade glömt bort så kl var kvart i elva vilket blev panik för oss för det var helt omöjligt att vi skulle hinna fixa allt på en kvart. Vi bestämmde oss för att ta en buss lite senare, så blev det. kollade på lite matcher och åt godis och stuff sen tröttnade vi och åkte hem runt fyra, väl hemma satte jag mig till rätta och lästa twilight som jag lånat av amanda. Vid åtta begav jag mig hem till mamma, och till min förskräckelse så åkte jag buss med älghunden som knappt borde få kallas hund pga av dens enorma storlek, skitäcklig och jag är extremt rädd för äckelhunden.

För er som ens har orkar läsa igenom hälften av detta borde belönas med titeln "jag har inget liv"
Love

torsdag

Nu måste jag sova så jag ska vara kortfattad.
Skola som vanligt idag försov mig en och en halv timme kom trots det i tid= duktiga mig.
Muntligt No-tov om astronomi och det gick väl bra. Efter skolan kolalde frida och jag på bjulls match sen gick vi hem till frida och käkade toast och muffins och snackade massa.
Alltid lika mysigt.

God nattens

Me love

Ja åt typ middag ganska sent idag vi åt våfflor mums och självklart var det mästerkocken dvs jag som knåpade ihop dom, och det enda jag kan säga är succé.

No:n har inte gått nå vidare värst bra men jag ska läsa igenom allt ikväll och sedan får hjärnan jobba av sig själv under natten, hehe.

God night


Våffeldagen

Det känns som om det borde vara torsdag idag men jag insåg att så va inte fallet, en mysig sak är iaf att det är våffeldagen idag. Mums

Hade NP Engelska C idag och jag tror att det gick ganska bra men jag får se hur resultatet blir sen nån gång, Imorgon har vi muntligt astronomi-prov vilket betyder att jag måste räcka upp handen all the time= kommer få träningsvärk.
Nej så otränad är jag inte men nästan.

Just det jag dagen har varit en ändå stor röra känns det som, hade ju NP på morgonen sen efter det så skulle vi ha idrott ca en timme senare men den blev inställd så vi åt lunch sen så blev det ingen engelska och matten blev framskjuten så kort sagt så hade vi egentligen bara matte idag och en massa massa raster.

Ett måste nu är att plugga astronomi så dags att dyka ner i boken, Ses i bättre tider.

.

Bros before whores.


vilket väder

ja solen och snöstormen har ju turats om hela dagen idag, vilket har sett en aning underligt ut men det är "april-väder" i mars som mamma så käckt uttrycker det.

Känner mig otroligt engagerad i skolan just för tillfället med elevråd och balkomité och allt då jag kom på mig själv att stå och informera om händelser papper och massa annat på typ hela klassrådstiden, fast det är ganska kul ändå.
Efter skolan kämpade jag mig igenom snöstormen till bussen för att ta mig ner till stan och kolla på tapeter till mitt nya rum, det kommer bli färgglatt  men fint hoppas jag.

Men nu måste jag plugga astronomi inför det muntliga provet på torsdag för jag kan typ ingenting.
GodKväll.

Wiström gästbloggar

Tju hejsan,sitter i skolan och kollar när emma fuskar på so:n och skriver av Bjurling hahah,nej nu ska jag oxå jobb hejdå puss

Dagen

Ja det har väl inte varit den mest ideala måndagen pga av många saker men, eftermiddagen gjorde mig på bättre humör då jag bjull,amanda och frida med Y åkte in till stan för att köpa presenter och självklart en kopp kaffe på wayne's där vi satt en lång stund och bara pratade om massa planer and such.
Inte så mkt mer att säga om dagen, så nu blir det rakt i säng.

Hur man fördriver en kvart till ingen nytta alls


 Ja sånt här gör vi när amanda rastlöst sitter och väntar på att vi ska dyka upp,,, buusigt


Äventyr

Låt mig berätta om dom två senaste dagarna och vad jag har sysslat med.
I Lördags kväll/eftermiddag så slängde jag i mig maten och trippade till bussen, det var ju så att jag skulle vara med bjull en sväng innan vi med lugn i själen begav oss till frida, vissa tyckte vi va sega men man måste gå i sin egen takt annars får man magsår. Vi stannade till vid konsum för att handla godis som aldrig förr vi snackar stora summor pengar, Halv vägshem till amanda så ringde hon och frågade var i hällskotta vi höll hus och bjull drog till med att vi redan var hos frida amanda blev arg och fick tydligen eld i brallan för när bjull och jag var framme vid hennes hus hade hon redan stuckit och det visade sig att hon redan satt hemma hos frida i hennes soffa och umgicks med fridas föräldrar för värdinnan själv hade inte kommit ännu, riktigt skoj det dära. Men iallefall så racade vi iväg på bjulls cykel-utan-luft-i-däcken och väl framme så hade inte frida kommit ännu så vi ringde och hon kom sen efter om och men.

Vi förtärde chips,godis,nötter och allt ni kan tänka er medans vi spännde ögonen i första avsnitten av robinsson ingen höjdare då dom levde i ett träsk men det blir det ändring på nästa vecka, förvånansvärt snabbt vissa personer fattar tycke för varann tycker jag..
Men iaf efter det så skulle vi se på film men bjull hade glömt playstationet så det blev så att bjull och jag fick pallta på oss massa kläder och ge oss ut på cyklar i kvällens bitande kyla. Vi hade även ett annat uppdrag som vi skulle fixa nämligen att kidnappa Kim och därefter Patrik, så vi cyklade hem till kim och han var inte speciellt svår övertalad och hans mamma berömde både mej och bjull för att vi va duktiga som släpade med honom ut en lördagkväll som denna därefter hem till bjull där vi hämtade playstationet. Och nu till det svåraste av allt... Patrik. Det var en tuff väg dit dessutom för min kedja hoppade av men det kirrade kim i ett naffs, men iaf vi rusade in som Swat-poliser i hans hus och beordrade honom att fixa till sig för att vi skulle på äventyr. Dock är han mer utseendefixerad än hela sällskapet tillsammans då han vägrade för att han inte hade duschat och för att han va "trött", men inget bet på oss utan han hade helt enkelt inget val så efter nån halvtimme var vi påväg i en rusande fart tillbaka till frida.
Tillbaka in i hennes varma stuga fick vi en liten "utskällning" för att vi hade "glömt" våra mobiler, men vi blev snabbt startklara för film när vi insåg att tjock-playstationets sladdar inte funkar till smalisen så det blev inge av med the notebook eller twilight utan vi kollade på Mamma Mia som jag vet att borde patrik och kim gillade då dom vid vissa tillfällen va okontaktbara.
Ojoj Andas, lördagen var längre än jag trodde..
Killarna och amanda kilade hem under kvällens gång och tillslut låg bara frida bjull och jag utdöda i soffan då fridas mamma kom ner för att påminna oss om att vi inte skulle somna i soffan då det blev så omständigt men vi försäkrade henne om att det inte skulle ske, men tji fick vi för vid 06.18 vaknade bjull och frida till liv (jag hade legat och frusit i ca en timme) och det va kallt som satan jag var då den enda som inte hade nån filt. Vi sprang iaf upp och la oss i fridas säng där vi vaknade upp runt tolv nån gång.
Sen har dagen bara smällt ihop i en ända stor sörja, jag insåg nyss att jag har legat i fridas säng och kollat på när bjull har spelat sims i ca 5 timmar eller nått, haha wellwell halv sju så åkte jag in till stan för att sedan ta bussen hem.

Snipp Snapp Snut så var sagan Slut.

nötskal

Idag funderar jag på att bara vara hemma och försöka packa ner mitt nu-varande liv i kartonger så att jag kan flytta det inom snar framtid till lägenheten.
Då kan jag också ladda inför kvällen som självklart kommer bli svårslagen med mina kompanjoner till sällskap då vi ska ha det mysigt och sova hos frida med Y.

Runt efter middagen snackades det om att jag kanske skulle åka hem till josefin men jag vet inte hur det blir med det, det var ju trots allt bara en tanke som slog oss igår.
Och på tal om igår så blir jag lite ledsen när det är klarblå himmel nästan, men ingen sol syns till med blotta ögat. Jag vill ha sommar NU.


kväll

Ja jag bestämde mig för att åka ner till stan och träffa snubbarna-som-gillar-hus-mer-än-lägenheter, väldigt tokiga vill jag säga men vi hade en nice time utomhus i kylan som inte var kallt fast man frös och det var ju vår fast med lite snö alltså egentligen vinter.
Menmen typ kvart i tolv iaf så ruschade jag till stan för att hinna med bussen ganska läskigt då det var en skepnad som följde efter mig ända från donken till stationen= Scary + att min mobil krånglade vilket gjorde mig ännu mer rädd då jag inte kunde ringa polisen om skepnaden hade bestämt sig för att ta sig en smakbit på mig.

Nej nu ska jag sova lite för en gångs skull. skepp och hoj falukorv.


Fredag

Idag vaknade jag fem i nio utan väckarklocka, ganska konstigt men men jag började sakta att gör mig i ordning för att sedan ta bussen hem till frida med Y tjugo över tio.
Kom dit typ tjugo i elva och satte mig och umgicks lite med henne och bjull som hade sovit där sen vandrade vi till ica Solen för att köpa lite saker som vi behövde till lunchen, det blev en utsökt kyckling-sallad.
Och jag har kommit på att jag är ganska begåvad på att stycka kyckling, men men slutapratat om det.
Runt ett så åkte vi in till stan dock följde inte josefin med för hon skulle ha match men och andra sidan så kom Kim istället.
Väl nere i stan så vandrade vi runt lite över allt, hämtade ut skor och köpte grejer bland annat och inte att glömma så gjorde vi självklart ett stopp på Waynes som börjar bli nått utav en ritual när staden finns till hands.
Juste vi var nere på carlings och fixade massa snygga tröjor till Kim efter som han så sött bad om lite smakråd, måste även få klaga på att det var en riktigt jobbig kille där som kom o fråga massa grejer hela tiden. Det blev inget köp men nu har frida och jag massa ideér till framtida projekt iaf + att vi har ett fall att lösa, men det jobbar vi på på sidan av sådär.

Ikväll vankas det en tråkig hemmakväll med datorn om jag inte får för mig att hitta på nått vettigt men fantasin flödar inge vidare bra just för tillfället, men imorgon då blir det andra bullar för då ska jag sova hos frida= partey all night long:p


Roligaste måste ju också vara att min plånbok och tröjan är i exakt samma färg, och det va inte ens med mening att det skulle bli så.

Älskar studiedagar

Jag är extremt glad idag, 1: Våren är här på riktigt 2: Det är helg.
Det skulle jag vilja påstå är en perfekt kombination, vi får se hur det blir men det kan hända att jag sticker till Frida med Y och umgås och sleepar över men det beror helt enkelt på våra överstående. Imorgon vankas iaf en toppendag, stan,shopping och fint väder vilket är helt i min smak. Dessutom så ska jag nog fixa lite pengar för att införskaffa nått nytt det är ju trots allt vår och nånting måste man faktiskt få köpa, inte sant?

Idag i skolan så hade rosendalsgymnasiet nån studie om hur jämnställt det är mellan tjejer och killar i klasserna och idag hade dom då det avslutande samtalet med ca 8 personer efter att ha iacktagit hela klassen under ett antal tillfällen.
Man fick skriva upp sig om man kunde tänka sig att va med i det där samtalet och bjull och jag tänkte "visst vad har vi att förlora" medans dom flesta andra struntade i det totalt för att det verkade tråkigt med tji fick dom för gissa vad vi fick. Godis och vi blev tillsagda att äta upp allting så bjull och jag kom ut därifrån med godis instoppade i tröjan bara för att vi inte hade några fickor, ja vad ska man säga? ibland är vi bara för tjockis-inspirerade.
En till sak som var ganska kul var att en viss lärare drömde mardrömmar om hemsö-borna medans jag och frida endast garvade ihjäl oss när en viss madame Flod ploppade i vattnet.

Nej slut på allt ointressant tjaffs, nu ska jag kolla på mitt älskade The City.


 
HAha asså en så himla ful björn jag hittade i min brorsas engelska-bok, helt amazing


Style

Bara för att jag precis skrivit färdigt mitt inlägg så får jag precis bilden och ni måste hålla med om att vi va snygga, och jag diggar att jag ser typ tio år yngre ut med två toffsar.


Volleyboll

Åkte till skolan som vanligt idag dvs ingen sovmorgon som det brukar vara på onsdagar, mötte frida inne i skolna och vandrade till gympasalen där vi skulle fixa hela klassen i våran egen-påhittade dresscode som jag berättade om igår.
Vi blev supersnygga och fick ett antal komplimanger av diverse människor, killarna kom tvåa i finalen och dom va superduktiga borde vunnit tycker jag, är också superstolt över dom. Vi tjejer vi vann finalen sen får ni lista ut om det var jumbo-finalen eller den stora finalen själva,, använd hjärnan.

Bild på exakt hur snygga vi va kommer så fort jag fått en. Kom på idag när jag gick hemma och strosade nämligen vad är det man egentligen gör när man inte har läxor? svår fråga det där och jag har fortfarande inte kommit på svaret, nu ska jag duscha och sedan sova för jag är extremt trött.

tjingeling

Ändring

OKej jag lyssnade på min käre vän frida och fick veta att det tydligen blev mål efter att jag gick ifrån a-lagsmatchen igår så det slutade 9-5 för er som intresserar er av innebandy..

Spanskaprov

Ja vi hade prov idag och jag hade inte pluggat nå värst mkt då jag kom på sent sent igår kväll att det va prov men jag pluggade på bussen imorse och det gick faktiskt riktigt bra tror jag fats det kan antingen betyda att allt är rätt elelr att jag har fattat allt heelt fel.
Gick iaf hem till emma med resten av ligan efter skolan eftersom hon fyller sexton idag, Gratulationer till henne.
Där blev det fika så magarna stog åt alla håll men gott var det. Vi lekte nån lek som inte ens va rolig (förlåt emma och frida) men tyvärr det är endast sanning:P

Imorgon är det volleyboll-turnering och jag förväntar mig att våran klass kommer till final punkt slut.
Vi har iaf en  outfit som det slår gnistor om, vi har nämligen en het plan:
* röda strumpor
*svarta shorts
*svart tröja
*röda pannband
* sist men inte minst ska vi ha krigar-streck i pannan och två toffsar
Hur coola komme rinte vi vara på en skala 1-10, jag skulle säga 27.

Men nu har jag inte tid för sånt här trams för nu ska jag sova. sleep tight.




Haha typ klassfoton.

Mondays

MÅndag igen då och det rullade väl på som vanligt, och mattelektionen blir som vanligt enormt flummig men också väldigt kul med bjull på min sida dock så tror jag nog att vi måste sansa oss lite då perra nog kommer tröttna, jag menar han kommer inte tycka att vi är söta och bedårande i evigheter. Nån gång inser han vilka monster vi är, hehe:P
Roligaste saken var iaf när vi satt och sjöng att david och patrik va kära i typ tio minuter, tillslut vände sig david om och sa att dom faktikst va det och att dom antagligen skulle få skitungar till barn sen o alla skratta utom jag,, men det ljusnade till slut för mig med och då skrattade jag tills jag grät.

Efter skolan sprang vi till bussen för att åka ner till stan jag hade med mig bjull, matilda och frida. Vi gick och kollade skor för bjull behövde nya sen gick vi och köpte secrets tills imorgon.
Och inte att glömma så sprang vi till Waynes coffee (stavning?) och drack kaffelatte med vanlij så otroligt god och både bjull och jag hade en kopp på tanken redan innan skolan börjat så den var efterlängtad.

Matilda gick hem innan waynes för hon va så trött sen när kaffet var uppdrucket så kilade frida och jag till fyrishov där det väntades A-lags match med sällskap som amanda, kim, thomas, jacob och typ truls och nån mer jacob elelr nått jag vet ej men roligt var det iaf.
Storvreta vann mot Dalen med 8-4 om det inte blev nått mer mål efter att jag hade kilat till bussen 2 min innan matchen slutat som vanligt:P
Frida och jag satt och sjöng med i alla sånger och det var både opera och lite mera simpla låtar, samtidigt som vi dreglade på målisen som nu ligger på samma plats som våran andra snygg-unge.



Frida tvingade mig skriva

Som vanligt så har jag inte riktigt varit hemma så att jag har hunnit skriva nånting men jag kna kortfattat säga att i fredags hade jag en trevlig dag innehållande shopping på stan filmkväll, middag med mina favoriter och nånting lite mindre underhållande nämligen nationella prov i engelska o det gick väl bra tror jag.
Lördagen och söndagen har det inte hänt så mkt mer än att jag har kollat en himla massa på film och firat min pappa och så har jag även tillbringat lite tid i storvreta församlingsgård inte mitt favoritställe nu för tiden då jag verkligen har tappat lusten att vara ledare men frankrike keep me going.
Just det måste nämna att bjullan är jättefin i håret.
Nu ska jag gå och leta efter roligheter.

NP

Morron morron, sängen har aldrig varit skönare än vad den var i morse. Tog en riktigt lång stund innan jag kom upp ur den, men jag kom upp och jag var snabb som blixten så nu sitter jag med 35 min över innan bussen går så nu sitter jag här och gör ingenting  men iaf idag äre skola som vanligt sen ska jag ner till stan med Dr Kock och inhandla nödvändigheter. Det kmr bli super najs + att Dr Kock får vara onyttig = Donken me love.

Men just det ja idag är det ju engelska B nationella, få se hur det går med det. Hoppas på det bästa ofc.

Nej nu ska jag borsta tänderna sen blir det bussen, Adiós!


Jag vill btw åka till stockholm och köpa massa nya kläder!

Sovmorgon, inte

Skoldagen var helt okej blev dock riktigt irriterad när jag kom till skolan och fick veta att vår lärare var sjuk så att vi inte hade behövt vara där förns tio i tio, surt javet.
Men bjull och jag gjorde klart våran Idrott-uppgift, Och jag måste ju säga att den är verkligen extraordinär måste helt enkelt få ett mvg annars blir jag arg.

Efter skolan åkte jag hem till Tilda-Hilda/ Dr Kock/ HP och drack smoothie och spelade kort där även Javie aka nigel var med, vi hade så roligt att jag helt glömde bort att jag skulle åka och kolla på mitt nya place kl fem så tjugo i fem kom jag på det och sprang iväg till 127 och drivade iväg till salabacke kom ca en kvart sen men vad gör det om en vecka? absolut ingenting, det var iaf nice älskar mitt rum om man räknar bort nalle Puh-tapeterna+ att jag kna gå till HM på ca fem minuter hur underbart är inte det såsäg?

Nu ska jag träna mina soff-sittar-muskler och kolla på televisionen, ovanligt? Nej inte speciellt.

Ha en riktigt trevlig kväll för det ska bannemig jag ha. Later.


Kan också meddela att imorgon ska frida.Y åka skridskor på mina  grillor och jag blev super-avundsjuk, men jag tror ändå hon kommer äga isen helt till överflöd.

Onsdag

Gaah jag orkar inte fixa teknik-grejsen, synd för mig.
Inget skoj hände idag eller jo vi slapp engelska förhöret vilket var bra för det blev liksom inge plugg för min del igår kväll, dock hade vi istället en extra lång No-lektion idag istället för en imorgon. Elin och jag jobbade som sjutton vi var superduktiga. Och jag var fett bra på idrotten idag.
Fick sluta tidigare men Bjull och jag stannade kvar smarta som vi är och jobbade på våran idrott-lektion som vi ska ha
sen, fast vi hann inte klart för jag var tvungen att springa till bussen men det där kirrar vi imorgon, lätt. Hade iaf roligt med bjull och i typ dog av skratt till våra mogna saker som vi sysslar med.

Nu ska jag hitta på nått roligt och på tal om roligt så kan jag tala om att min blogg inte har varit rolig på senaste tiden, verkligen inga bilder men dom kommer.


Tisdag

Försov mig idag igen, tydligen så stänger jag av min mobil i sömnen vilket edast är läskigt för jag ha ringet minne av att jag har gjort det både igår och idag.
Skolan var helt okej lagade "pan con tomates" på spanskan sen kollade vi på en helt boring film på svenskan, imorgon är det iaf sovmorgon vilket är mer min stil.
Har näst intill hållt på med en och samma läxa hela eftermiddagen nämligen NO:n, inte okej faktiskt men men nu har jag iaf bara engelskan kvar att göra sen lite teknik o spanska men det är ett senare problem.

Ser fram emot en helg med massa grejer som händer för jag orkar allvarligt inte bara sitta hemma.

Juste kan också meddela att jag sprutade ner hela mitt kök med vatten vid middagen när den roliga signalen gick igång, ni som vet vilken jag menar, vet vilken jag menar ni andra får gå i ovishet.
godnattens nu blir det tv och annat

A-lagsmatch

Nu är jag hemkommen och har fått middag i magen också, yummi.
Storvreta vann iaf med 7-1 mot Falun, fick också veta att Sirius vann med 5-4 mot några vilket är amazing.
Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ner i min renbäddade säng, mys eller vad?
Later,,

monday

Skolan idag har varit eller som vanligt inget speciellt har hänt elle rjo våran matte-lärare gick på händer på matten det va ganska skojj men sen har jag mest hållit på att somna och vi hade en super-äcklig musiklärare yeck!

Nu ska jag plugga lite sen blir det a-lagsmatch med frida och amanda, see ya

Morgon

vaknade ca 40min försent idag så jag ruschade till duschen och nu har jag både hunnit bestämma mig för kläder, duscha, torka håret, sminka mig ,, och håll i er nu Ätit frukost.
Jag är ganska snabb vill jag påstå men nu börjar det dra ihop sig för att börja gå till bussen, skriver igen sen ikväll.
Nu hålle rjag bara tummarna för att det inte blir några läxor denna vecka för det har jag ingen större lust med.

Ciao

Saturday

Ja som sagt vi är rätt så coola och jag gillar våra Haute Couture poser. Slå dom ni.






helgen

Som vanligt så har jag ju inte hunnit skriva nått i bloggen under helgen pga att jag inte har varit hemma så jag drar väl igenom va dosm hänt lite snabbt.

LÖRDAG:
Vaknade och hade det chill framfrö tv:n med frida sen kom hennes pappa och hämtade oss och vi åkte och kollade på simons match. sen bar det av till Storvreta och jag pinnade hem till anneli en stund innan vi tog bussen till gränby tillsammans med jenny.
Vi kollade på massa sagolika skor, köpte hårfärg, provade kläder och till sist så drog vi en lunch på landings som visade sig vara ett nedköp.
Jag åkte hem till anneli och slingade jennys och färgade annelis hår.
Och hur schnugg va inte jenny i slingmössan?


Det blev rusch till Frida för ännu en amazing lördag-kväll med middag och film. Jag blev ca en timme sen men så att säga min förlust, hehe. Kollade iaf på film och pratade en massa sen släcktes lampan runt tre.


SÖNDAG:
Blev väckt av mobilen halv tio då jag fick ett wake-up-sms av jenny som meddelade mig att jag hade en timme att göra mig iordning på. Sölade på mig kläder och lite smink sen gick jag ut till vägen och blev upplockad av anneli och hennes mor, vi åkte vidare och hämtade jenny sen satte vi fart mot fyrishov där en lång tävlingsdag väntade.
Väl där väntade vi in jenny och annelis gympa-flickor, vi hade uppvärmning,frisyrfixande,redskaps-provning o massa annat skoj.
Sen var det tävlingsdags och jag smet in på golvet för att ta massa bilder på deras fristående. Dom var superduktiga dock blev det ingen medalj.
Men inget att hänga på huvet för nästa år vinner dom med marginal.

Imorgon väntar skolan och nu ska jag ha det skönt framför tv:n och lugna ner mig innnan läggdags.

Spring Fling

igår var de skola som vanligt sen körde jag över till matilda för en delikat middag och så kom frida och emma och vi vandrade till bussen, runt halv nio stog vi utanför ukk för att komma in på spring fling bland massa fjortisar och andra folk, det var faktiskt roligt trots att många var mini.
Vi kollade på moa när hon dansade och hon ägde ut alla, kl halv tolv eller nått så vandrade frida och jag till donken för att ta oss en cheeseburger på vägen dit fick vi ett antal idoler det var jagning och bröst-taffsning och cigarett-frågning.
Fem över tolv satt vi på bussen hemmåt med ett par fyllisar i närheten en gubbe lät som om han hade fastnat i bussdörren, hehe.
Sen däckade vi i min säng både frida och jag, hade fett kul iaf.


här var det natter.

HUgs

You know who you are

JUMBY BUMBY JUMBY BUMBY.
Du är en liten ondskefull flicka
men jag gillar dig ändå

You know you love me, XOXO
K.J

Hehe det skulle bli ett rim men jag kom inte på nått

Mietek Grocher

Idag några minuter över nio vandrade vi ner till församlingsgården för att lyssna på Mietek, sötaste och tuffaste gubben i världshistorien.
Glasögon-matilda och jag funderar på att skriva ett brev till honom men vi får se hur det  blir med det.
Jag satt iallefall och storgrina hela tiden, vid vissa tillfällen satt jag och desperat försökte kväva mina hulkande gråt-läten för att inte störa, well jag är som jag är. Jag hatar förresten Hitler enormt mycket mer nu och jag gillar inte tyskland nå vidare mkt och jag vill helst inte tänka på vad han sagt för då kommer jag börja gråta.
Enormt intressant och rörande var det iallefall och han är min idol nu.

Imorgon blire spring fling med ett antal flickor i släpet ska nog bli lite skoj ändå. och på tal om ingenting så måste jag fortsätta plugga nu för imorgon vankas två prov  i inget mindre än spanska och teknik.

 

See Ya

Snabbspola

Idag var det såklart skola som vanligt inget speciellt hände, stannade kvar på a-lagstiden och pluggade lite teknik med bjull vi var i sällskap av Darin.
Efter skolan vandrade bjull och jag i sällskap av frida hem till frida där vi åt, pluggade, bakade, kollade på tv, åt och sedan åt vi igen.
Vid tjugo över sex elle rnått åkte vi i party-bilen till fyrishov där vi kollad ein a-lags-matchen, we had a bless. Såg en snygg kille och massa söta barn och några dryga+ fula barn bakom oss försökte få uppmärksamhet av oss= vi total-dissar dom = roligt.
Storvreta vann och jag sprang till bussen men det visade sig att den gick fem minuter senare än vad jag trodde så det var lungt. Nu är kvällen kommen och jag pluggar nog lite spanska och en aning Teknik sen måste jag sova för att vara pigg och vaken imorgon då vi ska lyssna på Mietek (stavning?). Längtar



Sleep tight

small footsteps

Idag fick vi reda på resultatet från engelska provet och jag fick mvg, score! jag blev super nöjd och det betyder att jag också är en aning lugnad men fortfarande så är stressen hög , till exempel så var det SO-prov idag och jag fick världens hjärnsläpp och fick nog inte speciellt många grjer på rätt ställe men men dålig dag, Son las cosas de la vida.

Åkte gudske lov ner till stan idag för at inhandla skor då mina förra är totally paj med hål i sulan så då går man med halva foten rakt på snön vilket inte är speciellt skönt. Men nu har jag nya shoes, så jippie.

Imorgon så ska jag eventuellt till staden igen för att umgås med mina favorit-gamlingar Jumby & Anneli, hur kul blir inte det kan man undra? superkul säger jag.

Nej nu ska jag kolla på gossip girl och plugga.

Huggar och kyssar

Crazy World

Okej förlåt att inget har skrivits i bloggen på sistonde men tyvärr så har jag No time. Är helt över-stressad på prov och läxor hinner inte med mitt utomstående "normala" liv.
Denna dag har bestått av skolan, plugg på So hos bjull, hem, middag, So-plugg, svenska nr1, spanska, svenska nr 2 och återigen So-plugg.
Men har nått från andra världskriget fastnat, nej ingenting = superdåligt= deprimerad

Nej nu ska jag gör mig ready för sängen sen läser jag igenom alla krigsdatum and such och så hoppas jag för guds skull att det sitter imorgon när jag vaknar annars går jorden under.




 
Lite bilder från igår. mysig dag och Gratulationer till den söte frida<3

HUgs

Spring

Söndag är en vilodag inte sant?
Well saksamma, vaknade runt tio kanske pluggade en massa elel rjag lärde mig lite sake rom Strindberg och räknade massa matte så nu är det till största del endast SO-provet att pressa in i storhjärnan.
Runt halv ett så sprang jag till bussen för att resa till Gränby och möta matilda för att sedan åka till frida men vi är lite smått dumma när det gäller busstider så det slutade med att vi fick skjuts av hennes mamma hem till frida, som fyller 16

Liten flicka blir STOR eller vad? iaf hon börjar verkligen bli till åldern och ålderstecken börjar märkas på hennes stela rygg och rynkiga ansikte... Vi åt iaf picknick på hennes sovrumsgolv. Det va bullar, glass, tårta, ballerina, singoalla, saft, korv-med-bröd.
Fullproppade som korvskinn begav vi oss till isen där vi ksulle åka skor, men det blev inge glid så matilda och jag kollade bussarna och farde hem. Och våren är påväg ser det ut som om man går på vädret som har varit under dagen.

Bilder kommer senare.

RSS 2.0