.

Vad gör man när allt helt plötsligt tar slut?


Gröna Lund



'






























Bilder från dagen kommer snarast

Är nu hemkommen från Gröna Lund var där vi öppning så vid halv sju hade vi åkt allt och lite till minst tre gånger.
Nu ska vi iväg och bada så ska slänga på mig badkläder sen tar vi bussen till Graneberg, Ciao!


Mobiler och midsommar

hej lille bloggisen jag har övergett datorn samt bloggen ett tag som alla säkert märker men det är ju sommar så då ska man njuta av solen.
Har dessutom varit ute i vendel med kelson sen i torsdags kväll och firat midsommar, sovit (jag har äntligen blivit av med jetlagen), njutit i solen ja haft det mysigt helt enkelt.

Imorgon blir det Gröna Lund fy fan va kul, jag och josefin är överexalterade över det hela. Nu ska jag fortsätta måla naglarna sen ska jag cykla en snabbis till gränby för att köpa in-ear-hörlurar till min käre HTC Desire som kom i torsdags btw happyface!


Bilder från NY

Shoppingen:

Smink, borstar, nageldekoration, primers, mascara, rengöring m.m


2 converse, ringar, myskläder trosa och läppglans från VS, väska

Jeansshorts, tröja, ballerina och klänning.
Senare i veckan tillkom två shorts, två klänningar, en väska, en plånbok och ett par jeans men dom får man väl kolla på live om ni träffar mig.

Madame Tussauds:












Mamma flirtar med george clooney


Jag drar en "all the single ladies"-dans med beyoncé


Nån jävligt lång basketspelare för mig är han en random


Jag och svampbob!

New Yorks "natur" eller hus, kalla det vad ni vill+ andra random saker:


Central Park


Maria Montazami har så rätt, sveriges cheese doodles är mycket godare än USA:s



Jag och Bror min uppe 73 våningar i Rockefeller Center

Troligen bara jag som tycker att det var helt awesome coolt att vi var på saks på 5th avenue:O vill va rik




Ett mycket fint donken som blinkar *är kär*






Times Square






Ground zero


Och nu... nu orkar jag inte mer. kanske att ni får se mer en annan dag kära vänner

Mandy, mandy?

håller på att fixa med bloggen och så, don't panic det ska inte se ut som det gör. föröskte fixa själv, kom dock inte så långt så mandy för pallra sig hit eller jag till henne så hon kna hjälpa mig hihi. Mandy du får ingen lön men du får göra et ändå (a)

The sun is rising

Ligger fortfarande vaken, vet egentligen inte varför känner att jag behöver vara ensam med mig själv och på natten är enda gången man är det på riktigt, riktigt ensam, ensamt vaken. Ingen som stör, ingen man bara smsar av ren vana, ingen granne som låter. Bara tystnad.
Att vara själv vaken är en ganska mysig känsla, man är egentligen inte ensam bara själv vilket passar mig bra då jag hatar att vara ensam. Själv är rätt skönt iaf när man behöver det. Jag behöver det just nu.
Solen lyser in i mitt rumt och det är ljust som på dagen fats ändå inte lika, det här ljuset är mjukt inte så hårt som dagen, det luktar KitKat i hela mitt rum och spotify spelar nån random mysmusik som jag i och för sig själv har valt men ändå.

Håller på med en bloggdesign en sommrig en. 


Kan inte sova

Kan det fortfarande vara jetlag? jobbigt är det iaf, har plöjt igenom både ice age 1 & 2 och nu sitter jag med Beautiful Monster- ne-yo på repeat.
Har ingen bok att läsa då jag läst ut alla, funderar på att gå ut promenad... får man ens göra det på natten vid denna tid? gå ut på en powerwalk bara sådär?

Vågar fan inte, folk kommer tro jag är tokig, ska nog glo på en film isället..


Jobb

Nu senaste timmarna har jag suttit och mejlat typ alla hotell i uppsala nästan om jobb. Hoppas på att få nått positivt svar så jag kan börja tjäna kosing för jag ska banne mig utomlands snarast annars strejkar jag!
Hoppas hoppas hoppas!


NY i mitt <3

Hej borde kanske meddela att jag är tillbaka från drömstaden New York, kom hem igår morse men då var det kompisar familj och pojkvän på schemat så inge dator då inte.
New York... alltså vilken stad, vilken helt annan atmosfär det är där, helt otorligt. Ska iaf dit snart igen det har jag lovat mig själv.

Ni ska få bilder jag lovar jag lovar men jag orka rinte lyfta på mitt feta arsle och hämta den så om ni är superivriga så gå in på Jonatan Kjellberg på Facebook och kolla på mappen New York 2010.

Hejsvejs så länge nu ska jag fortsätta måla naglarn aoch glo på film

lördag/söndag

Nu ska jag gå och sova efter en tuff dag samt natt, allt är packat förutom tandborsten. Och imorgon kl åtta lämnar jag mitt hem för en vecka för att åka till new york city! ni kan knappast ha lyckats missa det men säger det ändå för att påminna och göra er extra avundsjuka...

See ya!

Bilder!

Sitter och myser med malin framför dumburken! vi har kollat på en läskig film och nu ska jag visa några finfina bilder från dagen.

En sak som inte får glömmas är att malin sjöng som en liten ängel i kyrka idag, skulle visat men det får jag inte, skulle bli slagen då...
















Slutbetygen...

Svenska: VG+
Engelska: MVG
Hantverksteknik A: VG+
Hantverksteknik B: VG+
Samhällskunskap: MVG
Matte: MVG

Ville ju ha dom där VG+ till MVG innan jag skulle bli nöjd men vafan, jag får väl ge mer nästa år hel enkelt och tills dess får jaag nöja mig.

Snart kommer nog mamma hem

Förstår inte vad som händer, helt plötsligt är det sommarlov och vips så åker man till the US and A...
Hur fan kan allt gå så fort, tyckte nyss att jag började ettan och jag tyckte nyss att det var dagen min bror åkte iväg för ett år men nu står allt precis framför ögonen på mig.
Sjukt... ja sjukt är vad det är.

Trodde aldrig att jag skulle säga detta men fan va sjukt snabbt tiden går, är det inte  bara gamla som säger så förresten. Är jag gammal? Hjälp.

Har börjat packa väskan till new york och solat har jag gjort så något brunare hoppas jag att jag är, gått på en rejäl powerwalk har jag också tagit mig så nu är jag förhoppningsvis fit for fight tills imorgon.

HejHej Bloggen!

Här sitter jag och lyssnar på Brooke Valentine och tar mycket stiliga bilder men som verkligen visar vem jag verkligenär på insidan kära vänner! Which is UGLY!!! (för er som inte håller kollen så var detta utalande om att jag va ful från filmen She's the man! (alla vet ju att jag inte är ful på riktigt))
Jag är uttråkad och väntar på att ajgs ka kunna cykla iväg till skolan utan att bli jääääättetidig!


Prinsessan & Grodan

Tittade aldrig klart på filmen igår för jag höll på att somna så jag gjorde det nu med frukost som sällskap.
Söt film tycker jag, ganska rolig i vissa stunder också.

Ändå värd att kolla på.



Nu måste jag få på mig några paltor som passar till det underbara vädret och bege mig till skolan för att förhoppningsvis få ett högt betyg i engelska A.

Så säger vi godnatt med en film

Nu är jag hemkommen och nyduschat efter en powerwalk med mammsen och det är äntligen dags att lägga sig i min underbara säng för att kolla på en film. Jag önskar att min pojke var här för att göra mig sällskap<3

Kan ju inte låta bli att prova

Har hört så jäkla mycket om detox på senaste tiden men jag har ALDRIG fattat vad det är så jag googlade det! (tänk vad världen förenklas med google)
Och det låter faktisk tmycket realistiskt så imorgon kör jag igång med det till lördag!

Anledning: GI funkar, visst gör de det men man tröttnar lite på det känns lite som en vintergrej. Detox: tänkt frukt, grönsaker, vatten, bär. Känns helt plötsligt mycket sommrigare och fräschare dessutom renar det kroppen så jag ska testa. Få mig lite snygg till sommaren, på tal om sommar så lär ju det vara hur enkelt som helst på sommaren!!! jag älskar ju frukt och grejer! asum!


These streets will make you feel brand new

Jag blir lite nojig nu alltså:O helt plötsligt känne rjag " nej jag komme rinte köpa nått i NY" och "Nej mina pengar kommer inte räcka"
Sjukt, bara lite resestress kanske?

Här iaf lite stuff som jag SKA ha med mig hem efter veckan i the big apple for sure!


Duktig tjej

Morfar kom förbi med en resväska, "men va bra då kan jag ju börja packa redan nu så slipper jag senare i veckan då jag ändå inte kommer ha så mycket tid!" tänkte jag.

Såhär långt har jag kommit:





5 dagar

Idag har inget speciellt hänt, slutade vid typ tolv så då åkte bex oxh jag inte till stan för att köpa presen toch äta på little italy så nu är mina mage större than ever, mätt som sate.

Imorgon ska jag pallra mig in till skolan för att få reda på mitt engelska-betyg och endast det, asum!


P.S kan meddela att jag har köpt en phone! hejdå

Nu sticker jag ut på en joggingrunda

Träningsklädrna är på och nu är det bara att invänta att astmamedicinen ska börja värka.


I'm ready! I'm ready! I'm ready!


Trött som ett redigt fanskap

Hej hopp, sklan idag ahr varit rätt värdelös, på htv var det lite städning sen betygssnack, lååång håla + lunch, idrott betygssnack som varade i fem min, låååååång håla, matte i typ 30 min.

Har haft typ 5 timmars håla allt som allt idag, ovärt!


Imorgon ska jag köpa en mobil, yey! På internet om inte pappa kunde köpa den billigare genom jobbet vill säga. En HTC Desire blir det, asum!


White Virgin



Är lite smått förälskad...

Systemkamera vs. mobiltelefon

Om ynka sju dagar befinne rjag mig i New York... jag kan fortfarand einte riktigt fatta samtidigt somdet gör ont av längtan. Hur kan man längta efter nått som man aldrig upplevt?


Helgen har varit dunder iaf, fredagen spenderades på jobbet och med josefin, frida och även lite med madde.
Kom hem vid halv elva och då fick jag presents närmare bestämt en klocka och ett tillskott i min lilla servis, hoho tills jag blir vuxen oxh flyttar!

lördag va full av konfirmation, kelsons släkt och vännr, tårta, dansuppvisning, middag med min familj på tzatsiki, fest med massa folk, spend the night hos kelsi.
Iidag ahr jag chillat med kelson, varit på stan med frida, lite snicksnack med mois, sushi med la familia och nu sitter jag och kollar på Mobiler och systemkameror.

Er hjälp behövs ska jag köpa en systemare eller en mobiltelefon, har egentligen råd med båda men då blir det MYCKET mindre shopping i NY???


kaggevarning på mig men skoj vare!

Presenter

Mina presenter hittills:
4 st nagellack
Mascara från clinique
2 st halsband
Ett par korsörhängen
Zebraklänning
2 st trosor
Massa pengar
En cykel av mormor och morfar som jag fick förut i förskott.


















Student 2010, grattis alla jag är nedrans avis

Dålig på att blogga känner jag, men det händer mycket just nu och det är skönt för då blir man rejält trött på kvällen. En god vana tycker jag.

Fick astmamedicinen igår så självklart var  jag tvungen att testa den, och hur underbart var det inte att springa helt plötsligt!! jag har tyckt att det varit en pina att springa och nu vet jag varför... jag kunde ju inte andas.
Bra grejer det där.

Nu på morognen har jag varit och sminkat och fixat håret på Frida som ska vara konfrancie på treornas student.
Hon blev superduper vacker.
Gick upp 05.45 imorse! Omg, har även tagir en promenad på 80 min så här på morognkvisten.
Så nu kan jag ta det lugnt idag utan att känna mig tjock och lat!

NU:lägga in bilder påa lla presenter.

Two days in a row

Men tjo då bruuuds!

Igår skrev jag nada här i bloggen och det var för attjag umgicks med pojkvännen min och kollad epå top model och grejer.

Gårdagen var awesome fick vet att jag fick 55/55 på skönhetsprovet samt att jag fick MVG i slutbetyg i matte A. Så jäkla härligt.
Sen åkte jag och köpte konfrimationspresent till kelson, åt middag och firade morfar som fyllde sjuttio och sen mötte upp kelson för att umgås som sagt.

Sen blev det att jag sov över, så imorse åkte jag hem och städade lite, fixade ordning mig, åkte till vårdcentralen och kollade astman och kl 11.00 befann jag mig i skolan för att ha samhäll.

Det följdes av lunch och Hantverksteknik där vi hade våra modeller med 80-talstema. Jag hade moa och hon blev väldigt shmexig med värsta håret och make.

Ska försöka skaffa fram lite bilde rosm ni ska få se sen.

Kvällen avlutades med födelsedagmiddag dagen före min födelsedag hos mormor för att fira mig innan dom åker bort.

Nu är jag trött och ska dricka te!

RSS 2.0