friendship, creativity, love

Jag må vara en utav få som sitter och bloggar på valborg men nu äre så att mitt sällskap för dagen har stuckit hem till sig och hämtat respektive lämnat lite grejer för att sedan komma tillbaka till mig för att fixa middag.

Så ja jag kom precis hem kanske ska ta en powernap vem vet, är rätt trött faktiskt.
Dagen har varit super, och vädret på topp. har mulnat till lite nu men det skingrar sig snart förhoppningsvis, skulle visa bilder om jag hade några. För dum som jag är tar jag med mig en kamera... UTAN batteri, smart tjej.
Hann dra en shoppingrunda me, en döskallering och en tröja blev det, toppen!

hörs sen nu ska jag chilla och skriva inköpslistor.

Valborg åh härliga valborg

Har mått skitdåligt idag, somnade halvt på samhällen och imorse orkade jag inte göra någonting, slängde bara på lite mascara och gick. Fixade inte ens håret, bara gick ut liksom.
Aja kämpade imig igenom dagen precis som dom flesta andra, nästan alla är sjuka. Vad är detta? Alla mår ungefär likadant också, huvudvärk, ont i halsen ,snorig, helt matt i hela kroppen... inte alls kul må jag säga orkar inte med det längre, har gått nu i två veckor och det börjar nästan bli värre.

Iaf så är planerna näst intill satta för morgondagen, ska bara kolla med frida också. Om inte hon är nöjd så bryter helvetet ut... typ. Tha boss liksom, hehe.

Som mandy och jag planerat så blir det forsränning sedan lunch i stadsparken/bryggan, hänga runt på stan och träffa alla kompisar som träffas kan, ut till frida på middag med grilling förhioppingsvis, hem till mig för lite såhär förchill på kvällen och sen sticker vi ut i vimmlet. Jag tror personligen att det kommer bli en helt super valborg om allt går som det ska.

Nu ska jag försöka få tag på mamma som aldrig riktigt vill svara på min desperata ringningar..

Nationella prov

Pain dag, har varit helt ofokuserad känns det som..
Men men om typ en halvtimme ska jag hjälpa mamma på hennes jobb en timme, stress stress maten står i ugnen måste hinna bli klar.
Efter det är det snabbt hem för att sedan gå ut på en powerwalk eller springtur med kelson. Tror seriöst dock inte att jag kommer orka springa när jag gjort det tvp dagar i rad nu.. så det blir nog bara en promenix för att röra på spirorna lite.

Nej nu ska jag sitta och glo in i ugnen för att stressa maten lite... om det nu funkar.


Kanariefågel

Ekonomiprovet gick helt okej, bra om man tänker på min minimala pluggtid. Har fel på en fråga det vet jag för insåg när jag lämnat in provet va det va, surt.

På hvt sminkade vi sotning och så hade vi typ lacktest på maikyren, det gick bra tycker jag.
Nu är jag hemkommen efter en tripp förbi LIDL haha ja ni läste faktiskt rätt, LIDL för att köpa skitgoda chashewnötter som bara finns där till filmen imorgon.
Jaa, sen äre ju nationella prov i engelska imorgon också. Är lite skraj då nationella prov är lite läskigt eftersom man inte kan plugga. Alla prov som man kan plugga till är ju egentligen sköna för då är det upp till en själv vad man vill ha, nationella är verkligen något helt annat tycker jag. Det är ju så seriöst också... :S

Nu ska jag vila magen och snart blir det ut på en powerwalk/ springtur har inte bestämt än.


Feel the frosting

Idag var en bra dag! började morgonen med en varm dusch, sen vidare till skolan där jag fick reda på mitt resultat på manikyrprovet: 70/70! är superglad för det. Sedan fortsatte dagen med idrott där målet för lektionen var att springa 3 km och det klarade jag galant.

När jag kom hem väntade ett litet nätt paket från Nelly, och där befann sig den vackra lilla klänningen som beställdes i fredags, score!
Klänning: check
Skor: check
Jacka: check
Trevligt folk: check

Nu är det enda som återstår fint väder.


Sunday

Jahapp söndagen börjar sakta men säkert lida mot sitt slut och om cirkus 15 minuter en kvart beger jag mig av till bussen som för mig hem till mamma, där jag ska spedera resten av veckan och den därpå.

Jag har söndagsångest, vill inte ha måndag och jag vill definitivt inte springa 5 km på idrotten! jag kan ju inte springa 5 km heller, vad tror dom? att jag är någon atlet eller?

Grattis skruttan!

Av någon anledning så hittade jag ingen bild på malin igår då jag skulle lägga in ett grattisinlägg åt henne men sen idag så ooopps där dök den lilla (läs STORA) mappen "ST1" fram från ingenstans och där fann jag den lilla linslusen:P Vilket geni jag är....

Så nuu en dag försent så säger jag grattis grattis grattis till min lilla sötis malin! Och du komme rinte unda den jättestora kramen som jag lovat dig... you can run but you can't hide young... oj jag mena old lady!

Kär

Det blev en tripp ner till stan och det blev ett par underbara skapelser i form av skor, tillsammans med mig var josefin och det var verkligen länge sen vi umgicks bara vi två kände jag. Det var behövligt kan jag tycka, pratade av oss en massa så nu är allt mellan himmel och jord rena fröjden för ögat... eller ja kanske inte riktigt allt.

Är iaf jätte nöjd med mina skor, det roligaste var att det var storlek 38? konstigt nog så var både 40 och 39 som jag annars brukar ha way to big for my feet. Well sköna va dom i vilket fall, mina kära klasskamrater kommer nog få se dom små sköna imorgon antar jag.

Sitter och drägglar lite smått...


Såg dessa i fredags när jag va på stan med malin och frida eller malin visa dom tror jag, och sen har jag gått och tänkt på dom stup i kvarten. Så om ödet tar mig ner på stan idag eller imorgon då ska dom banne mig bli mina.
Jag köper faktiskt skor väldigt sällan... men okej vi säger såhär!: om jag får bra på mitt manikyrprov då får jag köpa dom som en liten "bra gjort". Dock är jag 99% säker på att jag har bra på det där provet så det kanske inte är en bra anledning att skylla på?

Paus i pluggandet

Kvällen blev lyckad vi åt god mat och kollad epå moulin rouge för amanda hade inte sett den förut, så det blev lite premiär för hennes del.
Åkte hem från josefin cirkus tio i tolv och var hemma redan vid halv ett, flyt med bussar kan man kalla det.

Idag har jag sovit ut och suttit och pluggat i solen i någon timme, dock gick solen just i moln och jag började tokfrysa. Därav sitter jag nu här och skriver ett litet inlägg.

Kurr i kaggen

blev lite caught in a moment när jag skulle sminka mig så nu sitter jag här  fullt sminkad och lockad i håret? känns en aning uppklätt om man tänker på vad jag har på resten av kroppen..
Men men,  josefin har iaf höga förväntingar av hennes middag idag för jag har hört massa tissel och tassel, allt verkara storslaget. Dessutom är jag vrålhungrig vilket bara göra förväntan större..


Right now- Redo för middag

Foto på mig? neij.

Tjossan hejsan! Är så dödligt sugen på en nu header till bloggen , en enkel och stilren med nada skrikiga färger... Men som vanligt har jag samma jäkla problem som alltig: jag har ingen fin bild på mig sjävdär jag är allmänt nsygg och seriös och som inte är så plottrig med en bra skörpa.
Vad är detmed mig och att inte kunna fastna på linsen?

Känner att någon dag ska det fan bli av att jag går ut och tar nån snygg jävel. Men det blir ett senare problem.


klarre

Borde fixa mig lite inför kvällen nu, fast egentligen... vad ska jag fixa? jag hade inte tänkt att byta kläder inte heller fixa smink eller hår även fast det skulle behövas. Får se hur jag gör, det skulle ju trots allt va lite kul att leka lite med sminket. Time will tell!


Mycket fin bild på mig från förra valborg, peppar peppar ta i trä att det blir bra väder på fredag!

Spice up your life.

Hej svejs, sov ju då hos kelson inatt och kvällen spenderades framför en film med lite chirre dels ute med leo och orhan(stavning??).
Det var mycket trevligt, kom hem runt tio på morgonkvisten pga att kelson hade match.

Sedan dess har jag hunnit att färga samt klippa syrrans hår, hon blev mycket fin. På tal om hår: jag vill sätta i löshår nu, orkar inte med mitt halvlånga hår i den jobbiga mellanlängden som den aldrig kommer ur, det är varken kort eller långt bara lilla landet lagom liksom, tråkigt helt enkelt.

Vid sex-halvsju ska jag befinna mig i storvretatrakterna då det vankas myskväll med tha gang. Härligt, morgondagen ska fullt och helt bestå av plugg (får se om jag kommer lyckas med den biten).

Shop till you drop

Igår var det medlemsdagar på H&M och jag sprang in en snabbis innan jag skulle till praktiken och fick med mig en blå ring och en oversize tröja i nudefärg typ, den kommer bli perfekt i sommar över bikinin.

Egentligen var det en jeansjacka jag skulle köpa men jag hittade inte nån på stan så då skulle jag köpa den på gränby men hann inte dit innan det stängde så istället köpte jag den idag och dom där 10% som jag skulle fått dom gjorde nog inget för den var rätt billig, 299 pix för att vara exakt och det är inget att gråta för må jag säga.


Vad tycks? (såg att det blev ett jävligt fult kollage men vad gör det? man ser vad det är iaf)

You're like sunshine

Har varit vaken i ett antal timmar nu och ja jag är ledig idag, fy bubblan va härligt. Känns som att jag inte skulle ha nått emot om detta blev en vana?
Aja idag är jag iaf super glad för att det är så härligt väder ute, det är ju helt awesome om jag får säga det själv.


Ni får roa er med dessa så länge så lägger jag in lite bilder på mina inköp sen, hörs

Det finns inga dåliga kläder, det finns bara dåligt väder...

Denna är påväg hem till mig nu... underbart, nu är det bara jeansjackan som saknas. Och värme då... men det ska väl komma till valborg?? ja det måste vara varmt på valborg annars tar jag pistolen och skjuter mig i benet, skämt åsido.



Nedrans förkylning

Järnspikar va trött och sliten jag är, dessutom är jag helt sänkt med min huvhudvärk, halsont ich täppa i bihålorna..
Inte kul men på grund av detta blev jag hemma idag.
Tänker spendera dagen i min underbara säng och kolla på film med varm choklad bredvid mig.

Ikväll måste jag dock jobba trots förkylning, jag ska nämligen ta bort jennys löshår, men cirkus två timmar borde jag klara av i vaket tillstånd. Efter det blir det raka vägen hem och ner i sängen.


Ligger och tycker synd om mig själv....


Sun, snow, rain, april

Råkade radera hela mitt långa inlägg så nu blir dte kort! Gick upp 1 h för tidigt (av misstag) så det blev en powerwalk på morgonkvisten, har inte hittat någon klänning, har haft en helt pain dag, har agerat guide genom boländerna via tel, har grävt ner mig i soffan. Jag är sjuk och jag tycker jätte mycket synd om mig själv.

Beauty







Pappiljotter

Snodde lite bilder av rebecca från Hvt idag då  jag inte fick överföringen från mobilen till datorn att funka.
Här kommer dom iaf:


släng-med-håret-pose

Fy tusan va snygga




Lilla landet tantvarning


Måste laga nån slags mat

Idag har varit en bra dag, allt är som vanligt igen och jag mår toppen om man bortser från att jag har åkt på ett rejält halsont:(

Men i alla fall så är jag belåten med dagen, dock en lång dag och sen sket jag i träningen idag men med en lång skoldag och ingen riktig mat orkar man inte länge så det blev inge av med det, kanske tar en promenix sen eller så kör jag stenhårt imorgon? väljer det senare alternativet, jag cyklar ju trots allt till skolan varje dag så det är mer träning än under hela vinterhalvåret och kelsons mamma tyckte jag hade blivit smal så det lär va ett gott tecken.


Det enda som fattas nu är en klänning och en jeansjacka till valborg,, faan tror ni ja hittat nått? nej självklart att man inte gör det när man letar...


Så jävla besviken

Man kan låtsas att man inte bryr sig fast att man egentligen bryr sig så jävla mycket.
Det är det enda jag har att säga åt mitt förbaskat sketna liv just nu, imorgon blir det en lång dag i skolan... ack så peppande.
Man se rinte sina egna fel.... tydligt nog

Smoothie

Jag vill bli brun, jag vill bara att tiden ska spolas fram till den dagen då det är riktig värme och jag går runt på new yorks gator med bruna ben och shoppar fina skor och kläder för finfina priser.

Blotta drömmen kan jag tycka men det är ju så ibland, just nu är jag dock bara less på allt. blä blää.

aids, hepatit b, hiv, virus, händer, hygien, naglar, karbonat, tenarmsmuskeln

God morgon, nu är det banne mig dags för alla att vakna... och ja det gäller er som hade en tuff kväll igår.
Solen skiner och det är bara lite fluffmoln på himmelen, själv ligger jag i sängen och pluggar och lyssnar på musik (så nej jag sover inte) jag har faktiskt varit vaken ett bra tag nu.

Kände att det var dags för en liten paus i form av bloggande, väntar febrilt på fler bilder från gårdagen. Hoppas dom kommer upp på fb nån gång under dagen.

Nu tänker jag snabbt återgå till pluggandet, imorogn vankas manikyrprov som man inte vill faila på.


Scnygg!!!! vi skulle göra en "puss-pose" men jessica va inte med på noterna där

Feeling lonely

hello ladies and gentlemens! Kom hem för en stund sedan, har haft en dundrande dag och kväll med massa mysiga människor.

Började dagen med att bex och su familia hämta upp mig runt elva sen körde vi till globen där vi kollade på när Storvreta tog SM-Guld, awesomeness. Bex och jag kom även med i tv så om ni vill ha autograf från en megakändis.. säg till. skämt åsido. Hann med att äta en kebab också mums dock fick den inte högsta poängen av moi.





Glada brudar... hehe


Kvällen fortsatte sedan hos Jessica där vi dansade, chittchatta, åt mat och ja lite vad som helt enkelt. Väldigt skoj om man bortser från mitt lite crapiga humör. Men det går inte att göra nått åt, nu kommer lite bilder ciao!









Kärlek till mina flickor, ni är dunder och brak <3

Discoball

sitter och äter frukost i soffan, om cirkus en timme eller nått kommer rebecca och vi drar till globen! hur underbart är inte det? juste kom på att jag måste ta ut pengar åt rebeccas mamma ojoj, måste nog kila en snabbis till gränby antar jag!

plugg med kakor

Idag har jag och jessica pluggat hjärnorna ur oss, eller nej men lite har vi lärt oss. Sen så har vi ätit kakor och njutit av varandras sällskap helt enkelt,  myspys på det.

Sen så kan jag meddela rebecca eriksson att jag har ballerina kladdkaka-kakor kvar så om du vill ha dom meddela mig....

Fredag

Vaknade kvart i nio idag... av mig själv. Jag som hade sovmorgon men icke, istället gick jag upp och åt en redig frukost som också gick i slowmotion. Bra det min nya vana ju!

Nu har jag hunnit satt på mig kläder, städat rummet lite smått samt lekt lite med smink. Så nu sitte rjag med värsta festmaken, men jag gillar att brassa på med massa smink bara sådär. Det är skoj.

Om någon timme kommer jessica och vi ska plugga som tusan, hoppas vi gör det också.

Nu ska jag njuta av ledigheten så kanske jag lägger in en bild på sminket sen.

My dream is to marry jason derulo!

Fan råkade radera hela mitt fina inlägg... okej jag kör igen:
Hej idag ahr jag varit smått svimfärdig och illamående men inte hoindrade det mig från en hemsk dag i skolan samt ett stenhårt pass på gymmet! När jag kom hem var jag nära döden men efter en välförtjänad middag så sitter jag i min soffa helt slut men levande som en mört!
Helgen är påbörjad, sköönt!

Fredag: ledig från praktik därför ska jag spendera dagen med näsan i mitt manikyrhäfte sen kanske jag och jess träffas på en pluggdejt, vem vet?
Lördag: Globen med underbara rebecca sen ska vi till jessica på 18årskalas på dirr.
Söndag: då skall jag återhämtas och plugga satan ur min hjärna.

Sunshine is my drug

Vanlig skoldag, tog passfoto helt okej, tog en glass på bryggan med bex och micken, kolla lite på skor, tränade, cyklade hem till kelson och åt lasgne, pluggade, cyklade hem, sovdags.

Tack för mig!

Can't get enough

Min nya lilla drog är akon. akon akon akon akon så jävla bra blir helt bortrövad av hans musik hela tiden. Lyssnade på honom förut men sen slutade jag av någon okänd anledning och nu är jag tillbaka i hans underbara mys-röst.


yum

Djupt där nere på botten under en sten

Borde plugga, borde träna, borde inte äta allt jag gör, borde njuta av mitt fina liv. Men icke vill inte, orkar inte.
Jobbigt är allt och om jag skulle vara en ekonomi skulle jag vara i världens lågkonjunktur som har en lång backe upp till toppen. aaaaagh måtte detta var en kort liten period, har inte tid för lågkonjunkturer....

Tis13April

Har knäppt kort på alla grejer osm jag ska sälja och det är koftor, klänningar, kavajer, jeans, skor... jaa lite vad som.
Ska snart ladda in dom på datorn sen ska dom upp på tradera banne mig, Här ska tjänas pengar!

Daegn har varit okej, mått illa dock men vad gör det om hundra år? på Hvt sminkadev i kvällsmake och det va skoj förutom att jag klantade till det och blev skitfrustrerad.


Använde svart över hela locket sen skuggade jag ut och tog en ljus mot ögonfrån och sist men inte minst hade jag en guldig eye dust över alltihopa. Blev mörkare än jag tänkt men rätt okej efter om och men.

18 hela år

Idag fyller den lilla sötisen jessica 18 år! hela 18 år.. det är helt sjukt, nu kan hon göra vad hon vill. Borde kännas skönt tycker jag. Hade inte så mycket me roch säga om det mer än att jag är avsi och att jag önskar henne tusen grattis på födelsedagen!
Grattis grattis grattis!


Coolingen själv

sålt,kast,ge,hjälp

Nu har jag rensat och slängt och resultatet blev en påse Skänka-bort-kläder, två högar sälja-kläder och en hel klädstång full av fina sommarkläder plus mina vanliga svarta då. Hoho härliga liv, Älskar att rensa. Blev till och med lite ordning och reda på sminkbordet.

Nu ligger det till på detta vis: jag är trött på min möblering, vill göra nått radikalt frågan är vad. Min garderob är dessutom tom, vad ska jag där inne nu då? kan ju inte bara stå där tom och ödslig.
Help me please!

Lost

Skrev värsta fina inlägget igår om min dag med bilder och grejer men det försvann så inget inlägg alltså.
Idag var det så jäkla skönt väder ute, våren komme rpå riktigt! Nedrans va skönt, det gjorde min annars dödströtta dag att bli lite ljusare.

Nu ska jag nog städa ur min garderob och hänga ut vår/sommar kläder och ut med allt osm jag inte navänder och tjocka vinterkläder!
Men först: mat

LIte grejer jag köpte igår


New York

Nu är dom bokade!! biljetterna til New York aka The Big Apple aka Mitt framtida hem aka emma är så glad att hon vill dö!

Ja ni förstår nog, märkte dock att vi måste fixa nya pass, halleluhja moment på det. Äntligen blir jag av med mitt pass som är så fult, ser ut som en crackwhore. Inte skoj men nu blire snart ändring på det.




Trött som en sate

Ojoj vilken helg, gårdagen var fullspäckad med jobb på salongen stannade kavr tills tjugo i sju då det var att ruscha hem.
Nån timme senare befann jag mig hos rebbecca och där vart det chill, dans och skoj med massa sköna tjejer. Lite senare kom några killar och runt kvart över ett rullade jag hem mot stan blev lite för mycket för min del helt klart.

Möttes upp av en liten kelson i salabacke och sen tog vi en måltid på donken och runt tre befann jag mig på hemmaplan.

Idag då: ja jag ville bara at livet av mig när jag vaknade men nej istället blev det en dusch och snabbt cykla ner till Xtravaganza viktcenter där jag idag hade mitt lilla event. Gick super tycker jag själv och jag tror att alla var nöjda med dagen så det är ju dunder.

Nu till kvällen ska jag ner på stan och träffa frida för en liten myskväll men först måste myssaker inhandlas haha movietime!
Dock måste båda plugga lite men det klarar vi av, vi har ju stimulerat storhjärnan idag på en zonterapiplatta.

Klart slut

Vårkänslor i luften

Idag har kirrat grejer på stan med mikaela och jessica på stan, sen mötte jag upp moa och vi drog en riktigt runda på stan. Honf ick me dsig en assnygg skinnjacka hem och det var en over all skön dag, härligt att umgås lite med den bruttan. Det var ju ett tag sen kan man ju lugnt säga.

Har hunnit laga mitt styre på cykeln som inte var helt åtskruvat, sen resten av eftermiddagen/kvällen har jag legat i soffan och knaprat på lite godis och festis bara för att göra mig på lite bättre humör, det funkade delvis ska jag säga.

Vill göra nått mys idag men vet ej vad:/ om nån är ensam och har tråkigt kan den ju slå en signal helt enkelt!


Error

Hej hopp!
Idag har jag varit och satt ut massa lappar i hela stan elelr ja nästan, hoppas jag inte blir stämd på någe vis.
Bjull och jag har även delat lite finfina flyers och vissa människor blev onödigt glada...

Sen blev det lite mat-handling och sedan hem till mitt hus för en vacker middag, kvällen fortsatte med morötter och dipp MUmma.
Hann även med att klippa håret på både frida och amanda samt måla fridas naglar och locka josefins hår, vackra blev dom allihopa.

Nu är kelson här det lilla ree-barnet, vi äter mackor. Klart slut mina vänner!

Ja må hon leva...

Idag fyller dunder-sötisen Rebecca Eriksson aka cheesegrrl 17 år! Mega på det! Tusen grattis på henne och jag önskar henen en superdag:D


cykelcykel

Boh jah! Har varit nu vid lunchtid och köpt en cykel elelr nej jag har inte köpt den min mormor och morfar har så en stor hedrande applåd till dom!
Mitt bästa fordon hittills, och vacker är den också  take a look vettja:


mitt nya finfina välgående fordon.

Event



Kom, kom, kom och ta med mamma, pappa, kusiner, mostrar, kompisar, grannar ja.. ta med alla!


Shopping is my drug

Sov hos kelson igår så förmiddagen spenderades med honom vid tio i tre for han till sin mormor och jag mötte frida och amanda i stan där vi drog en fika och shoppade lite. Fick med mig lite hem iaf och det kändes härligt.


Puderrosa body i spets.

Lila spetsunderkläder samt en stor t-shirt som man kan ha som klänning om man skulle vilja.

när jag kom till parktiken för att lämna lite flyers så fick jag även med mig dom här hem, riktiga superprodukter må jag säga.

Avslutade kvällen med middag på sushi 18 och en promenad hem.

Jippie!

Nu har jag varit på match med mina vänninor amanda och frida, vi hade en mycket nervig tid tillsammans då Storvreta mötte warberg och dom vann. I förlängning! med självmål! oj oj vilken pers alltså.
Vid ett tillfälle då Warberg höll på att göra mål så ger jag av mig ett skrik som skulle kunna skära genom diamant oalla runt om mig blev hörselskadade och frida skämdes ja hon gjorde det enda ner från tårna... ops, my bad! 
Så nu ska dom bara vinna en match till och sen är dom vidare till globen! o my! :D

.


Känner mig lite överdrivet vårig idag, vill helst bara sätta på mig shorts och gladiatorsandaler och springa ut i solskenet (trots att solen inte syns så långt ögat når).
Nu vill jag ha sommar och sol mer än vad jag vill ha mat.

Shopping

Rayban med silver och gulddetaljer, så nedrans snygga.








Bilder


Nu har jag försökt lägga in detta inlägg i en halvtimme nu men det funkar inge bra så nu blir det bara bilder.


Alla våra påskägg, fina och färgglada jag gillar min gula kyckling.

Knasigt med samma gata åt alla håll, tecken på byhåla??

Trodde man kunde stå där men nej det blev snö upp till knäna..


Låter bilden tala för sig själv här.

Soligt

Hej hå idag är det påskdagen? eller... jo men det är det.
Fint väder har det varit idag och jag har till och med suttit ute i solen och läst bok, men när jag fick värsta nackspärren så jag gick in och satte mig i soffan istället. Det går ju bra det med.

Dagen har iaf spenderats på nån outlet som jag inte kan minnas namnet på, fanns inte mycket att hurra för där kan man tycka men jag fick med mig strumpor hem iaf och det var bra. Var sugen på att köpa löparkläder osm var helt fab, fick nästan en liten tår i ögat för att dom va så vackra men nej det hade blivit ett allt för stort hål i plånisen så det fick va.


Jag vill bara gråta när jag tänker på att dessa inte pryder mig på mina joggingrundor... jag vill ha jag vill ha jag vill ha

Rättvik

Hallåå!

Idag är det soligt och fint väder, sånt gillar vi. Har spenderat dagen i Rättvik och fått med oss lite fina saker med hem. Själv köpte jag en jättefin klänning och två skor till sommaren, känns bra. Bilder sen när jag kmr hem som sagt.
om cirkus två timmar är det finmiddag på gyllene hornet, mumma!

En ska som jag också kommer avsluta detta inlägg med är att det känns helt ofattbart att för ett år sen på den sista april gick jag runt i shorts och t-shirt och svettades sönder... längtar till sol och sommar nu helt enkelt. Kan vara bara några veckor iväg nu...

Update från Tällberg

Hej alla, här sitter jag uppe i dalarna och myser i stugan. Sitter och ritar och grejer... har även hittat den perfekta mobilen som är to die for, den heter Xperia x10 och är awesome må jag säga

Dagen har spenderats vid sågmyra outlet "lager 157", hade stora förväntingar på både klänningar,jeans, väskor och skor men icke. Kom hem med fyra stycken tröjor. Inte fy skam det heller må jag säga, kan via bild sen när jag kommer hem.


Vit eller svart? kan ej avgöra vilken som är snyggast..

A hard work work

om cirkus två timmar åker vi till dalarna, det blir ju nice lite orolig över mina affischer som måste ut snart som jenny håller på att fixa, för jag åker ju till dalarna och jenny åker till gotland och då är det kört så allt måste klaffa!

Har iaf så gott som packat klart. Det är ju skönt, en sak som är mindre skönt är att jag känen rmig rejält hängig, hostar, har ont i halsen och huvet gör ont... vad är det med mig och att vara sjuk när man ska bort?

RSS 2.0