godnatten

har dödligt ont i skallen för tillfället, hade tänkt mig lite plugg men hörni vet ni vad? det blir det banne mig inget av med för jag orkar inte med et halvtsprängt huve.

Imorgon är det sovmorgon, mysigt värreigt. Funderar trots det på att gå och lägga mig nu, känner inte att jag har så mycket uppe med att göra..

längtar till på onsdaag!


it takes two to tango

varför få för sig att ett fel ligger helt och hållet på en annan person, gräset är inte grönare på andra sidan. Och att bete sig som en idiot gör bara saken värre. fy fan va jag är trött på det här, verkligen döless. Antingen så tar man sig samman, släpper sin jävla stolthet och säger nått (för man själv fick ju tydligen inte gör det) eller så går du och kommer inte mer tillbaka, du har din chans nu och du får välja om du vill ta den eller inte.


min älskade konståkning är tillbaka i blodet

Idag var det skola, befriande mycket befriande. Gick till ungdomsmottagningen med elin efter hantverken och efter det var det lunch på donken som gällde.
På idrotten åkte vi skridskor, fyfan va kul säger jag bara dock var isen bucklig och skridskorna rätt ovana att åka i så det blev inte så mycket trix men nån piruett och några små mina hopp blev det ju.
Det är inte förns nu jag har insett hur mycket jag egentligen saknar det, men i vinter ska jag åka ovanligt mycket så jag får tillbaka vanan, aldrig ska jag låta det gå flera år mellan gångerna jag sätter på mig skridskorna igen.

Vad har hänt annars då? jaadu ingenting har fett tråkigt och jag känner att jag hade förväntat mig en del som tydligen inte kommer hända. kul, ja verkligen jag njuuter!

imorgon ska jag rosta bröd och va glad

omogenhetfelbeskylladrygaidiot

Nu har jag verkligen tappat lusten till allt jag vill inte ens läsa alla tusen blogar som jag läser dagligen, jag älskar att läsa bloggar. Äta är inte heller kul en annan av mina syssla här i livet. Tv:n roar mig inte. Datorn är tråkig. är för pigg för att sova. Huvudvärken stoppar mig från att drömma sig bort i nån riktigt bra bok. allt tvingar mig vara kvar på jorden i nuet. fy fan.
Längtar tills klockan ringer tidigt imorgon bitti som en kalldusch för sinnet och kunna dra mig iväg till skolan och träffa min underbara klass som kan få mig att skratta, och tänka på andra saker.
Sen ska jag ju till ungdomshälsan också, men vafan har det för mening kan lika gärna skita i det. 

godnatt alla glada nu blire inget mer för dagen, skriver väl om skridskorna imorgon.

jäkla dator som inte vill lägga in bilder från mobilen

I know you've missed me, men nu är jag tillbaka. Kände att det var skönt att umgås med alla männsikor som betyder nått för mig hela helgen utan att behöva blogga mitt i alltihopa. Därav så lite skrivet.

fredagen spenderades på stan och hemma hos joseifn med godis och idol, sen var det upp kl sju dagen efter för att julbaka för hela slanten (bilder kommer).

lördagen var ju som sagt julbak sen på eftermiddagen åkte jag hem och duschade samt packa om sen ner till stan för att möta elin för lite shopping betoning på lite, vi köpte leggins till mig och godis till oss.
Sen hem till henne ute i bärlinge för god middag och skräckfilm med godis vi kolla på paranormal activitys och vid ett skede satt jag och grina. haha dock så är jag inte rädd längre för jag råkar inte vara en kvinna med en demon i bakfickan.

söndagen var det sovmorgon bigtime och elin och jag klev inte hur sängen förns efter ett, det dte blev mumsig frukost och musik.
Efter tre åkte vi inm till stan och hon gick till sin familj och jag mötte josefin så gick vi och kollade på fyrverkerierna, dom va helt awesome och både josefin och jag stod med hakan ner i backen och lite tårar i ögonen.
Synd bara att amanda och frida inte kunde va med, det hade varit som pricken över i:et.
Sen var det till att tända lute ljus i kyrkan, kolla julmarknad samt julskyltningar och sen va jag redo för hemfärd.

Tack alla underbara för en riktig superhelg<3

cheesegrrl

Rubrik tillägnad rebecca.


befann mig i skolan för syo samtal kl åtta, det gick brabra.
Efter det rullade dagen på som vanligt, sista hantverksorienteringslektionen idag sorgligt men mycket mycket skönt, hoppas på ett stort MVG så vi håller tummarna för det.

Nu är jag hemkommen och har packat och ätit snart åker jag ner till stan för att möte frida och josefin, sen hem till josefin för en toppen kväll i vanlig ordning.

Dagens citat går till erik samhällskunskapläraren som är sjukt rolig utan att vet a om det själv helt seriöst;

(amina säger nånting lite random sådär rakt ut i intet)
(erik kollar på henne med en liten uppgiven blick och utbrister)
- Dryg-amina....

haha asg på det

P.s är sjukt avis på michaela som åker bort till värmen inatt, fyfan vilken sctekfärg hon kmr ha sen.. kommer troligen hata henne för det:P

helt less

Nu har jag tappat bort min nyckel till skåpet och det är inte, har därför inte haft någr böcker till mina lektioner, kul!
Men dagen flöt helt okej förbi har haft huvudvärk som vanligt men det börjar bli en vana.

Efter skolan var dte gymmet sen hem för middag och nu sitter jag här helt moffrig och glor på tv eftersom jag inte har några läxor eller liknande.

roasted

ja klar med hemprovet nu då, sköönt!
Nu ska jag börja fixa mig lite och sen äta en fett god frukost, har jag nämnt att mamma köpte en brödrost igår:O helt awesome jag blev fett glad som jag har längtat!


morrn

God morgon alla härliga!
Vaknade för nån kvart sen eller liknande, nu liggaer jag och myser i sängen med datorn på magen med spotify på högsta (nej inte högsta) volym och skriver klart mitt hemprov som ska va klart imorgon.
allt jag har och säga nu i stort sett, hörs och ses!

för er som har tråkigt och vill se ett moffer som sjunger lusse lelle..


livscoach och julklappshandling

lite kvälls inlägg nu då, idag var det skola som vanligt vår klass dampade loss på engelskläraren som suuuger!

Efter skolan var jag speciallärare till elin inom matte hennes livscoach, jag räddade probably hennes mattebetyg där *stolt*
Sen åkte lein hem och frida slutade ås vi började vandra ner mot stan där vi mötte upp josefin och amanda. Vi startade på en gång jakten på julklappar och nu har jag hittat till det två personer som gav mig liv (mamma och pappa för dom som inte vet) och till min love päpplet,härligt. När studiebidraget kommer drar jag igång igen och shoppar klappar till nära och kära.

Väl hemma blev det middag och hemprovsskrivande för hela slanten nu är det endast två frågor kvar men dom spar jag nog till senare ikväll eller imorgon.

det är precis vad det ser ut som, ett lärarexemplar haha:P

Elin säkrar sin framtid genom att lämna in diverse uppgifter till matteläraren.
 

myyysigt

Just nu sitter jag och kollar på DH pluggar arbetsmiljö och säkerhet samt smaskar på lussebullar,pepparkakor och mumisgt te. kan det bli bättre? ja skippa plugget men det är en mycket liten sak.

skola och astrött

Nejmen tjenare bloggen, idag var det estet där vi ritade på paint?! konstigt det där sen matte och engelska, hatar mina lärare där jag blir helt understimulerad av tempot och svårighetsgraden. Sist men inte minst var det hantverksteknik alltid lika roligt, idag sminkade vi globsminkning, var kul men en aning svårt att få det att se bra ut.

Efter skolan åkt ejag till gymmet och gymmade ynka 30 min men det va minst fem minuters kö på alla maskiner så jag kände att det inte var värt så jhag gick hem och gjorde lite styrka istället.

Här komme rlite bilder osm jag snodde från jessica:


Bra snygg man kan va..:P

garvgarv

HAHA jag dör, läste stilrobins blogg nyss och han va verkligen inte nöjd med sin superdupersminkade kaklook XD well ibland har man otur med sminket.
Roligt var det att läsa iaf och jag tar inte åt mig för jag sminkade inte honom så life goes on bitches

varning för långa dagens händelser

OjOj vilket ståhej det varit idag, kom till skolan och förväntade mig inget annat än en vanlig hantverksteknikslektion.. det var dock ovanligt snygga killa ri vår lilla korridor och det satte igång pratet om vad som skall ske.
Alexandra(lärare) sade: Jag har ett uppdrag till er tjejer (vi i a-gruppen alltså)
Oron spred sig och det knöt sig i allas magar, med livrädda blickar kolar vi på henne medans hon fortsätter:
Det ska vara en modevisning på skolan idag och st3 ska styla dom... dock har ingen dygt upp så nu får ni göra det.
WHAT?! tänker vi och flera av oss är beredda att gå och hoppa ut genom fönstret när vi komemr att tänka på vilka heta människor som stod där och väntade på smink och hår.
Fyra st3:are döck tillslut upp men fortfarande skulle vi lägga en bas (med smink vi inte ens lärt oss hur vi ska använda) på tex stilrobin och massa andra snygga människor:O
OMG tänkte vi men satte full fart, dom hade trots allt inte mycket tid, sen var det bara att fortsätta att locka hår och toppera and so on...
Vi var helt utmattade och fattade inte vad vi hade åstadkommit förns alexandra drar oss in i ett rum och berömmer oss för fulla muggar hur duktiga vi var och att sånt som detta skulle kunna hända när som helst.

Sen var det ju då modevisning och ojojoj va flashigt det va då mina damer och herrar, det var utlottningar av kläder på holmlunds, trollkarlar, dåliga dansare och även en liten stripp ifrån vidar där uppe på scen. ENASTÅENDE. BRAVADER ÅT FOLKET. DISCO BIG TIME, ja kalla det vad du vill.

Och inte tala om idrotten då vi återigen visade våra kunskaper i badminton och även våra sångtalanger när det gäller julsånger... sär blev dock dampiga och skrek på oss ojdå!
Sen var det tråkmatte och sen lura vi svenska fröken till att få se modevisningen igen, dakapo!

Lite videos och grejs kommer!

avund!

hej alla små solstrålar,vad gör jag uppe i arla undrar nog många? jo jag tänkte börja dagen på ett riktigt sätt med dusch och en riktigt stadig frukost nu är jag helt done och jag väntar och väntar på att en liten fruskost ska flyga ner framför mig,, nej nog om det.

Ingen bloggning på ett tag nu men det har varit fullt upp, lördagen spenderades hemma mest ocg vid halv tre drog jag iväg ut på landet till mitt päpple och hans extrafamilj eller hur man ska säga. Det var mycket trevligt och vi åt mat och kolla på robinson karibien och grejer, alla va dötrötta så dagen slutade efter fyra bröllop och en begravning.
Vaknade dagen efter av tuppen (roine) som signalerade att det va frulle, åt det kollade på tv resten av dagen sen vid halv sex åkte vi till bussen och begav oss in till civilisation.
Spenderade lite (betoning på lite) tid med pappa sisådär 30-40  min sen gedde jag och frida oss ut på uppdrag och jäkla vilket äventyr det blev.

Orienterare? OH YEs

saturday night

går dagen fylldes med god mat och mycket skratt, mer än så orkar jag inte skriva. Men det var en superlyckad kväll och det kändes skönt. Hann aldrig hem till elin men jag träffade alla girlsen på stan eller nästan alla och det va kul, stog oc pratade med dom ett tag innan jag gick på bussen.

Just det mötte frida med följetåg på stv-bussen och vick sällskap hela vägen till stan och nån kvart till på donken, (skulle väntat på bussen i en halv timme) så det var mycket bra med sällskap.
Frida är som alltid lika välkomnande och bjuder in hej vilt främmande människor till borden, ja så kan det va men jag kände att det inte riktigt va min grej så jag trippade vidare mot bussen där jag då som sagt mötte klassbrudarna som var påväg hem från elin.


friday and the gang+

Okej klar för avfärd, snart ska jag åka eller om ett tag, är vrålhungrig så det är ju bra för en tom mage är vas som behövs när man ska till josefin:P

Dagen har varit helt okej dock blev jag ap-sur på min mattelärare som gav ut fel hemprov igår det som jag fick och satt och satt och käpmade me digårkväll var tydligen sånt som hörde hemma i sopptunnan, tack för det blå-röd.
Fick därmed ett nytt idag tråkigt men sant, detta prov var med andra ord MKT enklare och inhöll till skillnad mot det andra saker iv gått igenom, härligt där.

Nej vad jag babblar, måste bege mig och fixa lite saker nu.

Bra fin bild där XD not.
Aja var tvungen att lägga upp bara för att jag ser ut som plastikopererad groda eller nått i den stilen

skola

Ja tre lektioner i skolan idag helt okej, trots engelskalärare osm ahr problem med uttal och en mattelärare som helt seriöst uttrycker sig "nej det är tio sekunder kvar" när vi börjar resa oss och gå för att lektionen är slut.

Bussen imorse var en kvart sen så jag kom tio min sent till svenkskan men jag tor inte att det gör så mycket.
Efter skolan åkte jag direkt hem till pappa och möttes av en hungrig syster och farmor innanför dörren så vi drog direkt iväg till donken där det blev tvårätters med hamburgare och mcflurry kitkat deluxe till efterrätt (och ja den är skitgod)

Imorogn är det skola till ett sen hem och byta om och vidare till bjullans hus för lite formell storvretafamiljelivsmiddag ahha nice namn. Ska kanske dra vidare hem till elin sen men det är beroende på hur länge jag har lust att stanna hos bjullan, med god mat och gott sällskap tror jag det kan ta ett x antal timmar:P

Nej nu ska jag chilla och sedan sova, byebye


ljuva morgon

Härlig morgon, ja det har  det varit, vaknade vid nio alldeles av mig själv, gick ut på promenix och kom hem fyrtio min senare och då packade jag väskan till pappa och fixade mig me smink och sånt.

Nu sitte rjag och äter en stor och mumsig frukost medans jullåtar rullar i bakgrunden,, riktigt mysigt och ja det må va lite tidigt med jullåtar men det är snart advent och sen är dom faktiskt bra.

Tio i tolv tar jag bussen mot skolan där det vankas två lektioner eller nått i den stilen, sen hemfärd härliga torsdag.
Nej nu ska jag fortsätta äta, skriver igen senare


Kan ju visa en riktigt posarbild från idrotten i måndags (snodd från sara)

ingen ork

Snabbt som satan nu!.
Har varit i skolan från 8.15-20.05 och efter det direkt till xtravaganza för träning, nu är jag heeelt slut. Inte nog med det så har jag nästan enbart ätit kolhydrater idag vilket jag kom på när ett enormt magont kändes i kaggen. så väl hemma var det proteiner in loads!

Dagens citat idag är:
Amina: När han står i sin egen skugga är han inte man längre..
Erik (samhällskunskapsläraren): och med den poetiska frasen avslutar vi dagens lektion.

Haha okej det låte rinte så kul men det va askul sådär irl:p

Nej nu ska jag sova bums för jag är äckligt trött.

moffer x 1000

Promenad avklarad och nu är det stort sett bara välja kläder och krypa i säng, för en lång morogndag väntar som sagt.
Kom på att jag har en webbcam som jag inte ens provat,, haha sådär lite i efterhand så måste man ju testa. Alltid lika roligt att hålla på som en töntigt moffer:P


krulltott

Idag är det tisdag, sovmorgon till diez i cuarto skönt skönt.
Sen var det läsförståelseprov i två timmar var väl helt okej, lite extremt-brittish-english ord som man inte fattar helt och fullt men vad gör det om hundra år, jag ska inte bo i england.

Sen var det lunch, det var hård gummiliknande blodpudding eller ris med kycklinggryta som liknade nått jag inte kan nämna här eller fil utan socker, usch och blä jag som ändå brukar äta nästan allt i skolan men idag blev det för mycket. Bägaren rann över och jag blev tvingad att ta nödpengen som jag tog på skämt av kelson igår han ville inte ha den tillbaka så jag tänkte att jag har den i fickan tills han behöver den, men jag hamnade i skiten först. Denna femtiolapp gick till min lunch idag eller rättare sagt en macka (förlåt kelson, du ska få tillbaka den på riktigt).

Ja efter det var det hantverksteknik och vi skulle hålla på med hår, suck och stön. Uppgiften idag var att göra två frisyrer en med inbakad fläta och en med utbakad SVÅRT?! jaaa eller nej inte precis, efter några timmar tröttnade dom flesta och när lektionen var sluta kom inga mindre än jag, rebecca, jessica och malin ut lockiga i huvet.

Imorgon onsdag är det nada sovmorgon och med andra ord en lång jävla dag eftersom vi slutar vid cirkus tre och sen ska jag va med på öppet hus (17-20) och tjossan vilket betyder att jag kommer inte komma hem förns kvällningen. Skulle kunna åka hem imellan men känns lite värdelöst faktiskt.

NU ska jag promenera uppsala runt i princip, nej inte riktigt men lite.

kontraster

ja idag har varit en helt okej dag, har varit väldigt trött dock och har inte varit den mest kreativa och studiemotiverade eleven men alla har sådanna dagar.

Elin och jag utsågs under dagen till det sämsta badmintonspelarna i hela klassen, inte illa. jag som till och med har ansett att jag är mer än okej bra på badminton... Men Eva (idrottsläraren) utsåg också oss till dom mest inlevelsefulla badmintonspelarna och det är ju ett plus i protokollet.

Efter skolan följde jag med kelson till hans mormor och morfar på middag, och jag känner mig fortfarande helt proppad med mat. Dagens citat måste ju ändå gå till kelsons mormor, skön brud det där:

- Emma är lika ljus som Kelson är mörk, vilken enorm kontrast!

Jag trodde jag skulle skratta ihjäl mig, men var tvungen att hejda mig på grund av att inte skämma ut mig helt.

Nu ska jag fixa iordning och kanske krypa till kojs

inköpt

godkväll smågubbar:)
Denna kväll har jag hunnit med mycket känns det som... ja dte har hänt en del, för att bara nämna något:
Träning, runda på stan, runda på gränby, middag, målat naglarna, promenad, kollat på tv, läst alla bloggar.
och vad är kl? inte ens nio ganska otroligt att jag är så effektiv.

Nu ska ni få se mina små byten idag.



Nu är jag redo för snö och sånt där vintrigt;)


jultema på godiset

bloggade jag igår? nej det gjorde jag nog inte, vaknade iaf runt elva och började arbeta lite på ett skolarbete. Sen åkte vi och handlade och vidare till ikea för glödlampor och annat.
Väl hemma blev det lite lunch och sen fick vi eld i baken.. frida och bjull skulle komma inom ca en timme och vi skulle städa hela lägenheten, skura golv och allt. Självklart hann vi, med ett skinande hem välkomnades mina vänner.
Sen var det middag när amanda kom och även hyra lite film och annat, kvällen var lyckad och nu är jag slut.

Vad händer idag då? lite träning sen ska mamma och jag till stan för att kolla lite småsaker, ska försöka hitta en mössa och vantar, det behövs nu.

COOLt

glömde säga att min och jessicas redovisning idag var helt seriöst utan överdrift riktigt fräsande bra, vi förtjänar inget mindre än mvg om inte mvg+++++. Helt seriöst, som jessica sa: vi läste inte innantill vi hade en superfin plansch och jag kan lägga till att vi var otrolligt snygga och hade redig info om allt nödvändigt. SÅnt gillar vi, och ja vi må va ett jädra fint team.

Sen kna jag också meddela att jag fått ett jobb,,, som bloggcoach till elin! Nice jag kmr tjäna typ en godis i veckan ojoj, festligt värre. Snacka om att offra mycket för att bli så bra som jag:P (observera skämt om min storhet) inte

 
andra hälften av mitt team och min köttbulle till fan

Bättre sent än aldrig

Tekniskt sätt är det lördag men jag håller mig till fredagens aktiviteter.

Skola kl tio fixa fram redovisningen åt elein sen bar det iväg på möte, jag fick min efterlängtade apu-plats och jag ser fram emot det rejält mycket :D
Tillbaka till skolan för två lektioner plus lunch och sen drog jag ner på stan till tjejorna + kim (fast han räkna sin i tjejorna).
Vi kikade runt på stan efter en skjorta till kim och han fann den rätte på holmlunds, då drog vi och fikade, titta lite på stan igen. Åkte hem, mött upp kelson och käka på BK, köpte två filmer (kelson köpte), åkte hem till honom, glodde på en superäcklig film helt läskig, sen lite på en "rolig" film innan det var dags för mig att dra mig hemmåt.

På vägen hem blev jag jagad av en bil typ jag var livrädd!

OJOJ PANIK

Efter vädjan av min käre vän elin så kom jag på att jag glömt att berätta om dagens höjdpunkt:

Elin och jag kmr och går i korridoren (vi letar efter intervjus-offer till en svenska uppgift), vi går förbi stilrobin och elin säger på skämt vi frågar om han vill jag utbrister strängt nej.
Då utbrister stilrobin till sin kompis "NEJ, DET ÄR JU DUWW!" med en otroligt fagig röst. elin och jag dog av skratt, sen efter en stund kom han igen och säger nått med en ovanöigt feminin accent.

Ja det var lite skvaller sådär, men kul va det. Hoppas han inte tar illa upp om han ser detta, jag har faktisk tinget imot honom jag läser hans blogg dagligen, och rolig ja det är han speciellt hans röst

helt random pics

Kvällen har bara bestått av tv-tittande, inget intressant vill säga men jag vill ändå göra en tummen upp åt boxrar där man kan spela in, för fy vad det är praktsikt.

Imorgon blir det krismöte med flickorna och vi ska vara ett stort stöd till den i nödläge som alltid eller hur?
Ett krismöte betyder alltså fika så jag ska försöka hitta lite pengar i nått hörn eller så får jag bara sitta och glo på haha, men fik är definitift de bästa ställen att snacka med the gang på

Det blir alltså en rätt så soft dag imorgon, först till skolan och fixa fram min anteckningsbok till elin vidare på apu-möte sedan tillbaka till skloan för lunch arbetsmiljö och säkerhet samt hantverksorientering där det vankas redovisning om yrket frisör. Det klarar jessica och jag med en klackspark så klart, vi är svårslagna med vårat upplägg mohahah.



you touch, you die

Har hittat en helt fab klänning! Den ska jag ha på mig på nyår no doubt. Ska bara fixa fram some money men det är ett annat problem.
Awesomeness jag dör för den så do not touch my friends detn är min.


today is the day i will make it all okey

Orkar inte skriva nått invecklat så jag berättar helt enkelt dagne i kort:
Börja med samhällskunskap, håltimme, svenska, lunch, matte, slut, träna hårt hårt hårt, hem, träffa kelson, sitter här.

Sen imorgon ska jag på Apu-möte i really hope i get it!:D verkar kul ställe men mer om det sen.

Done so done

Ops glömde helt bort att jag inte hade skrivit nått idag, finns dock knappt nått att skriva om.

Skoladagen har varit superseg, edast tråkiga ostimulerande hjärn-lektioner (som inte behöver hjärna) och inte en gnutta kreativitet. Boring vill jag kalla det.
Vår engelsklärare hotade att stämma oss, hon utalas has hazzzzzzzzzzz och dude utalar hon diut. Ska det föreställa enn bra engelsklärare? skulle inte tro det hon är okapabel till det mesta antar jag och elin och jag fantiserade ihop ett antal saker man kan göra för att få ut sina aggritioner på henne.

Efter skolan mötte jag bjull och vi gick och tränade,, stenhårt! Så nu är jag helt färdig i kroppen, knoppen med för den delen för den har varit invaderad av huvudvärk heela dan.


Snart ska jag läsa lite samhällskunskap och sedan sova, ja det är sant, jag ska sova tidigt idag *stolt*

broken

Vänskap och även kärlek är väl någonting som alltid ska finnas där, en vän ska inte komma och gå. En viktigt person i ens liv ska inte lämna och återvända, den ska finnas där inte bara när det behövs utan alltid. I nöd och lust, är det inte så det ska funka? om och om igen ser jag hur folk kommer och går och sårar människor, människor som står mig nära och som i och med det skadar mig, om inte ett djupt sår så skrapsår på ytan. Skrapsår efter skrapsår blir det djupt och det blir till ett sånt som aldrig läker helt, ett sånt som lämnar ärr.
Personer som kommer en nära på livet ska inte svika, inte lämna och inte komma tillbaka om det nu är så att dom lämnar. Dom ska förstå att steget är taget och att det är allt eller inget, att man inte bara kan komma när det passar och spendera en natt hit och dit, den kan få en kopp kaffe men sen ska det förstå och gå. Den ska inte stanna och gräva allt djupare.
Ibland krävs det att man litar på nån för att kunna erkänna för sig själv hur trasig man är, det är nått man inte vill inse men det är sånt nån med samma blod ser.
Vänskap och kärlek är inte att svika, lämna, skada och förstöra. Det har iaf jag lärt mig och det av den person som inte alls följer det

tisdag

kom hem från träningen ganska precis, sitter i soffan med fett god mat och lite hogan knows best, hur härligt?

Skolan idag var som alla andra tisdagar brukar vara, låånga. Vid fyra halv fem tiden var det modevisning som Stylist 2:orna ordnat, den var väl helt okej.
Ja vad har mer hänt,, jo imorse var det nån brud på bussen som endast hade ett par svarta klackskor en kortkortkort kjol och en lite minikofta, inga strumplästen eller nått? hur tänkte hon då kände jag.. det var ju faktiskt kallt som satan ute.

Ikväll blir det lite samhälskunskapsläsning och tvättning antar jag, nytta nytta men tråkigt tråkigt

monday i could fall apart

Hej måndag igen då, trögt må jag säga.
Har varit helt söndertrött hela dagen vilket har resulterat i skratt i mängder och det sagt med underdrift.
Hade hantverksteknik direkt på morognen och det va askul för vi fick hålla på med nageldekorationer, nån nagel flög in i utsuget men vad gör det om hundra år?

Sen skulle vi ju som vanligt ha hål och lunch sedan idrott, idrotten blev dock intesälld så det var fyra timmars hål mitt på dagen. men då tog vi oss i kragen och gick till lotta och lyckades flytta fram lektionen två timmar, hallelujha.

Efter skolan hoppade moa fram bakom ett träd så vi gjorde sällskap en bit på vägen, väl hemma tog jag en powerwalk för lite fettförbränning, ye. Gjorde ministyrka hemma på golvet också men det räknas knappt.


Mitt estetarbete och rebeccas fina teckning, ja det är vi på dagisnivå eller liknande

godagens mina vänner

Efter att ha legat under en filt med dátorn i knät under ett antal timmar känner jag mig något piggare så nu är jag redo att dra iväg, ska snart ta mig upp för trappan för att skapa något utav en frisyr på syster min.

Ikväll ska jag definitivt sova tiditg så denna skolvecka går smärtfritt förbi och det återigen kan bli helg, mums!:)


.

Idag är en riktigt seg dag och jag känner mig varken pigg eller frisk nånstans, men förhoppningsvid ändras det under dagen. Känner att jag vill träna men orken finns inte där men det blir nog en springtur ikväll för det behövs verkligen nu.

Sen har jag kommit på mig själv att jag inte har kunnat sova på riktigt en hel natt på jag vet inte hur länge, vaknar alltid tusen gånger frammåt småtimmarna. Undra vad det beror på? aa jobbigt är det iaf men det går antagligen inte att göra så mycket åt.

Så idag blir det iväg till farfar vid tre innan dess vette fan vad jag ska göra, har gjort klart allt till skolan så det finns inte så mycket att sysselsätta sig med.

Nej det här bölev värsta Down-inlägget, lovar att skriva nått roligare sen. Nu ska jag dra igång nån film eller liknande

 

lördag

Dagen har varit lugn och det känns som om det här nog är första helgen som jag inte har nånting att göra egentligen.
Åkte och kollade på golv till vårat blivande nya kök, det kommer bli fin fint. Efter det blev det glass och ikeakorv på ikea dock blev det lite tok med min glass men det ska vi nog inte tala om.

På eftermiddagen hade jag såkallad kvalitetstid med systra min, vi spela wii, gick på promenix och lite sånt trevligt va det iaf.

Dagen avslutades med utsökt middag med hela kompaniet och farmor, familjelivet breddar sig i mitt liv eller?
Imorgon blir det iaf middag hos farfar med kusiner och hela köret för att fira farsdag i dess ära.


Lite sne och så men med lite mindre tidspress så skulle det nog arta sig,
sen är min systers hår inte det ideala att gör en fyllig rosett i min det är bra
då kan jag träna mig.

ekorre på ärtskidor

Hörrni mina vänner denna kväll var den första kvällen jag har spenderat helt med min familj på väldigt länge och roligt ja det har det då varit.
När pappa jobbat klart kom han och hämtade mig för att sedan ta ne tripp till team sportia och intersport där vi hittade och även köpte ett par löparbyxor, vilket var behövligt.

När vi kom hem var det pizza och sedan lite springturer hit och dit jag blev även sugen på att testa mina nya byxor, och ja jag vet att jag sa att jag skulle låta bli träningen idag men det kunde inte hjälpas. Så en springtur blev det men en mycket kort sådan eftersom jag fick mitt ständiga problem Svårt att andas fast denna gång tio gånger värre.
Så där sprang jag helt oandandes och nära döden, det var bara att vända och springa hem igen. tråkigt men sant.

Efter mycket andnöd så hoppa jag i duschen och kollade sedan med hela kompaniet på idol och allt annat som visas en vanlig fredag som denna. Efter tv-tablån visat sin topp var det GH som gällde utmande syster min och ops det blev hon som fick laga mat imorgon..

Jag var inte den enda som hade problem med springturen idag nej pappa blev enligt våran teori attackerad av en ekorre på ärtskidor som sedan slutade med uppsvullnad som slutade med något hamster-quasimodo-sid-liknande spektakel, ja intressant det där.

äntligen fredag mannar!

Okej skoolan kl tio imorse, trots sovmorgon och 9 h sömn var jag tröttare än någonsin denna vecka.. konstigt det är sjukdomen som sätter sina tydliga spår.
Ingen träning idag med andra ord, eller jag ska ta en promenix på kvällskvisten tror jag för hälsans skull.

Vad har hänt för kul idag då folk? inte mycket för min del, jo ett underverk har skett! jag har nämligen städat mitt rum, woopa.
Snart ska jag ta bussen hem till pappa eller till team sportia för att inhandla ett bar träningsbraxor... får se hur det blir hade helst hoppat på bilen när pappa ska hem och åka förbi då men han vill icke svara på telefonen sin så det får bli.

Slutsnackat!


Heelt snygga bilder som togs under måndagens idrottslektion, vi spela folleyboll niceigt

svar på tal

Svar till mandy om den svrtis tröjan: den är från lindex;) gå och köp vettja jag kommer sno den:P
Svar till janne om den grå tröjan: den är från Top Shop och du kan köpa den ÅT mig vettja bra idé va?

brådis

Min hals och mitt head har dödat mig idag, smärta smärta smärta.
För att göra saken värre hade vi debatt på samhällskunskapen och på grund av min hesa hals så kunde jag endast viska ut små ord till frida som hon sedan framförde till resterande.

Men dagen gick tillväga talet blev bättre efter några timmars uppvärmning dock låter jag fortfarande ganska pubertal.
Efter skolan åkte jag direkt till gymmet för att nöta på springbandet lite blev knappt en timme innan det var dags att rulla hem för mat. Nu sitter jag här och har precis slängt i mig maten och om några min går bussen mot stan där jag ska se this is it med kakan. såå hejdå så länge

heart


kvällskvisten

Nu har jag börjat på engelskaskaen vi ska skriva och frisöruppsatsen är totalt klar, härligt värre.
Har inte kollat ett dugg på tv som jag sa men va fan det va inge bra att kolla på ju, så det blev dator, musik och lite sånt.

Nu ska jag slänga mig i duschen och få tillbaka hygienen lite.

bombom

Okej igåt kväll blev det lite jobb på xtravaganza och sen en powerwalk med mamma. Och denna dag har sett ut precis som alla andra dagar så egentligen onödigt att nämna, skola och sen träning.

Snart ska jag laga mig lite käk och ta en kväll med endast tv som hobby, nej jag måste fixa lite skolsaker också men det är struntsamma, ja tråkigare inlägg får man leta efter men tyvärr så kan dte ju bli så en vardag som denna:P


ojojoj

haha untz untz idag var det 36 unika besökare på min blogg and i like it,, shit vilken mega tönt jag är men mycket lättroad

ledig så skönt

vaknade upp denna morgon och kunde inte prata, ont i hals och huvud plus att mina andningsvägar va helt stängda men jag åkte in till utvecklingsamtalet kl tolv och efter det följde jag med mamma till nagelsalongen för att göra hennes nagel som ramlat av.
Efter dte blev det lunch och vidare till kvarnen ica för att handla frukt och annat till xtravaganza ikväll då det är öppet hus, jag ska hjälpa till lite så jag kommer spendera kvällen där mellan kl 18-20.

Nu ska jag snart iväg till stan för en fika efter fridas utvecklingssamtal, härligt härligt för det va en bra tag sedan det hände må jag säga.

Ja det var dagen i kort skriver igen ikväll tror jag, seses

.

ja men bli medlem här vettja folks, få lite "trafik" at your place.

kill me slowly

Okej jag är helt allvarlig och jag ska berätta varför:

Kelson frågar vid ca sju-tiden om jag ville följa me dut och springa och eftersom jag känner mig så dålig om jag tackar nej så säger jag självklart ja. Vi slog dessutom vad om vem som hade bäst kondition, jag kan säga att jag vann vadet med gissningen på honom.

Well well en liten springtur kunde väl inte döda nån med en aning ont i halsen tänkte jag. Ja en viss felbedömmning, jag sprang i hela 50 min utan stopp så pappa släng dig i väggen jag är från och med idag marathonlöpare.

Hon sprang väl jävligt sakta tänker nog vissa av er och ja en aning kanske men inte som agda, 97 iaf. Efter inte ens halva vägen bad jag till både kelson och gud (trots att jag ite ens tror på gubben) att dom skulle döda mig men nej ingen respons..

Så ja nu sitter jag i soffan näst intill död men ändå så levande som man kan bli anar att morogndagen kommer bli en tuff dag att komma ur sängen och då menar jag verkligen att komma ur sängen får nog ringa hemhjälpen...

Slutbabblat på denna tråkiga men ack så jobbiga historia, jag är stolt och om inte ni alla andra är det då jävlar blir det andra bananer.

yestertoday

Orkade inte skriva igår för det var full fart hela dagen:P
Vaknade åt frukost med mamma sen tog vi en sväng på gymemt jag sprang som tuusan på rullbandet sen hem för mellis och dusch och vidare igen på bio då vi såg Fame, den va bra med musik och dans inte alls som jag trodde men helt klart godkänd.
Efter biospektaklet gick vi till svenssons och käka middag där jag även träffa kära elin.

Dagen har varit riktigt skoj med klasstjejerna och jag klarade mig helt smärtfritt genom den långa dagen pga av dom, det är ju toppen inte sant?

Nu ska jag äta, hemlig meny mums!

härlig tjejkväll

Kvällen hos moa var super rolig trots att bjull och jag kom 75 min sent pga av buss-svårigheter:P
Maten och efterrätten och allt där till var god och allt detta toppades med spel och härligt tjejsnack, kan aldrig sitta fel.

Vid ett tog jag bussen mot stan för att sedan byta till 9:an halv två som tog mig hem.
Nu ligger jag i sängen och varvar ner med datorn på magen för att kunna få lite sömn så småning om.

Morgondagen är lite löst planerad men ser iaf troligen ut som så:
Träning på morgonen, slötidslötidslötid, middag på el restaurante och sedan bio med mami. Får se hur det blir i slutändan.

RSS 2.0