the night reminds me of hell

Sov hos kelson igårkväll för jag orkade inte gå hem och anledningen var troligen att jag var lite smått hängig för natten var inte nådig det blev inte mycket sömn då jag hade ont över allt hade feber och kunde knappt andas, vid tio tiden gick jag hem och nu sitter ja här några timmar senare och har lyckats få ett par timmars sömn.

NU känner jag mig som ett vrak och mitt hår är inte att tala om vi snackar fett som margarin, usch usch men nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag kurera mig så jag orkar med kvällens trevligheter som väntar på 24a.

För att toppa allt ska min sammmetsklänning få göra debut, mumma!

jag bara rullar fram

God morgon alla, eller god dag kanske passar bättre.
Gårdagen blev inte som tänkt och det gick från en helt valig kväll till en helt crazy kväll, men det handlar om att ställa upp och att finnas där för någon så nog pratat om det.

Vaknade för länge sen typ hal tiosnåret, morognen har spenderats framför datorn och massa tittande poå daddy's girls, mysigt värre skulle jag vilja säga.
Idag är det staden som gäller för att möta tre efterlängtade flickor nämligen janny anniepannie och matis (och ja jag räknar matis som en tjej). Det blir fika för fulla muggar, kvällen spenderas hos pappa för lite middag eller med mamma på bio and such. Får se hur det slutar.

Nu ska jag gå och fräscha upp mig inför dagens planer.

Big Fail

målade kelson farligt läskigt för han skulle på maskeradfekke kind of, blev scary som fan men jag toppade dte med en superchic tuppkam med guldglitter haha.

Sen la jag ifrån mig mobilen för jag väntad emig en icke händelserik kväll, sen typ nyss när jag tog fram mobilen där jag fått sms av kotte moistois och kelson som sa att jag skulle komma. Vilken epicfail jag kunde ha haft superkul denna kväll men icke sa nicke det gick inte för sig.

is the money worth your soul


look at each other

hej hopp, hur mås det?, jag mår bra dagen har varit mycket lugn precis som gårdagen men det behövs och jag känner mig på topp.
vaknade otroligt sent idag men sömn behövs så what evs, gick till kavntum och mötte mamma och handlade frukost bland annat.
Kom hem satt och kollad epå Daddy's girls tills frida smsade och frågade om jag ville ta en sväng på gränby och självklart tackar jag inte nej.

Skulle köpa strumpbyxor men det blev en klänning istället för dom tycktes inte ha de strumpisarna jag behagades köpa, så jag får ta det imorgon då jag ska in till stan och mötas upp med gedigna människor.

Ska försöka slänga in en bild på klänningen senare, nu är jag sy-sugen så jag ska nog förvandla nått gammalt till nått nytt eller nått fult till nått ännu fulare, man vet aldrig med mig.

känner sig lite mobbad kanske

Kom hem ifrån kelson för cirkus 45 minuter sen, vi gjorde som vanligt inte så mycket vettigt kolla på tv checka facebook and so on.

Dagen har inte haft så mycket mer att bjuda på vilket ni nog kan se på hur många inlägg jag lyckats få ihop, inte normalt för min del då jag alltid lyckas packa dagarna fulla med diverseonödigheter.
Men jag har ju iaf följt elin till bussen, degat i soffan, duschat, shoppat och besökt kelson så helt tomt har det inte varit. inte så händelserik men välbehövd då lov faktiskt är till för att vila på.
Nej men ojoj slutbabblat för idag nu ska jag bara kolla på nått avsnitt av the hills och the city innan jag sluter mina ögon för lite sömn.

shopping

Hade tråkigt och var söndertrött fast jag kände att jag måste göra nånting nyttigt denna dag så jag tog en liten runda på gränby och med ett x antal hundralappar senare vandrade jag hemmåt igen 1 klänning och 2 halsband rikare.
Skulle egentligen köpt mössa och vantar men jag hittad einget som föll mig i smaken så det gick åt skogen.


Greace-Sandy

en bild på mig från igår: (ignorera mitt fuckface)





addicted

Nånting som skulle göra mig på dunderhumör nu är ett riktigt cashflow och massa shopping, har kollat mina needs när det gäller klädväg och det vill sig på det viset att mina pengar kommer vara slut innan listan nått sitt slut.


klackarna i taket

Gårdagen blev mycket lyckad, så idag är jag äckligt trött och har extremt ont i fötterna.
Det slutade iaf med att jag va sandy i grease och elin va frensh maid. jag tyckte jag lyckades ganska bra till jag gick ut, då försvann mina supperheta sandy-lockar trots tio tusen kilo spray men men livet går vidare.
 jag kan kanske visa nån bild sen när jag får dom av elin, hann typ ta två innan den dog men what evs.

crapilycrap

usch usch usch, har ont i halsen och lymfkörtlarna, what's up with that? ska ju på fekke imorgon.. crap säger jag bara.
Ska kurera nu så  jag känner mig well imorgon för anars blir det inte kul at all


candy survivor

Måndag idag, natten har varit ganska orolig kunde inte sova nått vidare vaknade och sov om vart annat så jag var lagom sugen på träning vid elvasnåret. Men jag hade lovat moa så jag pallrade mig iväg och tränade järnet mest svettmaskiner dvs inte styrka, så nu har jag bytt ut allt vatten i hela kroppen skulle jag kunna tro.

Kvällen hos elin igår var jättebra, vi kolla på film lyssna på musik snacka massa skit och åt oss minst tio kilo tyngre men vad gör det? det gäller att leva när man har chansen. tack för kvällen elin<33

Idag är det helrenovering som gäller, höstlovet är här och vad händer jo det blir finnodling i hela pannjäveln, vad händer? varför? hur? ja det är där finnpajsarna är iaf och dom ska elimineras finska vinterkriget i deja vu för dom.
Ja så dusch skrubb hårkurer FINNkurer och allt sen är jag fit for fight för pirra och film ikväll med kakan själv.

Haha alltså dessa dagar är inte nådiga, varför fylls min fritid med äckligt fettproducerande godis/chirre... det sugs till mig.


Finnjävlar... I shall destroy you!

sunday rains

Gårdagen var bra, det serverades god mat och goda samtalsämnen, nya kärleksbevis bekräftades och en hel del magar blev proppfulla. Ja en bra kväll helt enkelt jag åkte hem på kvällen för att sova hemma för en gångs skull.

idag blir det till att hitta lite kläder till tisdagens bravader och sedan beger jag mig ut till bälinge för troligtvis en fantastisk eftermiddag/kväll med den unge damen elin. Får se vad vi hittar på en dag som denna, nu ska jag fortsätta med något viktigt.

helgen

Sitter hos pappa, ska åka iväg till förorten storvreta om en stund men tänkte slänga in ett inlägg först.

Idag har jag kollat på kök med la familia och sånt det är alltid lite roligt, kvällen ska som sagt spenderas i storvreta med tha gang och det ser jag fram emot. Var verkligen en evighet sen.
Ska försöka umgås lite mer med familjen imorogn på dagen innan det bär av till bälinge för lite mys hemma hos elin, lovely inte sant.

Ja det var helgen i korta drag hinner nog inte blogga så mycket den kommande tiden men jag ska försöka slänga in ett kort litet inlägg nån gång då och då.
Nej nu måste jag fixa det sista sen är dte bara att gå iväg till bussen.

akuten

just det jag glömde berätta om gårdagens rabalder, mamma skar sig i handen med en kartongkniv inte med flit dådå.
Så det var akuten som gällde och jag följde med och kolla läget, var där från nio till tolv eller nått sådant. Det var fett djupt och dom sydde fyra stygn det var mycket intressant att kolla på, fan va rligt det skulle va att jobba på akuten.. aja dte var det

Höstlov

Okej en mycket lång dag har börjat gå mot sitt slut men fortfarande ett antal timmar kvar som inte stör mig alls för dte är ju höstlov nu grabbar!:)

Mötte elin tio i nio imorse på friskis och gymmade grymt hårt enligt elin gjorde oss sedan iordning för skolan som började halv tolv en dag som denna.
Hade sedan arbetsmiljö & säkerhet och efter det hantverksorientering där vi jobbade med ett arbete och lyssnade på en föreläsning om facket sen slutade jag runt halv fyra.

Tog en tripp ner på stan med kim och kolla på tröja och jacka m.m det var trevligt sen var det BK och hemfärd och nu sitter jag här och väntar på att mamma ska komma så jag kan få mat, är vrålhungrig.



HAha jag diggar aminas peruk

HÖST

Ja idag har det varit samhällskunskap, håltimme, håltimme,lunch,matte, hem.

På håltimmen gick elin och jag till stan för att köpa lite BUS till henne och jag var bara sällskap helt enkelt, köpte glass och coca cola påvägen tillbaka och beskådade ett roligt skede på pressbyrån. En tant med dålig hörsel och mycket stark stämma samt en expedit som nästan garvade ihjäl sig precis som vi.
Tanten fick frågan "vill du ha en grillad elelr kokt korv?" tanten svarade " jag vill ha en v..varm korv!" HAHA.

När jag kom hem degade jag framför tv samt dator och sen bakade jag en kladdkaka, har inte smakat såd et återstår att se hur den smakar...

 




Lite höstbilder, elin och en ninja som jag hittade i skolan

speed

började dagen med lite politisk debatt och det var faktiskt intressant trots att det var en dum ointelligent irriterande jäkla attention whore som förstörde halva saken (ursäkta språket) men som sgat det var kul.
Efter dte rullade dagen på och jag slutade  med att få tillbaka engelskaprovet, score! MVG gjorde dock värsta missen som egentligen inte gjorde nått men ändå.. jag skrev nämligen weel istället för well. ja hur var det nu med stavningen emma kjellberg?

Rullade hem på min blixtsnabba bike, mötte mormor och morfar i backen och chittchatta lite med dom innan morfar blev allt för rastlös att få gå upp och vila sig efter deras promenad:p

Väl hemkommen tog jag mig ett glas varm choklad och skrev en uppsats så att tangenterna glödde, nöjd är jag och hela tre sidor blev det.
Nu ska jag snickra ihop middag sen blir det nog att gå iväg till kelson tror jag.


Fyrisdagen

Jag var ju då "funkis" idag eller som alla andra normala skulle säga, funktionär. Blev ju på tvingad det i går kväll då kim ringde och hade anmält mig så jag had einget val och fick därmed gå upp en dyrbar timme tidigare,, morr på honom.
Dock så kom frida och va funktionärer med mig så det blev inte så farligt, vi hade då hand om filmvisningen och uppropet av treorna och sedär vi var rena proffsen. Funderar till och med på att starta våran egna lilla biograf:P

Dagen slutade strax efter två och då drog jag raka vägen till gymmet och tränade i 1h 30min för allt jag var värd at the moment och det gick helt okej trots min dåliga motivation.

Ja dagen slutar här vrålhungrig, trött i huvudet (två låånga filmer och massa folk), ont i rumpan (hårda stolar i filmsalen) och en helt slut kropp efter all träning. Kort och gott: död


bilder från lördags

Min kamera är ju i björklinge på visit fortfarande men jag snodde några pictures från elin:)

 



Ja vissa har lite svårt att stå på benen, andra ser helt lost och sorgsna ut på donken hur nu det går ihop?


Ribbon

Dagen var helt okej lite flum kankse men såg ut osm sådan:
 hantverksteknik och vi höll på med hår, flätor and such fick också göra lite frivilligt.
 håltimme och lunch = låång lunch med chill
 idrott, cyklade på träningcyklen på gymmet och kolalde hur extremt starka vissa boys är
 estetisk verksamhet, gjorde typ smycken till ett arbete vi även lämnade in idag.


Hantverkstek, fick göra vad vi ville. lite sne och jag ville ha en locktång till underhåret men det fick bli som det blev.


Estet, det var då dessa jag skapade till mina looks, grejt

jag hjärta lördag

Ja igår nån kvart över tre tog jag mitt pickpack och gick och mötte elin på willys vi var mycket attraktiva med rosa respektive svarta fjortisbrallor, jag var ävrn mycket nöjd med hår och ansikte hha or not jag existerade inte men willys älskar en hur man än ser  ut vilket är bra. Handlade mat sen vandrade vi hem till elin och planerade våra utseenden till kvällen vi körde på temat svart och guld! riktigt häftigt right?:P

Angelica kom nån timme senare och musiken va på helkspänn och vi hade massa skoj började rensa lite kött och annat vilket var det äckligaste i elin och mitt liv tydligen:P angelica ritade bilder (vackra sådana) och prydde kylskåpet med. Michaela kom och maten ställdes fram och vi fixade det sista sne var det full fart klackarna i taket!
Bussen till björklinge var trevlig dock var det nån äckelgubbe som typ tog på mig och tackade för underhållningen på bussen? va ska det betyda? jag spydde på honom (i tankarna).

KOm till ida och grattade henne sen var kvällen som den var, riktigt skoj måste göras om 1000 ggr om. Dock glömdes min kamera kvar i björklinge men sånt händer den kommer väl krypande tillbaka nån gång.
På natten nån tid jag inte ens komme rihåg tog vi bussen till stan för en välbehövd energipåfyllning på donken, där träffa man massa folk och sen kom typ gabbe & co.
GIck hem till elin med värkande fötter bytte skor och pallrade mig hemmåt i nattmörkret.
Somnade nog ganska direkt och efter en ganska jobbig natt sitter jag nu här helt tärd som alltid på söndagar i och för sig.
Bilder kommer sen promise.

TAck alla underbara!

saturday night,, i like

YEY det är helg eller? jo det är det men kroppen känns som en deprimerande måndag, japjapp. Kanske skulle skippat lite träning denna vecka men vadå träning ska göra en gott eller hur? ja det ska det så vafan.

Aja borde kanske fixa lite detaljer till ikväll typ tänka på hur jag ska ha håret m.m men ett senare problem som jag alltid tänker till en timme innan jag ska gå.
Tror förövrigt att jag också ska sova hemma ikväll, fats jag får se hur det blir med den saken, jag är öppen för allt men det känns som att jag inte kommer komma hem förns sent imorgon annars (endast för att jag inte "orkar" gå hem:P

daisy

Dagen började som alla andra fredagar med sovmorogn till tio sen var det lite muntlig redovisning i svenskan, det gick bra tror jag, lunch håltimme, arbetsmiljö & säkerhet, hantverksorientering.
Roligare än så var det helt enkelt inte sen träffade jag kotte på väg till träningen och vi tränade så gott vi orkade:P
Ett litet möte med kelson och sen for kvällen iväg och nu sitter jag här ensam och olycklig, haha nejdå jag är mätt och belåten och sitter och kollar på idol i min ensamhet dock fast det är ärligt talat rätt skönt. Lite smått moffer-varning men vadå man måste ju ladda får tårtkalaset imorgon.
 

döing

Jag glömde ju faktiskt att berätta om dagens häftiga händelse som faktiskt kom till oss idag på lunchen..
Vi satt och lyssnade på amina när hon berättade om underliga saker med coca coola inblandade men det ska vi verkligen inte gå in på nu. Men tillbaka till ämnet, vi satt och pratade och sara säger att hennes tand är lös och att hon aldrig tappar den, underligt tänkte vi. Hon bestämmer sig för att dra ut den, men va händer? hon tar ut bit för bit utav tanden den var helt i ruiner och typ död tillslut fick hon ut den. Enligt mig en jättehäftig upplevelse elin var mer spyfärdig och satt och hulkade lite smått bredvid.

Självklart får ni lite bilder på händelsen.


it's just a bump in the road.


win or loose

kom hem från skolan för nån halvtimme sen, lite tungt i skolan men det blir väl så när saker förändras.
Ska försöka komma iväg till gränby och byta min jacka som är sönder på tre ställen efter endats en vecka. sen ska jag nog ut och gå i det fina vädret, känns som det skulle göra mig gott.

Fick tillbaka sam-provet finally och är extremt nöjd med resultatet, 39,5/41 blev det inte illa inte illa.
Aja har inte så mycket  vettigt att säga så jag får väl runda av här.

same hour different weather

Hösten är här och imrose var det verkligen väder om byte ena sekunden var det sol sen nån minut senare ser jag att det snöar, ja hösten är underlig.. och gör de flesta helt konstiga




trött på dig nu

Idag har det varit en helt vanlig dag,, eller nej vi fick sluta typ en timme tidigare på engelskan.
Efter skolan var det träning sen hem och äta middag och direkt sätta igång med uppsatsen som är till fredag.
NU är den klar och jag är fri elel rjag ska läsa igenom svenska muntliga redovisningen nån gång bara.



Haha ja elin gör min dag som alltid:)<3

roligast

Roligast idag:

Jag: jag kommer bli fetast, och jag komme rinte ens kunna smsa på en mobil för mina fingrar är så tjocka som jenny påstod va omöjligt....

Mamma: Om du blir så fet lägger jag in dig på en fettoklinik

Coco chanel

Idag var det engelskaprov på schemat det gick bra, sen lite svenska och matte lunch.
På eftermiddagen dvs på hantverkstekniken kollade vi på en film som handlade om coco chanel eller som hon egentligen gabrielle chanel, riktigt bra enligt mig. Den var tre timmar lång vilket såklart resulterade i en mycket ond rumpa och massa godis ops, svårt att motstå.
Har pluggat och tvättat och gjort massa nyttigheter idag, stolt som satan.

nu är det DH, måste fortsätta kolla.


Done so done

klar klar klar, nu är jag klar med estetisk-uppgiften om lauren conrad, svenskan och engelskan och nu ska jag andas och sedan gå och lägga mig eller jag ska gå och lägga mig typ nu så jag hinner sova mina åtta timmar.
Har endast en uppsats kavr denna vecka och den gör jag imorgon så då är det klart fyfan (ursäkta spårket) va skönt!

Ja detta blev en kväll full av inlägg angående plugg och det är ju inte alls roligt för er som läsare men kul att skryta om att man är klar haha men jag förstår eran uttråkning ;)


gelé

hörni grabbar! Nu är jag klar med svenskan samt estetiska saken elelr jag ska limma på lite bilder och sånt bara men det räknas inte.
Nu ska jag duscha och plugga lite engelska till engelskaprovet imorgon och vet ni vad? sen är det bara en ynka uppsats kvar att göra denna vecka och sen är jag free från alla måsten och då kan jag leva livet! haha okej nog får vara nog så är det kankse inte riktigt men jag kan iaf slappna av på kvällarna lite och gissa vad? nu ska jag sluta prata en massa babbel och hoppa (eller gå välj själv) in i duschen och göra mig själv hygienisk nog för att träffa nån sorts av allmänhet

råttbo

Okej snabbt nu.. fick sluta typ en timme tidigare för att jag var klar med allt som kunde göras för hand och efterson bibblan va stängd blev det hemfärd och skriva klart här hemma, idrotten bestod av badminton (ni vet alla vad som syftas med det) nej inte alla men några.
Lärt oss några nya stretchövningar till specifika muskulaturer och det är alltid bra.

Nej nu är det arbete arbeta arbete som gäller har tre texter att skriva och ett prov att plugga till, tiden är knapp ciao!

ork

Okej, internet har inte funkat hos pappa så helgen har varit sådan:

Fredag kelson sov hos mig och träffade pappa and such, vi kolla idol och åt godis för fulla muggar.

Lördag, va med kelson till två typ sen åkte jag och tränade. Åkte hem för middag och chirre framför fotbollen.

Söndag, riktigt segt som alla söndagar har mest bara pluggat och legat halvt död i ett dammigt hörn eller nått.
Fast en vettig sak har jag faktiskt gjort idag och det är att ha kört bil var jag bra eller var jag bra? nu kan jag backa svänga gasa starta och allt man behöver veta för att bli en riktig rallybrud... eller?

klarre

nu är allt packat och klart och jag ska bege mig hem till pappa, idol för hela slanten ikväll då!
Helgen ser rätt lugn ut inget planerat mer än söndagen, men vi får se vad som erbjuds.
tjingis

El-lära

Sitter i bibblan som vanligt och "arbetar", var hos eltrorna nyss och lärde oss typ byta kontakt grejs. Jag var fan ganska duktig det tyckte min eltrea också han var rätt impad.
Var till och med bättre än annas eltrea han var helt trött hon visste bättre till och med.

nöjd som satan

Torsdagar är inte dom bästa dagarna eftersom den fylls av håltimmar och luncher hela tiden + endast tråkiga lektioner men jag klarade mig igenom dagen smärtfritt med elin vid min sida, OFC.
Sam-provet gick faktiskt riktigt bra kände att jag kunde mycket mer än vad som kom på provet, resultatet längtar jag efter att få se.
Efter skolan var det raka vägen till gymmet där jag kämpade i en timme, är faktiskt ganska stolt att jag klarade det för jag hade verkligen NOLL lust att träna men ska man vara fin får man lide pin.

Nu ska duscha och äta middag sen ska jag ta bussen till sävja för att kolla på kelsons match, ska klä på mig tusen lager med kläder för jag antar att det väntas en mycket kall afton.

tråkigt värre

Motvind hela vägen till skolan åkte typ baklänges i nerförsbackarna, är najs eller? nej inte precis tog kraft hur bena.
Efter skolan träaffade jag frida och kim och gick in till stan, frida åkte hem direkt men kim och jag gick med josefin och kollade lite på innebandyblad and such. Efter det tog vi en fika på wayne's och snacka ikapp lite om vad som pågått senaste tiden så att säga. Väldigt trevligt må jag säga.
Åkte jag hem vid halv fem typ, satte mig och plugga direkt och har gjort det sen dess. Eller nej det var lite ljug tog en paus på cirkus en timme då jag och mami begav oss till gränby för att inhandla mat samt en varsin jacka. MUMMA.


träna hårt, ät hårdare

Skola som vanligt (egentligen väldigt onödigt att jag säger det varje inlägg) inga speciellt roliga lektioner men jag sitter här frisk som en nötkärna, det som inte dödar en stärker en.
Efter skolan cyklade jag till stan där jag mötte upp josefin, vi tränade självklart stenhårt och tog varsitt äpple efter träningen,, eller det kansk einte var riktigt så. Mer åt träna en tre kvart och köpa två munkar efter träningen, men vi gillar det här med belöningar och vi vill ju inte träna bort alla våra kvinnliga former, inte sant?
Nog med allt crap-talk nu ska jag tydligen slänga in tvätt och sen ska jag plugga, hur tråkigt?

   

konst

Skola idag as usual as usual, hantverksteknik och idrott där vi var på gymmet och avslutade dagen på konstmuséet med lite beck&jung samt Elisabeth Hermodsson, väldigt olika konstnärer men skulle faktiskt kunna sätta upp saker hemma på väggen från båda delarna, same same but different på sätt och vis.

Nu är det pluggdags på hög nivå och målet för kvällen är att varje arbete jag kan bli klar med ska vara klart så jag kan relaxa lite. härligt härligt men farligt farligt.

kanelbullens dag

Här hemkommen från frida och nu är det dags för att plugga lite samhällskunskap, svenska, engelska och en massa annat tråkigt. Men när det är över blir det skönt så det är positivt.
  Sen efter en liten pluggomgång väntar ELLE och movietime, riktigt mys såhär i höstmörkret.

Kankse borde tillägga att gårdagen var mycket trevlig och kvällen fylldes med film godis och mat och massa härligt snack, alltid lika underhållande.

nej enough is enough allready..


är det höst eller är det höst?

chupa chups

God morgon godmorgon mina vänner, en lång helg att se fram emot inte sant? elelr lång och lång var väl att ta i den är trots allt typ slut imorgon.
Igår var det ju skola som sagt och efter det åkte frida och jag till stan och jag handlade ingen jacka och inga jeans dvs inget jag skulle köpa, det blev en tröja och en kofta istället. bara sådär hipp som happ men fina det var dom så ingen skada skedd.

Idag ska jag väl bara ta det lungt innan jag lite senare drar iväg till frida för filmkväll med tjejorna, sen hemkommer jag igen på söndag så kanske kanske att jag inte skriver så mycket under kvällningen och söndagen men det får ni leva med.

tjao tjao


morgoninlägg

Sitter i soffan och lyssnar på musik, om cirka en kvart är det dags att ge sig av till skolan det väntas endast tre lektioner men tre långa sådanna så jag slutar inte förns runt fem. Ajaj inte det mest frestande på en fredag men sånt är livet, efter ska frida och jag till satn för att käcka in lite jackor sen måste jag återigen kolla apu-plats har ingen lust men jag måste verkligen hitta en.

Oj vilket snille jag är då kollade nyss på mobilen noll batteri... konstigt tänkte jag, jag laddade den ju hela natten (går och kollar om laddaren är trasig på nått sätt) inser att den inte satt i eluttaget ens. bra där emma!

klimatsmart tänkande

Jag kom på en sak som natur-gerd lärde mig när jag var ett litet barn, om man fryser/blir blöt har man fel kläder det gäller att kläs isg efter väder, Hm tänkte jag och så tänkte jag otorligt klimatsmart och satte på mig passade kläder för att klimat som detta i min lägenhet, mycket värmande.
En dålig sak är bara att det inte går att skriva på datorn med tumvantar så lite småkallt om fingrarna det är det men endå, tänk vad lite garn kan göra på en isbit.

Dagens aoutfit so to say, helnöjd med resultatet.
I've got the look som roxett skulle sagt

varning ett tråkigt inlägg om ett stort problem

Det enda jag kan tänka på nu är värme och jag behöver inhandla en mängd med varma saker så som jacka mössa vantar samt ett par jeans för nu duger det inte med strumpbyxor längre. Det känns som mina pengar inte riktigt kommer räcka denna månad efter som jag har blivit en sådan storsparare och måste spara OCH handla massa dyra saker osm jackor och jeans, borde köpa sockor också.
Värme värme jag behöver värme fryser dygnet runt, här hemma är det snorkallt i skolan är det minst sagt snorkallt, hur ska jag överleva?
Nej jag måste ha på mig vantar och mössa här hemma nu för tiden för banne mig det känns som om jag lever i en grotta, när ska bostadsföreningsjäkeln sätta på värmen hade dom tänkt? efter jul eller, för den har behövts i cirkus 5579000 tusen år nu, kom igen skärpning om dom inte vill såga ut oss ur iskubar när morgonen gryr.

NU: middag, värme ljus och en mössa!

 
nuvarande värmenivå       önskad värmenivå

hopplöst

Efter skolan åkte jag och kollade lite APU-plats men inget napp, ajaj inte kul alls. Får fortsätta leta helt enkelt.

Eftermiddagen ska spenderas vid tvn och skollböckerna, blir nog ganska lugnt antar jag.
shit har inte ens nått vettigt att säga så det får bli slut här.

RSS 2.0