Söndag och imorgon äre skola

Idag har jag jäst i sängen med kelson och massa film och spel samt mat, fy vilken period det  har varit nu har verkligen svullat typ varje dag... inte okej.
Men det blir det ändring på denna vecka, då ska jag äta normal mat och sätta igång på riktigt med träningen. Det gäller liksom att få in vanan sen rullar det bara på.

Nu ska jag fortsätta plugga (läs måla naglarna).

glitter, glamour och fula skor

Hur kommer det sig att låtar med ingen melodi får vara med i melodifestivalen... jag blir alldeles less
tisdagar, idioter, godnatt till prinsen... ja  jag vette fan vad detta ska föreställa låtar med bara refränger som repeteras om och om igen va äre för nytta med det?

Dagen

Vad har dagen bjudit på då allesammans? Min har iaf varit bra precis som gårdagen hos frida där det bjöds på fin middag, chirre och let's dance sen var det meningen att vi skulle kolla på finalen i curling men vi lyckades hålla ögonen öppna i några få minuter sen föll alla i en djup sömn som inte stördes förns när kl blev halv fem och någon av misstag vaknade upp.

Blev ingen lång visit kvar hos frida på dagen utan tog mig hem rätt snabbt, anledning: ska vara barnvakt, ja verkligen vara barnvakt.
Fast jag skulle egentligen kalla det "sällskap" för min syster är ju trots allt rätt stor, lille tonårsflickan eller nej inte riktigt än men snart och dte ska bli en intressant tid må jag säga.

Tillbaka till dagen:
Blev fika när familjen kom hem och berättade när farmor skulle komma med sin vän även kallad Lars och han var en trevlig prick tycker jag. Bra första intryckk vill säga.

Nu har alla gått enklusive pappa och sussi eller susanne som hon ong hellre vill bli kallad antar jag:p
Så nu är jag ensam med lille flickan och vi ska käka sushi och godis och njuta tills vi spricker i magen.


Syster och jag en varm sommardag, elelr ja jag minns inte om det var varmt men det ser ut att va fasligt varmt

Who valley i bilder



Back home

Nu är jag hemma igen, eller jag är inte hemma btw jag är ju bokstavligt talat i fridas hus men jag är iaf i uppsala och det är ju nice.

Veckan har varit Toppen vi har skidat, ramlat, skrattat, slagits, tjaffsat, ätit, gjort helt nya saker, kommit på en hel del nya saker, skällt ur folk, fått våra speciella span. Ja det var bara en del av vad vi har gjort men jag ska göra sake kortfattat i ett enormt kollage sen, hur underbart är inte det?! haha skoja men kul kmr det bli.


Nu ska jag kolla lite på internet och kolla läget av vad som hänt i bloggvärlden undetiden då jag varit borta, det kmr nog bli riktigt intressant skulle jag tro. seses

The last song

Detta blir nog det sista inlägget innan avfärden till whovalley, längtar som in i..
Imorgon blir det iaf till att gå upp i ottan för jag ska till ungdomshälsan för att ta blodtryck samt få ett nytt recept på p-piller utskrivet åt mig. viktigt det där, för att inte få mensvärk så magen sprängs inifrån.

Sen hem igen för att fixa en sk matsäck med mackor och grejer.. mumma eller.

Nej nu ska jag sova, hörs på fredag!


Mitt i packningen

Inser nu att jag kommer INTE få plats med mina saker, får lite smått panik men jag har egentligen inte såå mycket med mig men varma kläder (tjocka mysiga koftor och mysbyxor) tar en jäkla plats alltså. jag har inte ens börjat packa alla hygien-artiklar so to say, dom tar ju enorm plats med spray, smink ,shampo, tvål hejsan hoppsan så var hela väskan överfull åt alla håll och kanter.
Dessutom ska ajg ha med dator och andra elektroniska tillbehörigheter som både är tunga och tar extrem stor plats... hur ska detta sluta?
Jag anropar frida om att skicka en helikopter och hämta alla saker:p


Praktik

Igår spenderades hela dagen på Vero Moda på gränby, vi skulle dela ut flygblad, sälja biljetter till modevisningen, sälja hårprodukter till ett mycket rimligt pris samt styla håret på folk.
Jag fick en antal kunder och dom gick nöjda där ifrån så jag gjorde mitt jobb perfekt. När allt var slut åkte cilla och jag tillbaka till salongen i snööstormen och lämnade alla saker och sen var det slut på den historien.

Fast roligaste på dagen måste nog varit när hon stod och chittchattade med en gammal bekant och uttrycker:
- Ja och det där är din son antar jag...
till ett barn som stod där i kjol (och hennes hår instoppat i mössan)... jag dog av skratt på riktigt.


Dageen då hörni? jaa jag ska packa och tvätta alla kläder som ska med, känns som om jag bara kommer packa massa varma kläder och sen glömma alla normala då jag har vetskapen om att det är -26 uppe i vemdalen igår.
Sen måste jag åka till pappa och hämta skidglasögonen som jag glömde säga till att jag ville ha, tokigt tokigt.
Matsäck ska inhandlas, filmer är kirrade, varma kläder är kirrat, glatt humör är ordnat, nu är det bara bussen och en härlig vecka i vemdalen som står kvar på listan

Praktik, träning och långt inlägg

Praktiken idag var mycket trevlig, dock var jag supertrött tyvärr.
Har fixat med erbjudanden till morgondagen, sprungit ärenden, kollat på en mycket intressant klippning samt färgning lite peacock-känsla på frisyren med rosa på huvet och svart resten. Faktikst coolt, det är alltid kul med fok som vågar lite.
Sen var det lite lunchmöte och sedan var det att snabbt bege sig till ett ålderdomshem där vi skulle sätta upp lappar om "den mobila frisörsalongen" som dom även håller på att fixa, fick vänta på en utav cheferna i typ en timme men det vare värt för dom tackade och tog emot och skulle definitivt anlita Your Image, hur nice liksom?

Efter praktiken så var det träningsdags för fridisen och mig, det gick super, men dock är det förfärligt dåligt att dom tagit bort åldersgränsen på gymmet för nu springer det runt små jobbiga "fjortisar" om man får kalla dom det och typ småfjösar på alla maskiner eller så sitter dom/står i ett hörn och ser allmänt borta ut..
Man går till ett gym för att träna inte för att göra folk irriterade genom att ta upp maskinerna i onödan eller stå i vägen och typ glo runt...

Frida och jag har även hunnit med att prata en del och fyfan va skönt dte är att vara med denna prinsessa alltså, en utav dom få gånger jag känner mig glad. Hon gjorde min dag super men tyvärr har den känslan försvunnit helt och hållet...
ggggaaah va jag är på dåligt humör här hemma, finns ju anledningar men ingen förstår,ser eller bryr sig joo frida förståss hon förstår.

Ska nog sova nu så blir det snabbare måndag och jag kommer snabbare här ifrån, för nu vill jag bara här ifrån på riktigt.

morgon

Sitter nu här i soffan och lyssnar på musik det är rätt soft, snart ska ajg ta bussen till APU:n. Har ingen aning om vad som ska hittas på idag mer än att frida kommer dit och klipper sig, efter praktiken ska vi iaf och träna förhoppningsvis.

Ikväll måste jag helt seriöst börja fundera över vad jag ska ha med mig till fjällen, kanske börja tvätta och packa lite smått annars komme rjag glömma hälften... aja måste gå hej!

Lov finally

Idag har dagen rullat på som vilken torsdag som helst inget banbrytande har hänt och det kanske har varit skönt eller jag vet inte.
Alexandra en utav våra mentorer slutade idag pga barnafödsel och självklart hade vi köpt en liten avskedspresent så att säga. Lite kläder och en supergullig handduk med öron och svans till bebisen och finfina blommor till alexandra i egen höggravid person.
Avslutade dagen med matteprov, tror det gick bra kändes iaf super asum.

Efter skolan åkte jag till gymmet för ett träningspass och det rullade också på som vanligt.
Väl hemma möttes  jag av ett paket i dörren, det var mina MakeUpStore-saker som hade kommit YEY:)


Färgen heter Mustard och kommer bli helnice i sommar

Matematiker heter jag i andranamn... eller?

Okej idag var det första skoldagen på fyra dagar... nej inget lov, sjukdom kallas det.
Rösten är det väl lite svajigt med men vet ni vad? Jag lever ju så det rulla ba på!

Ja samhäll,svenska och matte idag + pannkakor till lunch... helt ok dag alltså om man kanske bortser från matten då vi hade prov, känns väl ändå helt okej men man vet ju aldrig mitt förra matteprov var ju total catastrophe.

Efter skolan gick jag ner på sta träffade en bekant på hm ja för där stod annie och lurade i ett hörn,, sen var det raka vägen till fridas buss och sedan gjorde vi sällskap till gymmet där vi körde stenhårt, mest styrka för min del då jag fick hostattacker när jag sprang hela tiden oh my.

AJAAA TUDLES!

Congrats!

grattis grattis till micken som fyller inget mindre än 17 år, hon är nu påväg mot arton och det är ju redigt nice!

Hoppas födelsedagen blir fetnice trots att det inte blir tårta:)<3


Tidy up

Nu när jag har varit sjuk har jag tänkt väldigt mycket sörrni!
Och nu är det banne mig dax... dax för att ta tag i träningen på riktigt och shapea kroppen till sommarn, sluta äta fettomat heeela tiden, låta håret växa så det blir lååångt och vackert, börja dricka te utan socker och mjölk PERIOD!
Börja satsa mer på skolan så som jag var förut, dvs bäst! varfös ska allt bli sämre nu? det är ju gymnasiet som räknas på riktigt.
Måste skaffa jobb, börja tjäna pengar, bli mer renlig ja då menar jag i mitt hem (mitt levnadssätt är inte okej längre).

Nej nu får det helt enkelt vara nog och jag ska städa upp mitt liv, skolan och mig själv Punkt slut!

P.S gäller ej ikväll för det är fettisdagen och då får man faktiskt äta semla, tjock som smal sådeså!
 

B&J

Ben&Jerrys + film= botemedel för min sjukdom

Det är jag rätt säker på... det gör mig iaf glad



sickis

Ligger hemma även idag fast denna gång utan feber men nu hostar jag slem som en jag vet inte vad och halsen gör ont osm in i helvete, ville verkligen gå i skolan idag men jag vill inte gå med papper i handen och hosta slem och snyta mig en gång i minuten känns bara extremt äckligt så ingen skola.

Men idag har jag sovit ut riktigt ordentligt så jag hoppas sömnen har gjort min sjukdom gott så jag kan gå imorgon, saknar ju min classmates ju!

Nu är det klart!

På måndag tar Mandy och jag bussen upp till Vemdalen där Frida redan befinner sig, där ska vi glo på film, ta promenader och kanske (om alla har pengar och lust) åka lite i backen nån dag annars nöjer vi oss helt enkelt med pulka och chillchill.



summer = the best of a lifetime

När jag ligger här hostande, harklande, snorande och lite smått febrig vill jag bara att det blir sommar och jag vill att sommaren 2010 ska bli den bästa för förra sommaren var kansk einte helt perfekt med både jobb och körtelfeber men jag längtar ändå tillbaka till fotbollsmatcher, pooldagar, restaurangbesök, öregrund, fikadagar, shoppingdagar, hårfärgsbyten...
Ja sommrar är underbara trots vissa missöden och tänk hur brun man var och tänk hur många gånger jag bytte hårfärg bara sådär.


Valentine

Dagen slutar på bästa möjliga sätt.
Kommer hem till kelson efter fyra någon gång då han är i full gång med att laga en delikat middag (det var inte speciellt väntat då han har uttryckt sig för att vara en dålig kock) men han lyckades faktikst och det var gott så in i bängen.

Efter det var vi så mätta i magarna så efterrätten fick vänta och vi kollade på lite tv och bara mös sen var det ju efterrättsdax och det blev också super.
Promenad-dax då! säger kelson (underligt tycker jag) men visst vi går och hamnar tillslut på royal inne i stan där han hade köpt biljetter till valentine's day, hur perfekt är inte det?
Jag har iaf haft mitt livs bästa alla hjärtans dag och är tacksam till tusen så tack kelsi!<3

Just nu rundar jag av med att kolla på nån random film och äta choklad...? enough is enough allready men vet ni vad? det är tjockisdagen.


Alla <3 dag

Hej allesammans igår på dagen låg jag bara och degade typ lästa och grejer sen åkte la familia till min kusin för att fira henne grattis till den donnan, jag skulle ju då på äventyr... eller äventyr och äventyr kankse man inte kallar det jag tog mig egentligen bara några hus upp på gatan..
Hem till Mina som har fyllt år, började med bara några stycken och vi skrattade, lapade, åt chirre, pussades ja you name it:P

Kvällen blev iaf lyckad till tusen enligt mig och jag hade iaf superkul trots att jag bara kände ett fåtal men what ever i enjoyed it!


Idag är det iaf alla hjärtans dag och det är ju alltid mysigt, började dagen med att få mumsig choklad, lotter och ett kuddfodral av min familj, söta dom där fillurerna.
Sen va dagen mer kommer erbjuda har jag ingen aning om det enda ajg kan säga (och det enda jag vet) är att jag ska infinna mig hos kelson kl fyra halv fem... hmm

Cool

Hej och hallå, idag har jag legat och degat i soffan hela dagen mår inte alls bra i huvudet men ikväll blire ju kalas och det kan jag inte missa. Dock tror jag att det blir en rätt tidigt kväll för mig men man skja aldrig säga aldrig så att säga hoppas på det bästa.

vad mer? ingenting egentligen imorgon är det alla hjärtans dag och jag har ingen aning om vad jag ska göra... känns lite osäkert men what evs

Sökte efter en person på eniro och...


Du är inte ensam

Ja jag är inte precis den ända sjuklingen för tillfället både bex,micken och jessilajnen är hemma tydligen. Huvet är tjockt som jag vet inte vad halsen är svullen jaaa, det är slime i hela huvudet känns det som och det är inte nice.

Men jag var ju trots allt tvungen att ta mig till skolan för att kolla på modevisningen och min bäste vän frida. Hon var skitduktig och sprakde som ett tomtebloss, hon kommer komma långt på catwalken om hon skulle vilja:)

Sen gjorde vi sexquiz och tog ett kärleksfoto, mer än så orkade jag inte med denna dag och ligger nu helt utsalgen i soffan. Men vad gör man inte för att få se modevisningar?
Aja ska kolla på film och ta en stor kopp te för imorgon måste jag ju vara frisk och kry för då blire kalas!

how to party

Hej och hå alla sjömänn!
Idag har jag mått skit i hela huvudet, halsen gör ont och bihålorna smärtar. Men jag håller mig uppe på toppen vilket gör mig en aning flummig eller ganksa mycket flummig kanske...

Har varit typ en helt vanlig torsdag, gick på stan efter skolan och hittade lite gifts till valentine. Och på tal om valentine så måste jag hitta några kärlekiga kläder haha nej men jag måste packa till pappa och därmed bestämma kläder inför hela helgen... alltid samma problem då jag alltid har problem med grejen att välja vad man vill ha flera dagar innnan, beror liksom på vilket humör man är på.

Aja slutsnackat nu väntar jag på att mamma ska komma med burgers och sen ska jag ta en lååång dusch  och sitta i morgonrock & ansiktsmask hela kvällen framför någon majsig film.


tilldelad Beijer-godis

Har varit på dejt med frida och tro det eller ej jag gillar'na så det blir nog några fler dejter i framtiden.. haha okej seriöst nu då:
Vi har varit på innebandy och kollat på storvreta och nått till lag vet ej vilket.. ops borde man kankse göra det?:P
Iaf så vann dom med 6-5, duktigt. Dock så såg vi inte speciellt mycket av matchen då vi som vanligt sitter och chittchattar om helt världsliga saker som skidresor, istider och vulkanutbrott.

Dagens skämt:

Jag: Undra hur kallt det var på istiden..?
Frida: Hm det ska jag fråga min geografi-lärare imorgon.
Frida: ...men det måste ju iaf vara under noll.. eftersom det är is.

shoppyshoppy

skola skola skola... tråkigt värre anser jag, är extremt skoltrött eller jag är trött på allt just nu vill bara resa bort med några kompisar och bara ta't lugnt.

Gick på stan med beccis och shoppade klänning, hon var mycket vacker i sitt nya svarta lilla fodral, när vi skiljdes åt mötte jag moa och vi kollade runt på stan efter present till Mina och jag hittade en så nu är det klarre också,, nice.

Ikväll blire innebandy med frida och det är skönt för jag behöver komma bort som sagt inte riktigt som den semester jag önskar men näst intill.. hoho


Baben i egen hög person :)

P.S jag vill shopppa! jag har en rejäl abstinens vill ha kläder, skor, smycken whatever... nånting!

grått är inte flott

Vad har hänt idag? ingenting utöver skola och träning en helt vanlig och rätt så grå och tråkig dag vill säga.
Manikyr på hantverkstekniken det var väl kul förutom att jag suger på att måla naglar på andra människor...

Sover fett dåligt på nätterna och vaknar hela tiden kan nog bero på min livssituation just för tillfället men så vitt jag vet kommer inget åtgärdas så jag får väl vänja mig eller nått. Men tack för nu och godnatt

På äventyr med frusna fötter

Dagne har varit låång och uttröttande dag varit hungrig och allmänt flammsig typ sedan lunch. dagen började även med att jag vaknade cirkus tjugo min innan bussen skulle gå men jag hann fast utan pengar och mellanmål... ajaj därav blev det ingen tripp på stan med moa men vi får flytta fram det helt enkelt.

nu såhär på kvällen har jag dyschat ätit tränat och vaxat benen, mycket givande eller? borde plugga.... men nej.



Här skulle det suttit en rolig bild men blogg.se tillåter inte mig det en kväll som detta verkar det som

Ree

kollade ju på melodifestivalen igår med tjejerna och det var utomordentligt mysigt, det blev mycket mums att äta och en sen kväll jag satt tillslut helt utslagen i ett hörn av soffan och hängde med ögon locken, vaknade med en vacker syn sool och en sol som värmde vi trodde alal tre att det var sommar men icke.. inte ens i närheten:P

Runt två (eller ett?) tog jag bussen hem och insåg med förskräckta ögon hur mitt rum såg ut som haiti, tänkte att nu får jag ta mig samman och städa lite och det gjorde jag så nu är det fint som fasiken.
Hann även laga mina leggins och min jacka schöön!

vid fem elelr nått liknande åkte jag, mamma, mormor och morfar till kina och åt kines-mat det var mycket mumsigt och någon timme senare gick vi med feta magar därifrån.

helt stolt sitte rjag nu här med nästan hela hemprovet i matte klart samt halva svenskauppsatsen klar, skönt så in i jag vet inte vad.


Mycket rolig bild detta, dör av garv varje gång jag ser den tagen av leo måste jag poängtera skön gutt det där!


later ali

how are things? well för mig är det all good, kelson just left the building och återigen är jag ensam.
Igårkväll var jag och träna lite snabbt på mammas jobb sen umgicks jag med frida lite och när hon begav sig hemmåt gick jag till kelson där leo även befann sig.. va gjorde vi då jaa du bra fråga typ fjanta runt bara.

dagen har spenderats med kelson och jag har typ sovit hela dagen känns det som fast det är inte sant för jag vaknade typ efter nio nån gång sen tog jag en liten tupplur efter lunchen men det kankse räknas som att osva hela dagen..

Aja om inte mamma kommer snart så måste jag åka hemmifrån utan middag för att hinna till frida och melodifestivalen, kvällen kommer bli awesome med brudisch och tvn.

gubbe i lådan

ja men hörrni jag skulle kunna säga att jag inte bloggar så mycket på grund av att jag har så mycket att göra men då skulle jag nog ljuga, jag tar mig helt enkelt tid för saker och stressar inte runt.. ja det är sant och det är ljuvligt.

Gårdagen var helt okej om man bortser från tråkiga lektioner och engelskaprov och att frida fyllde 17 år (grattis grattis till dig) och att hon bjöd på fika mums!
Satt och vänta i en timme efter skolan på frida (nu är det min frida vi snackar om rödtotten) vi skulle nämligen fika med lille bjull eller snarare stora bjull hon växer på sig rätt rejält både på höjden och bredden haha nej jag skojade med att hon växte på bredden:P
Iaf så satt vi och fika i ett antal timmar tills jag begav mig till kelson  vi gjorde typ ingenting han va sjuk och ja ajg vet inte hur vi spenderade kvällen riktigt men kväll blev det och jag lunkade hem.

Idag var det sovmorogn förbaskat skönt, kom till praktiken och pratade lite om bröllopsmässan som dom hade varit på i helgen sen satt vi och skrev ihop en massa mail hela dagen och vid ett slutade jag, eller jag fortsatte jobba på mitt event på egen hand snarare sagt.
Cilla fick spaclub att vara med sen har jag pratat med brothers & sisters och dom skulle tänka på det samma sak med MQ och MakeUpStore ska jag alldeles straxt ringa tillbaka till och Maria Nila likaså... så man kan väl säga att det börjar iaf ta sig lite... nej usch vad jag babblar på nu ska jag ringa runt lite till sen blire lunch!

Candygirls

En utav dom värsta dagarna idag, en dag med endast sega lektioner och slutar 15.00 inte alls nice men jag klarade mig tack vare mina käre classmates och kexchoklad.
Efter skolan åkt ejag hem till frida och åt mellanmål samt packade hennes träningsväska för att sedan bege oss till gymmet tillsammans.
Vi gymmade på som in i bängen trots att båda var helt svaga och vimmelkantiga, kämpar-brudar må jag säga.
Inget mer att säga nu så ciao!



REbecca ville att jag skulle visa upp dessa festliga bilder på hon och hennes ringar för alla mina tusentals besökare.... hrm!

Skit

Okej är helt depri ingenting händer, känner mig stressad som fan nu och det är många bollar i luften, mycket som ska fixas och ändå står jag kvar på samma gamla äckliga och ruttna ruta.
Inte okej det här måste sätta fart nu!
men inte är det lätt inte, var iaf ute och sprang för att lufta tankarna med iskall luft men inte blev det bättre för det men lite gott gjorde det iaf fick ju motion ju!

Nej nu ska jag kolla PH sen ska jag sova some n gris tills väckarkl ringer imorgon.... gäsp

att vakna är svårt att somna är lätt

inget speciellt har hänt idag vad jag anser... men helt okej ändå.
Valde kurser till tvåan, för mig blev det engelska B och matte B och det blir ju bra allesammans.
Mer intressant blir det nog inte tyvärr.

Igår kväll fixade jag min co-worker aka jenny som ska hjälpa mig med datasaker till mitt projektarbete, tvyärr måste jag göra dom läskiga sakerna själv, skakigt värre.

Mondays for sale

Riktigt segt att komma upp i morse måste jag säga men men lite snooze så kravlade jag mig till slut upp och begav migg till skolan, började med prov som var lätt som en plätt tycker jag och det var ju bra.

På håltimmen och idrotten gick vi på promenix till gränby för att ta en shoppingrunda samt få lite motion som va uppgiften om man inte skulle simma. Blev en tröja kändes bra trots att jag har stora problem med mina shoppingvanor, inte okej alltså, hittade dessutom tröjan av mitt liv jag måste ha den annars kommer jag dö, den som sponsrar med pengar är min nya gud! Måste skaffa jobb om jag ska klara av detta liv jag nu lever.

Hemkommen så åt jag en delikat middag och begav mig sedan ut på promenad för att kolla på kelsons träning, blev kanks einte så mycket kollande men 20 min kollade jag nog haha pratade med frida för mesta dels men det behövs också ibland.

Snart är det PH, efterlängtat som in i...


RSS 2.0