babbel and trouble

Vilken supermiss frida och jag fick till igår.. vi skulle ju kolla innebandymatch men icke fel dag xD
Men vi provade skor på tsan en stund istället innan vi begav oss ut till sunnersta för att kolla på ännu en match fast denna gång en fotbollsmatch och det var iaf rätt dag som tur va;P dom vann iaf med 1-0 vilket var bra fast vi hade mer fullt upp att fika än att kolla på match,, men men thats life sånna är vi.
Åkte hem till kelson en stund sen kilade vi hem till mig och sen bar kvällen iväg med en faslig fart.

När gryningen kom och jag vaknade upp kände jag mig inte en gnutta levande. halsen helt igensvullen. näsan helt täppt, hosatde som ett fån och sist men inte minst kändes det som om nån hade knockat migg i huvet. Så det var bara att sjukanmäla sig till skolan och skaffa tid hos vårdcentralen, jag fruktade ännu en sjuka.
Efter en lång timme på vårdcentralen var allt dom kunde säga "Nej du har inte streptokocker och din sänka verkar helt normal, ring oss om du får feber eller känner dig dåligare för då kan det ha utvecklats så att vi kan se vad det är" Usch fy och blä, jag hade blivit gladare om dom sa " du är sjuk här får du medicin2 så att man blir av med skitern men som vanligt är det bara att väääänta..

Men imorgon ska jag till skolan what´s so ever, det står styling på schemat. Så nu ska jag sätta igång att bli frisk.

helgen kort och gott

Filmkvällen var mysig vi somnade dock typ vid tio för alla var dötrötta men vadå det är ju bara en bra sak.
Lördagen spenderades hemma städandes och nu är det nog ganska kliniskt rent i mitt hus inkl. mitt rum vilket är väökdigt skönt, efter det var det bara att hoppa in i duschen. För på kvällen var det då dags för kräftskiva hos amanda, det var riktigt kul därimot slår förkylningen till extremt nu. Ska nog gå till farbror doktorn och kolla så att det inte är halsfluss elelr något liknande.
Måste bara lägga till att erik ärså jkla rolig, han var kvällens underhållare lugnt sagt. Sen är han ju också mycket ansvarsfull som ser till att amanda jag och frida somnade ordentligt.

Nu ska josefin, jag och frida iväg för att koll apå innebandy för att lite senare åka vidare för att titta på sunnersta-märsta. Skoj Skoj.


Day one square two

Dagen i skolan har varit ganska perfekt, alla har varit avslappnade och stämmningen  har varit på topp, dock har vi förlorat en klasskamrat över tilöl andra sidan (frisörerna) men vi är glada ändå.
Vi borde också va ersättare eftersom det fattas 5 pers innan va kna börja våran stylist-undervisning, det är vill säga bråttom.

Åkte ner till stan efter skolan för att byta min klänning till en mindre storlek, mötte upp josefin och sen åkte vi vidare hem till mig för att äta lite mellanmål. Gick till gränby för att handla mat inför kvällen och sen var det bara att rusa hem genom regn och rusk.

Ikväll blir det filmkväll hos mig vilket är mkt mysigt då vi inte har haft alla samlade på filmkväll på jag vet inte hur länge.
Måste bara hitta en film att se men det ska nog ordna sig.


last few days

Har ju då inte skrivit så mycket dom senaste dagarna men det beror på lite tidsbrist. Har faktiskt kännts skönt att bara göra vad jag har velat och kännt för nu i några dagar utan att känna mig tvingad att komma hem och fixa med allt möjligt.
  Man kan ju undra vad jag har sysslat med och jag ska säga er att jag har shoppat upp mina pengar typ totalt = i like!
Behövde verkligen lite nya klädval, sen har jag ätit på cupido, gått på stan, kollat på match firat födelsedag och självklart gått lite i skolan.
Jag trivs med min livsstil för tillfället synd bara att den inte kommer hålla så länge:/ ooops.

  
 
 
Var bara tvungen att ta kort på denna "Fråga Kjell -Det lönar sig"-skylten.
Riktigt skojjig, litet tips bara haha.

Och just det den där svarta klänningen är min stora kärlek seriöst, vill ha den i grått eller lila också men jag får vänta tills lite fler pengar kommer innan den kan bli min:( buhu.

schema



Suddigt och litet men ni fattar grejjen... det är lååånga dagar.

Blandat

Orkad einte skriva igår kväll när jag kom hem då det var massa annat som behövdes göras som var mer akut än bloggen.
Men helgen har varit väldigt händelserik och jag har hunnit med både hemmakvällar och matcher och hela två familje-middagar.
Mer än så hinner jag inte berätta eller jag orkar inte rättare sagt.

Idag har det varit helt okej förutom att jag inte har blivit insatt i nån spanska-grupp så jag är lite utelämnad.
Schemat är inte det bästa slutar efter fem fyra dagar i veckan, men och andra sidan så är det dom roliga lektionerna. lägger upp en bild på det sen om jag hinner.

okej snabbt nu..

internet funkad einte igår så det blev inget bloiggande men hade iaf ettornas dag och det var väl helt okej men ingenting jag kommer att sakna att göra nästa år, vi vann inte men man lärde känna varann iaf.
Efter skolan bageva sig frid aoch jag till friskis och vägledde två damer åt heelt fel håll dock inte med mening, vi mötte josefin som var taggat till tusen att träna. Det var dock inte jag och frida jag har körtelfebern att skylla men hallå ändå? om jag verkligen hade velat så hade jag nog kunnat ta i lite mer. Träffade en bloggare som är totally bananas så snygg men enligt frida och mig så var hans träningspass kanske lite väl slappt? nästan i klass med vårat:P Men ser man helt awesome ut så får man göra så (A) haha dräggel.

Nu ska jag åka till ikea sen blir det lite ärenden till olika ställen, middag hos pappa och dagen avslutas hos kelson.

computer

Nu har jag köpt en dator för min är heeelt trasig så nu är mammas dator lite tagen för ett tag.
Den är iaf jätte nice och jag längtar enormt tills jag får den men det kommer ta en tid men jag får lida!
 
Ska gå och sova imrogon är det trots allt ettornas dag:)

En gång till....

Nej fy nu blir jag arg, skrev ett helt långt inlägg och va händer? jo datorn hoppar till en annan sida bara sådär!

Well får väl ta om det lite snabbt igen då:
dagen bestod av sammarbetsövningar, prat på syo skolsyster och kurator, datakunskap ( lärde oss göra en mapp i ett dokument+mappar i mapparna WOW för det kunde ju ingen:P), foto till passerkorten och dagen avslutades med en diagnos i engelska. Jag blev klar ganska snabbt eller rättare sagt typ 25 min så jag fick sluta 1h 30 min tidigare än väntat, det är riktigt härligt och fint väder är det också.

Men det har varit fler framgångar under dagen, jag har nämligen samtalat på riktigt med två personer  plus att jag spenderade hela lunchrasten med ca 10 personer från min klass som jag pratde väääldigt smått med. Men ändå det händer grejer!

kvällning i stugan

Just nu: Mys i soffan med fotboll och te.

power to the people

Det känns att det är lite höst i luften för skuggiga platser börjar bli lite småkyliga medans det för nån vecka sen var riktigt behagliga. Jag skulle ha behövt mössa och vantar på vägen till skolan imorse för det var riktigt KYYYLIGT.
Har "tränat" för första gången på över en månad och det känns bra, får ju inte ta i till 100% men en powerwalk och lite styrka var perfekt.
Imorgon ska jag ta foto till fyriskortet sen är det engelska diagnos, usch usch dagen känns inte så lockande men jag trivs så jag ska inte klaga.

Nu ska jag gå och ta en banan :)

coachpotato

Fick sluta vid halv tolv idag, vilket va skönt för då kunde jag cykla hem och laga lunch och dunsa ner i soffan.
Dock blir det ingen soffsittardag för det för jag måste städa lite och få kontroll på mina kläder och mitt rum också för den delen sen ska jag iväg på match.

Har fortfarande inte hittat en kompis som jag är helt komfortabel och nöjd med i klassen men det kommer väl antar jag.


Too cool for school

Gick upp vid halv sju för att hinna duscha och peta i mig frukost  trots att jag inte brukar det tidiga skolmornar.
Slängde på mig lite kläder och cyklade iväg med pirrande mage till skolan runt åtta, mötte upp kim vid bussen för att jag inte vågade gå in själv. Vi gick in och jag var skitnervös han verkade och sa att han var lugn som bara den men lite nervös måste han ju ha varit eller?
Vi satte oss i aulan för att lyssna på lite välkommen-prat av rektorn sen va det klass indelning, frisörerna först vilket betydde att jag blev lämnad ensam men det var bara under en kort stund innan jag själv blev uppropad och sammanfördes med min nya klass.

Den består endast av tjejer väldigt mys men ändå lite tråkigt, kan inte skylla några lärare för könsdikriminering längre iaf :p
Resten av dagen var mest bara information och rundvandring. Just det hade mattediagnos också men det var inte så farligt, och som en fin avslutning hade vi invigning på stylisternas/frisörernas nya lokaler. Dom var verkligen skitfina, läängtar tills vi får hugga in och börja lära och creata.





Känner att jag valt rätt linje och jag är riktigt taggad att börja på riktigt nu, det blir mycket plugg men fan va roligt det kommer vara också.

intresseklubben

nu är polisen här pga av krossade rutan på bilen.. halloe va händer?

läääskit

Va på kräftskiva hos pawwan igår med massor av flickor, det var mycket trevligt. Tog tåget med bjull och rebecca framåt midnatt och sov sedan hos bjull. Det var iaf riktigt skoj att träffa alla igen efter sommaren, som hindrat oss från alla planer vi hade gjort upp.
Idag har jag bara tagit det lungt hos bjull och njutit av den sista sommarlovsdagen, självklart gjorde vi lite nyttigheter också men mer än så får ni inte veta.

För er som är intresserade så var det nån som kastade en sten på en bilruta precis utanför mitt fönster jag såg dådet dock ingen järningsman, haha spännande. nej.
Nått som är ännu mer spännande är när min lön egentligen ska komma, hallå jag har väntat i typ tre veckor? den skulle varit här för längesen. Jag är definitivt ledsen och jag saknar mina pengar.. jag behöver dom ju till massa viktiga saker!

Jag är även mkt nervös för imorgon, vad kommer hända? kommer jag få bra klass? kommer jag hitta en vän? kommer jag bli mobbad? kommer det regna så att mitt hår är helt kaos väl framme vid skolan? kommer jag göra bort mig? kommer jag gråta? kommer jag försova mig? kommer morgondagen bli riktigt rolig och händelserik? ja vem vet, så många frågor så få svar, vet bara en sak: JAG ÄR LIVRÄDD!

lördag

Sov då hos frida Inatt spenderade också både fredagen och lördagen med den sötisen. Igår tog vi bara det chill och pratde ikapp om allt som hänt sen gjorde vi självklart lite nytta också men det går vi inte in på.
Idag var vi på stan och införskaffade oss nödvändigheter, satte oss sedan på bryggan för lite chirre.
Gräsänderna/middagen blev lite matade också fats nej jag åt dom inte till middag men jag var bra sugen:p
      


Efter stan for jag till kelson och snäll som jag är "hjälpte" jag honom tvätta en massa. Hans mamma trodde inte på att han hade startat tvättmaskinen själv utan var säker på att det var jag men icke, Han var mycket snabb på att bevisa motsatsen.
Sedan var det pizza som gällde blev mättare än mättast, magen sprängdes.
När jag kom hem var det fullt hus och singstar så då satte jag mig där en stund tills det var dags för sängen runt två.

blondinfrida

TJOOOOO alla glada frida här, sitter just nu och kolla när emma fjollan bölar lite sådär vacket som bara hon kan göra, men jag måste säga att jag har haft en trevlig dag och ätit mycke.. men de brukar vi göra när vi är!
japp klockan börjar närma sig 23:01 och runt kl 1 är de paradise hotel som vi ska kolla på, fett med najjs brorsan!
vill oxå säga att emma kjellberg är grym på göra mat det var fett gott och hon färgade mitt hår blondare, har inte kolla men det blev säket nice. och innan jag slutar vill jag berätta att jag älskar henne MMEESSSSSTT!!!!


Veckan

Lördag: Det var super mysigt, satt på amazing thai i flera timmar sen åkte vi hem till amanda där det blev singstar och buzz. Dessvärre tog jag inga bilder på hela kvällen men men det får ni leva med.

Söndag: Kom hem från amanda vid två så det var hopp i säng innan jag blev väckt vi fyra och åkte iväg mot smögen.
Väl framme vandrade vi runt i lilla smögen till det var dags för sängen, mycket trevligt.
 
Haha ja detta är en stensäl och en kalleskaviar rutschbana. intresset är stort:P

Måndag: Åkte till lysekil för att gå på havets hus och kolla på västerbottens djurliv, faktiskt riktigt kul lite rädd för ålarna men annars helt okej, gick sen runt i lysekil ett tag och det är en riktigt mysig stad.
 
Nån äcklig fisk, nått annat
 
På vägen hem så kände vi för att kolla på fler djur så vi åkte till arken zoo och kollade på utrotningshotade djur. Tog längre tid är väntat men mycket lärorikt såg typ alla djur förutom tigern och nån vildkatt av nått slag. Kul kul.
 
Syns knappt men det är en snöleopard, pudu

Tisdag: Vï åkte till Fjällbacka, kollade i affärer och fikade. Jag köpte ett par skor eller rättare jag fick ett par skor, dom var behövliga.
Vi körde vidare till Grebbesta och tittade där i några timmar och åt lunch sen sist men inte minst åkte vi till tanumstrand.
Satt på stranden en stund och tittade på sportoutleten där och fick en sportbh samt en tröja.
   

Onsdag: Åkte och badade i några timmar trots att det var lite blåsigt och kyligt ute men jag är stolt för jag badade:) också den ende i min familj. Sen var det dags för sälsafari och det va riktigt kul åkte båt ut till nån ö där det låg massa knubbsälar, riktigt söta. Sen var båtresan som en bergochdalbana då vågorna var enorma, asskoj.

Torsdag: Gick runt i smögen i en timme innan jag tog mitt pick och pack och klev på bussen som tog mig till torp köpcenter för att sedan byta till bussen mot göteborg.
I göteborg mötte mamma upp mig och vi gick ut på stan för att ta en lunch sen var det lite shopping som gällde köpte en kjol från zara och en väska med dragkedja för en gångs skull:P
Lite fika på espresso house innan vi begav oss hem till yvonne för en snabb visit innan vi drog oss hemmåt.
Kom hem vid tolv efter en lång men väldigt mysig bilresa med mamma. Kan också meddela att göteborg är min absoluta favoritstad och det är nu bestämt att kjag ska flytta dit och plugga efter gymnasiet. mums.

 

home sweet home

är nu hemkommen från smögen samt göteborg, är astrött så jag berättar allt +bilder imorgon för nu väntar sängen.

so much to do so little time

Dagen kommer att bestå av packning med stooora bokstäver, åker imorgon och jag har inte ens börjat. Inte bra, må det sluta bra. Som domf lesta vet så är det svårt att packa snabbt samtidigt som man inte ska paka hela garderoben.
Frammåt kvällen blir det middag och till det behövs kläder av nått slag vilket jag också måste rota fram, var ska detta sluta?

Just det ett utav mina måsten som jag pratade om igår är dessa skor från monki, och ja amanda är lika kär i dom som jag, vilket inte är så svårt att bli.

Enough is enough nu får jag sätta fart med packningen annars kommer det här aldrig gå vägen.

bara för att alla andra gjort den

49 frågor när du har tråkigt !

1. Hur mycket pengar har du på din mobil?
har abonnemang så jag vet inte

2. Har du fått en kyss den närmsta veckan?
ja

3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag?
mamma
4. Hur lång är du? 
1.70 typ
5. Vilken är den senaste filmen du sett?
harry potter och halvblodsprinsen
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: 
hemma:)
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? 
Sms är mitt liv, har något som kan liknas vid telefonskräck
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
skilda eller sk separerade
9. När såg du senast din mamma?
nu
10. Icke godkänt i något ämne?
nej 
11. Mvg i något?
jao
12. När vaknade du idag?
lite efter tio
13. Vilken är din favoritplats? 
typ var som helst där jag inte är ensam
14. Vilken plats föredrar du minst? 
där jag är ensam och ynklig, haha
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? 
nånstans ingen annan lyckats komma
16. Hur stor är din säng?
120 cm
17. Vad sover du i?
en säng? haha jaha jag fattar,, jo men det är olika
18. Hur många kuddar har du i sängen?
 två
19. Var har du bott/bor?
gamlis,nyby,vittulsberg,valsätra,nybygård,skyttorp,salabacke
20. Tycker du om kinamat?
om jag gör
21. Tycker du om kaffe?
om dte är caffelatte så, vaniljlatte från waynes är livet
22. Vad dricker du helst till frukost?
juice
23. Kan du spela poker?
nej, har dock "lärt" mig flera gånger
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
japp
25. Vill du ha barn?
ja så småningom
26. Kan du några andra språk än svenska? 
engelska och spanska
27. Har du någonsin åkt ambulans?
 nej
28. Föredrar du havet eller en bassäng?
båda
29. Vad spenderar du helst pengar på?
kläder i massor
30. Äger du dyrbara smycken?
 nej
31. Kan du rulla med tungan?
hur gör man det
32. Vem är den roligaste människan du känner? 
känner många roliga
33. Vad har du för ringsignal?
ingen för tillfället
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
säkert i nån låda på vinden
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
ser ingen som är rött
36. Kan du byta olja på bilen?
haha nej
37. Vilken var den senaste boken du läste? 
en shoppoholic
38. Dansar du i bilen?
ja om det faller mig in
39. När var du i kyrkan senast?
på amandas skolavslutning
40. Hur många hål har du i öronen?
två
41. Har du någon piercing?
nepp
42. Har du någon tatuering?
nepp
43. Har du provat droger?
nejje
44. Röka eller snusa?
inget av dom?
45. Har du pojkvän/flickvän? 
ja
46. Vad är ditt mobil nummer?
kolla eniro
47. Vad ska du göra ikväll? 
äta middag med frida,amanda,bjull och kim
48. Har du några syskon? 
två, jonatan och felicia
49. Vad gör du nu?

svarar på den här?

massa blur

Har spenderat dagen på stan med frida och amanda och det var riktigt härlig dock hade jag inga pengar men jag har hittat fyra så kallde must-haves. Det är verkligen MÅSTEN är helt kär men tyvärr så var det inte några billiga saker så vi får väl se om  lönen som borde ramla in snart tillåter en sådanna livsnjutande klädesplagg.
Nått ska jag nog få till iaf, har inga bilder på nått av sakerna men inget att göra åt det. Dom ska ändå in i min garderob snarast:P

Ikväll blir det HP jag är mycket glad över det, sen måste jag nog packa för på söndag beger jag mig av till smögen dock funderar jag på att ta tåget hem tidigare för jag känne rmig inte bekväm med att jag kommer hem en dag innan skolan börjar.. Jag måste ju hinna ladda och lugna nerverna men jag vet inte ännu ska tala med fadern min.

Sen den 7 september så ska jag ta bort mina skruvar i knät och jag som trodde det var en enkel match hade tydligen helt fel för jag ska sövas och allting och det där med sövning är inte min grej, i can't handle it. för mycket press usch och fy och blä på det. Nej nu till nått positivt...
Imorgon blir det middag på amazing thai och vi är äntligen samlade hela gänget, det ser jag fram emot.
puss och haj ciao

6/8-09

Ingen harrypotter idag, det blir imorgon istället för familjemedlämmarnas planer flöt inte samman som tänkt. Men ingen skada skedd nu blir det nått att se fram emot imorogn istället.

Idag har jag och mamma tvättat, tvättat, tvättat och åter tvättat. Hur kan man lyckas få så mycket tvätt? ja det är en gåta.
Nu ska jag roa mig med nått helt onödigt, C u

dålig med bilderna nu för tiden jagvet

Igår spenderasdes dagen på balkongen i solen och det var extremt varmt när det var som värst uppgick temperaturen i 45 grader celsius, crazy. Så där låg mamma och jag och stekte.
Vid halv sex gick jag och handlade lite hade ett litete samtal med ett fyllo på vägen hem, han var riktigt trevlig.
Inte att glömma så såg vi sommaren med göran ocksåpå bio alltså, den va riktigt jättebra. Tänker absolut köpa den när den kommer på dvd.

Idag ska jag tvätta och ja nått mer hoppas jag iaf.
Ikväll blir det Potter för hela slanten, läängtar.

Nej plikten kallar...

Stan

Kom hem från stan för en stund sen, inhandlade faktiskt ingenting vilket är bra för jag försöker spara dock finns det inte så mycket att spara på men men principen är bra.
Tog en fika på waynes med frida och amanda som var dagens sällskap. Vi hade en trevlig stund men vid halv fyra började vi bege oss till våra respektive bussar och på bussen träffade jag iza det varrevligt vi hann ju inte prata allt för mycket på den korta bussresan men lite snack blev det och det är alltid trevligt.

Nu blir det lite chill bara tror jag,

tårtkalas och solbränna

Solade som sagt i några timmar och tro det elelr ej men linjerna är tillbaka o´ch det gick super snabbt dock så satt jag vid ett tillfälle med tröjan nervikt så liksom bara halva magen syntes och när jag kom in såg jag att jag hade fått linje av den liksom what?! hur är det möjligt? men så var läget iaf och jag blev såklart lite depp för vem vill ha en linje mitt på magen? var då tvungen att ligga ute en stund till och nu är den så gott som borta vilket är bra.
Är illamående mätt då det var kalas d´är det serverades god mat och tårta vilket inte är bra för min mättnadskänsla då den blir alldeles för mäktig och kraftfull.

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, antingen blir det stan med frida och amanda eller så sak jag träffa kelson eller så blir det båda? vem vet, det återstår att se.

Nu ser jag endast fram emot en god natts sömn så sov gott allihopa!

solstråle

Har haft en riktigt lugn förmiddag med lite sovmorgon lite tv och lite frukost, jag konverserade med josefin om solbrännor och jag kom fram ill att jag är en riktig blekfis då jag legat inne den senaste månaden stackars invånare som blir bländade av mig när jag går runt på stan. Nej så det här måste jag göra nått åt, det blir solstolen på balkongen idag, tills det är dags för att bege sig på födelsedags kalas eller ska man kanske säga 46-års partaj? vem vet.

Balkongen väntar...


Tsatsiki

När den rätte dyker upp
säger hjärtat till och då får
huvudet säga vad det vill.
          - Göran i Tsatsiki

Har tittat på tsatsiki två gånger denna vecka och om jag känner mig själv rätt så kommer jag titta på den om och om igen för det är banne mig en utav de bästa filmerna, helt klockren och ack så trogen.

Det finns mer vishet i tsatsiki än man tror kolla bara perhammar, en smart fillur.

kvällens

När Kotte åkte hem vid sex nån gång åt jag lite middag sen tog jag bussen hem till moa där jag mötte upp emma och frida på vägen. Vi satt och pratade om våra sommrar sen gick vi in och spelade buzz jag var väl lite smådålig förlorade på det mesta men jag är glad ändå.
Vi rundade av kvällen med lite roliga videor på youtube innan det var dags att säga godkväller och bege sig hemmåt.
Det blev inte en sån jätte lång visit men ack så roligt att träffa lite kompisar, så denna dag har varit den mest händelserika dagen på mycket länge i mitt liv.

Får väl se när jag träffar mina andra bekanta eller när alla andra vill träffa mig snarare.

goder natter

shopping

Sitter och kollar på tv med kotte, vi har hittat massa fynd på stan sen efter en timme eller nått åkte vi hem till mig och åt korv med bröd och kollade på tsatsiki.

Inte så mycket mer har väl hänt idag, ska aknske träffa alla mina tjejor ikväll men vi får se hur det blir.
Kotte sitter som resten av dagen och väntar på sms men icke, det är tomt i rutan så alla som har hennes nummer kan ju skicka en hälsning. haha skämt åsido

snabb som blixten

Om några min är det dags för att kila ner till bussen, känner mig riktigt effektiv denna morgon då jag både hunnit städa rummet, fixat mig själv, ätit frukost i lugn och ro samt fixat iväg all tvätt till tvättkorgen.
Ja dagen ska spenderas på stan med kotte det ser jag fram emot, oj nu va kl mycket.
Dags att kila tjingis

kvällen

Åkte  på grillpartey till erik det va gott och jag blev dömätt, hade trevligt hos dom tills för någon timme sen då vi bestämde oss för att åka hem.
Så nu är det soffan och datorn framför E! entertainment now och keeping up with the kardashians. det är bra bra bra.
  Efter det blir det dirty dancing med mami, det ska bli roligt för den är så jädra bra.

Så till morgondagen då det blir en heldag med käre kotte, det ser jag fram emot sm fan då jag inte träffat en kompis på hur länge som helst. Då  blir det iaf stan sen vet jag inte men nått kul ska vi nog hitta på, jag och kotte är up for anything liksom, haha.

nighty

TTYN

Hur ser dagen ut?
Ja, jag ska väl sitta hemma och pilla mig i naveln helt mobbad som vanligt.
Eftersom jag ät så otroligt smittsam så vill ingen vara med mig, vad tror dom att jag ska göra? saliva ner hela världen och göra det till en epedemi som sprider sig med språngsteg över hela världen, nej inte riktigt vad jag tänkt mig men tydligen så tror folk det så jag får underhålla mig själv verkar det som helt enkelt.
Folk är inte som man tror tyvärr, längtar efter mitt gamla liv eller varfördå varför inte längta till mitt nya istället?
Jo det låter vettigt.

RSS 2.0