APU

Stan efter skolan med frida kollade APU men ingen napp här inte så jag gav upp och ska kolla imorgon istället.
Köpte lite småsaker som var nödvändiga denna livstid, och nu sitter jag i soffan med en pizza och datorn. Happy life.

Ikväll ska jag kolla på tv, skriva uppsatser, plugga till provet på torsdag samt somna i tid.
inget mer att säga and off i go


09.52

blev inget bloggande igår men det fanns inte så mycket att säga, dagen bestod av skola och träning precis som alla andra tisdagar.
Idag är det en lugn dag, börjar tio över tolv har två lektioner sen ska jag kolla lite APU-plats till efter jul.

NU ska jag fixa mig inför dagen och kanske hinna med lite uppsatts-skrivning.

<3

a hard work

KÄnner att jag borde skriva lite, har dock inget att säga så det må vara lite slänga pengar i sjön men skit samma.
Ska snart äta tror jag, känner hur det kurrar i magen måste bara orka resa på rumpan och gå och laga nått.
I skolan har vi fått ÄNNU en inlämningsuppgift dom tar aldrig slut, när vi lämnar in den ena så får vi ut en annan så det är väl bara att jobba på antar jag. Ska välja en kändis och rita massa kläder till den, ganska kul egentligen men jobbigt as hell men Lauren Conrad ska få äran att få lite ritade kläder av mig! haha ingen ära men det lät bra iaf.


rubrik

Ska försöka att göra sista uppsatsen nu så slipper jag det i veckan, utöver det då ska jag endast äta middag och slöa i soffan hela kvällen. Eller nej jag ska duscha också men inget mer krävande än så, vilket är en helt chill kväll det behövs verkligen för att orka med skolan denna vecka.
Top model och ensam mamma söker ikväll ju, mysnivån är på höög nivå.

Ska hjälpa mami med maten nu, puss på alla människor

YOGA

En uppsats klar one to go, snart blir det att åka till yogan med josefin. skoj skoj.
Har inget roligt att säga så byebye.


Kirre

Idag ska jag besöka ikea och inhandla lite saker till rummet sen ska jag göra klart mina uppsatser för veckan så jag slipper oroa mig för det, sen ska jag försöka få lite ordning i mitt rum för nu är det K.A.O.S, minst sagt.

Frukost skulle vid detta laget sitta fint i kistan, frullebrulle

DAGENS DISS

Dagens feta diss är alla jädra killar i bilar som tutar, skriker, hänger sig ut genom fönstret. Detta är knappast nått nytt och alla har upplevt det nån gång och visst och de första gångerna i ens livstid det händer kanske man kan ta det lite mer som en komplinmang men det får ju fan inte gå till överdrift. Vad vill dom egentligen med det? var vill dom komma och var är det roliga med det, igår på språng hem från stan vet jag inte hur många bilar som tutar och tjoar det var till och med en bil som stannade mitt på det övergångsstället jag skulle gå över på? Vad vill dom komma med det jag blev skitförbannad och kollade med värsta evil eye på dom för seriöst helt sugen på att sparka på bilen men jag tyglade mig.
Jag är seriöst helt trött på att man inte ens kan gå den korta vägen hem till mig en kväll utan att bli helt "trakaserad" av en massa jäkla killar, "Dom är fulla" säger alla, men shit det är fortfarande minst en  nykter som kör bilen så lite hjärna måste dom ju ha.
Nog pratat om alla störda där ute i världen men den här går till er:

EN FET TUMME NER.


hos frida

Är hos frida, sitter och tar hand om mina fiksar på facebook och frida tvättar håret fats hon är i och för sig klar nu men ändå.
Det väntas en otroligt trevlig kväll med mat, tårta, muffins, godis, chips, idol och film, ja en njutbar kväll helt enkelt.
Frida och jag var och handlade, träffade susanne min ganmla lärare trevligt trevligt.

Nu får det räcka jag ska va trevlig mot frida och bjull för hon kom nämligen precis innanför dörren.

BOOM

Är helt söndertrött i kroppen efter ett träningspass på gymmet denna morgon, på vägen hem exploderade mitt cykelhjul jag blev asrädd och sket nästan på mig. det blev alltså en promenad hem.
 Snart är det dags för lunch och lite uppsats-skrivning. Och som belöning för det blir det middag hos frida ikväll det ska bli skitskoj.

full i fan

Dagen har varit riktigt lugn och skön, vaknade vid tio-tiden då jag gick upp och städade samt åt frukost. Kollade sedan på idol och fixade mig och cirkus kvart i tolv rullade jag ner till stan för att möta josefin och amanda för att inhandla diverse saker.
Åt en kebaba till lunch och vid tre åkte jag hem till frida och höll henne sällskap, mandy pandy var också där en stund. kollade på lite film och framåt fem gick frida och jag på en härlig promenad ute i friska luften och bara pratade, riktigt skönt.

Skulle ju då gå på hockey med elin men hon kände sig lite småsjuk den stackaren så vi bestämde oss för att bara äta middag på donken istället, två timmar spenderades där tror jag om inte mer. Men skoj det var det banne mig, jädrans festligt.


Sååå vad är det för en dag e det en vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag för det är fridas födelsedag hurra hurra hurra!
Längtar tills jag får komma hem till henne och ta över hennes gigantiska säng som snart kommer finnas i hennes rum.. mohahaha jag ska erövra!
NU kommer det värsta, jag har ingen bild på frida på denna dator eftersom alla ligge rpå min gamla som är trasig men jag kom på den briljanta idén om att bjull och amanda troligen lagt upp en bild och som jag trodde så hade dom det.. kunde dock inte välja vilken så det blir båda, haha. Jag hoppas amanda och josefin godtar min "låning" av bilder.

 

hockey+McDonken=lyckat

Ska snart ner och fixa lite saker i stan sen ikväll blir det en exklusiv middag på Mcdonken och hockeymatch med elin och kanske frida men det är jag inte säker på.
Men att elin ska med det är en sak som är säkr så det ska bli riktigt kul faktiskt.

Nepp nu är det nog dags att klä på sig lite tyg så jag inte fryser ute i höstdagen, vi kanske ses på cykelvägarna i uppsala under dagen. haha hur töntigt lät inte det där på en skala XD

uppdatering

Är hemkommen och har nu även gått till sängs,
Dagen har varit toppen, engelskan inställd så jag slutade som sagt (i tidigare inlägg) 13.20.
Gjorde dock en liten tabbe imorse, kollade lite tokigt på schemat så jag trodde vi började en helt annan tid. Var därmed 45 min tidig hehe så tokigt det kan bli.

Efter skolan var det bara hem och fixa lite sen åkte jag till kelson, drog en buffé på dragon palace, satt på varma gubben och kolla the ugly truth på bio. En lyckad kväll trots denna otroliga kyla, träffade också en helt del bekanta. Mumma på det!

Nej jag är bajstrött så nu ska jag soova, sleep tight

Onsdag

Sitter i biblioteket nu och väntar på att samhällskunskapen ska börja dvs om en timme.
Jag kan glatt meddela att det också är min sista lektion för dagen eftersom våran engelska lärare är spårlöst försvunnen? Vart kan hon finnas? no one knows...

Lill-lördag på hög nivå idag eftersom det vankas långhelg, smaskigt värre.
Så vad händer då? Imorgon blir det till att sova ut sen blir det kanske en trip till staden, på kvällen ska jag checka hockey på hög nivå:P
Fredag blir det förhoppningsvis lite firning av frida som fyller år imorgon, stor tjej det där.
Lördag samt söndag ska dessvärre innehålla två uppsatser som ska färdigställas, men som uppmuntring på det så ska det inhandlas saker från ikea hallelujah!

Nu ska jag driva runt på facebook en stund innnan lektionen startar..

tisdag och inget mindre

skolan som vanligt idag, cyklade med elin på morognen vilket var skoj.
När vi kom fram till engelskan så kom aldrig vår lärare vilket hade betytt sovmorgon,synd att vi inte visste det imorse.
 Men det blev en härlig håltimme istället och det betyder fika! ramlade nästan av stolen så gott det va, likt amina.

Dagen gick hyffsat snabbt och slutade med ett långt pass hantverksteknik, vi sminkade och det va skoj.
Dirket efter skolab bar det av  till friskis för ett riktigt hårt brädpass. Det känns ska jag säga, en lugn cykeltur hem och nu sitter jag i soffan med mami och äter sushi och kollar på idol. Helt klart en tisdagskväll att njuta av.


monday bloody monday

Lång dag idag men fick sluta cirkus en timme tidigare vilket var skönt. Kändes dock som en rätt värdelös sista lektion, jamenar stardoll? Nej det känns inte som om jag kommer ha nytta av det i mitt förhoppningsvis framtida yrke som stylist.
Sen har vi också kommit fram till att min lärare inom just hantverksteknik and such inte kan stava till CHANEL, hon stavar det bestämt till CHANELL. Hm... är det inte lärare som ska lära oss sånt och inte tvärt om? Ja mycket knepigt kan man tycka.

 Kvällen ska spenderas i soffan med en bulle och lite te.. tjocka på som aldrig förr, nej men jag känner att en bulle är mitt enda sällskap en dag som denna när jag är helt ensam och utelämnad. Ja jag är faktiskt värd en bulle jag ska ju trots allt träna imorgon.

Slutpratat om bullar och stavning nu sk jag ta mig samman och kanske, mne bara kanske komma en aning längre på nån utav min kvarstående uppsatser.


boring lektion

sitter i datasalen, har estetisk verksamhet och gissa vad man gör?
vi håller på med stardoll , jag dör XD

Datorn är weird så det blir ingen bild men det är rofl-karaktär på denna lektion alltså..
see u soon

inte höstigt värre

Jag cyklade precis en snabbis till kvantum för att inhandla bullar, jag bådar dåliga tider så det är bäst att lägga på sig ett tiotal kilo haha.
Det luktar regn, vilket är likamed höst och jag vill ha höst och kyla ingen sånt här fjåpvärme.

Yogan gick super sen var det raka vägen hem för tvättning och middag. Dagen har trots allt varit ganksa lugn, som en söndag ska vara helt enkelt. Hade tänkt mig en rätt så tidig säng-gång idag men vi får se hur det blir med den saken.

ÅH top model 12 på tv dags att kika!

Yoga

Om cirkus två timmar ska jag bege mig iväg till Yogan, innan det måste jag hinna äta lunch packa väska städa rummet lite lätt och en massa annat.
Varför sitter jag kvar här ens? jaa bra fråga, det jobbiga är att jag inte vet var jag ska börja jag liksom bara sitter här som ett fån och klurar.

Ska försöka lägga in lite bilder från fredagen ikväll men först ska jag sno lite material från malin och frida hehe;)

sleeping issue? don't think so

Kände mig helt sänkt igår kväll, så då gjorde jag det jag aldrig trodde jag skulle göra. Jag gick och la mig, och inte vilken tid som helst utan ca tjugo minuter efter åtta. är det inte otroligt så säg?
Ja det var iaf inte brist på sömn denna natt, har varit vaken i cirkus en timme nu och dagens ser ut som så:
ta det lugnt,fixa naglar, städa rummet, träna, börja med diversa uppsatster och gå och lägga sig hyffsat tidigt.

i kattens tecken

Igår var helt super, frida blev superöverraskad av våran lilla överraskning. Maten, sällskapet + tårtan gjorde min  vecka fulländad och kvällen for iväg med en rasande fart.
Vaknade upp hos amanda vid halv elva eller nått sånt och vid tolv kom mamma och hämtade upp mig, sen for vi raka vägen till intersport för att kolla jacka.
Gränby blev nästa och där inhandlades skor, kläder, nagellack, mat och det avslutades sedan med en fika på espresso house. Och för att väga upp det tog vi en promenad efter att vi släpat hem alla kassar upp till lägenheten.

Det blev kort och gott en dag fylld med kvalitetstid med moren.


Besviken

Alltså jag måste bara slänga in ett inlägg till innan jag somnar...
Tycker verkligen det är taskigt att hålla på att förstöra för andra, jag menar vad är grejen med det? Får man nån slags njutning när man lyckas eller?
Tycker bara det är jäkligt dålig stil mot alla inblandade och jag hoppas verkligen att den personen som gjort det, tar sig samman och växer upp elelr skaffar sig en annan hobby för det här är fan inte okej. Mogna.

Rengep

Dagen har varit pretty awesome, gillar verkligen min klass dom gör dagen till den bästa, så jäkla sköna vi är.
Dagen har iaf bestått av skratt,mat,skratt,godis,godis,skratt,skratt,godis... ja ni fattar.

När jag slutat var det bara att sätta sig i ett hörn och läsa bok i en timme tills frida slutade och vi knallade ner på stan, vi skulle köpa skor och snacka massa strunt på wayne's fick dessutom gratis kaffe just idag pga av att våra stamkort va fulla. Är det nice elller är det nice? Jag hittade en kavaj och funderar på att köpa ett par skor på nilsson men jag venne..
Efter en dag på stan var det dags för frida att åka hem men ej för mig, jag väntad ein josefin sen bar det av till fyrishov för lite träning, det stog vattengympa på dagens meny. Vi hann t.o.m shapea josefins ögonbryn det blev vackert. Vattenjympan var inte ett dugg jobbig och inte heller speciellt kul men det kanske kommer jag ska ge den några gånger iaf.
Kom hem runt tio då det var lite mat och chill som väntade, nu ska jag krypa till kojs för dagen, imorogn är det sovmorgon, i like


Dagens matte-lektion, bara för att vi är så roliga helt enkelt. (snodde bild av sara as usual, haha)


ROFL

Dagen har varit helt okej, väldigt lång och inga speciellt roliga lektioner men vad gör det med en super-klass som jag har?
Samhällskunskapen gick ut på prat om ekologiska varor, vår lärares ursprung, kungen och fiskar. Ja alltså det var meningen att vi skulle prata om ideologier, men det vet vi alla hur det gick med det. Fast roligt det var det i allafall.

Efter skolan tog jag e promenad ner till stan med elin och mötte upp josefin och "släppte" av elin på BK.
Josefin och jag tog en sväng förbi sött&gott och made our way to the bus, sen fortskred eftermiddagen fort och redan vid halvsex-tiden var jag hemma igen med middag väntades på bordet... NOT.
Det blev pannkaka med bjullan på tråden denna afton, mycket trevligt.

dags för lite plugg sen ska jag gå och lägga mig i tid för en gångs skull.



Sandra med förkärlek för att fota på allt och alla;)
Jag gillar bilden haha så jäkla peligroso!

idol

Nu är jag hemkommen från skola och träning, träningen var riktigt svettig ingen tvekan.

Har inte så mycket att skriva, eller jag orkar inte rättare sagt.
Nu ska jag sitta och glutta på idol med en platta mat i knät.

today yesterday tomorrow

Tränade stenhårt igår med frida och det tog på energin och jag var totalt vrålhungrig när jag åkte därifrån, därav blev det inget inlägg igår kväll. Men åkte till ikea en snabbis men det var inget att hurra för, känne ratt jag ska dit igen sen när jag ätit middag och har möjlighet att köpa nått.

Idag har jag gått i skolan precis som alla andra måndagar i mitt liv, gick helt okej tillbringade morgonen i nagelsalongen, sen lååång lunch, idrott och sen var det estet tror jag att det skulle vara men vi håller på med en uppgift så vi fick välja om man ville jobba i skolan eller gå till stan och kolla information. Självklart valde jag stan eftersom när man ävl kom dit var dte gjort på 10 min sen var det bara att gå hem, LOVLEY!
Mot eftermiddagen gick jag till gränby köpte 2 tröjor, 1 halsduk och 1 tjocktröja.
På åhléns mötte jag jenny helt happs vipps, trevligt trevligt.

Imorgon är det skola till kl sent sen är det bara att trycka i sig nån sorts "middag" som mer kommer likna en macka och iväg till friskis för ett riktigt hårdpass förhoppningsvis.

Stockholm, Kulturnatten

Vid halv tre gick jag ut för att bli upphämtad av frida tillsammans med hennes fader, josefin och amanda. Frida skulle ta hand om Oscars saker medans han sprang stockholms maraton och självklart så säger man inte nej till en eftermiddag i stockholm tillsammans med bästa vännerna.
Vi räknade in alla deltagare i stockholms maraton hela 11000, eh nej kanske inte men iaf 60 av dom.
Jag hade höga förväntningar om att hitta en massa kap men icke inget blev köpt förutom en delikat middag på taco bar, min favorit. Och inte nog med att jag inte hittade nått, SOUK har stängt! Katasrof, det var helt klart mina favoritgalleria där alla affärer va typ bäst. Varför det liksom?

Vid tjugo i åtta kom vi hem till mig och bytte till lite varmare kläder sen vidare till stan för att vandra runt och träffa en massa folk, blev en lugn men mysig kväll.
Vi hittade en massa fina armband vid ett stånd, så vi tänkte varför inte köpa ett varsitt? Älskade han som sålde dom, han var så snäll, först sa han att det var två för hundra men att vi kunde kunna få tre för hundra men sen såg han att vi va fyra så då fick vi fyra för hundra, hur snällt är inte det?
Gick förbi donken påvägen hem på grund av en kurrande mage sen var det sängen som väntade.



Ni betyder allt<3



Taco Bar, snodde bilder från amanda.

Förhoppningsvis kommer fler sen, nu ska jag ta det lite lugnt eller sticka och träna för sen blir det Ikea med mamma.

RIP

Mumsan-gumsan har blivit avlivad, sorgligt men tyvärr sant.
Hade någon sorts av tumör i magen till storlek av ett ägg så operation var inte att tänka på. Avlivning var nog det minst smärtsamma för henne och det går faktiskt i första hand.

Vila i frid, du var en fin katt<3

Okej okej

Haha okej jag ska inte beskylla facebook för nånting när man tydligen KAN välja om man vill ha meddelandena, ops!
my bad men hörrni man lär sig nånting varje dag right?


Riktigt ljuvt

Dagen har varit riktigt festlig:

  • Sovmorgon
  • Svenska
  • Lunch
  • Arbetsmiljö & Säkerhet
  • Slut 13.05
  • Hem m. sällskap av Elvira
  • Handlade liet food & checka lite TV
  • Cykla till stan för att möta Amanda
  • Josefin tillkom några h senare
  • Wayne's
  • Hem
  • Middag vid TVn
  • Min dag toppades med inget mindre än LÖN (!) made my day, no doubt

Facebook

Är det nån annan än jag som irriterar sig på att man får mail från facebook om ALLTING?
Det är verkligen riktigt jobbigt, idag möttes jag av detta:



Oj det blev jättelitet, men det är inget mindre än 47 meddelanden fån facebook...

Photograph

Skolfoto idag då, gick väl hyffsat bra eller det vet jag ju inte eftersom bilderna inte visats ännu men vvi får väl se. Fotografen tvingade iaf mig att le enda upp till öronen på ensamfotot så det lär inte bli vackert men han stog endast och skrek "LEEEEEE... JAAA PRECIS SÅDÄR, FIIN FIIINT, MEEERA!"
Riktigt obehaglig:P
Har inga bilder från dagen men det kommer när mina mates lägger upp dom så att jag kan sno dom haha.
Imorgon blir det sovmorgon på högnivå sen skolan för två lektioner och åter hem igen, har enorm lust för att hitta på nått skojigt imorgon men vi får se hur det blir med den saken.



faster faster

skoldagen har varit helt okej trots tråkiga lektioner, gick ner på stan på våran långa håltimme och köpte godis. Busigt!
Efter skolan drivade jag till stan och träffade moa och jag träffade väldigt mycket vänner gamla som nya och även väldigt väldigt gamla. Sånt är alltid mycket trevligt, köpte inget eftersom kontot praktiskt taget står på noll. Inte riktigt sant men nästan.

Dags för sängen, imorogn ska jag vara utvilad för en gångs skull.

morgoninlägg

Dagen ser ut som följande:
TRåkigt, TRåkigt,
Tråkigt, Tråkigt.
Ja alla lektioner är tråkiga på onsdagar vi snackar matte,engelska,svenska och samhällskunskap.
Fast det två sistnämnda är helt okej, ingen större katastrof men dagen skulle blivit betydligt roligare med lite hantverksteknik. Men eftersom så inte är fallet så betyder det iaf att man slutar tidigt vilket är skönt, för då ska jag hem och göra en uppsats var tanken. Vi får se hur det blir med det.

Nej nu ska jag leta upp en kofta och släntra iväg till bussen i det fina vårvädret (fast på hösten).

Bara massa bajs

Idol är ett riktigt höjdar program, älskar alla auditions så jädra roliga.
Kvällen rulla snabbt för bi kan man tycka men jag har hunnit med allt som ska göras så nu sitter jag bara och glor, typ som om jag hade ätit tio kilo glosylt.
Lite konstigt det där att man hinner göra mer saker på kortare tid än vad man gör på längre tid nån annan dag..

Ja det skulle ju suttit fint med att ha gjort klart uppsatsen om arbetsmiljön idag men har jag någon lust? njae inte precis antar jag.

HOHO kollade mitt sår efter skruvarna idag och det såg riktigt fint ut (säger jag lite smärt och låter som en riktig läkare) nej men faktiskt väldit fräscht nästan ätbart. Haha nej inte alls men fint för att vara sår.

För tillfället har jag enorma behov av att var rik,framgångsrik och på i en fin lägenhet i New York, skulle sitta som en smäck.
Nej glöm och dröm jag är ju bara ett barn. och det ska jag förbli med peterpan och hans vänner.... tjingeling!
eller borde jag säga tingeling, haha! nej jagvet det var inte alls kul 

colours of the wind

Idag har det varit engelska,matte,svenska och sist men absolut inte minst hantverksteknik dvs har vi slutat sent men vad gör det när man gör nått man tycker är kul? ingenting. Vi började med ögonbrynsskulptering och evelina fick äranatt komma med mig, haha skoja. men det gick faktiskt bra för både henne och mig det var ju trots allt första gången. Sen hade vi färganalystik eller färgrådgivning som dom hellre föredrar att vi kallar det, väldigt dvårt men ganska kul.

Efter skolan åkte jag hem för att hämta lite kläder, det blev lite bristvara på det idag kände jag.
På torsdag blir det skolfotografering för hela slanten, vad fasen ska man ha på sig? vad man än har kommer man tycka att man ser ut som en tönt om nått år. Aja det får bli som det blir ska inte lägga ner allt för mycket tid på det känner jag.

Ska hoppa in i duschen sen är det idol idag så det ska bli nice.

Svar till amanda:

Jag var inlagd på sjukhuset igår för att jag var grovt sjuk, skämt åsido;)
Nej men seriöst nu.. jag skulle ta bort mina skruvar i knät duvet? ja så det var alltså därför jag var på sjuk´huset och opererade mig;)

ägnat till amanda

Okej jag låter detta bli ett inlägg endast till dig amanda:)
Fråga 1: vad var det du inte förstod?
Fråga 2: vill du ha en frågestund?

Hospitalet

Idag var det upp kl 6 för att sedan infinna sig på sjukan vid halv sju, cirkus tio i sju fick jag mig en liten sängplats och en massa rena artiklar. Så det var bara att vandra till duschen och göra sig totalt ren med lite sprit till hjälp, alltid lika mysigt... eller inte.
Sen var det samma gamla visa:
emla sätts på
doktorn kommer och ritar och klämmer och analyserar
man rullar iväg till oeration
en massa sladdar kopplas till en
sömnmedel sprutas i
Det sticks sen är man borta
vaknar upp på buva
Känner sig helt lojj
får komma tillbaka till avdelning
över vakning om mat dricka toabesök
vänta
vänta
vänta
doktorn kommer
åka hem= frihet

Lite solit var det när jag skulle ta ur min ingång för att bli sladdfri och kunna gå på toa, enkelt tänkte jag men icke halvvägs där börjar blodet forsa och jag sprutar ner halva rummet. riktigt läbbigt i would say.

Nej slu på bloggandet om min otroligt långa dag, nu är det dags för plugg.


YSL

Har jobbat på min uppsats om Yves Saint Laurent nu och nu är jag äntligen färdig, two more to go. Men dom har jag gjort lite grunder iaf, så framtiden ser ganska ljus ut förhoppningsvis.


yesterday

Gårdagen gick ut på att träffa frida, sedan drog vi på kelsons match fast han var inte med för han var lite krasslig sådär. Men det blev iaf lika så det var bra.
Efter det umgicks jag med kelson och simon hela eftermiddagen, gick runt på gränby och tha boyz inhandlade tröjor och åter tröjor.
Sen var det middag och jag fick en ny lekkamrat aka linus en trevlig liten busunge det där.
Kvällen fortsatte med bussresor match plugg och lite lite chill.

Idag blir det till att kolla lite kök med la familia. C ya don't wanna be ya

dagen design dator

Har fått en ny design av unedrbara och extremt kreativa jennypenny. Tusen tack.
Och på tal om nya saker så har jag fått en ny dator, rosa såklart:) Har också skaffat photoshop så vi får se om jag kan lära mig ett och annat och kanske knåpa ihop en egen design, det skulle vara bra coolt.
Men det krävs nog en del träning först:P

Nu till dagen, som har gått strålande dock har jag varit extremt trött och helt seg i hjärnan men fredagar är ändå min favoritlektion för vi börjar tio och har två eller tre lektioner och två utav dom är roliga så det är nice price på det.

Ska återgå till filmen nu the same as leka med min dator, ciao

helt fast


afternoon snack

Dagen har varit helt okej, har dock varit helt sjukt trött därför ska det bli riktigt skönt med sovmorgon till tio imorrn.

Väntade en dator idag men icke den kommer imorgon helt enkelt, sen ska jag sitta och installera program hela helgen ME LIKE.

Har legat och degat i soffan hela eftermiddagen och tänkte inte göra nånting annat än det resten av kvällen heller, eller jo jag ska planera mina inköp när lönen kommer. Yummi stuff.

Låt mörkret dras ut över staden jag är redo för soffan.. igen.

samhällskunskap på g

Här är en bild av libyen, visst är den vacker?


Vi har det mycjket festligt på samhällskunskapen i datasalen en dag som denna, helt ljuvt.


blush blush

Dagen har varit rolig förutom att jjag tänkte att vi började kvart över nio när vi i själva verket började halv nio pga av en föreläsning om naglar, så det var ready på en kvart imorse. ganska bra jobbat ändå.
Ja gick till stan med frida en anbbis efter skolan sen cyklade jag hem för att göra en helrenovering av mina naglar, jag har filat, oljat,klippt nagelband,petat och slutligen målat så nu är dom fina igen.

Här har dom som ville en bild på sandras och min sminkning igår dock är jag heeelt oseriös och ser ut som en mördare men det får helt enkelt duga.


Nej soffan ropar på mig dags att ta´t lugnt.

Dom borrar som galningar i min vägg

Var i skolan idag vilket var skönt höll dock bokstavligt talatr på att somna både på matten och på engelskan och svenskan men sen var det lunch och det satt fint i kistan.
Efter den efterlängtade lunchen var det sminkning på schemat, vi fick också reda på att vi skulle få manikyr också, hur nice? Men vad händer?
Självklart är vi fler än St2 dvs det blir en över och det blev ju då jag, förbask otur jag har då.
Så jag fick helt enkelt sitta och titta på när mina ack så fina klasskompisar blev ompysslade i ca en timme eller mer. Avis till tusen plus att jag nog blev lite drågad av nagellacksremovern som stod farligt nära mitt ansikte.

Sminket fick jag iaf vara med på och det var underhållande, vissa blev lyckade vissa inte men sånt är livet.
Snart ska jag troligtvis vandra hem till kelson och våldgästa hans familj as usual.

RSS 2.0