Onsdag

Nu är det "lov" eller vad man kallar det och hur skönt är inte det. Skola som vanligt idag och vi spela ladrosse på idrotten ganska roligt fast jag va enormt dålig på det. Bjullan och jag hade också våran ledaruppgift äntligen efter mycket om och men det gick väl bra med tanke på vilken klass vi hade, dom var helt all over the place men sånt händer vi fick ialla fall ett starkt vg eller ett svagt mvg så det är bra.
gick hem till frida efter skolan och packade hennes väska för att sedan åka till gränby och inhandla nya varor, gich hem till mig och gjorde mat det blev väl sådär. lyckades inte fullt ut men sånt händer nu stter vi här och kolla på massa skämmiga idivider.
Imorgon är det valborg, längtar. Kommer bli fetingkul om allt går som vi tänkt oss.

ser ut som en mupp men frida va snygg

"dagens outfit"

nu ska vi sova hejdå.


Bite me

Idag var det skola som vanligt och balmöte  direkt på morgonen och det gick bra sen var det språk och när jag jobbat i några min kallas man på elevrådsmöte så inge språk för mig, sen rullade dagen på som vanligt. Efter skolan rullade jag hem för att jobba igen lite av det jag missat sen åkte jag ner på stan för att möta moa och gå till öppet hus på YA frigymnasium men vi hittade det inte så det blev inget.
Just det inte att glömma så har vi kommit fram till att mitt namn är naughty sugah and i'm a pornstar, slå det!


Moa gillar smör..


Matilda och jag älskar päron helt delikat dock när man är djurisk i sitt ätande som oss så blir det ibland extremt saftigt vilket syns på min byxor, ops det verkar som om det saftade sig.

Kom att tänka på ett roligt litet citat som flög ut ur riddare svartstrecks mun:
"Have a lovely period without us!"

Med det säger jag god nattens.

sön-mån

Igårkväll så drog mamma med mig helt spontant ner på sena bion, det blev män som hatar kvinnor. Mormor var superorolig och helt säker på att jag skulle drömma mardrömmar and such men icke sa nicke. Den var inte ens läskig dock väldigt spännande, och det var nog den bästa svenska thrillern jag sett. Sverige som annars inte är nått stjärnskott inom filmer har lyckats iaf en gång, nog pratat om det.

Idag var jag inte lite trött när klockan ringde men det var bara att kliva upp och som vanligt så blir allting superstressigt och man rusar ner till bussen. på bussen så ringde bjurling och berättade att vi har idrotts-lektion idag vilket jag helt glömt bort likaså hon så direkt när vi båda anlänt började vi planera hela skiten så vi skulle hinna färdigt till tjugo över nio. Men återigen så hade det blivit fel med dag elelr nått så det blev ingen lektion *pust*.
Har verkligen ingen lust med att ens ha en lektion, men jag får väl lida och köra so to say.

låt mig presentera..

Gänget och en total njutning..

Moa vet hur man når den extrema njutningen en vårdag i solen.
      
We know how to do it big time!

helgen

Okej kan sammanfatta fredag,lördag söndag med lite bilder and such.

Fredag: Va i skolan trots lite hosta men inget att klaga över det var fint väder och på lunchrasten var hela den ligan som inte åkt på cup ute och spelade fotboll. Eftre skolan åkte jag in till stan med frida för att titta runt jag köpte inget fast frida inhandlade ett par jeans när jag hade kilat iväg till tåget för att åka ut till storvreta och sedan vidare ut på vishan för att va nån slags station-ledare för konfirmanderna hela natten lång. Och om den upplevelsen säger jag bara kallt,  usch, ont, trött, hosta, hungrig och blä dvs inget jag vill göra om men tur var det att paulina fanns vid min sida.
frammåt ett befann jag mig hemma hos jenny där vi tog oss ett kvällsmål bestående av typ makaroner och en massa snack sen sov vi.
  
Självklart agerade jag målvakt tillsammans med moa och det gick som det gick men snygga det var vi,, eller


Lördag:
Hjälpte erik att flytta och det va inge kul för jag mådde skit, sen åkte jag hem till pappa och kollade på robinson och käkade grill-chill. Jarmo är så jäkla festlig.

Söndag:
skulle åkt till västerås men varken frida eller jag orkade så det blev inget av med den saken, så idag har jag endast tagit det lugnt i solen alltså jobbat på brännan men till ingen nytta alls för syns det? nej.
Dessutom har jag spenderat lite kvalitets-tid med syster min vilket alltid är trevligt.

nighty-time

Skulle blogga och lägga upp en massa bilder om dom två senaste dagarna men jag orkar inte nu men jag lovar att imorgon så kommer det. Nu ska jag faktiskt sova för jag är extremt trött.

Ha det kanoners

Nationella

Tog mig upp ur sängen imorse trots sjukan åkte in till skolan för att göra nationella sen efteråt mådde jag inge vidare typ helt yr och andningsvårigheter så ajg gick till apoteket och köpte nässpray sen tog jag bussen hem och med ipren och lite sömn kna man fixa allt nästan så nu mår jag helt okej hostar som en tok bara men överseende med det. Slutpratat om hälsoproblem nu till en viktigare sak som att jag längtar till sommaren just nu är det mellanvärme= inte roligt som en tant sa till mig på stan "det är så förbaskat svårt att klä sig passande såhär års" håller med till 100.

Nu ska jag fortsätta med det jag gjorde nämligen Fysik fattar inte ett dugg men jag gör iaf läxan. och om man får vg för att bara gå på lektioner så borde man få mvg om man dessutom gör läxorna, skämt och sido men ändå.

avslutningsklänning

Köpt en klänning till avslutningen nu, hoppas den passar. Nu ska jag bara hitta en till balen också men hälften kvar hälften to go.


blur

Hade inte tänkt skriva eftersomd et inte finns nått att skriva om eftersom jag fortfarande är sjuk och har spenderat min dag framför tråkiga tv-program.
Tro det elelr ej men jag längtar efter skolan då jag varit helt isolerad från omvärlden i två dygn, så imorogn blir det iaf skola en stund då jag har nationella sen får jag se om jag stannar hela dagen men det återstår att se.
Mer än så finns inte att skriva om så tjingeling återkommer när mitt så kallade "liv" har kommit tillbaka.

Carrie-Bradshaw-inspiration

Det första jag tänkte på när jag såg den nya kollektionen på hm av matthew williamson, plus att jag dör för det där skärpet måste ha!.
Nej nu ska jag kolla på SATC

   

Virus

Jaha så idag är man sjuk då, enligt doktorn ska jag vila till veckans slut men så länge komme rjga nog inte klara av det. Har ledar-möte ikväll och imorgon har vi terränglöpning men icke, sånt får jag inte gå på och därav är jag arg.
trodde först att jag hade halsfluss men det var det inte utan antingen är det bara ett virus eller en början på körtelfeber, hoppas på det första.
Nu ska jag roa mig med the city och the hills.
krya på mig och ha det bra

resumé

Jag välkomnar mig själv tillbaka till omvärlden då mitt älskade internet återvänt där det ska vara dvs i min dator.
Jag satt och tänkte och kom fram till att om jag ska skriva allt jag gjort denna tid kommer att ta alldeles för lång tid så jag tänker göra en bild-resumé so to say. Enjoy.

    

    

  

Jag har spelat brännboll,fotboll,kubb, förlorat helt enormt,ätit middag med dom bästa, helt seg sista-dag på lovet, skapat en ny "fläta" som moa uttryckte sig, suttit på bryggan och stekt. råkat kasta en jordgubbe i en ands huve, sett en väldans massa roliga personer, middag med karsch och wiström, halva salabacke samlades i mitt rum (eller inte), filmkväll hos bjurling, planerat planerat, inbjudningar, bjurling har brutit handleden:( , hunnit bli sjuk, kommit in på stylist and so on.
Som sagt massa har passerat och jag är verkligen hajj på sommarlov nu.
Nu ropar sängen och det är dags för läggdags för jag måste sova lite också.

Flashback

Okej mormor lämnade sin dator här en stund vilket betyder internet till folket jippi!
well ska väl gå igenom vad som hänt bilder kommer senare när jag har min egen dator.

Söndag:
Åkte in till storvreta för att umgås med frida, bjurling, amanda, truls, kim och adam. Vi spelade kubb, brännboll och fotboll och jag hade en extrem träningsvärk dagen efter vilket visar ganska mycket på hur otränad jag är på en skala:P
Det var iaf superfint väder dock fick jag ingen större bränna men men det kommer.
Efter att vi sprungit av oss så bestämde frida amanda bjurling och jag att vi skulle käka middag hos mig och kolla på film och så för att dom sedan skulle sova över. kvällen blev ganska weird och det blev bara en film typ sent och det va dirtydancing men kul var det. En "flock" stog utanför mitt hus och bjull och jag körde drive trough på Donken.

Måndag:
Sista lov dagen började helt okej men vid ca två tiden insåg vi alla fyra vilken deprimerande dag detta var efter som det va sista dagen i frihet. Vi gick till gränby för att jag skulle införskaffa mig ett par barxor men icke dom va slut och så hade ett mystiskt enormt hål funnits på min strumpbyxor och jag blev sorgsen, kvällen kom och jag kunde inte sova förns ett typ.

Tisdag:
helt okej för att vara skola förutom att jag va supertrött. Efter skolan åkte moa, matild aoch jag ner på stan för att inhandla nödvändigheter och jag köpte mina byxor.

Onsdag:
komme rinte ihåg om det hänt nått speciellt men vi hade idrott som va helt utmattande och jag stog och kolla på digitalkamera med min mamma i två timmar plus att jag va ute och sprang 4 km, är totalt stolt.

Idag:
Kan typ inte gå av all träningsverk men lite gick bort på idrotten då bjull och jag ägde på frisbee, eller inte.
Hände en liten olycka so to say och bjull bröt handleden och en viss förnekade dådet. Åkte in till stan efter skolan med frida.Y och vi planerade för fullt in i minsta detalj och handlade upp typ alla våra pengar till andra själar i vår närhet. Vi måste få kalla oss själva för bra med-människor utan att få credit, skämt åsido.

morgondagens planer ser utt följande, genomlider en skoldag med gott humör för att sedan kila ner till stan med frida.W och fika och shoppa lite sen kanske emma joinar oss på bussen hem till mi casa.. sedan följer en kväll on tha streets hopefully. Okej misstro mig inte men det där va inte fullt seriöst.

See you fools

Me love



Har tittat igenom massa the hills avsnitt + dom två första i season 5. Och jag kan inte vänta på att nästa avsnitt ska komma jag får typ abstinens, Well inget mer att säga bara en massa onödig fakta.
Ses

Diös

Va som sagt på match och jag mötte upp frida och vi förundrade oss över hur konstigt det kändes att åka hemifrån utan jacka och alla prylar nu när det är sommarvärme i luften.
Vi satt där på läktaren och stekte medan vi kollade på en inte allt för rolig match men jag var ju i gott sällskap så vi hade kul iaf, sen åt jag min första "sommar-glass" so to say.
vid typ fyra så började vi vandra mot bussen och frida missade sin så vi bestämde oss för att gå till stan och ta bussen därifrån och den promenaden var ett stycke i sig, märkte iaf att jag har fått linjer efter min tröja vilket är totally awesome så nu ska vädret hålla i sig och jag ska bli brun illa kvickt.
Nn vankas påskmiddag med la familia, sen får man ju inte missa veckans robinsson.



Syns kanske inte så bra men en kille hade dom superduper snygga rosa skorna som vi ville att kim skulle köpa fast han skulle ju sluta så det blev inte av men iaf var tvungen att ta kort:P

triss-lotter

Åkte till coop för att handla lite till middagen och min syster var så arg att jag hade vunnit på min trisslot så pappa köpte en varsin till åt oss och tur som jag verkar ha idag så vann jag 50kr. Så nu är jag typ rik eller nått, nej nu ska jag vandra till bussen för att åka och titta på fotboll.

Påskafton

Det blev sent igår pågrund av att jag inte kunde slita mig från min dator men sånt händer, right?
Vaknade runt tjugo över tio då jag gick ner och käka frukost, fick en triss-lott och gissa om jag vann.
200 kr blev det och det var verkligen vad jag behövde känns det som.
Nej nu ska jag ut i solskenet och njuta av dagen,
see ya

Btw, är det nån som egentligen firar påsk på allvar nu förtiden?

Tillbaka, iaf en stund

Okej ingen blogg på ett tag men det får vi beskylla telia för, dom har nämligen ingen större lust med att ge mig mitt älskade internet så jag får helt enkelt vänta tills den 25 dagen i april har anlänt. Som tur har min papi internet så halleluja på det.
Skå så kort som möjligt berätta vad jag har haft för mig den senaste veckan:

Lördag:
Ja finns inte så mycket att säga än, tidig morgon, flytt = en slitig dag med cirka hundra rundor upp och ner i trappen med möbler och kartonger. Inte nog med det så gick botten sönder på en enorm låda som mamma hade lagrat en massa gamla leksaker som jag lekt med vilket betydde att jag fick sitta och plocka småsaker i trapphuset i en evighet. men sånt händer.
På kvällen kom matilda och mos cyklandes för at skåda mitt nya hem, vi tog en utforskare i salabackes områden också händelserikt javisst.



Söndag:
Hemma och packade upp en del hämtade det sista at the old place sen en snabbis på ikea där det inhandlades massor. På kvällen bar det av till moa där vi kolla på tv sen bestämde vi oss för en cykeltur, den innehöll,punka,opera,promenad och inte så mycket mer.

Måndag:
Cykla ner på stan mötte frida,bjull och kim och sen kom amanda. inhandlade en förtjusande tröja åt min broder, vid fem eller nått åkte bjull och jag hem till mig för jag skulle duscha och packa fö en nat hos bjullan själv, gick till gränby där vi mötte hennes mamma åt en slush och begav oss sedan hem till henne.


Tisdag:
slappade hos bjull, tog en morgon-yoga och sen kom amanda vi hade det skoj i varandras sällskap sen fixade bjull och jag oss startklara för en lätt fekke hos matilda, det var mat och singstar. Vid elva-halvtolv tiden begav bjurling och jag oss hem till mig för kvällsfika och sleepy sleepy.

Onsdag:
Bjull och jag chillade framför tvn och senare kom frida och amanda med godis kladdkaka samt jordgubbar och vi fikade förfullt. sen checkade dom in mitt palce och vi bestämde oss för att fixa bilder på alla oss tillsammans vilket inte riktigt existerade i dåläget. tjejerna begavs sig hemåt frammåt halvsex och jag lagade middag och packade väskan sen åkte jag ut till stv för ännu en filmkväll med dom bästa. Det vankades The notebook och slumdog millionare. Kim thomas och truls dök upp en stund men försvann lika snabbt igen.


Torsdag:
tog bussen hem kl tio i elva för att hinna fixa placet lite innan lovets slut så mamma jonatan jag och erik for till ikea för ännu en massa prylar. innan hemfärden förtärde jag en ljuvlig ikea-korv, yummi.


Fredag:
Min bror fyller 18, grattulationer. Släkten kom och åt lunch/middag mycket gott.
Vid fyrasnåret drog dom sig hemmåt och snickar-emma kom ut ur sitt skal, så nu är så gott som hela lägenheten ihopsnickrad och klar *stolt*. Är extremt nöjd med mitt rum också, hem ljuva hem. Hade lite kvalitetstid med familjen framför tv:n sen vid nio bar det av hem till far min.

äntligen lov

fredagen är kommen och så även lovet, skönt.
Dagen har varit ganska händelsefull, jag försov mig.. Igen. måste verkligen skärpa mig och börja gå o lägga mig i tid för såhär kan jag inte hålla på.
Har nu sammanställt alla beställningar på våran klasströja så nu ska den bara skickas in så kanske dom kommer nån gång efter påsk förhoppningsvis.
Åkte in till lägenheten efter skolan och på bussen så var det tre tjejer typ  i elvaårs ålderns eller nått och dom var verkligen allt för roliga, kan inte riktigt för klara men dom trodde at dom va extremt vuxna och coola och jag sattt där och typ garvade ihjäl mig. Fick ändå från första början massa bitch-blickar av en av barnen vilket var ganska komiskt.

Härmed är min vägg färdigtapetserad också så imorgon går flyttlasten hela dagen fram och tillbaka, vilket betyder att detta kommer vara min sista dag i mitt rum, i mitt hus, sista natten i sängen, en sista middag, sista duschen. Ja kort och gott sista allt. Farväl farväl, det skulle vara kul och säga att jag skulle sakna det men tyvärr det komme rjag inte.
Juste inte att förglömma så tappade jag bort mig lite på vinden vilket inte var så kul men jag lever.

Nej måste bege mig för att packa det sista, hörs och syns

Today

Skola som alla andra dagar hade svenska-prov samt So-prov och det gick bra tror jag. Hade också idrott, roligtroligt fast extremt varmt idag svettades till döds men vadå emma jag och patrik var ett underbart team vi vann guld shiihou.
Sen gjorde bjull, emma, jakob och jag färdigt vårat No-arbete idag. Eftersom jakob ville gå till gymmet igår och lämna oss i sticket så fick han det på ett villkor och det var att han skulle visa magen idag, och självklart gjorde han det i ca en hundradels sekund men jag råkar vara en mästare på att fånga ögonblicket och det gjorde jag även denna gång.


Juste det ja, jag åkte till lägenheten efter skolan där jag spacklade mina väggar så nu är dom redo för tapetsering imorgon, yey. det pinsammaste är ändå att jag har fått lite träningsvärk av det, halloe? helt weird tydligen har jag inte mycket till muskler i armarna.
 Adios nu ska jag plugga spanska.

Gårdagen

Okej igår hann jag inte skriva ett dugg dock har jag ett bra skäl jag var nämligen och fixade massa i lägeneheten sen när jag kom hem var jag tvungen att plugga So, svenska och engelska. Nu är jag iaf tillbaka on track och jag kan berätta att det inte hände så mycket förutom att vi målade mina händer helt täckta med vattenfärg på bilden och jag lurade min mamma att jag hade vridit knät urled igen (det opererade) hon blev livrädd o ringde helt förtvivlat och undrade hur det va jag spelade med en stund men till slut så var jag tvungen att säga sanningen och då vart hon lite småtjurig på att jag skrämmde henne så.
Sen lurade jag en viss person att jag brutit foten och han gick på det stenhårt, jag tyckte det va skitroligt.


Roligare bild-lektion får man leta efter, dock såg jag ut som ett missfoster hela dagen.


RSS 2.0