In Desperate Need



Kan nån säga mig var det där är för kjol och kan nån säga hur mycket den kostar för det kan inte HM tydligen.
 Den är min det är ett måste!

Want it all

Nej nu står jag inte ut längre snart måste jag verkligen och köpa mig lite nya vårkläder, 
mörker ska bort och in med ljusa tider och roliga kläder.

  
  
 
 

XOXO

Benen på ryggen

Idag har inget planerats in i kalendern så jag har varit duktig och pluggat en aning dock kunde jag inte göra svenskan för dum som jag är så glömde jag svenskaboken i skolan. Jag har alltid förmågan att lyckas med sådana saker.

Det snackades om umgänge med anneli och jeny idag men jag vet inte om det blir av, inte heller vet jag om jenny har vaknat till liv ännu. det är 50-50 att hon sover.. äsch jag smsar henne sen och kollar.
Nu ska jag hitta på nått underhållande att roa mig med.

Ciao

Finally Friday

Idag har varit en rätt så härlig dag när jag tänker efter började med lite läsning, därefter kom en spanska lektion som slutade tidigare än vanlig pga av saker och ting, kunde inte jobba något vidare eftersom jag hade stjärnor och skallen och allt bara snurra. Efter en enormt lång rast bar det iväg till sy-slöjden & det är roligt som vanligt, finns inte så mkt att säga om den saken.
NO:n gick ganska fort jag stog framme och räkna röster och grejs angående skol-tröjorna, och efter dom fyrtio min som det tog så kom vi fram till ett bra beslut tycker jag. Det kommer bli hur vackert som helst:p
Sen var det bara tekniken kvar och den är en aning kul, jag vet inte riktigt men jag gillar teknik av nån anledning,hehe kan vara fikat...

Efter skolan bar det av till stan där vi letade massa roliga saker, med mig hade jag bjull,frida,matilda och moa. Men i slutet av dagen var det bara bjull,frida och jag kvar och våran nytillkommna gäst kim,, just det ja thomas var med på ett hörn också men sen gick han hem. Vid sjutiden sådär började jag känna mig helt slut kändes som om febern var tillbaka vilket inte var en hit från min sida men det la sig ganska snabbt och nu existerar bara huvudvärk och andra bihåle-problem.

Imorgon vankas plugg, skoj. Fast om jag är duktig kanske jag kan hitta på nått roligare sen på eftermiddagen men vi får väl se hur det blir med det. På söndag ska jag iaf till frida och äta upp all hennes tårta och gratulera på födelsedagen det är alltid nått att se fram emot.

Tack och hej leverpastej.

Snart får jag sova

Helgen närmar sig jag är glad, imorgon väntar ett teknik-prov/test som jag inte riktigt vet på vad så jag får chansa med inpluggningen på den fronten. På tal om att det snart är helg så kom jag på att den komme rinte bli så ljuv som jag hoppats så det är time for plugg-igen-dom-saker-jag-missat-när-jag-vart-sjuk. SKoj, nej.

Nej nu borde jag plugga o det ska jag göra.. inte.

Imorgon vankas staden och en visit hos Frida, kommer bli totalmysigt.
Nej nu ska väskan packas för en helg hos Papi.

Gonatt

Why don't you open a book

Pluggandet tar död på mig, det är verkligen inte mitt ideala intresse och jag lägger inte så mkt energi på det för tillfället så det känns meningslöst.
Jag sparar Shittet till imorgon istället tror jag.

Tänkte att detta skulle kunna vara en perfekt tv-kväll dessvärre är det inget super-program på tv som jag har viljan att se, så det blir nog datorn kan jag gissa.

Nej nu ska jag gå och leta kläder inför morgondagen + packa väska = att jag kan sova lite extra länge imorgon bitti.
jag är bra på matte innerst inne.

godnattens

Nuclear Weapon

Idag pallrde jag mig till skolan, jag trodde jag va frisk men tji fick jag när jag satt där på bussen och det kändes som jag åkte Loopen på Liseberg samtidigt som jag satt i en 200grader varm bastu. Men jag genomled en bild lektion ganska lätt och sen bar det av till akademsika där jag skulle på återbesök hos Doktor-Einar vilket inte är min största hobby då jag hatar sjukhus och att Akademiska= lååång väntetid=kill me.
Lyckligtvis såg knät & allt som hör där till bra ut dvs, att jag kan röra mig nästan hur jag vill och Doktor-Einar gjorde ett hyperbra jobb.
 När jag kom tillbaka till skolan ca två timmar senare med en mage fylld av SubWay-macka så visade det sig att det var rast och jag hade endast 40min romeo och julia på tjockband attkolla på innan det återigen var dags att lämna skolområdet. Man kan säga att min dag var väldigt slapp.

Nu vill jag faktiskt erkänna att jag är stolt över mig själv som utan att sätta på tvn, gå in på internet(dom roliga sidorna alltså) eller gå in på msn skrivit färdigt min NO-reflektion om kärnvapen bara sådär.
Dock så är det inte ens en tredjedel av vad som väntar mig denna eftermiddag vi snackar Matte, So, Spanska och Teknik Skoj, nej

Nu ska jag återgå till mitt liv som en enorm Swot.

C YA


Asos


TopShop


Fettodan

Är hemma idag igen försöker att eliminera min sjukdom och jag lyckades få bort febern men då blev jag snorig istället så jämt upp.
men jag kom iaf på att det är fettodan idag och det är ju toppen för då kan jag äta hur mkt som helst utan att nån kan anmärka på det, hur toppen är inte det på en skala från ett till tio?

Nej nu ska jag nog äta lunch och kolla på the hills, kan det bli bättre?
Tjingeling!


Love actually


So much time, nothing to do

Ja nu har det blivit kväller och min dag har gått förbi i rasande fart dock har jag inte tagit mig för så mycket mer än att kolla på Gossipgirl samt The hills.
Kvällen ska spenderas framför tvn sen ska jag lägga mig tidigt som attan, så att jag kan gå till skolan imorgon.
 Nej tvn väntar adios.

Oscarsgalan

Ligger hemma idag med feber,huvudvärk och halsont. Det är inte alls roligt, men jag hoppas det blir bättre så att jag kan gå till skolan imorgon för det är verkligen inte nödvändigt att komma efter det första man gör när lovet är slut.

Har underhållit mig själv med att kolla vad som hänt på röda mattan på oscarsgalan, och man kan inte säga annat än att klänningarna var totally awesome. Kan också gratulera vinnarna som tex:
Kate Winslet som bästa kvinnliga huvudroll i "The reader" 
Penelope Cruz som bästa kvinnliga biroll i "Vicky Christina Barcelona"
Sean Penn som bästa manliga huvudroll i "Milk"
Heath Ledger som bästa manliga biroll i "The Dark Knight"



Nu film and lunch

XOXO


Long story

Jag insåg just att min "korta resumé" inte alls blev kort, Oops.

I'm back!

Ja nu är jag äntligen tillbaka hemma efter två dygn på annan ort och nu känner jag mig riktigt hängig huvet värker och kroppen är helt utanför kosmos gränser och jag vill mest bara sova i en vecka. Men det kan jag ju inte göra för imorgon är det skola och jag måste dit för det händer himla mkt på just dom dagar jag är hemma.

Okej nu ska jag ge en liten kort resumé på vad jag har sysslat med dom senaste dygnen..

I fredags så sov jag ut en aning och gjorde mig sedan redo för att ta mig in till storvreta där jag trasskade hem till Jenny, när jag spenderat en kort stund i jennys närvaro så kom Sandra (jennys friend) och hhon va en mkt trevlig fillur vill jag säga..
Jag hade ett mission hos jenny och det var att krulla hennes hår och hjälpa henne med klädevalet bland hennes enorma mängd kläder, hon blev fin, dock utan krullat hår och jag hjälpte inte så mkt till med kläderna mest bara ett smakråd sådär sittandes på en stol bredvid.
Vid 18-tiden så kilade vi ut till bussen där vi mötte elin för att drajva in till staden och äta en delikat tre-rättersmiddag på Tzatziki i staden kom sara också och följde med oss till el restaurante,
Dyrt men otroligt gott och det är totally värt det när man är i gott sällskap.
Ca 21.00 så mötte vi upp anneli och så rullade vi iväg mot heidenstam där vi inhandlade lite gott och sedan vandrade up till maries lägenhet där vi hade det bra i några timmar tills nöden tog din lag och var tvungna att rulla hemmåt dock så går ju inte mina lantis-bussar riktigt så som dom borde och jag hade tillslut ingenstans att sova så jag våldgästade Kotte sisådär kl två på natten och vi hade det jätte-trevligt.

När torsdagens gryning va kommen så tog kotte och jag bussen ner till stan för att inhandla ett par svarta jeans åt henne vilket var näst intill omöjligt men vi hittade ett par fina på holmlunds tillslut.
Vid två så åkte jag hem till mromr och drog en fika och disskuterade som vanligt helt onödiga saker med morfar, sen ca fyra så åkte jag hem med mamma för att duscha och packa om väskan för att sedan dra iväg till storvreta igen hem till amanda där det vankades filmkväll.
Vi fick en jättegod grekisk middag av hennes mamma med efterrätt och hela köret sen gick frida och jag iväg för at köpa godis och vi anar att vi blev lurade på en tjuga men vad gör det om hundra år. Gick tillbaka in i värmen där vi kollade på melodifestivalen och tro det eller ej så tyckte jag att EMD var dom bästa omg. Sen sattes "systrar i jeans 2" igång och därefter "WildChild". I WildChild så kund eman ju inte undgå hur en riktigt otroligt supersnygg kille medverkade kallad Alex Pettyfer. Frida och jag satt nästintill och dreglade där i soffan...
Imorse så ringde kl halv elva just av den anledningen att amanda skulle på match så hon kilade kvickt upp och vi andra låg och drog oss till elva-tiden då nylagade scones väntade på frukostbordet. Yummi!
Amanda blev vid halv tolv en aning stressad när hon satt vi frukost bordet och insåg att samlingen var om en halvtimme borta i alians, så hon ilade iväg med resten av familjen förutom adam, och där satt vi och åt frukost tills vi blev mätta och gick upp och gjorde oss iordning för hemfärd. Det bar av till storvreta innebandy kansli för att frida skulle städa där och vi gjorde henne självklart sällskap.
Vid ett-tiden så gick bjull och jag hemmåt i snöstormen för att sätta oss och spela sims och annat skoj sen kl fem så gick vi saaaakta ner till f-gården för en ungdomsmässa vi försökte strångt få med oscar men icke..

Nu kom jag på att jag inte har ätit en riktigt middag utan bara bullar och nån macka och att jag ska gifta mig med Alex.


Den där killen är typ snyggare än jag trodde kunde existera och inte ful nånstans.

kramar

Bolt and breakfast

Ja nu har jag orkat mig upp ur sängen och denna dag verkar dte inte hända  ett dugg så jag tänker såsa mig i soffan tills kvällen kommer och det är dags för middag men resten av ligan.

Nu BOLT och frukost.

HUgs

Pimp my semla

jag gav matis och jenny uppdraget att pimpa min annars så tråkiga semla, dock var dom inte nöjda med mina fotografiska skills men men sånt får dom leva med jag har aldrig sagt att jag va duktig på det.
den va god om man skulle skippat all kletäckel massa i och en aning av grädden.


JENNYS
MATIS

Stockholm

Kvart över sju ringde klockan imorse och varför så tidigt? jo för halv nio bar det av till stockholm från storvreta, Vi åkte med fridas pappa eftresom han jobbar typ i stockholm iallefall så tog vi pendeln nånstanns ifrån in till den så kallade "kärnan" där vi sedan spenderade 6 h med att kolla skor, prova balklänningar, hitta dom perfekta plaggen, få ballonger, äta på my love Donken och massa annat underhållande.

Vi tog tåget hem pga vissa komlikationer men det var roligt trots att jag vart super arg på en gubbe som satte sig på en fyrasätesplats när han va ensam och lika gärna kunde ha sats sig på en två-sätesplats, för vi fick sprida ut oss medans han satt och tjockade sig i sitt bigga säte. Bilder kommer senare.

Imorgon blir det middag på tsatsiki med massa mysiga människor can't wait.

Kramar.


huvudstaden

Imorgon blir det huvudstaden med bjull,frida och amanda det kan inte bli tråkigt med det sällskapet. Inga pengar har jag dock jo men bara så det räcker till ett kärt donken-besök annars så ska vi bara strosa runt i staden & glutta.
Mer om det imorgon.
Tudles!

I could go on forever

Inom kort ska bland annat dessa saker finnas i min närhet.

   
    

back home

Hemma igen, det har inte vart nån tid för bloggen senaste dygnet men that's life, äter lite lunch/middag och kollar på Top Model från typ stenåldern, ssa nog snart släpa mig in i duschen känner mig en aning ofräsch.

Umgicks med frida igår på dan sen gick vi till f-gården för att hämta lappar om undersvik missade bussen och fick sitta o vänta vid biblan i en halvtimme.
Kom till moas hus efter 6 nångång i sällskap med bjull och terese, Moa lagade en delikat middag åt oss och den sena middagsgästen fick tyvärr igen mat för den va uppäten men han tycktes överleva.

Efter några timmar av lite allt möjligt, som jag dock inte ska gå in på här så ringdes fridas kompisar in, dom va trevliga och kvällen gick fort som attans och mer än hälften gick hem med tiden, till slut var det bara ett sovande par och frida och jag kvar, vi städade så att det såg hyffsat ut sen gick vi till sängs, vid cirka halv tio vaknade vi och någon timme senare så fick vi ordern av saman och moa att åka och handla. gick bra, missade några bussar och så men så bra är vi. Väl hemma igen så väntades en dunder-frukost med mackor, juice, pannkakor och massa delikatesser. 

Kl ett så kilade frida och jag hemmåt, det var en lyckad kväll endå vill jag påstå.



Dancing with the stars= bjull & mig


Rim-stugan

hej det här är frida och emma vi sitter ensamma hemma.
poker face remix nån har tix,
vi är sköna grannen steker böna,
vi snackar med ett ollon som luktar curry inte illa vi cahlla,

buller och brak jag är svensk.


Hos fridisen,bästven

Hej och goddagens, sitter hos frida och har det skoj skepp och hoj.
ikväll ska vi till moa och använda hennes toa.
Vi ska ha trekant i hennes säng med saman och hans gäng.
Kvällen kommer bli lång när vi gör intrång hos moa henriksson.

Hörs imrgon för detta är vad jag kan åstakomma i dag
PUSSEN


nighty nighty

nu ska jag sova och försöka lugna ner mig. jag är arg.

Filmen

Filmen var bra fast den ska inte jämföras med boken för det är verkligen  två helt olika saker typ halva filmen fanns inte ens med i boken men men, filmen var bra,  jag hade väntat mig att jag skulle sitta och grina hela filmen för det hade andra gett intrycket av. Men så var inte fallet jag satt endast och grät som ett litet barn i sista delen av filmen och den delen var sorglig men långt ifrån den sorgligaste filmen jag sett som vissa uttryckte sig.

Imrogon bär det av till frida tidigt som sjutton sen drar vi vidare till min forna bästa kompis<3

Hugs!

Movie night

Så nu har jag då gjort mig iordning och är redo för att kolla på bio, synd bara att mit smink troligen kommer vara totalt förstörd när jag kliver ut ur bio mörkret då jag har blivit varnad att filmen kommer framkalla en hel del tårar,
Jag har höga förhoppningar på den här filmen eftersom boken var så bra,  jag hoppas verkligen den är bra.
Kankse skriver ikväll om hur filmen va, men får se om jag orkar.




XOXO.

bored.

Sitter här med krullar i håret för att få lockigt hår som jag blev lite tjing på i lördags samtidigt som ebgäret för högklackat kom upp på tapeten man käönner sog helt plötsligt så fin.
men jag är en aning utråkad av att bara sitta här, längtar tills ikväll då det är bio som står på schemat.

Älskar denna låt http://www.youtube.com/watch?v=IrZcB-9i7I0.

   

GG

Bara för att dom är så snygga.


sleepy sleepy

God morgon då allihopa elelr det kanske passar bättre med god lunch, sitter framför tv:n och slappar och jag kna säga att jag sov faktisk tinte riktigt såhär sent jag har faktiskt varit uppe i ca två timmar.
Även fast att jag mycket gärna skulle kunnat sova både till tolv & ett eller ännu senare för detta lov har jag lovat mig själv att jag ska sova ordentligt såd et inte blir som resten av lovbunden där vi snackar sena kvällar, tidiga morronar= so much to do, so little time.
Nej detta lov så ska jag ta det lungt.

Ikväll är det bio som väntas och jag hoppas det blir så för jag drömde nämligen att det inte blev av,,  Jag drömde en himla massa konstiga saker i natt bland annat drömde jag om nått läger med massa slumpmässigt utplacerade personer som jag kände alihopa, jag körde bil, jag åt cowboy-middag, bråkade med en tjej, fick enorma maskar kastade på mig, va på nått "tivoli" eller nått liknande och sist men inte minst så handlade det en himla massa om min kamera som då är trasig.
Har en extrem shopping-need nu, jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till när jag inte har några pengar heller.

Aja hardlife nu blir det Gossip Girl och om jag orkar blir det frukost också.

Jag har kommit in lite i att jag kanske ska börja med "dagens outfit " men jag vet inte kan köra en test ikväll kanske.



Hugs.

På fin-besök

Nu har jag varit på besökt hos farmor lite och som vanligt är man dödligt mätt efter bara några timmar i hennes närhet. Det finns ingen risk för att svälta ihjäl och det är ju alltid bra.
Vi satt och kollade på massa gamla kort och en hel bunt med papper om min släkt och det visade sig att jag är ne riktig ur-upplänning, tydligen har mina förfäder bott i uppland sen 1600-talet och ägt stora gårdar och varit såkallade storbondar. Sån är jag.

Imorgon vankas det lång sovmorgon sen frammåt kvällen så står det bio på schemat med amanda, bjull och frida. Jag förväntar mig en super kväll med dom och "i taket lyser stjärnorna".  


Hade tråkigt, så då åkte mobilen fram för
att fota farmors blommor som hon var jätte-
stolt över.


Hugs,


alla <3 dag



Från igårkväll hemma hos frida, ser lite drogad ut men men sånt är livet.

sunday

idag vaknade jag av att ca tre telfoner ringde samtidigt vilket inte var det bästa upp vaknandet men det dög, har iaf hunnit med det jag ska hinna förutom att packa och kl är inte ens tolv, ganska otroligt.
Efter lunch vankas det farmor-time vi snackar fika, middag och massa annat som jag är bra på.

Åker hem till mami ikväll måste snart börja packa inför flytten kom jag på, javet det är typ en och en halv månad kavr men jag är alltid så seg på sånt där så det tar sin tid.


hoppas hoppas hoppas..

HUGS,


Amazing Thai

Vid ca halv tre åkte jag iväg till storvreta där jag mötte matis, bjull och frida.
Fick min ros av matis som han lovade och jag må säga att den var hållbar eftersom den stog emot båda kyla, värme & jag vet inte vad. Efter att jag sagt hejdå till honom så halkade jag vidare med bjull o frida hem till frida där det väntades
lockning va hår sminkning och kladdkake-ätande. Mina väninnor gjorde mitt hår helt bedårande men det fick endast nån kavrt i spotlighten, för gissa vad som hände i väntan på bussen? Tjoffs så va alla borta förutom dom i bak vilket var himla knasigt.
Frida och bjull blev super fina dock var det synd att inte bjulls hår blev så lockigt som det var tänkt men men träning ger färdighet, så nästa gång då jädrar.

Hade en riktigt trevlig stund denna afton även fast den hade sina låga stunder men allt som allt blev det en lyckad kväll,
ett plus var ju att vi träffade lite kompisar på UKK.
 nej nu är det dags för sängen för jag börjar känna mig lite low.

bilder kmr sen, Hugs<3

Valentines day

Ja idag är det då dagen då kärleken spirar sägs det, men var är all choklad & alla stora rosbuketter? Jag trodde dom skulle ligga i drivor runt mitt hus men icke. Eller jo jag har faktiskt fått choklad fats det var av far min så det räknas nog inte.

Dagen kommer tillbringas hemma i soffan tills tiden är inne att åka och träffa mina käraste på Amazing Thai där det väntas en enormt god middag lyckligtvis.
Jag har hela min outfit klappad o klar dock har jag obsolut ingen aning om hur knoppen ska se ut tex vad ska jag göra med barret?! Det vill jag helst lämna över i nån annans händer.

Nej nu ska jag trimma muklerna sen väntas film.

Happy valentines day <3



Fredagen den trettonde

Jag har lyckligtvis inte märkt nått av att det är det idag vilket är himla underligt då jag alltid lyckas med sånna saker i vanliga fall.
Har pallrat mig hem till far min, det väntas en helg med kompisar och släkt vilket alltid är roligt. Jag längtar så mkt tills imorgon och jag funderar på att locka håret men jag vet inte kanske blir för delikat? Nej den saken får jag lägga på Jenny eftersom hon är anlitad utan sin vetskap och utan lön som min personliga rådgivare.

Det vart inte heller någon klippning utan det fick vänta tills efter lovet, hoppas mitt hår hinner bli jättelångt så jag slipper klippa av det lilla jag har.

Jag har också en hel del planer framför mig vi snackar stockholm x 2, flytt , Bio x 1000, middagar, skidresor, träningskort, vårshopping m.m. Var ska jag få alla dessa cash ifrån?
Jag måste verkligen ha ett jobb då jag vet att mina pengar kommer ta slut vid cirkus sju imorgon kväll, men det är väl bara att invänta ett mirakel I suppose.

Jag vill bara poängtera att bjull och frida var duktiga idag på fil-tävlingen trots att filen inte hamnade där den skulle alla ggr.

tack för mig det blir kanske ett inlägg ikväll också men vi får väl se vart vindarna bär


Jag har kommit in i en rosa period hur komemr det sig?
jag har aldrig varit ett big fan av rosa men nu tycks ögonen dras åt det rosa hållet.


helt slut.

Idag var det engelska-prov det gick bra tror jag, skrev på allt i allefall.
Efter skolan åkte tildan och jag hem till henne käkade äpple gjorde vissa nödvändigheter sen drog vi vidare till stan där jag bytte till en rosa kjol istället för grå så nu är jag nöjd och belåten vandrade vidare upp til friskis & svettis. Sprang ett antal km rodde ett antal km och tränade massa andra kroppsdelar det va skoj speciellt när man har ett sådant kungligt sällskap som kejsaren av träning matilda herself i egen hög person. Va trött när vi gick sen när vi kom utanför så kände jag att jag kunde tagit ett pass till, menmen nu känner jag mig iaf stolt och trött återigen. 
Det blev iaf 1 ½ timme vilket jag är totally nöjd med.

Härnäst teknik.


Fit for fight!

Hugs

Top Model 11

Nu har jag pluggat nån ynka engelskafras och jag känner mig inte redo för prov men that's life jag kan plugga lite på bussen imorgon för nu är det endast lite sömn som kan återställa min mentala hälsa.
Imorgon är schemat fullspäckat vi pratar shopping, ändring av klipptid, prov, gymmet & såklart lite teknik-lära.

Himlans sur över at Mckey vann jag hoppades såklart på analeigh (jenny jag kollade upp stavning nu också, tror att det är rätt) men hon åkte ju ut så sen hejade jag på Sam men icke, då gick big mouth och vann istället.

sleep tight, XOXO


            

Skön dag

Ja idag börjarde jag 09.15 som jag då gör varje onsdag men ändå det va underbart då min buss för första gången i min livstid passade till schemat. Hade bild där vi fick tillbaka våra prov fick VG vilket var oväntat är ändå onöjd för jag nöjer mig bara med MVG men det vet väl alla redan. Idrotten gick nästan helt bort eftersom vi skulle till Hälsoäventyret, älskar det stället det är så himla roligt. Vi fick ta hand om en "bäbis" i pausen den va super söt, dock bara en docka men ändå.

Efter hälsoäventyret tog vi bussen till storvreta där jag skulle ägna min eftermiddag hos my love frida. Bussresan var en upplevelse i sig bara den, men det ska vi inte gå in på nu.
Väl hemma hos frida så tog vi en fika mycket gott sen skulle vi skriva ett fint inlägg här o det gjorde vi också det var extremt unusual men kom det upp på bloggen? nej det försvann nånstans och vi orkade inte skriva om så det blev inget av med det. Kollade lite på tv innan vi tog oss i kragen & pluggade lite engelska. Nästa melodifestivalen sen tog kvällen slut och jag for hem.
Nu sitter jag här och kollar på finalen i Top Model 11 och har bestämt mig stenhårt på att köpa den rosa kjolen istälelt fö det grå jag har nu, ni kan läsa mer om den på jennys blogg där hon skrivit lite om hur underbar den är, jag finner tyvärr inga ord.


Frida och jag som egoar oss:P


Tisdag

Idag var det då Matte-prov det gick faktiskt bra tror jag o det gick riktigt snabbt vilket jag hoppas inte beror på att jag gjort många fel utan för att jag kunde det. Det kändes bra och allt kändes ganska lätt hoppas det inte är jag som har missuppfattat hela grejen bara.

Åkte in till stan efter skolan och jag köpte en kjol får en bild sen, den är grå fanns i rosa och den är jättefin men jag kände att det var lite för mkt bakelse över den rosa sen så är grå mer användbar fast just nu är jag mer sugen på den rosa.. jobbigt läge, aja får väl i värsta fall byta då.
Imorgon blire bara bild och en liten stund idrott sen drar vi iväg till ungdomshälsan resten av dagen, härligt känner jag.
Efter skolan ska jag umgås med frida lite, behöver det.<3



XOXO


Maths

Jag trodde att jag äntligen hade fått grepp om allt det där med matte men tji fick jag nu sitter jag här igen efter att ha pushat mig själv igenom sisådär tio tal utan att ha fattat ett jota och inte blir det bättre att han en gnällande mamma bredvid mig som säger att jag inte försöker, det blir jobbigt att alltid bli jämförd med sin bror som hade högsta betyg i alla ämnen utom ett. Samlar kraft för att återigen återgå till matte boken ett tag och få in det i hjärnan så att jag klarar av provet galant imorgon.
För er som läst igenom allt detta klag önskar jag härmed en trevlig kväll. Nu matte!

XOXO

One thing to say.

Frida är bäst, och hon är enormt älskad av mig <3<3

Måndagar är inte min stil

Återigen är det måndag och dom är ju som dom är, bosktavligen kämpiga varje vecka nästan och denna vecka var den inte bättre än att vi hade ett painful No-prov. Skulle gissa att jag får g eller absolut högst -vg för detta gick inte bra bokstavligt talat, och denna gången säger jag inte bara så utan det är sant det gick himla dåligt.
Men jag får skylla mig själv (enligt dom vuxna) att jag inte pluggat, men tji får dom för hur lätt är det att lära sig något man absolut inte fattar ett jota av och som man inte ens har nått intresse av? näst intill omöjligt.

Slut på eländet nu blickar vi frammåt= imorogn äre matte-prov, jippie och i och med det så blir gråtkalas ikväll runt tio tiden då jag inser tat jag inte fattar nått och att jag kommer få ig och inte blir det bättre när jag garanterade min matte-lärare att jag skulle få över 36/40 imorgon.. pressen ökar.

Imorgon bär det av till stan för att inhandla något nytt till lördagen hoppas på att hitta nått great.
Nu blir det till att kolla på The Hills, läsa VeckoRevyn och chatta med mina favoriter.


End of story.

Idag var det upp tidigt som attan för att jag skulle åka till storvreta och hämta upp matis jenny och anneli för att sedan köra längre ut på landet för att konfamöte i ärentuna kyrka. Anneli var typ sjuk eller nått så hon kom aldrig med men vi klarade väl oss bra ändå. Det hände inte så mkt där mer än att jag kände att jag hade ovanligt mkt uppgifter under dagen som inte är så vanligt..
Oj jag kan ju inte säga att inget speciellt hände jag gifte mig ju! Gissa med vem? Jo Skrutten med Jumby & paulina som tärnor, vi gjorde bra ifrån oss sen döpte jag min son prästen trodde han hette Ljungby men icke.
Sen gick jag modevisning och sjöng. Gick upp på taket några vändor också.

Tog mig två timmar att komma hem och om jag tänker fter så var ca 1h av dom två timmar väntan ute i kylan vilket inte va speciellt komfortabelt.kom också på att jag har en himlans massa syslor att klara av under kvällen, duscha,plugga,måla naglar, kolla gossipgirl, packa upp, packa ja det kan fortsätta l
nge till.

Och med det så avslutar jag detta inlägg för jag måste börja om jag ska hinna färdigt innan midnatt,


Skrutten & mitt bröllop, typ

XoXo

Min mobil har pajjat också så alal som smsar & sånt jag frå dom aldrig så känn er inte dissade.

endast en sak att säga..

Klutten & Skrutten & Jumby  är ute på nya äventyr!!<3

<3

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Ja jag tror både ni och Jumby fattar vinken. all around the globe
kan också lägga till att det är över 150 hjärtan...

I feel the tennessee-blood running trough my vains..

KÄRLEK är det största

Kärlek till jumby är det största på jorden och jenny är den bästa människan jag vet o hon är bäst och hon är sötast, och colast och häftigare än den häftigaste och sist men inte minst hon är grymt bra på allting mellan himmel o jord

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

JENNY IN MY <3

jenny

Härmed förlåter jag jenny för denna synd jag har utfört men jag kan också meddela att jag blev hotad av den elake MAT-IAS och härmed kan vi också döpa om dig/Jenny til Jumby the great master of the swedish people

LOve.

Kärlek till Jenny aKa Jumby <3<3<3<3

Vä-ä-änge

Ja idag bard et då av till Vänge för att mötas återigen med alla konstiga glojj-ungar. Kmr nog aldrig förstå mig på dom well well som vanligt hade simon 2000 på sig sina tofflor med ett halft aniaml på och sen var det jhu resten av gänget som innehåller skäggiga-snubben,lill-killen,den mobbade,skabbkvinnan och killen-som-har-en-tjej-som-måste-bevisa-att-han-är-hennes+några till.
Och idag fick vi faktiskt inte äcklig lunch för den som gillar korv med bröd =Jag
Och av alla ställen hittills(Balingsta) så gillar jag Vänge bäst för hela placet var faktiskt fräscht och sen har man ju det där oemotståndliga kuddrummet som speciellt matis hade känslor för.

Nu sitter jag och räknar lite matte eftersom det vankas matte-prov på tisdag och jag har circus halva kap kvar, awesome!
Sen kan jag väl tro att jag glor igenom NOn också eftersom provet blev skjutet till måndagens lektion, och jag kan genast säga att nästa vecka inte blir nådig då jag vet att det också finns inplanerat ett engelskaprov på torsdagen och ett teknik-test på fredagen. LOVE my life.

ikväll är det Melodifestivalen också o då bänkas alla framför soffan som vanligt o blir sedan superarg när man inser att den sämsta låten gått vidare menmen sånn är melodifestivalen.


härmed avslutar jag detta inlägg med massa kärlek till alla som betyder
Älskar er<3<3


va skönt det skulle vara att va fisk..

XOXO

Blogg.se kan ge mig dampattacker

NU blir jag arg farför hamnade bilder o resten i mitten för?:O
Jag blir upprörd ibland funkar inget som det ska..

Förlåt jenny det va en promise men det är inte mitt fel det är blogg.se ska inte skriva med text från mitten igen.

då va det sagt nu väntar sängen, godnatt.


The Unborn

Ja det blev inget av med i taket lyser stjärnorna för det va slutsålt så mina vänner bestämmda sig för att välja film och valde The Unborn vilket jag fick reda på påväg till bion och jag tyckte det va helt okej så vi strosa runt lite på stan o köpte lite godis sen på Hemköp så hade jag tydligen fått med mig en diskborste som hängde på min väska eller jag vet inte riktigt om det va matis eller jenny som hade hängt den där eller om det va en slump men roligt va det iaf. Så där vandrade jag ut från hemköp med en diskborste hängades på mig, hoppas ingen såg mig. När jag upptäckte den så fick jag värsta reflexen o ba slängde ifrån mig den..

Den va blå men dennna får duga..


Filmen var iaf inte alls nådig och  jätteläskig satt typ supernära antingen jenny eller matis berodde på vilket som var närmast.. jag som redan är rädd för sånna där saker nu vart det inte bättre, himla läskig kommer nog drömma mardrömmar om den länge speciellt alla äckliga människor som typ huvuden vändes på och sånt snusk.

Inte att glömma så hade Jenny och jag en lång beslutsångest om vad vi skulle äta till bion vi valde mellan, nötter,bullar,tårtor,kladdkaka,marabou-choklad,noblesse, bakelser ja massa sånna goa saker men det slutade med att vi köpte en varsin mini-kladdkaka och marabou mums dock så orkade jag bara hala kladdkakan resten tog anneli och jenny och min marabou åt jag nån tugga av sen hamnade den på nått underligt sätt under mig så när filmen va slut va det en ända rinnade röra.. äckligt

det var allt för ikväll imorgon blire ut på´landet till alla speciella barn, trevligt trevligt... eller inte. Tur att man har vettigt folk med sig.


tänkte bara säga att HAN är så jävla snygg o man kan inte ta honom
 riktigt på allvar när han ska va dum för att han är
så förbaskat snygg jobbigt läge där...


Vem blir hund nu då?

XOXO,

Fredagen

Idag har vi inte haft så mkt lektioner, en halv slöjd och teknik bara väldigt härligt. Vi hade nämligen innebandy turnering och älskade 9B va så bra så vi slapp till och med NO-provet. Jag är superduper stolt över alla som spelade dom var verkligen duktiga, pussokram på dom. Tyvärr åkte vi ut i semi-finalen mot A, fast vi spelade bättre än dom dock hade dom turen att få in ett turmål..
När vi åkte ur så blev jag rasande av nån anledning vet inte riktigt varför för det va ju bara en skolturnering men, arg blev jag och iman blev rädd för mig. Hehe
Grattis till E som vann btw!

Nu har jag duschat så snart ska jag äta lite middag o sen bär det av till stan där jag ska checka in i taket lyser stjärnorna men mina älskade anneli,jenny och mattias. Jag lägger in ett inlägg om hur filmen va sen.


Sv NP finally over

Äntligen så slipper jag några flerNationella prov i Svenska, I'm happy about it.
Jag ska inte säga att det gick dåligt för det gjorde det inte men jag kunde ha gjort det bättre för jag skrev en aslång grej sen kom jag på oj den passade inte in så bra så då slängde jag den efter ca 1½ - 2 h och började på en ny men den vart ännu sämre så efter tjugo-minuters rasten så bestämde jag mig för att återgå till den andra vilket blev väääldigt stressigt
 Jag hann precis skriva färdigt, eller jag hade en mening kvar när tiden var slut men det va ingen fara för det lilla fick jag såklart skriva färdigt.

Vi fick sluta efter NP, så då åkte vi hem till mojken och pluggade lite inför fredagens kemi-fysik-prov och fick en underbart god måltid lagad åt tildan o mig, moa va kocken och hon lyckades väldigt bra vilket imponerar mig eftersom hon improviserade. Duktig flicka det dära.
Efter plugg/mat-stunden drajvade vi ner till stan moiken & jag för att hon skulle inhandla födelsedagspresent till mannen hennes och jag skulle köpa Cerat.. HEHE cerat tildas och min favorit sak in tha whole world.. kanske inte riktigt men det är läskigt nära.

Farde hem vid halv fyra det va skönt så nu sitter jag här o jag vill köpa skor som vanligt, Nej nu ska jag gå o plugga lite inför morgondagens prov, PANIK.
Eller inte för om vi går vidare i innebandy-turneringen så slipper vi provet o tar det på måndag vilket blir totally lovely så nu har innebandy-männskorna stoor press på sig att klara detta för om inte så failar jag stort på provet och då anses det som deras fel.
Så vi får banne mig gå vidare annrs blire andra betyg...

XOXO


Lill-lördagen är kommen

Skolan va rätt okej idag var med på idrotten för första gången på århundraden, skoj. dock fick jag enormt ont i knät, men kämpig som jag är så låter jag inte det stoppa mig.
Hade bildprov idag, jag säger bara OJOJOJ vilken katastrof inget jag ser fram emot att få tillbaka och betygsatt.

Efter skolan gick jag, frida och karsch för att köpa lite gottgott till morgondagens NP, moa va med en stund men försvann lika snabbt som blixten, eller nej det gjorde hon inte hon har ju kryckor. Men iaf vi hittade inget av värde på konsum förutom en liter kakao-mjölk som frida o jag halsade på tio min eller något som sedan orsakade magont.

Vi gick iaf till preem där vi hittade våra byten. för en billg kr mkt bra, Sen skulle ju då jag o frida hem till henne för att dra en plugg till NO:n men så vart icke fallet utan vi gick hem med Karsch till hennes lya där vi ått tills magen pöste över byxkanten då vi kom på nejmen trevligt vi går o kollar på SuneSommar.
Inte att glömma var ju att vi va med i fråga Olle, det va en upplevelse.




XOXO

Mondays

Ojojoj tjossan va tidig morgon det va idag då bussen avgick från mitt hem redan kvart över sju, gäsp men sånt får man tåla när man ska spendera en vecka hos pappa för omväxlings skull.
Skulle egentligen plugga konsthistoria idag efter skolan, men gjorde jag det? Nej jag gjorde inte ett pilliskit som matilda så käckt uttryckde sig imorse.
Egentligen vte jag inte riktigt vad jag har gjort under eftermiddan den bara flög iväg och nu när jag tänker efter har jag bara hunnit duscha, usch & fy vad jag måste skaffa mig nått som kallas tids-känsla. Vet egentligen inte omd et finns nått som heter så men men, nu gör det det.

Iorgon är det NP i svenska jag längtar verkligen inte. Men men en bra sak är att jag slipper spanskan vilket betyder att jag slipper skriva ännu en dikt med min nuvarande kassa fantasi.

jag vill ha dessa mkt! men jag måste också köpa jeans vilket inte blir bra med min nuvarande sparningsperiod. well well regler är till för att brytas.

Kramar.

Lazy day.

Idag har jag varit hemma och försökt att hämta mig efter fredagens samt lördagens härligheter, och nu känner jag mig en aning piggare dock så har jag absolut ingen lust att gå till skolan imorgon men vad gör man inte för lite kunskap, skämt osido.
Känner mig iaf ganska stolt över att jag har pluggat lite konst-historia på en helgdag, det händer inte ofta att jag tar upp skolpluggandet på helgen men idag var det nödvändigt eftersom jag har en ond vecka att vänta mig. Så nu sitter iaf 1% av provet på onsdag som en smäck endast 99% kvar, JIPPI. Can´t wait.
Och till min stora fasa så har min syster fått nån slags influensa eller virus och jag vill verkligen inte bli sjuk igen, måste hålla mig frisk nu.

Juste inte att glömma är att jag åt årets första semla idag, den va god trots att semlor inte hör till mina favoritsaker, men det är tradition och jag måste erkänna att det finns en viss tjusning med att äta semla nu i semel-tiderna.

Dessutom så vill jag inget mer än att gå ut & shoppa nu men jag har strickt bestämt mig för att börja spara pengar som en mängd andra jag känner också har gjort, det gör det lite lättare men forfarande enorm smärta. Fast ett plus är ju att plånboken har märkbart mindre plats, och det är ju alltid något.



HUgs

RSS 2.0