Sex and the city 2

Kollade på SATC 2 igår med mina göörlis, och eftersom filmen inte fått de bästa recensionerna så väntade jag mig inte för mycket även fast jag kände i hjärtta att detta skulle bli storslaget...
Det blev det, vilken superfilm. Handlingen var egentligen inte så enastående men replikerna! OMG vilka repliker, jag dör klockrena kommentarer i nästan varje scen som man dog åt så jäkla rolig.

Så där satt jag i biosalongen med ett stort leende på läpparna och njöt av en glasklar film rakt igenom.

Ett big minus var dock fyra tjejer som satt bredvid mig,, som pratade och smsade hela filmen igenom :O så jävla jobbiga men inget kunde förstöra min stund med satc2 så after all så gjorde det inget.


Fredag

Fredag fredag fredag, började med praktiken som var rätt lugn. Lite lunchmöte och så.

Efter det träffade jag kelson nån timme innan han åkte iväg och malin kom hem till mig och vi började fixa oss inför kvällen. Taggade till tusen, men tid tog det och det var jäkligt stressigt i slutet. Tur var det att kelson och leo kom och lagade mat till oss.

Mötte upp alla tjejerna på stationen och tog tåget till skutskär där hela kalaset skulle vara, det var jäkligt kul tills det blev lite för mycket vatten i bägaren milt sagt.
Men vad jag hört så har alla haft det superkul och det hade även jag så länge det varade.
Så lyckat tycker jag, men idag mår jag som jag förtjänar.

Men pizza och film har gjort mig en aning piggare, nu äre dags att röja lite i rummet sen ska ajg sätta på mig lite tolleranta paltor för om ett par timmar kommer josefin och sen ska vi och resten av flicksen gå på SATC 2, awesome!










Slaget

okej slaget då:
Började med att vi träffades i skolan för att måla lite blåa ränder i ansiktet och så vidare, sen blev det korståg till fyrishov där det var fullt ös hela dagen och vi krossade rosendal. Fast vi fan inte men dom var rejälta tärda då vi var så mycket bättre än dom i klacken så att dom snodde våra ideér om och om igen.

Efter en lång dag med klappande och skrikande gjorde att jag med tunga ben, smärtande hals samt händer och en totalt tom mage släpade mig till gymmet för ett rejält pass. 45 min var jag näst intill svimfärdig så det blev att gå till duschen för att sedan ta mig hem till kelson och umgås med honom och äta mat i massor. Och ja jag spenderade hela kvällen med min älskling och sen var det hem och bums i säng.

Här är lie bilder från slaget:










Härliga torsdag

Hej alla mina vänner idag har varit en helt underbar orsdag bättre kan man inte önska.
Började dagen med att jag kom tioll skolan och fick då veta att samhällen var inställd så då klippte Ebba mig, riktigt duktig för att bara ha gått ett år Frisör så tusen tack för att mitt hår är som nytt igen:)

Sen så kom impulsen om att jag skulle till stockholm och shoppa med rebecca såklart vi och shopping är ju som ett.
Så vi åkte till stockholm rent spontant, så ja dagen har varit perfekt med shopping, gott sällskap, och ja hela kittet.

Blev iaf tre inköp varav två av dom var storfavoriter:


Lite weird bild men den får duga.





Tråkig bra-och-ha-sak men ack så nödvändigt:

Några slags gelésulor som ska gör att foten inte glider fram.


Våran tågresa hem, bk-dricka och läkerol!

Kära pappa jag önskar mig en xperia i present....

Naglarna är målade blåa "I <3 Fyris"-tröjan är omsydd och kläder jag behöver ligger framme, nu är jag redo för slaget mot rosendal imorgon.
Efter slaget ska jag och träna och sen blir det att mysa med kelson hela kvällen, hur underbar onsdagslyx är inte det?

Har Beställt en klänning från nelly.com tills på fredag så nu ska jag kolla om jag kna låna ett halsband av fridisen sen är jag ready to go i princip.

Dagen har bestått av samhäll, engelska, svenska och skönhetsprov. Skönhetsprovet var enkelt så det gjord einget att jag inte hade pluggat.
Efter skolan åkte jag och rebecca in till stan för lite shopping samt en massa skitsnack och drömmar om mobiler, vi är så obsessed av nya grejer alltså.

Sen kom bjull och vi hämtade ut biljetterna till SATC 2 på lördag, awesome!

Dagens shopping blev: 6 par trosor, en brun utan sol, biobiljetter och lite medicin på det.


Min inom tre dagar


Dagens citat

Sas av Elin på gymmet idag:

- Det måste vara nått fel på den där maskinen... den är ju skitjobbig ju...

*skrattattack från mig*

Svettas

Ja ännu en måndag är avklarad, blev kanot på idrotten och det var ju inte så jobbigt så drog ett rejält träningspass med elin på gymmet.

Kom hem för tjugo minuter sen ungefär, nu är jag äckligt och hungrig så ska duscha sen ska jag tillverka mig en smoothie av nått slag och kolla på en film!


FAAAAN jag har ju prov imorgon, aja jag orkar inte plugga, gör det imorgon under dagen istället. PEACE

Helgen

Förlåt för dåligt bloggande men i lördags var det ju strålande sol så då spenderades självklart dagen liggandes i bikini ute på gräsmattan.

Idag så har jag varit i stockholm och kollat på Caroline af ugglas kör när dom hade sin årliga konsert, det var awesome.
Synd bara att vändret var så dåligt.
Efter det bar det av till min kusin Nicole som konfirmerade sig idag och myst typ hela kvällen.
Och nu.. ja nu sitter jag här hemma

Lite kort om dagen

Trots mina nio timmars sömn var som en inatt för så trött var jag imorse.

Men nationella provet i matte stod på schemat så då kan man inte slöa up&go liksom.
Slutade direkt efter det och då cyklade jag och Mikaela till gymmet för lite styrka. måste ju skaffa lite beach-shape!

Nu sitte rjag dö som en ko i min soffa och inser att jag nog måste börja packa för ikväll ska jag till pappa.

Tävling om goodiebag

Jag är med i en utlottning på en somrig goodiebag på Lindas sminkblogg, alla känner nog till den vid det här laget och om inte så kan ni ju kolla in den här.

Peppar peppar ta i trä, kanske jag får vinna denna gång


Snark....

Fy fan vilken jävla dag:O
För det första så sov jag typ tre timmar i natt på grund av att jag var upp och drack, dog av värmeslag, frös, va upp och kissade och en massa annat så lite lagom trött va man ju imorse.

Men jag kämpade mig upp och drog med mig kelson på samma gång sen ahr dagen avrit rena helvete, har bara velat ta livet av mig för att kroppen ahr varit helt borta, ingen hemma där inte.

Ska äta soppor i två dagar till nu sen blir det GI-diet igen plus massa träning.
Fick även veta att jag har gått ner två kilo i rent fett på dessa fyra dagar! fatta två kilo helt rent fläsk, det är ju värsta fettsugningen ju.

kan väl bjuda på en sortsbild av nått slag:


Money

Har glömt att blogga kom jag på:P
Sitter i soffan och kollar på efterlyst och målar naglarna medans kelson duschar.

Idag har varit normal har mått lite si och så men helt okej ändå, fick sluta lite tidigare så hann hem och plugga lite innan jag skulle vidare och jobba.

Vid halv sju åkte jag till kelson och efter det cyklade vi hem till mig och där slutar historian.

Imorgon blir det veckans helvetesdag i skolan och direkt efter det blir det jobb, pengarna rullar in!


Liket själv

Är så yperligt trött nu alltså!
Började dagen med en håltimme,,, helt onice eftersom ingen visste så där satt vi, sen vare lite engelska, modevisning, lunch och sist men inte minst htv där vi gjorde ett helt boring arbete pm kroppstyper.. tråååk!

sen efter skolan hann jag precis hem till kelson för att kolla på nä rhna åt en god jävla mat med pasta och bacon och grejer *dräggel* men själv var det bara att sitta och titta på för att ca en timme senare få äte en tråksoppa.

Vidare direkt från kelson till jobbet där jag jobbade från fem till tjugo över nio cirkus.

Nu är jag = död

Härnäst blir det till att fortsätta glo på DH

Måndag

Härlig dag må jag säga.
Hade en lektion idag, kändes lite ovärt speciellt när vi inte fick vet att idrotten var inställd så att vi satt där och väntade igenom en håltimme på två timamr för att sedan ha idrotten som vi inte hade..

Efter skolan åkte jag till mammas jobb och lärde mig kassan, så nu ska jag jobba och tjäna pengar tis-tor! Hur välbehövande och bra är inte det på en skala?

Över till en helt annan sak så har min sopp-diet gått bra idag, har inte ätit nått annat än tre soppor och vatten i massor.
Det jobbiga är att jag har varit hungrig konstant, men det ska tydligen gå över efter några dagar så skepp och hoj era landkrabbor så syns vi på beachen i sommar!

Fyndigt

Har en enorm huvudvärk och illamående, det bådar inte gott. Imorgon ska jag nämligen vara på topp för då är det till att springa 5 km...
Det blir sängen tidigt ikväll alltså, och med det så får ni några vackra bilder på mig: TADAAA


Läskigt uppblåst

Jag satt nyss och tittade på bella & tyra show med kissie som veckans gäst... och jaa, jag är helt enkelt helt stum typ fast ändå inte.

Jag har varit i uppbrytningstillstånd när jag nån ynka gång läst nått inlägg på hennes blogg, men detta är fan värre än värst. Vilken jäkla människa alltså helt osäker helt nervös helt bitchig, säger emot sig själv och bara helt patetisk men nu ska jag inte sitta och kasta skit med var är samvetet och... jaa alltså jag förstår bara inte hur hon tänker?

Nej jag måste lämna ämnet för annars blir  detta nått sorts av blabber som ingen igentligen förstår..

Sommar, sol och korta kjolar

Hallå!
Snart är det sommar, så härligt så att jag inte finner några ord. Men med sommar så komme rockså bikini-säsongen och tiden då man går i tight kläder korta shorts... jaa allmänt jobbiga kläder om man inte känner sig helt bekväm i sig själv så nu har jag gett mig fan på att jag ska bli smal och smärt.

Ikväll börjar jag äta soppor och komme rgöra det i tre veckor nu så efter det ska jag förmodligen ha gått ner ca sex kilo sen får vi se hur länge jag vill hålla på efter det.
Uppdatering på hur det går kommer, men i new york ska ajg shoppa min nya garderob för då ska mina egna klädr vara FÖR stora!

PEACE!


Maj 16, 2010

Trots en långhelg är den över alldeles för fort. Men mitt mål har uppnåtts: jag har sovit en massa samt legat och lapat sol.

Dagen har varit en liten nyttodag, har städat, tagit upp vintersake rpå vinden, tagit ner vårskor, satt upp hyllor.. Ja lite vadsom helt enkelt. Mitt rum är nu klart eller en tavla och nån matta skulle passa bra men nada más.

Sedan har jag kollat på diverse skolor i NY som ja hade tänkt gå på efter gymnasiet, för ja min plan är nu att åka till new york och plugga mode. Äntligen har jag bestämt vad jag vill göra liksom,så från och med nu har jag två år på mig att spara pengar!


Lazy days

Idag har varit och kommer förblir en mycket lugn dag, väcktes av mamma vid elva sedan begav vi oss till Öregrund för att fira min grandma som fyller år idag. Så ja där på altanen i solen spenderades dagen och fy va otroligt skönt det är med värme.

Blev bikinin på altanen så nu är jag nyansen "mindre-spök-vit", känns bra.

Ikväll blir det vindruvor och tv:n, har huvudvärk också så ingen full rulle här inte.

Grill

Gårdagen blev ju helt awesoem trots regn och rusk, vi flyttade hela grillningen in till mig istället. Och ja vi grillad epå balkongen, det får man inte göra av den anlednnigen att det ryker in och det fick vi ju uppleva men det funkar ju ändå, lite vändring bara. Lyckades även slita hål på mina byxor på nån vass grej på vår balkong så nu måste jag köpa nya -.- Iaf så fyller josefin år idag, Grattis grattis grattis bruden. Vi ska dit ikväll och förhoppninsvis få god mat och grejer, yum!

Myskväll

Igår var det ju då nationella och det gick bra tror jag, efter det fick vi sluta och jessica, jag och malin gick in till stan, köpte en glass samt en tidning och satte oss och glassade på bryggan i solen. Riktigt mysigt faktiskt, vid halv två åkte malin och jag hem till mig där vi började måla naglarna och åt toblerone och grejer.

När kl slog fyra ramlade rebecca in och vi åt pizza och shoppade mängder med chips sedan satte vi oss bekvämt i sängen och kollade på alice in wonderland, weird film. Men den är ju det i disneyversionen också så det var väntat.

När malin och bex gick till bussen toog jag cykeln till kelson och spenderade natten. Snipp snapp slut


Skavisar

Lång dga i skolan idag och med skavsår blev det bara värre men jag höll ut, en bra sak är iaf att vi färgade fransar och bryn på Hantverken idag så nu behövs inte smink för att vistats i allmänheten.

Efter skolan solad ejag en stund på balkongen sen gick jag in för att fortsätta möblera om i rummet, blev fint tycker jag.
Efter Middagen gikc jag ut på en powerwalk wonderful.

Ojoj nu kommer mamma hem, på med gåskorna. Nu blir det till att gå rumpan av sig.


Scared of myself

Nog med att jag klär på mig i sömnen men att smsa med sig sjäv i sömnen?! Det är bara extremt obehagligt.

Fann nämligen sms från mig själv i min inkorg,, 06.40 var dom skickade och levererade. Dvs tjugo min innan min väckarklocka ringer.
Jag är seriöst rädd för vad jag är kapabel till när jag sover... mina sovsällskap lär vara på sin vakt


Scared of myself

Nog med att jag klär på mig i sömnen men att smsa med sig sjäv i sömnen?! Det är bara extremt obehagligt.

Fann nämligen sms från mig själv i min inkorg,, 06.40 var dom skickade och levererade. Dvs tjugo min innan min väckarklocka ringer.
Jag är seriöst rädd för vad jag är kapabel till när jag sover... mina sovsällskap lär vara på sin vakt


Monday

Har varit dödligt trött idag! Men ja kämpad emig igenom dagen plus att jag körde ett pass på gymmet efter skolan så nu är jag lite fastare än förut, haha.

Vill bara se på SATC 2 just nu:O Galet hur mycket jag vill se den nu, men ja jag får vänta ett bra tag på den...

Ska fortsätta kolla på top model nu, C you!

Film: Dear John

Blev ingen film igår då jag somnade, mne vi kollade på filmen imorse istället.
Dear john blev det, fin film tycker jag kan bero på innehållet kanske. Satt och drägglade på channing tatum.

Bra film som sagt dock gillade varken jag eller josefin slutet. flickan var ju dum i huvet som gör överer något så översnyggt som honom! IQ fiskmås på henne tror jag.


eat it!

Filmkvällen förvandlades till en smink-kallavkad.
Skulle göra en cool sminkning på josefin som spårade till en fjäril som sedan spårade till nått helt weird men som slutade sin utveckling vid en utvecklingsstörd fågel?
ja säg vad ni vill om det... hon fick även en cool tuppkam! ojoj hottie on the road.

amanda sminkade mig till en blåmes? eller superhjälte?

Om vi hinner och orkar ska vi kolla på dear john, är jäkligt sugen på den filmen och på channing tatum. MUMS!
Ge mig honom och jag kommer aldrig klaga på nått igen, ever!






ZzZz

hej hallå! igår spenderade jag eftermiddagen/kvällen hos kelson i sällskap av hans lilla broder, rolig kille det där.

Sen följde kelson me dmig hem och vi övernattade i min boning, och sjusovare som han är så kom vi inte upp speciellt tidigt, typ ett. Härligt.

Nu håller kelson på med massa läxor så då kan jag ägna mig åt roligare saker som ansiktsboken tex.
Ikväll blir det filmis med amanda josefin och jag, chirre på g!

Bara ben

Är ovanligt glad idag, vet inte om det är faktumet att det är 15 grader i skuggan just nu eller att jag bara behövde en ledig dag.
Det kvittar egentligen, men glad det är jag!


Friday i'm in love

Goddag!
Denn amorgon har jag ägnat åt en powerwalk sedan ett långt bad... och fy va skönt det va, första badet på hur länge som helst.

Nu ska jag ut och sätta mig i solen en stund sen ska jag nog ta en promenad ner till stan och köpa mig en tidning. har ingen aning om hur lång tid det tar att gå till stan men det tar typ 20 min att cykla så fram och tillbaka så blir det nog en rejäl långpromenix, skönt!

Me in action, och ni kan pusta ut jag är inte gravid även fast det kanske ser ut så, står bara allmänt som en gnu.
.
 
Här är iaf the result of jennys hår, så nu är hon långhårig igen ska försöka få tag på en förebild till er, får se om jag lyckas!

U.N.D.E.R.B.A.R

Jag är rätt fåordig om denna film måste jag säga...
Men några ord kan jag väl få till och det är att det nog är en utav dom finaste filmer jag sätt nästan samma nivå som the notebook.
Vet inte varför egentligen för den startade ganska konstigt, trots det så fångade den mig totalt och det hela slutade med att josefin och jag fick kämpa otroligt mycket för att hålla inne högljudda hulkningar....



Se den bara!

Torsdag en simpel torsdag

Sitter och drömmer mig bort i bloggarnas värld samtidigt som jag försöker få lite färg på naglarna.
New York, Milano, Paris, London och allt var det är. Fy va härligt det skulle vara att kunna göra ett stopp på Chanel och få med sig en väska värd en förmögenhet med sig hem som Michaela Forni eller gå runt på New Yorks gator med helt trimmade ben och ett amazing hollywoodsvall som Sofi Fahrman? Då hade livet varit bra härligt.

Tänk om man var som michaela forni... med drömjobb och som kan köpa en svindyr väska för att unna sig själv.
Jag vill också kunna unna mig själv med väskor! men för mig blir det en chokladbit från euroshop om ens det, men nej jag är inte bitter, det är jag int! det där sista kan ni ta som ett smärre skämt men avundsjuk det är jag.

Idag har jag varit på salongen hela dagen, har satt löshår samt pigmenterat och lagt folieslingor på jenny, och gud så fager hon blev! ni ska få bilder sen promise. Hann med en lunch på subway också, efterlängtat som bara den från min sida. Jenny där emot, hon är där en stup i kvarten:P

Långt inlägg blev det men nu ska jag titta på ett avsnitt av bella&tyra show sen far jag ner till stan för ett biobesök med fröken bjurling :D vilkenvardagslyx va? 

Helt normalt

Ganska vanlig dag i skolan ändå tycker jag, och efter skolan bar det av mot stan för att hitta present åt en viss lady med micken och rebecca och sen mötte jag upp frida för ett snabbt pas på gymmet.
Sedan snabbt hem i regnet för att sedan bli upphämtad av pappa för att åka hem till honom så nu sitter jag här nyduschat och fräsch... ojoj nu är mat!

Målaren själv

Nationella idag då, jag tyckre det var hyffsat lätt dock var det nån del på hör-provet där dom prata för snabbt och jag satt där i mina egna tankar så jag missa typ två frågor och det var ju inte så värst bra kan man tycka.
Sen var det bara hvt kvar, lång lektion som bara kändes längre med massa frågor och grejer.

Efter skolan bleb det presentshopping med frida till en speciell miss bjurling som snart är sina 17 år fyllda, stor tjej det där.

Tiden hemma har bestått av lite träning, lite leka målare är nöjd med vad jag har åstadkommit... bilder kommer när allt är klart.

Dagens kap

Halva priset på alla smycken nu på KappAhl, skynda fynda. Det gjorde jag:


Problem med shoppandet?

Idag efter skolan tog jag och frida samt malin en sväng ner på stan och åt en delikat middag på Cupido sen fick jag med mig två armband hem, hade glömt plånboken men frida lånade mig pengar till det... hur desperat efter nya saker får man egentligen bli?

När jag kom hem så bestämde jag mig för att starta ett litet projekt, det handlar om min garderob... mer än så får ni inte veta förns det är klart.
Kommer nog inte ta allt för lång tid om jag känner mig själv, har värsta begäret efter en förändring i mitt liv så detta är väl en bra början.


Frida, jag gratulerar dig! Du är härmed dagens.. eller nej månadens datanörd! <3


80-talet i sitt esse

Har sökt på internet i evigheter efter lite inspiration på 80-tals smink/hår och blabla. Det är näst intill omöjligt att hitta nått som är fint för allt från 80-talet ser ut som billiga... jag jag vet inte vad. Allt är bara fult fult fult, och så ska man göra en snygg tolkning av detta? ja det kan bli en utmaning, hur detta tema till modelldagen lyckades bli valt har jag ingen blekaste aning om.
Men efter en hel del sökningar så har jag lyckats hitta en bra utgångspunkt känner jag en bra inspirationskälla.
Så nu ska jag visa ett litet kollage på mina tankar, like it or don't.
Ärligt talat så gillar jag det faktiskt så nått snyggt kan man kankse se i 80-talet. Allt går om man tolkar rätt så här har ni min tolkning som jag snart ska utföra på en modell, vilken det blir har jag inte bestämt ännu dock.


Lite bränna skulle sitta fint

Va ute och gick en promenad till MediaMarkt och tillbaka, skulle köpa Avatar men dum som man är så tänker man inte på att "hmm... kanske att det har stängt kl 6 en söndag"
utan det får man se när man kommer dit. "Damn"

Men inte tjurar jag för det nu har jag ju ännu en dag vunnit över min stegräknare beach 10 här kommer jag fit as a model... eller?
Fint väder det är det och det är ju härligt som tusan och med stormsteg så närmar vi oss sommarn, för guds skull det är ju redan maj. Och på tal om månader så firade jag och kelson 10 mån på valborg, men var det någon som kom ihåg det? nej det koms på imorse. hihi busigt, men grattis (säger man grattis?) på dig pojkvännen min<3

 


Konfrontera det

Fredag: Min valborg var super trots vissa små olyckor och att allt inte blev som planerat men sånt får man ju räkna med kan jag tycka.
Började iaf dagen forsränning som vi snabbt sket i då vi inte såg ett skit så vi kollade läget i affärerne och sedan blev det en god cupidosallad eller subwaymacka för vissa till lunch i stadsparken, det va ju awesome väder som gjorde det hela helt perfekt.
Efter att ha träffat en massa folk så började alla droppa av åt olika håll och jag åkte hem för att sedan när mandy kom gå och handla, det skulle bli makalöst med grillning och allt men påvägen hem upptäckte vi... att vi hade glömt köpa grill. Ackack men det blev omtyckt av alla ändå så det kändes ju bra.
Kvällen rullade vidare med spel och skratt och det hela avslutades på mc donalds eller donken om ni vill kalla det så, vissa anser ju trots allt att det är två helt olika ställen.
(vill ni se fler bilder från valborg kika in hos malin eller hos amanda)




















Lördag: kelson, mandy, leo och jag vaknade upp rätt så tidigt ändå men mandy och jag drog oss kvar ett bra tag medans kelson och leo roade sig med barnpogram... beräkna mogenhetsgraden på den ni:P
När vi städat upp alla chipssmulor och vi gjort oss representabla igen så åkte mandy hem och likaså leo, kelson och jag ja vi vandrade hem till kelson för att sedan åka vidare till kelsons moster.
Där åt vi supergod mat och efterätt och hela kittet, riktigt gott var det iaf. Skulle kunnat äta hur mycket som helst nästan.

Kvällen avslutades i kelsons säng med chips och filmen shutter island men när kelson envisades med att somna hela tiden stängdes den av eftersom jag strängt vägrade att kolla på den själv.

RSS 2.0