Fredag samt lördag

Jag fick en underbar början på helgen vill jag säga, åkte dirket från skolan in till stan där jag träffa mamma för att hon skulle leverera lite pnegar sen tog jag bussen till pappa o läåmna av packing sen åkte jag tillbaka till storvreta för att möta upp bjull o, frida och amanda vid konsum men nej då va bjull o frida hos kim o dom hade glömt att ringa amanda så där stog jag ensam o rädd i den stooora mörka världen.
 Men efter ca tio minuter kom iaf bjull & frida och vi ringde amanda som kom cirkus tio minuter senare eller nått i den stilen. Så vi vandrade runt o valde ut de mest delikatste mumsbitarna i godislådorna o började sedan vandra hem till bjull där en middag bestående av tacos väntades att bli tillagad.
Maten blev iaf supergod ofc, Sen sjöng vi singstar o kolla på liten snutt film o höll på med massa annat skoj.
Härligare är det svårt att få i sällskap med dom flickorna, juste jag skulle egentligen åka hem på kvällen men det vart en aning sent så jag sov där och vipps så va nästa dag  totalt borta. Wellwell kärlek till dom<3

good afternoon

Har då vart hemma idag igen på grund av att jag har ont i halsen och är himla snurrig i skallen allt bara snurrar & snurrar men det är på bättringsvägen så förhoppningsvis kan jag gå i skolan imorgon, det behöve rjag verkligen. Man blir så seg när man bara ligger hemma hela dagen. Jag hoppas alla har haft det bra idag.

Jag har iaf haft det hyffsat trots sjukdom, Har spenderat min dag fram för Laguna Beach, The Hills & The City, mina stora favoriter är definitivt The Hills Och The City. Finns som en räddare i nöden för en tråkig stund eller en sjukdag som denna. Sen har det inte hänt så mycket mer, dock kom jag på nu att jag måste packa för imorgon bär det av till pappan min där jag ska spendera hela nästa vecka, spännande. Och på tal om det måste jag fixa busskort från skolan också.



XOXO,

running,jumping, wrestling, boxing...

Har varit hemma från skolan idag för att försöka att bli lite friskare men det känns likadant som igår, men jag hoppas enormt mycket att det blir bättre imorgon så att jag kan gå. För jag behöver verkligen vara där så att jag inte hamnar 573 år efter alla andra, för det innebär i såfall att jag måste ta hem och jobba hemma vilket jag inte har någon större lust med.

En god nyhet är iaf att om ett par veckor eller nått sånt får jag börja träna som aldrig förr utan att det ska vara några som helst problem. i am very HAppy.


Long week...

Har inte mått nå vidare bra idag, jag har mått riktigt dåligt rättare sagt men inte ens Oscar kunde få mig att gå hem trots goda anledningar. Så jag kämpade mig igenom skoaldagne endast för att kunna ta en trip ner till stan med mina älskade kamrater matild & moa trevliga prickar det där, och för att sedan möta mamma för att åka till mitt älskade IKEA. Vi var nämligen tvugna att inhandla lite fadderullan till våran nu så otroligt stylade bostad inför fotograferingen imorgon.
Höll nästan på att glömma men jag ska flytta! skriver kontrakt på fredag och senast den 1 april flyttar jag in till älskade uppsala, Som jag har längtat efter denna stund.

Nu
är det riktigt mycket i skolan skulle jag vilja påstå elelr egentligen är det inte så mycket denna veckan därimot nästa vecka är det full fart med prov och tjossan, och dom som känner mig vet att jag blir onödigt orolig och nervös inför prov helt koko. Aja men nu finns det endast en sak i mitt huvud eller nej två och det är att jag ska bli frisk så snabbt som möjligt och att jag längtar till 1 april.

Skolan va som vilken skoldag som helst as usual med andra ord, förutom att super söta Anneli hälsade på en stund på eftermiddagen och sånt oväntat besök är alltid roligt.
Hade första Nationella prov idag eller det va text 1 i dom muntliga svenska-proven, och som vanligt vart jag helt kaotisk o började flippa, stackars bänkkompis. Men det gick bra och jag visste att det skulle göra det men min nerver är som dom är vilket är himla underligt.

XO, Kjell

Ja matilda jag åt även en delikat IKEA-korv på favorit varuhuset.


My blogg has been PIMPED

Ja som ni ser är det en oförskämt snygg blogg jag har fått, gissa hur glad jag är? SuperGlad!
Och vem är den stora hjälten som har gjort denna totally amazing design då jo svaret är Sundström, Jenny Sundström.
Så härmed vill jag tacka världens bästa kvinna som har gjort en stor insats här i världen jag tycke rhon borde nomineras till en oscar or grammis eller kanske en kristall nått i den stilen iaf för heder bör hon banne mig få.

Hon är en utav dom balla 
Hon är en vän
Hon är bättre än alla
Känn på den!




Hon är värld heeela jorden,, jag får ta ett samtal med Obama helt enkelt.

XOXO

Hedersinlägg tillägnat: Jenny
Av: Kjell

Månens dagen

Hejtjossan,
Idag har väl varit som dom flesta helt normala skoladagar, har hållit mig ganska pigg trots min lilla förkylning som nu också börjar blir värre nu har jag nämligen inte bara ont i halsen utan jag har ont ändå upp i öronen och det är ingen nådig smärta vi pratar om tortura för tillfället. Men jag får hoppas på det bästa och att det blir bättre tills imorgon så att jag kan ta mig till skolan för jag har inte tid att ligga hemma och kvickna till för nu är det full fart frammåt med prov,läxor & grupparbeten, hela köret kan man säga.
Sitter för tillfället i mitt kala och tråkiga rum och funderar om jag ska ta tag i det sista så att det blir klart, om jga inte gör det nu så kommer troligen mor min att hacka på mig tills det är utfört så jag får helt enkelt ta mig samman och utföra arbetet. Och på tal om tomten så är det endast några dagar kvar tills man ska ha valt gymnasium vilket gör mig bekymmrad, jag har nämligen varit ganska säker på vad jag vill välja men ju närmare jag kommer den stora dagen då det ska vara inlämnat så blir jag mer och mer fundersam över hur jag ska göra. Bättre blir det inte heller när mina nära och kära samt en himla massa annat folk ifrågasätter mina val? Men ändå svart på vitt, hur många
är det egentligen som vet exakt vad dom vill göra om sisådär tio år? jag skulle gissa att det inte är speciellt många som har sitt liv planerade redan vid 15års-ålder.
Har kommit på att jag även måste ringa doktor-einar och fråga huruvida jag får vara med på idrotten och om inte, nör den tiden är kommen. Längtar verkligen efter att röra på mina prinskorvar till ben.



Kjolen som jag köpte igår, den är dessutom sjukt skön.


XO.

Söndagen blev inte seg som jag trodde.

Jag hade förväntat mig en seg och soffliggande söndag men så blev inte fallet.
Jag vaknade runt nio-tiden segande en stund framför disneyChannel sen tillagade jag toast till frukost YUMMI!  Mamma berättade att denna dag skulle bestå av att städa bort alla personliga saker i huset p.g.a att det är fotografering/visning inom snar framtid så alla satte igång men jag tröttnade lika snabbt som blixten.
Och som en räddare i nöden ringde josefin och gav mig alternativet att åka ner till stan med henne eller fortsätta städa och självklart valde jag det tidigare alternativet, så kl två var jag nedkommen till staden men josefin hade missat bussen elelr rättare sagt så hade den åkt iväg från henne så jag gick runt och strosa själv i en halvtimme sen mötte jag upp josefin och vi gick runt o glutta i ett antal affärer.
Vi hittade våra byten & joss köpte ett par jeans-leggings elelr va det heter o jag hittade en kjol och inte att förglömma så satt jeans-legginsarna som en smäck på joss, verkligen sagolikt vackert. vid fyra gick vi till Donken för att ta oss ett mål innan det bar av till fyrishov, juste frida kom till donken o träffade oss också. Men iaf så åt vi happymeal o så köpte frida och jag med oss färdkost i form av donken-paj men ack så det gick jag tappade halva ner på marken dunk sa det, vi hoppa på bussen och när vi var framme vid fyrishov märkte jag att jag hade paj-innehåll över hela jackan samt väskan, mysigt tänkte jag.
Träffade amanda och kim och så kollade vi på a-lags matchen med dom det va roligt förutom att det satt några efterblivna bakom oss som kastade popcorn på oss, wellwell har man inget liv så är det faktiskt en aning synd om dom små varelserna. Storvreta vann med 7-3 mot västerås grattis grattis till dom. Frida och emma kom o sa hej men dom försvann lika snabbt som dom kom. Jag kom hem sisådär tjugo i åtta och då började jag städa rummet som nu nästan är helt klart det ända som återstår är golvet och en hylla. nej nu är det läggdags, ska ju upp tidigt som vanligt imorgon.
XOXO

movie night.

Har snott lite bilder av Josefin & Amanda bara för att jag inte tog några kort själv, lat som jag är:P


Vårat "lilla" godis-bord + en coca cola, trots att vi var närvarande belv långt ifrån allt uppätet.
 Det vart typ en chipspåse kvar plus lite till i skålen och nästan all choklad i godis-
skålen var kvar, fattar ni choklad?! liksom hur kunde vi inte orka choklad? 



Haha ja efter att vi sett The notebook satt alla och grinade ögonen ur sig fast amanda satt & skratta för att vi grinade så satans mycket, och när alla satt där och grät då passade amandas mamma på att knäppa en bild och den vart otroligt fin. Juste efter den känslomässiga perioden av kvällen så satt mitt smink inte som det skulle trots min vattenfasta mascara.

Lördagen är kommen

Jaa idag blidde det då balingsta & hela köret vilket betyder väldigt unika personligheter med väldigt unika klädval. Mycket intressant om man vill studera hur balingsta-bor beter sig. Aja vi gjorde massa ledarskaps grejer, men höjdpunkten under dagen var definitivt när Anneli och jag spelade billjard vi var väldigt skickliga på att inte vara skickliga. Fick skjuts dit och hem av min inklusive jennys favorit låt-skrivare aka mattias mamma, och eftersom medparten av sällskapet inte tyckte om gröten vi fick till lunch så knorrade det i dom flestas magar så vi stannade till på Donken på Maxi och käkade en varsin doubble cheeseburger. Det var gott må jag säga, första på typ minst en månad så nu är min själ lugn en stund till. Sov hos bjull inatt också det va mys synd bara att vi var tvugna att gå upp så tidigt men det va inte så farligt som jag hade trott att det skulle bli. Igår kväll blev verkligen superkul med tjejerna, tack för det<3

Imorgon blir det lek med Frida förhoppningsvis sen ska jag ner & kolla på innebandy hade jag tänkt sen kanske jag får till nått skoj med mina kyrko-vänner imorgon kväll, men vi får se hur det blir med det.

Film

Åkte direkt hem efter skolan idag och packade min väska för att sedan ta tåget till storvreta och möta upp Bjull,frida och amanda vid konsum, Där vi köpte en mängd med onyttig föda: Tre läsk, två påsar chips och typ 1,3 kg lösgodis... Och tro det eller ej efter kvällen var slut så sa alla inklusive bjull att hon inte va sugen på godis, amazing. Vi åt pizza och jättegoda muffins som marie hade bakat, snällt av henne. Kollade sedan på The notebook som ät asbra verkligen, grät som små barn även efter filmen slutat:P när tårarna torkat började vi kolla på en skräckis fats det var mer en dödarfilm för alla bara dog som flugor en efter en under filmens gång, prom night hette den btw. Nej nu ska bjull och jag göra oss redo för sängen för imorgon ska vi stiga upp med solen, godnajt 


The weekend will come

Idag vart det srtömavbrott i skolan från typ 12.20 till typ två, idag hade man chansen att bada i isvak också det va asläskigt att se på jag trodde att nån skulle dö men så vart inte fallet lyckligtvis.   Jag är enormt stolt, lärde mig spanskan hur snabbt som helst för första gången på länge. Elle rjga ska vara ärlig jag kna inte riktigt alla men det ska vi inte gå in på. Har enormt ont i ryggen av nån anledning, inte roligt alls men det går väl över hoppas jag. Och gud så skönt att det är fredag imorgon har verkligen längtat efter helgen, ska kanske ner till stan  imorgon men det är inte säkert hoppas nästan inte det för då kommer jag slösa så mkt pengar men vi får se, ska ev. sova hos josefin imorgon också eftersom det finns en risk att det blir sent och eftersom storvreta inte alls är sammanbundet till mina bussar blir det jobbigt att ta sig hem sådär sent på kvällen men jag ser fram emot helgen det är mkt som ska hända. Juste höll på att glömma men i helgen ska jag börja gå utan kryckor, ska träna mig lite så att jag kan strosa runt i skolan sen utan större problem. funderar på att släppa dom redan imorgon kväll så slipper jag släpa dom till josefin & så, men jag får se hur det blir.


Like a circus

Hade sovmorgon idag, det va riktigt skönt och ingen försovning vilket också var ganska amazing. Helt vanlig onsdag hade sett fram emot bilden men icke då skulle vi sitta och kolla på gamla konstverk på projektorn medans asrtid babbla på om gud vet vad, inte riktigt vad jag hade hoppats på men banne mig jag lever frotfarande.
Det var superunderhållande att kolla på idrotten, ni som va där förstår vad jag syfftar på. Dock började moa & jag tjaffsa om nån värdelös sak as usual och Bjull blir irrterad på att vi aldrig slutar men inte hjälper det, stackarn får helt enkelt stå ut. Ja det har vart en ganska lugn dag, inga planer, inga läxor, bara tare lugnt  elle rnej jag måste kanske kolla på lite fysik och spanska men det är inget måste. Har iaf bestämt lite planer inför helgen och den är fullspäckad för första gången på länge and i love it.


Haha skogstokiga flickor på idrotten<3

ZzZzZz...

Så här i efterhand så kom jag på att jag försov mig nått otroligt idag vaknade exakt tre minuter innan taxin skulle gå så jag fick panik & jag kom till skolan med håret på ända och ett fruktansvärt nyvaket & osminkat ansikte bjutifull... not well well jag tog mig igenom dagen utan större psykiska skador. ja det var väl det jag ville lägga till lite småcoolt sådär.


Bort med kryckor & hit med sommar

Idag har et varit en helt vanlig dag, dock har jag fått stora behov på att shoppa men icke pengarna skall sparas till nät jag åker till huvudstaden med jenny punkt slut. Aja för en gångs skull har jag gjort som man ska vilket betyder: Göra läxor SEN säcka framför dator samt teven. Mycket stolt öve rmig själv men pluggandet är inte slut för vi har fysik&kemi-prov nästa vecka o det är bannemig inte nådigt måste börja plugga i tid för jag ska ha mvg på det, annars bryter jag tyvärr ihop.
Har helt seriöst börjat räkna dagarna tills jag blir av med kryckorna, och visst jag skulle vilja säga att taxi är superskönt men det betyder också att jag inte har nått liv för jag måste hem efter skolan varje dag. Vilket också betyder inget "ja men vi åker ner till stan och gör nått kul" men snart är det över eller rättare sagt exakt om tio dagar så blir det no more of this shit.När knät är fit for fight är det hög tid för mig at skaffa mitt efterlängtade friskis & svettis-kort.

 Fick just posten och i och med det ett brev från kyrkan där det står en jädrans massa möten som mna ska gå på men det som gör mig gladast är att längst ner på pappret står det med vackra orangea bokstäver "17-24 majTaize-resa" jag längtar till frankrike och sommaren
Nej slutbabblat, adiós angelitos


I somras på mitt land <3<3

Amor, amor

Juste kom på att vi läste en jättegullig dikt idag på spanskan,

Por una mirada, un mundo;
por una sonrisa, un cielo;
por un beso... Yo no sé
qué te diera, por un beso!
                - Gustavo Adolfo Béequer


__

Sitter och har lite så kallad vardagslyx, målar naglar, ansiktsmask & sånt mysigt. Är det nån annan än jag som får torra områden i fejset? Aja skit samma det va inte det jag skulle prata om men iallefall. Idag var det verkligen många som va sjuka kändes det som det var typ bara fem eller sex men det var verkligen stor skillnad, hade fysik idag höll på att bryta ihop totalt jag förstår verkligen inte nånting. Men så är det att vara inkompetent inom NO. Nej  nu måste jag fixa lite läxor & inte minst städa mitt rum. Juste jag kom på att det är endats tre veckor kvar tills jag flipper mina krycks! jihoo då blir inge mer smeknamn som känguru och kryckmongo
XOXO


And the winner is...

Va & kolla  på koreografitävlingen idag på gottsunda teatern, Matilda &josefin oinade mig egentlligen skulle terese me också men stackarn hade blitt magsjuk så det vart inge av med det. Men iaf Moas grupp var super duktiga speciellt moa, jag ansåg att hon va bäst o detta säger jag inte bara för att hon är min bästaste vän utan för att så var fallet. Är otroligt stolt över henne iaf och jag önskar att jag också var så duktig på att shejka & dansa, tyvärr van dom inte utan några andra som dansade lite modernt vann eftersom dommarna gillar sånt tydligen. Vi orkade inte se prisutdelningen eller va det va så vi stack hem o nu sitter jag här o snackar eden lake med jenny och mat-ias mkt underhållande och trevligt med ett sådant söndagssällskap, via msn dock emn iaf.
Aja godnatt och vi hörs imorgon kära läsare
XOXo

Oplanerat

Godmittpådagen, Jag har verkligen superlust att åka ner på stan idag men det blir så omständigt allt ihop när jag paltar runt på dom där satans kryckorna. Så för en gångs skull i mitt liv funderar jag på att spara alla mina pengar och planera in en riktigt stor shoppingdag i stockholm lite senare, kanske frammåt våren. Finns det nån frivillig följeslagare?
Jaja nu ska jag hitta på nått att göra som är gratis, yihoo det blir något speciellt det. Kanske ska jag vara litterär & läsa en bok vad vet jag, only god knows. Får ursäkta att jag inte hade så myket vettigt att skriva om men det är glest på händelser i mitt liv just nu, men va ska man säga är det lågkonjunktur så är det.
XOXO


To the cinema

Igår gick min dator sönder inte så kul men jag skriver ett snabbt inlägg nu istället på min systers dator, Va på bio idag med pappa och Jonatan. Vi såg Australia den var typ tre timmar lång fast den va faktiskt bra och den kändes inte så uttråkande lång som andra filmer kan göra dock tyckte nog gubben bredvid mej det , Han var nämligen påväg att resa sig och gå flera gånger under filmens gång när han trodde det va slut men tji fick han för det var den inte. Imrogon ska jag till stan tror jag måste köpa The Sims 2 IKEA, ett måste till min dator sen när den funkar sen vid sex ska jag till gottsunda teatern och kolla på en koreografi-tävling som moa är med i det ska bli kul. Men nu ska jag spendera lite kvalitetstid med systra min. Ciao!


I want to move.. now

ja idag är det torsdag då, har haft lite kemi-test, so-förhör,engelska-förhör ganska ansträngande för hjärnan men nu är det över förutom att det är spanska till imorogn och fysik&kemi-prov nästa vecka men det är ett senare problem ikväll ska jag ta det lungt och kolla på tv utan att ha tio böcker i knät samtidigt. Btw så kommer en mäklare till vårt hus på tisdag vilket betyder att det är bestämt att vi ska flytta till stan, LOVE IT. Va och kolla på en fyra vid gränby/årsta idag mkt mysig dit vill jag flytta eller egentligen var det mitt andra handsval men den som jag helst vill flytta till är en aning för dyr och den är såld inom kort tror jag. Så det blir det inge av med men denna som vi kollade på idag är perfekt o jag kna ta 127 till skolan & mamma kan gå till jobbet (det är typ 500 m) och bror min tar en buss utan för huset som tar fem minuter att at sig in till stan. Kan det bli bättre än så? Svar: nej. Jag vill flytta! Men jag måste ha mina opptions öppna för om det händer nått blir jag så besviken så jag ska inte hoppas för mkt och med det avslutar jag mitt struntprat för idag tror jag.. eller nej jag måste tillägga att min taxichaufför idag var himlans rolig o gullig, och att matilda som precis kommit hem från Gambia är suuuperbrun, avis på henne.
Kramar.


Bara för att jag längtar tillbaka till Unders.<3

That's all.

Bättre Sent Än Aldrig.

Jag har äntligen tagit emot det flesat bilder från Undersvik. Det finns ju flera miljoner bilder men jag tänkte bjuda er på några smakprov iallefall.
Enjoy!

 




XOXO,  KJELLem

Liten hälsning...

haha jag har fortfarande inte kommit igång med pluggandet men jag måste verkligen börja nu. Men först måsa jag bara skicka en liten hälsning åt bjull eftersom hon är sjuk har fått influensa elelr nått liknande med feber & hela köret, kan inte vara speciellt behagligt. hoppas hon ser det här och lite friska tankar sprider sig i hennes kropp så att hon kan komma till skolan det blir lixom lite ensamt utan henne. Men iallefall,
KRYA PÅ DIG BJULL<3

celler i huvet

Kan hjärnceller blir förlamade? Jag har undrat det hela dagen idag för min hjärna har verkligen inte varit på topp, räknade ca två mattetal på 60 min idag min lärare va nog inte helt nöjd med det, men va ska man göra när hjärnan sover? Ska iallafall försöka få in lite kemi i huvet hur nu det ska gå till nu när jag knappt kan göra det annars, men nått kommer väl in antar jag eller jag hoppas rättare sagt. Ja det må vara mycket i skolan för tillfället men snart är det över bara en termin kvar nu så jag får kämpa på som en oxe, och därmed måste jag avsluta mitt inlägg för jag måste plugga. I know i know i'm a swot but can i do anything about it, no.

XOXO

Läxor & Taxibilar

God eftermiddag kära vänner, kom hem från skolan för ca 40 minuter sedan fick sluta tidigt rättare sagt 13.15 men det strulade med hemfärden så det blev senare än tänkt. Iaf så är det mkt att plugga nu engelska tills imrgon, So och kemi-test till på torsdag och spnaksa till på fredag dessvärre har jag inte ens börjat. Därför ska jag försöka att inte prata så mkt strunt idag skulle egentligen bara nämna att jag åker taxi till och från skolan nu. Lyx till mig, det är en utav dom bra saker som kommer med kryckor. Nu kommer jag också ihåg att en viss bjull sparakde undan mina kryckor idag, inte speciellt vänskapligt men jag gillar henne ändå.
Det var väl allt,
Förutom att ni är välkomna till jennys och min matchmaking sida för våra nära och kära hitchfm.blogg.se

Nu kan ni och även jag återgå till våra vanliga liv

KJELL

I'll tell you

Idag var skolan verkligen dead serious vilket inte riktigt va min grej efter helgen bokstavligt talat höll mina ögon på att fall ihop hela dagen, kämpigt värre. Fick också reda på att vi ska ha kemi-föthöt på torsdag och så fick jag en tillhörande trave papper , det kommer bli mycket intressant efter som jag inte fattar ett jota av kemi. Det är bara börja bläddra helt enkelt, fast först måste jag tjocka mig lite framför dator och tv innnan jag ar tillräckligt energi för nått så komplicerat som kemi.

Jag håller också tummarna för att Jenny blir lite sugen på att vara kreativ & skapande med min blogg. För såhär får den helt enkelt inte se ut, som tur är är det endast preliminärt.
På tal om jenny så får vi se hur det går med hitchfm.blogg.se som vi skapade igår för tyvärr har det uppkommit vissa hinder.

tjossan

Har bytt till blogg.se nu det är jag glad över.
Kom hem från undersvik idag efter att ha tilbringat hela helgen där med  några av dom bästa personerna. Det var trevligt trotts att jag har ont i magen efter allt mumma vi åt, nu är jag jättetrött o det är skoal imorogn vilket betyder sängdags. Jag hoppas mina kära väninnor delar med sig av sina pictures därifrån så ska jag lägga ut några senare.
sleep tight

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0