10.36

Cyklade in till stan för att klippa mig vid nio och nu sitter jag här med ny frilla och äter frukost på min minibalkong dessvärre har jag ännu ingen sol här trots det är det riktigt skönt.
Men solen kommer om nån timme så jag klarar mig.

Hade tänkt att bara ta det lugnt idag för ikväll blir det movie med mina favoriter
Nu blir det frukost, tjenis


No time to talk

Ska kortfattat försöka formulera domtvå senaste dagarna, torsdags hade vi ju då fågelskådning så då gick man upp i arla och befan sig på skolan en minut över fem för att vara exakt. Gick väl mest och flummade runt men jag såg iaf en kråka och en talgoxe. YEY. men men ingen nytta med fågselskådning om man inte vet hur man gör och då kan jag komma till undsättning, det behövs bara tre saker:
Man ska måste va tyst, metodisk och snabb!
Så enkelt var det med det


va hemma runt nio då jag kollad epå tv och tog mig en tupplur på sisodär en timme sen blev det lunch och vid hakv ett bar det ner till stan där bjull och terese väntade där fikade vi o massa skoj sen gick terese och frida las till iställe, sen regnade det och jag blev ledsen.

Fredagen var det ksola som vanligt,trodde jag skulle bli kklar med balklänningen men icke det blev jag inte men på måndag då jäklar. åkte hem och fräschade upp mig för att sedan återvända till stv där det vankades partay men jag satt mest på en stol och mådde illa av kolsyran jag hällt i mig, annrs var det ack så mysigt.

tjingeling.


sooner or later

Ack ack kom på att jag inte typat nått idag, så nu blir det väl än snutt trots att det är helt tomt i skallen om vad jag ska skriva om.  Har varit i skolan som vanligt hade sovmorgon som vanligt på onsdagar, började dagen med bild och allt blev klart vilket är bra då detta var min sista bildlektion snyft.
Efter det var det idrott och vi skulle springa vilke tingen visste om och alla protesterade men det blev tillslut springa iaf och mina knän som alltid ska krångla hade en ut av sina sämsta dagar idag och jag vill gråta av smärta redan efter första varvet men jag kämpade mig igenom tre varv sen fick det vara.
Efter skolan åkte jag hem och åt middag och sen blev det lite styling på gränby med mamma och det gick bra dock var fantasin inte riktigt på plats.

Ja det blev en liten text trots det dåliga blogghumöret, nej nu ska jag kolla färdigt på barcelona-manchester united sen ska jag sova för imorgon vankas fågelskådning så kl 5 ska jag befinna mig i skolan. härligt? nej

frikkin awesome

Känns skönt att vara tillbaka i vardagen igen dock har jag varit extremt trött idag var micro-nära på att somna på svenksna idag, inte bra.
En rolig nyhet är att det verkligen gick super för mig på spanska nationella vilket jag är väldigt stolt över, men över till andra världsliga saker som att vi tex har lottat bal-paren idag och jag fick gå med oscar. Vi komemr ha det så festligt tillsammans.

Nej nu ska jag kolla på gossip girl och plugga lite engelska sne kna jag bara nämna att jag älskar att bo så nära gränby, sprang iväg och köpte ett par skor på sisådär tio min. I LOVe it

Ciao!

borta bra men hemma bäst

Fy faskien vad jag är nöjd med att vara hemma igen, en dusch,en riktigt middag, en soffa, en tv, en toa ,en säng säger bara mums vad jag älskar sverige förutom att det är väldigt kyligt.
Fast missförtro mig inte frankrike var underbart och jag ska uppdatera med massa massa bilder senare när dom anlänt till datorn min, ett senare problem vill säga.
Nu ska jag sova och njuta i min säng jag har längtat länge länge!
ha det så braigt

drive,drive,drive

Ja nu blir det så där kort och tråkigt igen men jag har faktiskt nada time. Har massa plugg att göra sen måste jag packa och det är faktiskt allvar har inte ens packat hälften jag kommer definitivt glömma hälften. sen idag på stan så såg jag en underbar tröja och jag vill köpa den men icke då säger bjull att jenny har den och jag blev arg, funderar på att köpa den ändå men jag får se hur det blir med det, dock mkt frestande.
Fick sjukt bra betyg på matte nationella hoppar av glädje, och en till som nog hoppar av glädje är troligen bjullan som fick ta av sig gipset i dag. JAg ser det snöar!
IAf slut på inlägget och det finns endast en kommentar kvar:

Grattis på födelsedagen bjullan, och armohålorna är väldigt varma. Pussen på dig, love ya!



Får se om jag hinner blogga imorgon annars kna jag meddela att jag inte kommer vara back on track förns den 26 de mayo. Hörs


Snabbis

nu blir det ett riktigt snabbt inlägg då jag är välsigt trött.
hade en mardrömms-morogn som bestog av NP i fysik på två timmar och 40 minutos, jag dog ville helst bara gråta men efter det så fick bjurlings små ideér mig på bättre humör, skoladagen rulla på som vanligt och efter skolan gick bjull och jajg och frida hem till frida för att baka en tårta till kim. denn blev såklart asgod och vi gick över med den till honom sen satt vi där på golvet och picknickade so to say. Vid halv åtta tog jag bussen hem och sprang upp för att duscha sen sprang jag ut på äventyr där jag hoppade upp i träd, såg harar, gungade,  såg en longboard, massa roliga springare,, så ja ni ser det är verkligen en upplevelse att vandra runt på salabackes gator och torg. Tummen upp för det.
Nu väntar sängen och massa viktiga uppgifter.

Juste... GRATTIS KIM!

Dagens

Jag måste bara få äsga att söndagar/måndagar är helt enkelt inte mina dagar blir typ helt deppig och klagig men men ljusare tider väntar eller närmare bestämt på lördag då det bär av till lördag men första ska jag kämpa mig igenom en helvetes vecka som består av NP i fysik och NP spanska. Fysik är absolut inte min stil men jag får väl se hur det går,
 Efter skolan så åkte jag bjull och jenny till gränby för att vänta in anneli så att vi kunde handla massa proviant för france. Vi köpte både det ena och det andra och nu är det näst intill bara att packa väskan och sticka, dock så tvingar nog min väska att minimera på packningen vilket jag vägrar göra så jag får nog pressa och hoppas på att den inte spricker.




Nej nu är det ett tvång att plugga lite fysik så det är bara att bita ihop och lida igenom det det ska iaf på nått sätt in i min nu så fullproppade hjärna.

skoj

Helt underbart roligt med amandas och min videopuss också, helt amazing.

weekend

Okej jag ska väl kort berätta om helgen i guess.

Fredag:
Simmade med klassen från typ elva till två sen efter det hoppade jag på bussen heelt superskabb, och därpå satt frida och bjullan som skulle med hem till mig, sen kom amanda. Vi fixade oss för kvällen som väntade oss och en viss person hade blivit tillbakahållen av ett par grabbar men det fixade sig vi fick därav iaf lite panik och ont om tid blev det också men vi kom med den buss vi skulle in till stan och jag fick en lite beundrare där också, haha.
Väl inne i stan satte vi ögonbindel på bjullan och amanda och jag förvirrade henne enormt för att hon inte skulle veta var vi skulle och hon fick en redig upplevelse.
Bowlade i en timme eller nått och jag tänker inte säga var jag hamnade:P men jag är iaf arg på först och främst patrik men även lite på truls bara för att dom var så förbaskat duktiga på att träffa dom där kägglorna. Det blev brått till dragon palace när vi insåg att vi skulle vara där om en kvart så smarta som vissa tjejer var så tog vi bussen resten promenerade. Nästa stopp blev ukk där jag höll tal och vi delade utt presenter till födelsedagsbarnen.
Däckade ovanligt tidigt i min säng ca halvtolv, riktigt skönt

Lördag:
Sov ut för en gångs skull, sen bar det av till bror hjorts hus, haha ja tro det eller ej men faktiskt helt sant.
Åkte dit med Susanne och syster min, vi kolla på pettson och findus utställning den var faktiskt bra:P vill ha första boken är helt kär i den.
Efter det åkte vi hem åt lite mat sen bar det iväg till pappas jobb där vi städade lite sen var det raka vägen hem för tv-kväll med robinson och hela kittet.

Söndag:
Åkte till stockholm för att kolla på Caroline af Ugglas körs konsert som susanne är med i, det var bra tog en korv och en glass också mycket tasty. Just det inte att glömma så gick vi på sjöhistoriska  museet eller vad den nu heter, kommer inte ens ihåg. Efter det åkte vi och våldgästade farmor vilket innebär att vi äter upp all mat hon äger, rubbet. Så nu rullar jag fram, tjohoo.

kortis

Gårdagen blev näst intill perfekt om man bortser från ett fåtal saker kna berätta mer sen med bilde roch allt men nu ska jag vara med min syster som jag även umgåtts med hela dagen, nu ropar hon så vi höres

en hel roman

Jag är dålig på att blogga nu jag vet mne jag har faktiskt inte tid, det har varit så mycket i skolan sen massa planer inför bal,avslutning massa partay och shiet men det är egentligen ingen ursäkt. fy på mig helt enkelt.

Igår va det operation dagsverket och jag va på mammas jobb och packade anställnings-kuvert jobbade fram till tolv typ sen letade jag reda på jenny som strosade runt på gränby, vi åt lunch och va hem till mig en snabbis tiden rullade iväg och frammåt tre typ träffade vi anneli på stan där vi kollade på lite allting och jag provade världens snyggaste skor som jag sedan också köpte jenny ska också köpa dom tror jag.
Vid fyra gick jenny och anneli iväg och klippte sig dom blev fina förutom att jennys frisör lockade hennes hår så hon såg ut som ett mongo men med lite regn och annat så blev det bra. Bjull kom och vi alla satte oss på en bänk och skrev inköpslista till taizé. Sen var det bara att rusa hem och lämna grejer sedan upp och iväg till ikea med mamma, som vanligt åker man där ifrån med bilen full av prylar.

Idag var det avslutningsfoto med klassen jag va en enastående hippie kommer troligen se drogad ut som jag alltid lyckas med men men roligt iaf, matilda moa josefin elin och jag gick därefter hem till elin för att trycka i oss lite mackor eftersom vi skulle iväg på teater och inte skulle få lunch förns typ ett. Teatern va faktiskt väldigt bra, hette typ blästrad eller nått i den stilen.
Vår No-lärare berättade lite om nationella och om jag ska vara seriös vill jag bara gråta för jag känner att jag inte är kapabel eller psykiskt och fysiskt stabil för att klara av det. men det finns inte mycket att göra.
Efter skolan åkte jag till stan med frida och amand aoch vi kollade på presenter och jag köpte en rosa klänning till imorgon, längtar. Frida köpte assnygga skor på hm.
 
Måste plugga, Vi hörs

regnig dag

Jag vaknade imorse och var överlycklig över att det var sol men den försvann snabbare än blixten och vädret har varit kasst idag också, ganska deprimerande.
Hade NP matte C idag ooch de gick bra tror jag sen hade jag NP muntliga i engelska, vilke tinte gick så bra kna inte alls prata bra när en engelska lärare sitter och stirrar på en och observerar vara ord man säger. Inte et dugg kul.

Efter skolan åkte jag in till stan med frida och vi gick runt på åhléns i säkert en timme och petade och pratatde om allt vi ska ha i våran lägehet när vi flyttar hemifrån om josefin skulle hört/ sett oss skulle vi nog fått en smäll. Iaf så gick vi runt där och hittade en massa fina och behövliga saker som skulle göra våra liv glamorösare än nånsin. Vi kommer tillslut till små ihoptryckta handdukar som är formade som hjärtan om ni fattar vad jag menar, sånna här som man stoppar i vatten så blir dom stora och normala? aja skit samma iaf så tyckte vi dom va jättefina och då utbrast frida:
- En sån där kan man få när man är ledsen,

Vi kollade även hur många som skulle få plats i en fin låda så att vi visste hur stort lager vi kunde ha.
Jag garvade ihjäl mig, det låter inte så roligt men hon lät så liten när hon sa det helt urgullig. kort efter det kom amanda och vi kollade vidare lite innan vi gick till waynes för att långfika och försöka få frida på bättre humör fast vi lyckades inte jag blev endast superflummig och skrattade åt allt.
Jag säger bara en sak: puSS!
Juste jag köpte en hippietröja också till fotot på torsdag skitful men vadå ska man satsa så ska man.

måndag måndag

Jag har verkligen inte haft den bästa dagen idag vaknade helt enkelt inte alls på rätt sida och jag stressade hela  morgonen och vädret va helt grått och regningt men ju längre dagen fortskred så blev jag på bättre humör.
Efter skolan åkte moa och jag ner till stan för att kolla lite, vi gjorde egentligen ingenting vettigt gick mest och glodde. Vid tjugo i fem knatade iväg till bussen i ösregnet och jag såg ut osm en slickad katt när bussen anlände men ska jag vara ärlig så tyckte jag att det va ganska mysigt när jag klev av bussen igen för då lös solen och det småregnade lite fortfarande, jag vet inte men det blev värsta vårkänslornavet inte hur jag lyckades känna mig så glad men det gjorde jag iaf och det är ju bra.
När jag pallrat mig upp för alla trappor satte jag på migg torra kläder och torkade håret sen blev det bullar och mjölk i högsta hugg, i like it.

Imorgon är det NP matte C och jag glömde matteboken i skolan så jag är ganska körd imorgon, men med positiva tankar och lite sömn så ska det nog gå bra ändå.
nighty night sleep tight nu ska jag glo på tv.

  

lovade lite bilder

   
Djuret själv                                                                       wildchild-dansen
     

Här är lite bilder, inte mycket men något och jag vill bara säga att jag gillar att jag ser ut osm ett hetsigt djur på ena och att jag har en turban på den andra.

weekend

Har tänkt hela dagne på massa saker jag skulle ha skrivit, hade också tänkt skriva tidigare men så blev det inte och bara för det är all fantasi som bortblåst. I'm stuck.

Men igår var jag ju i gävle och va där pga att moa skulle på audition så där satt jag inne i ett rum helt ensam när jag kunde strosat på stan i 30 graders värme. Varför gjorde du inte det då säger ni? joo för att jag är för feg för att gå ut själv i en främmande stad och dessutom var jag allt för ivirg att veta hur det gått för moa.
Fick åka åg två gånger, sammanlagt ca tre timmar och det gillar jag som är en tågälskande fillur.
Tog mig hem snabbast möjligen för att fort byta till bikini och lägga mig och sola och jag fick faktiskt en linje trots att det bara var en ynka timme. Bytte om åt middag sen satt jag och väntade på ett samtal som tillät mig att cykla iväg till polishuset för tat möta moa och matilda dom va inte snabba men det var jag, som blixten. Cyklade till typ rickomberga och firade garro vid grillen det va mysigt sen efter det satt jag i ett vikingahus hela kvällen med kaka.


JAg tog bilden från carro mesta dels för att jag sitter där på sidan helt mobbad ser lite kul ut men vadå carro tog ju kortet så.

Idag har jag sovit ut för första gången på evigheter och det va riktigt nice, sen städade jag och ar upp saker på vinden och hadnlade and so on, helt effektiv vill säga. Sen träffade jag tönten eller mästaren som han själv vill kalla sig:P

L8er

valborg

Vaknade supertidigt fast hade försovit oss en stund (frida och jag). Vi började fixa oss och insåg snabbt att vi inte skulle hinna till den tid vi sagt men vi skyndade ss så mycket vi kunde och kom ner till stan ca kvart i nio då vi gick och ställde oss för att vänta på alla båtarna. Amanda,frida och josefin hade kanonbra platser vilket vi tog nytta av ofc, vi kollade inte på så många båtar då man i princip har tröttnat på at stå där innan ens startskotten har gått. Men några såg vi och dom va fina och vissa mycket instabila som vanligt, sen gick vi till donken och köpte med oss lite mat att äta i stadsparken. Där satt vi och chillade gansk alänge med en massa människor och njöt av värmen, vid två knallade amanda,jag och josefin mot stationen där vi mötte frida inkl. killarna och tog bussen till storvreta där vi gick upp till ip och spelade fotboll.
 Jag va bäst *host*, kl tre gick vi hem till amanda där det vankades middag och en massa lekar med massor av människor det va kul och josefin och jag vann med vårat lag jippie.
Vid niosnåret tog vi bussen till kasen i gamlis där vi mötte allihopa som vi träffat på dagen, vi stog och värmde oss ett tag sen skulle alla åka tillbaka till storvreta men det orkade inte jag så jag umgicks med kaka istället det va mkt trevligt.

Idag har jag flyttstädat i gamla huset och det va riktigt utmattande men vadå jag fick kosing för det så det var det värt. direkt efter det va klart så stack jag hem och gjorde en snabbrenovering av mig själv innnan jag skyndade mig hem till josefin där jag åt middag med henne amanda frida jakob och truls. det va gottigt sen spelade vi buzz och "med andra ord" jag och frida bildade team och vi var överlägsna as usual, nejdå. Just det inte att förglömma så vann frida och jag på buzz när det va sportkanalen elelr vad den hette, hur grymt bra är inte det?

Nje oj nu vart det långt och utdraget well well kommer nog inte hinna blogga imrogon då jag ska tilll gävle och sedan vidare för att fira carro men söndag finns fortfarande så i´ll see you then

RSS 2.0