varning för långa dagens händelser

OjOj vilket ståhej det varit idag, kom till skolan och förväntade mig inget annat än en vanlig hantverksteknikslektion.. det var dock ovanligt snygga killa ri vår lilla korridor och det satte igång pratet om vad som skall ske.
Alexandra(lärare) sade: Jag har ett uppdrag till er tjejer (vi i a-gruppen alltså)
Oron spred sig och det knöt sig i allas magar, med livrädda blickar kolar vi på henne medans hon fortsätter:
Det ska vara en modevisning på skolan idag och st3 ska styla dom... dock har ingen dygt upp så nu får ni göra det.
WHAT?! tänker vi och flera av oss är beredda att gå och hoppa ut genom fönstret när vi komemr att tänka på vilka heta människor som stod där och väntade på smink och hår.
Fyra st3:are döck tillslut upp men fortfarande skulle vi lägga en bas (med smink vi inte ens lärt oss hur vi ska använda) på tex stilrobin och massa andra snygga människor:O
OMG tänkte vi men satte full fart, dom hade trots allt inte mycket tid, sen var det bara att fortsätta att locka hår och toppera and so on...
Vi var helt utmattade och fattade inte vad vi hade åstadkommit förns alexandra drar oss in i ett rum och berömmer oss för fulla muggar hur duktiga vi var och att sånt som detta skulle kunna hända när som helst.

Sen var det ju då modevisning och ojojoj va flashigt det va då mina damer och herrar, det var utlottningar av kläder på holmlunds, trollkarlar, dåliga dansare och även en liten stripp ifrån vidar där uppe på scen. ENASTÅENDE. BRAVADER ÅT FOLKET. DISCO BIG TIME, ja kalla det vad du vill.

Och inte tala om idrotten då vi återigen visade våra kunskaper i badminton och även våra sångtalanger när det gäller julsånger... sär blev dock dampiga och skrek på oss ojdå!
Sen var det tråkmatte och sen lura vi svenska fröken till att få se modevisningen igen, dakapo!

Lite videos och grejs kommer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0